mantec Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 T 1.2 gcc! A Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 motorolajnak semmilyen GM (Opel) jóváhagyása nincs. Ezért GM (Opel) motorba nem való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 na majd kapsz érte :D szerk :3 perc múlva (18:07): én mondtam :lol: :lol: figyelnek ám az illetékesek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 figyelnek ám az illetékesek :lol: igaza van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 T 1.2 gcc! A Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 motorolajnak semmilyen GM (Opel) jóváhagyása nincs. Ezért GM (Opel) motorba nem való. Az enyémben Castrol Magnatec 5W 40 c3 van. Én is hibáztam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Az enyémben Castrol Magnatec 5W 40 c3 van. Én is hibáztam? http://www.castrol.com/castrol/productdeta...ntentId=7032251 én nem látom hogy lenne gm jóváhagyás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 http://www.castrol.com/castrol/productdeta...ntentId=7032251 én nem látom hogy lenne gm jóváhagyás :lol: Akkor úgy tünik hibáztam. De azért jobban muzsikál ezzel, mint a GM "gyári" cuccal....Szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Akkor úgy tünik hibáztam. De azért jobban muzsikál ezzel, mint a GM "gyári" cuccal....Szerintem! ahogy érzed :lol: szerintem ezek is jók: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Akkor úgy tünik hibáztam. De azért jobban muzsikál ezzel, mint a GM "gyári" cuccal....Szerintem! Ne hallgass rájuk. Ami jó mercibe, vw-be, nem fog kárt tenni a motorodban. Ezek már mind túlteljesítik azokat a normákat, amiket a motor készítésekor számításba vettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Sziasztok nekem is GM aksi van benne,hol van rajta a gyártási év?a kocsi 12 éves Az enyémen a műanyag burkolatba van belesütve a negatív saru környékén. De láttam már olyat, akinek matricával volt rátéve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 T 1.2 gcc! A Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 motorolajnak semmilyen GM (Opel) jóváhagyása nincs. Ezért GM (Opel) motorba nem való. Nekem 10w40 A3/B3 van.. Szeretem az okoskodókat. Tavasszal még mindenki ajnározta ezt az olajat a G astrába.. Most akkor mi is van? Őszintén? Nekem a GM olajat nem egyszerűen ette a kocsi (jó az 5w30-as volt, ha jól emlékszek). Ezt nem eszi. Szerkesztés: http://autoolaj.hu/olajok/castrol-magnatec...CFRYv3wodNj9oog Nekem A3/B3-as CM olaj van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Voltam egy autóalkatrész árusító cégnél (nevet nem mondok). Itt lenne kedvezménye havernak csak azért... Van olasz jeladó az egyik 6 a másik 10 ezer. De van Bosch márkájú ami 23 ezer valamennyi. Vegyem meg a Bosch-t vagy menjek az Opelesekhez? kérdezd meg a gyárit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 15W40-s olajat kaptam ingyen,bontatlan 25 lityós kannába..Castrol magnatec.2.0-s dieselbe jó ez,mert akkor nem kell egy darabig vennem. Ezt kevésbé enné,mit a 10W 40-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nekem 10w40 A3/B3 van.. Szeretem az okoskodókat. Tavasszal még mindenki ajnározta ezt az olajat a G astrába.. Most akkor mi is van? Őszintén? Nekem a GM olajat nem egyszerűen ette a kocsi (jó az 5w30-as volt, ha jól emlékszek). Ezt nem eszi. Szerkesztés: http://autoolaj.hu/olajok/castrol-magnatec...CFRYv3wodNj9oog Nekem A3/B3-as CM olaj van benne. Az opel szervízkönyv szerint SEA 10w40-es minősítésű olaj kell a kocsiba, azaz ez megfelel ennek! Tessék csak okoskodni! Nekem nem ette meg, de indításkor becsörrent a lánc, kelepelt a hidrotőke, 3-4e km után olyan fekete,mint a kátrány. Báttyámé detto. Nehéz itt igazságot tenni... Nem különösebben érdekel a minősítés, ha látom hogy nem f@sza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nekem 10w40 A3/B3 van.. Szeretem az okoskodókat. Tavasszal még mindenki ajnározta ezt az olajat a G astrába.. Most akkor mi is van? Őszintén? Nekem a GM olajat nem egyszerűen ette a kocsi (jó az 5w30-as volt, ha jól emlékszek). Ezt nem eszi. Szerkesztés: http://autoolaj.hu/olajok/castrol-magnatec...CFRYv3wodNj9oog Nekem A3/B3-as CM olaj van benne. Lehet attól is, hogy a 10w-s olaj kicsit "vastagabb"... Még annyit, hogy az opelem szervízkönyvébe ACEA A3 van írva, így ennek fényében sem értem, hogy miért nem felel ez meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 kérdezd meg a gyárit..... mi volt ez?? főtengely jeladó? gyári 22e a csergőnél. facet 6200 utángyártott akármi 5e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 15W40-s olajat kaptam ingyen,bontatlan 25 lityós kannába..Castrol magnatec.2.0-s dieselbe jó ez,mert akkor nem kell egy darabig vennem. Ezt kevésbé enné,mit a 10W 40-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nekem nem ette meg, de indításkor becsörrent a lánc, kelepelt a hidrotőke, 3-4e km után olyan fekete,mint a kátrány. Báttyámé detto. Nehéz itt igazságot tenni... Nem különösebben érdekel a minősítés, ha látom hogy nem f@sza. Nekem pont most jár le a 10ekm és ugyanezt fogom belerakni, mert bevált. Nem kerepel, nem csattog, nem eszi. 10ekm után viszont már elég fekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 off Még mindig idegesít az avatarod, pedig tél van, ráadásul már láttam párszor.... :lol: /off Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Háát, nekem spec 1 éves Bosch Silver van benne, és többnyire hosszú utakra használom, csodálkoznék ha az lenne a nyűgje. Szerintem önindítós gond sanszosabb, kíváncsi vagyok a következő rajtnál, mi lesz a helyzet. Nekünk is volt bosch silver 1 év 1 naposan összehótta magát, ment a kukába. Az enyémben Castrol Magnatec 5W 40 c3 van. Én is hibáztam? Komolyan srácok, az olajnak van saját topikja, ne folyassátok már össze az összes topikot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Komolyan srácok, az olajnak van saját topikja, ne folyassátok már össze az összes topikot. :lol: a klaviaturámból vetted ki a betűt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 T 1.2 gcc! A Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 motorolajnak semmilyen GM (Opel) jóváhagyása nincs. Ezért GM (Opel) motorba nem való. Nem feszegetem itt ezt az olaj dolgot, csak egy kis hozzáröffentés: Enyémbe is Castrol Magnatec 10W40 van, és hidegbe hidrotöke megszólal. GM olajjal meg vacilálok, mert álítólag nem úgy teljesít mint ahogy az elvárható lenne tőle... Ugy értem jobban eszi...Volt olyan bolt azt mondták, nem is hoznak mert nem éri meg nekik hogy vissza járjanak reklamálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 1 hét állás után (hétfőtől vasárnapig a full hidegben) vasárnap reggel a hóból történő kiásás után beindítom (akksival semmi gond, beindult rendesen) és egy durva fémes súrlódó, kerregő hangot hallottam. (3-4 mp) Ijedségemben gyorsan leállítottam. Egy-két szusszanás és levegővétel után újra indítottam: a kerregő fémes hang kb. 2-3 mp-ig ismét megy, majd minta semmi nem történt volna ketyegett szépen. Aznap városban mentem, ma is mentem, semmi hang. 5w30-as Valvoline SynPower olaj van benne. Az olajban pedig 500 km, tehát nemrég cseréltem..... Mi lehetett ez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 T Humannet! A BP konszern Castrol márkanéven forgalmazott motorolajai közül az alábbiak rendelkeznek GM (Opel) jóváhagyással: GM Dexos2: Castrol SLX Professional B4 5W-30, GM-LL-A-025, GM-LL-B-025: Castrol Edge 0W-30. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 1 hét állás után (hétfőtől vasárnapig a full hidegben) vasárnap reggel a hóból történő kiásás után beindítom (akksival semmi gond, beindult rendesen) és egy durva fémes súrlódó, kerregő hangot hallottam. (3-4 mp) Ijedségemben gyorsan leállítottam. Egy-két szusszanás és levegővétel után újra indítottam: a kerregő fémes hang kb. 2-3 mp-ig ismét megy, majd minta semmi nem történt volna ketyegett szépen. Aznap városban mentem, ma is mentem, semmi hang. 5w30-as Valvoline SynPower olaj van benne. Az olajban pedig 500 km, tehát nemrég cseréltem..... Mi lehetett ez? :lol: Hidrotőke? Hallgasd meg majd holnap reggel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 nem akartok inkább az olajosba írni?? de semmi közöm hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts