xXxGáborxXx Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Akkor mégis meg kéne nézetni azt a gyújtáskapcsolót. Létezik, hogy az okoz ilyen problémát? És lenne köze ahhoz, hogy a dátum viszont eltűnjön? Viszont ha be akarom állítani a dátumot akkor mutatja. Érdekes egy hiba... :) Az nem létezik, hogy maga a kijelző rossz? Van abban valami olyan áramkör ami okozhatja vagy csak egy szimpla kijelző az? Konkrétan ezt mutatja MINDIG. Ha beindítom, ha leállítom, ha beriasztom tehát mindig. És világít... http://kepfeltoltes.hu/view/101008/rossz_w...ltoltes.hu_.jpg
Hradam Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Létezik, hogy az okoz ilyen problémát? És lenne köze ahhoz, hogy a dátum viszont eltűnjön? Viszont ha be akarom állítani a dátumot akkor mutatja. Érdekes egy hiba... :) Az nem létezik, hogy maga a kijelző rossz? Van abban valami olyan áramkör ami okozhatja vagy csak egy szimpla kijelző az? Konkrétan ezt mutatja MINDIG. Ha beindítom, ha leállítom, ha beriasztom tehát mindig. És világít... http://kepfeltoltes.hu/view/101008/rossz_w...ltoltes.hu_.jpg Nálam új korától úgy működik, hogy amikor bekapcsolom a rádiót(nem gyári) az alsó sorban eltűnik a dátum kijelzése, mivel a rádió nem kommunikál a kijelzővel.Viszont a rádió bekapcsolható ha már egyszer a kulcs a gyújtáskapcsolóban legalább egy kattanásig el volt fordítva(tehát nem volt gyújtásig fordítva). ezután visszafordítva alaphelyzetbe a rádió egészen addig áram alatt van míg a kulcsot ki nem húzom a gyújtáskapcsolóból.Mikor kihúzom a kulcsot kattan egyet a kapcsoló és nincs áram a rádiónál, ezért gondoltam, hogy esetleg a gyújtáskapcsolónál lehet a gond.(egyébként sem egy stabil szerkezet, már új korában sem)
Zachi Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Nálam új korától úgy működik, hogy amikor bekapcsolom a rádiót(nem gyári) az alsó sorban eltűnik a dátum kijelzése, mivel a rádió nem kommunikál a kijelzővel.Viszont a rádió bekapcsolható ha már egyszer a kulcs a gyújtáskapcsolóban legalább egy kattanásig el volt fordítva(tehát nem volt gyújtásig fordítva). ezután visszafordítva alaphelyzetbe a rádió egészen addig áram alatt van míg a kulcsot ki nem húzom a gyújtáskapcsolóból.Mikor kihúzom a kulcsot kattan egyet a kapcsoló és nincs áram a rádiónál, ezért gondoltam, hogy esetleg a gyújtáskapcsolónál lehet a gond.(egyébként sem egy stabil szerkezet, már új korában sem) Tech2-vel kéne "leprogramozni" a kijelző használatát. Gyújtás ráadására csak az óra, külső hőmérséklet, dátum jelenik meg.
lacika1000 Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Valami galiba van a levegőt keringtető motorral,bekapcsoltam a belső levegő keverő gombot és elkezdet bugó hangot adni a levegőt keringtető motor.Ráadásul éget műanyag szag társult a bugó hanghoz.Rögtön lekapcsoltam és most nem merem használni, a ventilátor úgy gondolom hogy jó mert a levegőt fúja de mivel éget szag van így nem merem azt se használni.Holnap irány a szerelő,azért a biztositékot kivettem.Ha van valakinek ötlete vagy ugyanez a hiba megtörtént már valakivel kérem írja le.köszönöm
Mc-elek Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Valami galiba van a levegőt keringtető motorral,bekapcsoltam a belső levegő keverő gombot és elkezdet bugó hangot adni a levegőt keringtető motor.Ráadásul éget műanyag szag társult a bugó hanghoz.Rögtön lekapcsoltam és most nem merem használni, a ventilátor úgy gondolom hogy jó mert a levegőt fúja de mivel éget szag van így nem merem azt se használni.Holnap irány a szerelő,azért a biztositékot kivettem.Ha van valakinek ötlete vagy ugyanez a hiba megtörtént már valakivel kérem írja le.köszönöm húzd le a csatlakozót róla nehogy baj legyen... ki kell szedni a kesztyűtartót hozzá
Zachi Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Valami galiba van a levegőt keringtető motorral,bekapcsoltam a belső levegő keverő gombot és elkezdet bugó hangot adni a levegőt keringtető motor.Ráadásul éget műanyag szag társult a bugó hanghoz.Rögtön lekapcsoltam és most nem merem használni, a ventilátor úgy gondolom hogy jó mert a levegőt fúja de mivel éget szag van így nem merem azt se használni.Holnap irány a szerelő,azért a biztositékot kivettem.Ha van valakinek ötlete vagy ugyanez a hiba megtörtént már valakivel kérem írja le.köszönöm húzd le a csatlakozót róla nehogy baj legyen... ki kell szedni a kesztyűtartót hozzá Lacika az egyszerűbb utat választotta. Jogosan. :)
KGR Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Sziasztok, A minap új hangra lettem figyelmes a kocsin. 900-1200-as fordulaton ciripelő, kattogó hangot hallani a motor bal oldaláról (onnan ahol a vezérlés van). Komplett vezérlést 1 éve és 12000km-rel ezelőtt cseréltek rajta. Mi adhatja ki ezt a hangot?
lacika1000 Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Lacika az egyszerűbb utat választotta. Jogosan. :) Akkor elég, hogy ha csak bíztosítékot szedtem ki ? Vagy húzzam le a csatlakozótt is.
Mc-elek Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Akkor elég, hogy ha csak bíztosítékot szedtem ki ? Vagy húzzam le a csatlakozótt is. ha tudod melyik annak a szervó motornak a biztosítéka akkor vedd ki!!! de valaki csak beírja....de annak tuti hogy nincs külön
ralphin Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Sziasztok! Teljesen uj vagyok, esetleges bénázásokért elnézést... A problémám a következő lenne... A távkapcsolóval lenne problémám, elemet cseréltem benne felprogramozni még felprogramoztam, de egyre ritkábban működött , már abszolulte meg sem nyikkan, pedig világít a piros led.... Nem tudom mit kellene csinalni vele:S Gyári kulcsos,távirányítóról lenne szó...2001es 3 ajtós diesel ha számít! Válaszokat előre is köszönök...!!
dsteel Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 Sziasztok! Teljesen uj vagyok, esetleges bénázásokért elnézést... A problémám a következő lenne... A távkapcsolóval lenne problémám, elemet cseréltem benne felprogramozni még felprogramoztam, de egyre ritkábban működött , már abszolulte meg sem nyikkan, pedig világít a piros led.... Nem tudom mit kellene csinalni vele:S Gyári kulcsos,távirányítóról lenne szó...2001es 3 ajtós diesel ha számít! Válaszokat előre is köszönök...!! Üdv a fórumon! Mindig csak egy, a szerinted legmegfelelőbb topikba írj légyszi, úgyis mindegyiket olvassuk. Ez simán ált probléma mondjuk. Pont az előbb (tegnap-tegnapelőtt) volt erről szó, asszem az általánosban, olvasgass vissza. Summázat: általában az újraforasztást javasoltuk, illetve (mint pl nálam) a "kis papír bele, az majd megfeszíti az elemet" módszert. Ez csak első kör, mert annak a problémáját sem oldotta meg eddig, aki felvetette... De első próbának talán jó lesz.
lacika1000 Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 ha tudod melyik annak a szervó motornak a biztosítéka akkor vedd ki!!! de valaki csak beírja....de annak tuti hogy nincs külön A biztositék tábla számazása szerint a 2-es biztositék 30-amperes, fűtőventillátor fütött elülső ülések.Miután kivettem nem müködik egyik levegő vezérlő gomb sem még a klima sem mükődik.Ezért szerintem így jó lesz, holnap szervíz.Remélem nem éget le a motor,mert nem szeretnék több tízezer forintot ott hagyni.
Mc-elek Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 A biztositék tábla számazása szerint a 2-es biztositék 30-amperes, fűtőventillátor fütött elülső ülések.Miután kivettem nem müködik egyik levegő vezérlő gomb sem még a klima sem mükődik.Ezért szerintem így jó lesz, holnap szervíz.Remélem nem éget le a motor,mert nem szeretnék több tízezer forintot ott hagyni. igen az viszi az egészet.... sajna külön a kis motornak nincs
speter Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Hibakódokat találni valahol? Ezt is kipróbálhatom?: Corsika kartárs aláírásában van hibakód link és az is, hogy hogyan kell kivillogtatni a hibakódot. Amit Te leírtál sz szerintem nem fog működni Nálad, mert az csak bovdenes gázpedálnál él. Elektromos gázpedálnál csak tökig benyomod a féket meg a gázt, gyújtás ráad és már villog is. Szóval kezdd azzal, hogy megtudod, milyen a gázpedálod.
Lacika85 Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb hány hőmérséklet érzékelő vagy hőgomba jöhet szóba ami a hidegindításnál a szivatót szabályozza? Arra az érzékelőre gondolok ami a hőmérséklet szerint küld adatokat az ECU-nak, hogy milyen legyen a keverékképzés. Mert 15 fok felett mintha sokat kapna, vagy keveset, nem tudom, elég furcsán jár ilyenkor egy ideig. 15 fok alatt nincs baj. Z14XE 2001
Fort Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Tech2-vel kéne "leprogramozni" a kijelző használatát. Gyújtás ráadására csak az óra, külső hőmérséklet, dátum jelenik meg. Vagy ha könnyen kivehető a fejegység,esetleg nincs ismerőse leprogramozni,akkor ingyen lehúzza az elektromos antenna kábelt a csatlakozóról!
fresk Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem. Astra G z16xe-nel az utobbi idoben enyhe rantgatasokat eszleltem, aztan most a napokban megjelent a motorjelzo lampa, gyorsitasnal pedig villog, kivillogtattam a hibakodot p0304-et ad, olvasgattam a forumot es lattam hogy tobb problema is fennallhat. Amit meg eszrevettem hogy eleg keves olaj volt a motorban, nem tudom hogy ennek lehet valami koze a dologhoz. Esetleg milyen sorrendben fogjak neki a hiba elharitasanak?mivel erdemes kezdeni hogy minel olcsobban megusszam az egeszet? Koszonom elore is a valaszokat.
Korzika Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem. Astra G z16xe-nel az utobbi idoben enyhe rantgatasokat eszleltem, aztan most a napokban megjelent a motorjelzo lampa, gyorsitasnal pedig villog, kivillogtattam a hibakodot p0304-et ad, olvasgattam a forumot es lattam hogy tobb problema is fennallhat. Amit meg eszrevettem hogy eleg keves olaj volt a motorban, nem tudom hogy ennek lehet valami koze a dologhoz. Esetleg milyen sorrendben fogjak neki a hiba elharitasanak?mivel erdemes kezdeni hogy minel olcsobban megusszam az egeszet? Koszonom elore is a valaszokat. Először is tölts bele megfelelő olajat. A rángatáshoz annak nemigen van köze,de kevés olajjal nem érdemes járni. A hibakódod a 4. henger felismert gyújtás kimaradás valószínű trafóhibára utalhat,jó lenne szerezni egy próbadarabot és azzal megnézni. Írd be az adataid az aláírásba(a vezérlőpulton tudod megtenni),hogy hol laksz és milyen a kocsi motorkódja úgy könyebb lesz segíteni. Üdv a fórumon.
andris83 Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem. Astra G z16xe-nel az utobbi idoben enyhe rantgatasokat eszleltem, aztan most a napokban megjelent a motorjelzo lampa, gyorsitasnal pedig villog, kivillogtattam a hibakodot p0304-et ad, olvasgattam a forumot es lattam hogy tobb problema is fennallhat. Amit meg eszrevettem hogy eleg keves olaj volt a motorban, nem tudom hogy ennek lehet valami koze a dologhoz. Esetleg milyen sorrendben fogjak neki a hiba elharitasanak?mivel erdemes kezdeni hogy minel olcsobban megusszam az egeszet? Koszonom elore is a valaszokat. Szia! Mit jelent pontosan az elég kevés, a pálca alja beleért még az olajba? Ha villog is a lámpa az már nem jó, mielőbb meg kellene nézetni a 4-es hengered gyertyáját. Esélyes még a gyújtótrafó is, de ez már jobban zsebbenyúlós. Éreztél rajta valamilyen változást? Remegés, más egyéb hang? Milyen körülmények között használod az autót? Ha sok a városi menet, akkor el tud kokszosodni, és az is esetleg okozhat ilyet.
fresk Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Szia! Mit jelent pontosan az elég kevés, a pálca alja beleért még az olajba? Ha villog is a lámpa az már nem jó, mielőbb meg kellene nézetni a 4-es hengered gyertyáját. Esélyes még a gyújtótrafó is, de ez már jobban zsebbenyúlós. Éreztél rajta valamilyen változást? Remegés, más egyéb hang? Milyen körülmények között használod az autót? Ha sok a városi menet, akkor el tud kokszosodni, és az is esetleg okozhat ilyet. A palca aljan kb. 1 mm-re ert az olaj, van szivargas a motor aljan, valoszinu ott tunt el, most utana toltottem. Csak gyorsitasnal villog a lampa es akkor eszlelheto rantgatas. Az utobbi 2-3 honapban inkabb varosban hasznaltam az autot.
lacika1000 Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Valami galiba van a levegőt keringtető motorral,bekapcsoltam a belső levegő keverő gombot és elkezdet bugó hangot adni a levegőt keringtető motor.Ráadásul éget műanyag szag társult a bugó hanghoz.Rögtön lekapcsoltam és most nem merem használni, a ventilátor úgy gondolom hogy jó mert a levegőt fúja de mivel éget szag van így nem merem azt se használni.Holnap irány a szerelő,azért a biztositékot kivettem.Ha van valakinek ötlete vagy ugyanez a hiba megtörtént már valakivel kérem írja le.köszönöm Szerencsém volt nem éget le a levegőt keverő motor,azt mondta a szerelő hogy megszorult a kosztol valószínüleg, mivel ez egy száraz motor.Magyarán nincs kenése.De a kipucolás és a munkadíj így is 15.000-Ft.Kezd a hó cipőm tele lenni az ilyen hibákkal,még jó,hogy nem ég le az autó.Egy utal a polenszűröt is kicseréltettem.Ezek szerint néha érdemes rá figyelni és kipucoltatni,mert mintha olvastam volna már itt a fórumon hogy másnak is volt már ilyen hibája.
Zachi Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Vagy ha könnyen kivehető a fejegység,esetleg nincs ismerőse leprogramozni,akkor ingyen lehúzza az elektromos antenna kábelt a csatlakozóról! Érdekes elgondolás, kár, hogy semmi köze hozzá. Na, jó. Ha valaki tudatlanul belepiszkál a csatiba ... Barbáréknál kábelt vágnak, de az sem az e.antennáé.
xXxGáborxXx Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Tök jó... Kb 4-5 hónapja cseréltem olajnyomás jeladót a kocsiban. Tegnap elszállt ez is. Vagy a kábel lett kontaktos :) De hát csaknem. Nem mozgatja semmi.
KGR Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Szerencsém volt nem éget le a levegőt keverő motor,azt mondta a szerelő hogy megszorult a kosztol valószínüleg, mivel ez egy száraz motor.Magyarán nincs kenése.De a kipucolás és a munkadíj így is 15.000-Ft.Kezd a hó cipőm tele lenni az ilyen hibákkal,még jó,hogy nem ég le az autó.Egy utal a polenszűröt is kicseréltettem.Ezek szerint néha érdemes rá figyelni és kipucoltatni,mert mintha olvastam volna már itt a fórumon hogy másnak is volt már ilyen hibája. Nehogy kifizesd! 1. kb 3000-5000 Ft-ért + szállítás tudsz venni egy másikat az egyik aukciós lapon. Ha kell tudok kontaktot adni 2. SAJÁT MAGAD IS MEG TUDOD CSINÁLNI. Én már többször kivettem ezt a motort, mert nekem is küzdött (típushiba grrr.). Kesztyűtartó 4 vagy 5 csavar, majd a motort 3 csavar fogja. Semmi bonyolult nincs benne. Tönkre se tudod tenni. A motor pedig elég egyszerű szerkezet. 3 műanyag fül fogja össze. Szét tudod szedni és magad megzsírozni, ha valóban az a baj. Én mondjuk inkább tippelnék a csappantyú tengelyére, mint hiba okára, mivel minden G astrában az megy szét nem pedig a motor. Ez már kicsit bonyolultabb megcsinálni, de nagy valószínűséggel költség nélkül magad is meg tudod oldani ezt is. 3. Én életemben kétszer használtam a belső keringetőt (plusz amikor véletlen bekapcsoltam a gombot).. Ha nincs rá szükséged (amúgyis jön a tél) Akkor simán vedd ki a kesztyűtartót és húzd le a kábelt róla. Többet nem lesz vele bajod.
Mc-elek Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb hány hőmérséklet érzékelő vagy hőgomba jöhet szóba ami a hidegindításnál a szivatót szabályozza? Arra az érzékelőre gondolok ami a hőmérséklet szerint küld adatokat az ECU-nak, hogy milyen legyen a keverékképzés. Mert 15 fok felett mintha sokat kapna, vagy keveset, nem tudom, elég furcsán jár ilyenkor egy ideig. 15 fok alatt nincs baj. Z14XE 2001 1
Recommended Posts