potyo Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Megnéztem, nem találtam...elképzelhető nincs benne hanem ez: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._175023534.html kapcsolgatja? Most én kapcsolgatom egy kapcsolóval, és szeretném megcsinálni...Igen, említették itt máskor, hogy klímás autóban máshogyan van ez megoldva... Akkor szerintem ezt a cuccot kellene megvizsgálni, hogy miért nem kapcsolja a ventilátorokat. Egyébként bekapcsolhatod állandóra a lassúbb járatot és nyugodtan használhatod úgy, nem kell ki-be kapcsolgatni. Dugóban álláskor valószínűleg elég az is, ha meg már haladsz, akkor meg már van menetszél is.
csaba77 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Hello, Meg tudná valak imondeni, hogyan lehet leszedni a gyújtáskapcsolót?? a burkolat már lent van, de innen nem jutunk tovább..hál istennek szombaton nem lehet elfordítani a gyujtáskulcsot.. előre is köszönöm
Mester91 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Sziasztok! Valaki tudna képeket küldeni, vagy el magyarázni hogy G-Astrába hogy kell váltó olajat cserélni? Vagy legalább szintet ellenőrizni? Hol kell? Ja és tudnátok küldeni nekem G-Astra szerelési könyvet? Köszi!
dsteel Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Sziasztok! Valaki tudna képeket küldeni, vagy el magyarázni hogy G-Astrába hogy kell váltó olajat cserélni? Vagy legalább szintet ellenőrizni? Hol kell? Ja és tudnátok küldeni nekem G-Astra szerelési könyvet? Köszi! adj egy emilcimet és küldök óriásfájlt!
dsteel Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Sziasztok! Valaki tudna képeket küldeni, vagy el magyarázni hogy G-Astrába hogy kell váltó olajat cserélni? Vagy legalább szintet ellenőrizni? Hol kell? Ja és tudnátok küldeni nekem G-Astra szerelési könyvet? Köszi! Közben megtaláltam: az emilcimedre megy az óriásfájl...
Mester91 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Közben megtaláltam: az emilcimedre megy az óriásfájl... Köszönöm!
dsteel Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Köszönöm! szívesen, ezért vagyunk mink itten :rolleyes:
Mester91 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Végig böngésztem a könyvet, de sehol nincs róla szó, hogy hol van a szintező vagy a le eresztő! Nem találom egyszerűen! :rolleyes:
furrier75 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Nah ez elég érdekes történet. Többféle variáció volt a venti vezérlés kiépítésésre. Legrégebbi 98-2000 között két hőgombás történet. 1. ECU számára mért jel ez csak az ecunak adta a vízhőmérséklet jelét más nem volt a körbe. 2. ami a radiátorba volt ez adta a műszerfalnak a jelet meg a venti vezérlő elektronikának de hogy bonyolítsuk a dolgot itt is volt külöbség a klimás és nem klimás autóknál. Jellemzően X-es motorokra volt eme kiépítés. Jött a Z-s motor akkor már csak 1 hőérzékelő volt (köznyelv hőgombának hívja de semmi köze hozzá hiszen ez már egy termisztor) az 1 érzékelősnél mindennek ez az egy hőgomba osztja a jelet tehát ecu és műszerfal. Itt az ecunak egy kimenete vezérli a venti vezérlő dobozkát 2 fokozatba amibe ugye a klíma is beleszól nah persze ha van :rolleyes: És akkor végül elérkeztünk a Z14XEP azaz áhított TWP CL2es motorokhoz. Spórolás a köbön elemarad 1 venti elmarad ill a hűtést vezérlő elektronika is. Mindent az ecu csinál. ECUnak van 3 relézett kimenete és ő kapcsolgatja a mindenkori terheléstől függően a ventit a 3 relén keresztűl. Honnan lehet tudni, hogy melyik variáció van? 98-as 1.4 16v klímás (x14xe)
Humannet Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Végig böngésztem a könyvet, de sehol nincs róla szó, hogy hol van a szintező vagy a le eresztő! Nem találom egyszerűen! :rolleyes: Hali Lehet hogy a szerelő nem jól tájékozott, én is cserélni akartam, aszonta felesleges, mert élletertam olaj van benne (ugyan én ezt nem hiszem)
Mester91 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Hali Lehet hogy a szerelő nem jól tájékozott, én is cserélni akartam, aszonta felesleges, mert élletertam olaj van benne (ugyan én ezt nem hiszem) Semmi sem tart örökké :rolleyes: Nekem az is elég lenne, ha a szintet meg tudnám mérni!
uhuhu Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Semmi sem tart örökké :rolleyes: Nekem az is elég lenne, ha a szintet meg tudnám mérni! az aláírásodat átszerkesztettem, nincs szükség óriásbetükre <_<
Barna Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Sziasztok! Valaki tudna képeket küldeni, vagy el magyarázni hogy G-Astrába hogy kell váltó olajat cserélni? Vagy legalább szintet ellenőrizni? Hol kell? Ja és tudnátok küldeni nekem G-Astra szerelési könyvet? Köszi! Élettartam olaj van benne, legalábbis a manuálisban. Mivel nem cserére tervezték, nincs leeresztő csavar, leereszteni csak az alsó difi fedél levételével lehet, feltölteni meg a tolatólámpa kapcsolót kivéve, annak a helyén kell. Van egy szintjelző csavar, a meghajtó tengely becsatlakozás mögött, a váltó bal oldalán. Feltöltésnél addig kell tolni bele az olajat, míg azon (természetesen kicsavarva, annak a helyén) kijön. Azaz, ha semmi extra nem történt, nem kell aggódni a váltóolajért :rolleyes:
tgabika76 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Jaja, cserélni csak akkor kell ha meg volt bontva a váltó, amúgy tényleg arra tervezték hogy az benne marad amíg világ a világ... Szerk: ez természetesen kézi váltósra igaz, automatánál már szükség lehet olajcserére.
Mester91 Elküldve Július17, 2010 Elküldve Július17, 2010 Nincs vele gáz, csak észre vett valahol ismerősöm olajat, ami talán a váltóból szökhetett el...és ellenőrizni akarja, hogy mennyi az annyi. uhuhu , köszi, és elnézést! :rolleyes:
gtomori Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Sziasztok! egy 2005 novemberi opel astra G tulajdonosa vagyok. A következő lenne a problémám. A kormány elfordításakor egy kattogast hallok. Mindegy milyen irányba tekerem balra vagy jobbra, a kattogas a kormany holtjatékán belül jelentkezik. 61 000 km van a kocsiban ( elvileg). Ha valaki találkozott valami hasonlóval és tudja hogy ez mi lehet az jelezze. köszönöm.
KGR Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Sziasztok! egy 2005 novemberi opel astra G tulajdonosa vagyok. A következő lenne a problémám. A kormány elfordításakor egy kattogast hallok. Mindegy milyen irányba tekerem balra vagy jobbra, a kattogas a kormany holtjatékán belül jelentkezik. 61 000 km van a kocsiban ( elvileg). Ha valaki találkozott valami hasonlóval és tudja hogy ez mi lehet az jelezze. köszönöm. Nekem is elkezdett kattogni / kopogni, de nekem nem a holtjátékán (0,5 cm) belül, hanem amikor tekergetem. Kb negyed fordulatonként koppan 1-et mindkét irányban.
Humannet Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Nekem is elkezdett kattogni / kopogni, de nekem nem a holtjátékán (0,5 cm) belül, hanem amikor tekergetem. Kb negyed fordulatonként koppan 1-et mindkét irányban. Nem lehet hogy a stabilizátor pálca (kutyacsont) nyekkent meg?
Guest kumabushi Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 megint dokinál van a kicsi kocsi hazaérek vele, erre hallom nagy vízcsobogás a motortérből lefele, leugrott a hűtővíz csöve... visszaraktuk, meg kitisztítottuk a víztartályt amennyire lehetett mert csupa csupa OLAJ!!! aztán víz bele, 5 liter, és menés... másnap megint leugrott, de menet közben... remélem nem károsodott nagyon a motor a motor, ami jómaga is csupa olaj kívülről... hengerfejes lehet.... szerdán tudják szétszedni és árajánlatot adni rá :rolleyes:
törvényenkívüli Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 megint dokinál van a kicsi kocsi hazaérek vele, erre hallom nagy vízcsobogás a motortérből lefele, leugrott a hűtővíz csöve... visszaraktuk, meg kitisztítottuk a víztartályt amennyire lehetett mert csupa csupa OLAJ!!! aztán víz bele, 5 liter, és menés... másnap megint leugrott, de menet közben... remélem nem károsodott nagyon a motor a motor, ami jómaga is csupa olaj kívülről... hengerfejes lehet.... szerdán tudják szétszedni és árajánlatot adni rá :rolleyes: hát ez szivacs nem gondoltam volna, hogy nem egy fényképes extrás hozzászólás lesz a következő amit írni fogsz
totya Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Sziasztok! A vezérműtengely csapágyfedeleinek a meghúzásához szeretnék egy kis segítséget kérni! (Z14XEP 2005-ös) Gondolom a szelepdekli alatt van valami tömítés, kibírja a levételt vagy cserélni kell azt is? Illetve nincsen nyomatékkulcsom, ennek hiányában ne is húzzam meg a csavarokat?! Vagy,ha mégis akkor mindegy,hogy milyen sorrendben húzom meg őket? Köszönöm előre is a segítségeteket! :rolleyes:
Barna Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Sziasztok! A vezérműtengely csapágyfedeleinek a meghúzásához szeretnék egy kis segítséget kérni! (Z14XEP 2005-ös) Gondolom a szelepdekli alatt van valami tömítés, kibírja a levételt vagy cserélni kell azt is? Illetve nincsen nyomatékkulcsom, ennek hiányában ne is húzzam meg a csavarokat?! Vagy,ha mégis akkor mindegy,hogy milyen sorrendben húzom meg őket? Köszönöm előre is a segítségeteket! :rolleyes: Szia, Előírás szerint mindig kell új szelepfedél tömítés (kb. 4e Ft), de mi a múltkor (a tengelytöréskor) tüzetesen átnéztük, és mivel semmi deformáció, sérülés, fáradás nem látszott rajta, visszaraktuk. Azóta sem szivárog sehol. Ezen kívül a szelepfedél csavarokon is van tömítés, azt is meg kell nézni, sérültek, deformálódottak-e, ha igen, csere (kb 60 Ft/db). A vezérműtengely csapágyak rögzítőcsavarjának meghúzási nyomatéka 8 Nm. Spirális vonal mentén kell meghúzni, belülről kifelé haladva, egyszerre fél fordulatot csavarva. Ha kifele a végére érsz, ismét belülről indulva még egy fél fordulat csavaronként, ezt ismételve, amíg mind meg nincs húzva finoman, majd ugyanezen spirális nyomvonal szerint kellene a nyomatékkulccsal véglegesre húzni. Lesz itt olyan, pl Uhuhu, akik meg tudják mondani, hogy merj-e nekiesni nyomatékkulcs nélkül. Ha le vannak lazulva, szvsz még mindig jobb meghúzni őket nyomatékkulcs nélkül, finoman, ügyelve, hogy ne legyen túlerőltetve, minthogy úgy maradjanak lazán.
PGA Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Sziasztok! A vezérműtengely csapágyfedeleinek a meghúzásához szeretnék egy kis segítséget kérni! (Z14XEP 2005-ös) Gondolom a szelepdekli alatt van valami tömítés, kibírja a levételt vagy cserélni kell azt is? Illetve nincsen nyomatékkulcsom, ennek hiányában ne is húzzam meg a csavarokat?! Vagy,ha mégis akkor mindegy,hogy milyen sorrendben húzom meg őket? Köszönöm előre is a segítségeteket! :rolleyes: Ha tömítést is cserélsz, gyárit vegyél, én már szívtam nem gyárival.
totya Elküldve Július18, 2010 Elküldve Július18, 2010 Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a hasznos infókat! További szép napot mindenkinek!
Recommended Posts