Lipi-G Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 Mér,hiányoztam?Lemaradtam valamiről? (néztük a gyereket,mióta hazajött a suliból azóta alszik,lehet beteg lesz) Az nem jó :lol: . Igen hiányoztál!!!!!!!!!!!
_Robi_ Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 Engem konkrétan a "benne hagyott kulcs" jelzés idegesít. Tökre szeretek zenélni mikor takarítom a kocsit de ahhoz (mivel kulcsra van kötve a rádió) ezért be kell csukjam a vezető oldalt. Gondoltam rá hogy kiiktatom csak a világítás jelzés kell!! Azt nem adnám fel semmiképpen sem. Sokszor mentett meg. Csak sajna már párszor majdnem a fordítottjára is elsült, mert mikor kiszálltam haverhoz de úgy hogy a kocsi mellet dumáltam, a kulcs benne maradt és ugye azt jelezte. Közbe a világítás meg rajta volt. Hála havernak szólt hogy "sok lesz a villanyszámla" erre gyorsan kikapcsoltam.
Korzika Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 Akkor jo... :D Az auto ujra mukodokepes, trafocsere megoldotta a problemat. De meg mindig nem ertem, miert nem dobott sarga lampat, ill miert nem sikerult kivillogtatni semmit, meg a 12-t sem... Majd otthon kiolvassuk. De a hangja alapjan a leomlo kornyeken nincs minden rendben... :lol: Lehet tényleg megmachinálták az égőjét/led! Örülök,hogy rendbe jött a sas!
Lipi-G Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 Engem konkrétan a "benne hagyott kulcs" jelzés idegesít. Tökre szeretek zenélni mikor takarítom a kocsit de ahhoz (mivel kulcsra van kötve a rádió) ezért be kell csukjam a vezető oldalt. Gondoltam rá hogy kiiktatom csak a világítás jelzés kell!! Azt nem adnám fel semmiképpen sem. Sokszor mentett meg. Csak sajna már párszor majdnem a fordítottjára is elsült, mert mikor kiszálltam haverhoz de úgy hogy a kocsi mellet dumáltam, a kulcs benne maradt és ugye azt jelezte. Közbe a világítás meg rajta volt. Hála havernak szólt hogy "sok lesz a villanyszámla" erre gyorsan kikapcsoltam. Ezért jó a gyári rádió,avval ezt meg tudod csinálni,vagy még egy két blauval :lol:
Zachi Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 Engem konkrétan a "benne hagyott kulcs" jelzés idegesít. Tökre szeretek zenélni mikor takarítom a kocsit de ahhoz (mivel kulcsra van kötve a rádió) ezért be kell csukjam a vezető oldalt. Gondoltam rá hogy kiiktatom csak a világítás jelzés kell!! Azt nem adnám fel semmiképpen sem. Sokszor mentett meg. Csak sajna már párszor majdnem a fordítottjára is elsült, mert mikor kiszálltam haverhoz de úgy hogy a kocsi mellet dumáltam, a kulcs benne maradt és ugye azt jelezte. Közbe a világítás meg rajta volt. Hála havernak szólt hogy "sok lesz a villanyszámla" erre gyorsan kikapcsoltam. 1., Nyomd a poti gombot és kulcs nélkül is bekapcsol, majd kb. 20-25 perc múlva kikapcs 2., A benne hagyott kulcsnak és az égve maradt világításnak jól megkülönböztethető a csipogása
Lipi-G Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 1., Nyomd a poti gombot és kulcs nélkül is bekapcsol, majd kb. 20-25 perc múlva kikapcs 2., A benne hagyott kulcsnak és az égve maradt világításnak jól megkülönböztethető a csipogása Hát ha gyári rádiója van!
panizzi Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 Irigylem az elszántságodat. Engem kifejezetten idegesít a csipogó hangja, a pokolba kívánom... Jobban örülnék, ha nem lenne benne. :lol: ilyen kedvesen bimbammoló aftermarket kütyüre én is lecserélném
_Robi_ Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 Igen megkülönböztethető de ha benne van a kulcs akkor mindaddig azt jelzi amíg ki nem veszed. Csak kulcskivétel után kezdi jelezni a bekapcsolva felejtett világítást, más hangon. Ezért írtam a fentebbi szitut. Amúgy nem gyári rádió van utólagos JVC.
bzsoltee Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Na nálam ez most aktuális éppen. Friss tapasztalat. Ablaktekerőt leszedni, omega rögzítője van. Kis hangszóró rács alatt 1 csavar. Ajtónyitó alatt 1 csavar. Elektromos ablakemelő helye alatt 1 csavar. Kárpit legalján 1 csavar. Azt hiszem nincs több. Utána a kárpitot legalulalul magad felé megrántani/húzni. Ha szerencséd van körbe kipattannak a műanyagok. Utána pedig felfelé letolni az egészet az ajtókeretről. Ennek lehet csavarhúzóval segíteni, van hogy szorul. Ajtónyitó kilincsből majd a bovdent szed ki. És kész is. Elég szar munka. Szerk.: ha csak az alsó hangszóróhoz akarsz hozzáférni, akkor ne told le felfelé a kárpitot. A kipattintásnál állj meg. Elég lesz az is. Könnyebb visszatenni. Köszönöm a választ. Ma délelőtt nekiesek és megpróbálkozom vele...
KMiki Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Iránban van alkatrész az Astrához? :lol: Őszintén megmondom, nem kérdeztem utána, bár már egy Corsát láttam.... A helyiek sokkal inkább Peugeot pártiak, abból is egy igen furcsa, hátsókerék meghajtású és lemezrugós hátsó hidas 405-ös, (de ugyanez P. ROA ill. PARS (Pars= perzsa) néven fut) és töménytelen, licencben gyártott KIA RIO-t hajtanak ( ez itt SAIPA SABA néven fut). Van még továbbá saját márka is: IRAN KHODRO (KHODRO=kocsi) ennnek újabb modelje ami kicsit egy régebbi Audira hajaz, továbbá egy elég erősen Volga érzést keltő régebbi modell is, aminek a nevét sajna nem tudom. Teherauótkból meg maga az old timer kánaán, olyan öreg MB 1928-ok, ZIL-ek és GAZ-ok szaladgálnak, hogy bármelyik filmes megirígyelné... Persze, azért nem minden a régi vasakról szól, gyártanak újabb Peugeot-ok is (206 ill. a 406-nak valami verzióját), de pl. a nálunk Dacia Logan néven ismert vas itt Renault Tordan 90-ként ismert. És azért itt is vannak drága autók. De az meg kit érdekel??!!
KMiki Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Fordítsd meg! Ott kell lennie a perforált rész mögött. Üdv Zachi! Sajna még legalább két hét, mire újra a vas közelében leszek, de akkor mindenképpen alaposan megvizuálom. Amikor a képet készítettem, ugyan forgattam mint majom a zsebórát, de azóta eltelt némi idő, szóval nem igazán van előttem hogy is néz ki a hátoldala. Ha esetleg le tudod írni mit is keressek (szín, forma, méret, esetleg kép...) akkor biztosan rákakadok (már ha nem lett kiemelve). Egyébként ez a csipogó kivehető, úgy mint egy relé, vagy bele van építve a multitimerbe? Ha esetleg bontovicsban járok hátha találok egyet. (Próbáltam képeket keresni a neten, de mivel az astraownersclub.co.uk tiltott gyümölcs ebben a nemannyiradeokratikus iszlám országban, elég nehéz hozzájutni bármi használhatóhoz ez ügyben :lol: ). KMiki
Zachi Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Üdv Zachi! Sajna még legalább két hét, mire újra a vas közelében leszek, de akkor mindenképpen alaposan megvizuálom. Amikor a képet készítettem, ugyan forgattam mint majom a zsebórát, de azóta eltelt némi idő, szóval nem igazán van előttem hogy is néz ki a hátoldala. Ha esetleg le tudod írni mit is keressek (szín, forma, méret, esetleg kép...) akkor biztosan rákakadok (már ha nem lett kiemelve). Egyébként ez a csipogó kivehető, úgy mint egy relé, vagy bele van építve a multitimerbe? Ha esetleg bontovicsban járok hátha találok egyet. (Próbáltam képeket keresni a neten, de mivel az astraownersclub.co.uk tiltott gyümölcs ebben a nemannyiradeokratikus iszlám országban, elég nehéz hozzájutni bármi használhatóhoz ez ügyben :lol: ). KMiki Próbáltam annyira kinagyítani a képet amennyire lehet. Nekem úgy tűnik, hogy a perforáció mögött a csipogó látszik. Emlékezetem szerint csak egy kis hangszóró (hacsak nem keverem valami mással) és maga a biztitábla lyuggatott alaplapja a hangszórórács.
Tomi 1.6 Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 :lol: Na, akkor ezt jól kigondoltam! Sajnos a lökhárító most nagyon rögzítve van, mert még az előző tulaj kicsit megigazította és múlt héten stifteltem, csavaroztam, kötegelőztem a helyére. Így a bányászásra készülök. Ködlámpa 4eFt: http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?s...utal&tkisz= Üdv.
Lipi-G Elküldve Február4, 2011 Elküldve Február4, 2011 Van a blokk alján,az olaj dekni felett egy érzékelő.Gondolom az a szintjelző.Na,ott csöpög az olaj.Mi kell oda,tömítés,vagy egy új szintjelző?
panizzi Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Van a blokk alján,az olaj dekni felett egy érzékelő.Gondolom az a szintjelző.Na,ott csöpög az olaj.Mi kell oda,tömítés,vagy egy új szintjelző? ez engem is érdekelne, hasonló a problem bár igazság szerint nagyon nem foglalkoztatott a dolog, mert a periódus alatt az az utántöltött 6 deci nem tesz tönkre :lol: motorja meg amúgy is patent
Humannet Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Van a blokk alján,az olaj dekni felett egy érzékelő.Gondolom az a szintjelző.Na,ott csöpög az olaj.Mi kell oda,tömítés,vagy egy új szintjelző? szerintem az nem szintjelző, hanem a nyomás gomba. vagy csak 1 csavar vezeték nélkül?
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 szerintem az nem szintjelző, hanem a nyomás gomba. vagy csak 1 csavar vezeték nélkül? Nem csak egy csavar,mivel megy rá csati is! :lol: Engem sem az idegesít,csak foltos a kő.az udvaron,ammeg csúnya :D
lacika1000 Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Sziasztok, olajat szeretnék cserélni a kérdésem meg az volna, hogy az olaj leeresztő csavar tömítését kell-e cserélni? Mivel ott gumi tömítés van és gondolom az is elfárad egy idő után. :lol:
lacika1000 Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 kb 30 forintba kerül. szerintem cseréld ki.... köszönöm
killermedve Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 hy all ma hengerfejes lett a verda :lol: tűnetek figyeltem mer kezdett fogyni a kiegyenkitöböl a viz,mondom hátha elengedi valaho :Pl füttöradiátor +meg az összes csö de semmi!!! a hüttöviz sem olajos!de a kipufogobol észrevettem hogy olyan nem a megszokott károsanyag jön ki hanem párás gőzfelhö,no meg most kezd az olajom is vaniliafagyi szinü lenni!!jo hogy most volt nagyszevizen vezérlés meg olaj+rozsaszin fagyállo meg ilyesmi cserélve 1 honapja !! EZT BESZOPTAM!! :D remélem más nem jár igy .kedden viszem szerelöhöz remélem nem leszz egy vagyon :D B)
Alex75 Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 hy all ma hengerfejes lett a verda :lol: tűnetek figyeltem mer kezdett fogyni a kiegyenkitöböl a viz,mondom hátha elengedi valaho :Pl füttöradiátor +meg az összes csö de semmi!!! a hüttöviz sem olajos!de a kipufogobol észrevettem hogy olyan nem a megszokott károsanyag jön ki hanem párás gőzfelhö,no meg most kezd az olajom is vaniliafagyi szinü lenni!!jo hogy most volt nagyszevizen vezérlés meg olaj+rozsaszin fagyállo meg ilyesmi cserélve 1 honapja !! EZT BESZOPTAM!! :D remélem más nem jár igy .kedden viszem szerelöhöz remélem nem leszz egy vagyon :D B) Mennyire fogyott a víz?
killermedve Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Mennyire fogyott a víz? amikor észrevettem 6 deci
grofbandi Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 EZT BESZOPTAM!! B) Sajnos ezt be... :D Főleg, hogy ha az olajjal is összekeveredett. Részvétem! :lol:
palicska Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 hy all ma hengerfejes lett a verda :lol: tűnetek figyeltem mer kezdett fogyni a kiegyenkitöböl a viz,mondom hátha elengedi valaho :Pl füttöradiátor +meg az összes csö de semmi!!! a hüttöviz sem olajos!de a kipufogobol észrevettem hogy olyan nem a megszokott károsanyag jön ki hanem párás gőzfelhö,no meg most kezd az olajom is vaniliafagyi szinü lenni!!jo hogy most volt nagyszevizen vezérlés meg olaj+rozsaszin fagyállo meg ilyesmi cserélve 1 honapja !! EZT BESZOPTAM!! :D remélem más nem jár igy .kedden viszem szerelöhöz remélem nem leszz egy vagyon :D B) Egyszer nekem is eltűnt a víz. Utánatöltöttem és azóta semmi fogyás.Kopp-kopp-kopp.
Recommended Posts