Drotpete 1.6 16v Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 De ha valaki tudna küldeni egy táblázatot, vagy listát arról, hogy melyik bizti mihez való.... mert számok vannak, nagy táblába, de rajz mint annó az F nél az nincs. Hali, úgy tudom, hogy a "rajz" (képekkel illusztrált) annak a tároló doboznak a hátulján van amit ki kell venni ahhoz, hogy hozzáférj a biztikhez. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Hali, úgy tudom, hogy a "rajz" (képekkel illusztrált) annak a tároló doboznak a hátulján van amit ki kell venni ahhoz, hogy hozzáférj a biztikhez. Üdv. Nekem nincs rajta semmi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 üdv! Gyors help kéne. Utánfutóztam a 7végén. Ma nem volt hátul világítás jobb oldalt. Izzó ki új be. Világítás így sincs, a fék az jó. Mit nézzek meg még? dugd vissza a futó csatlakozóját, nézd meg úgy a kocsit és a futót is és utána ismét szedd le a futót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Szerintem nem bizti probléma, mert egy biztit nem szoktak egy izzóra kötni, akkor több nem működne. Kontaktiba, vagy szálszakadás, vagy ilyesmi lehet. Pont azért kérdeztem tőle,hogy más is kiment-e vagy csak az az egy égő.Mert ha egy égő ment ki akkor azzal(vagy a vezeték körével) van valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Sziasztok! Lenne egy kis gondom, Z14XEP E85-el használtam, most 60% etanol, 40% benzin van benne, és a kipufogogázas sárga lámpa kigyuladt. Híbakód, amit kivillogott: 0170 Elvileg ez: P0170=Tüzelőanyag-korrekció (Bank 1) funkció-rendellenesség Ez meg fog szünni, ha több benzin lesz benne, vagy szervízben tudják csak kiütni? Vagy valami behalt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Sziasztok! Lenne egy kis gondom, Z14XEP E85-el használtam, most 60% etanol, 40% benzin van benne, és a kipufogogázas sárga lámpa kigyuladt. Híbakód, amit kivillogott: 0170 Elvileg ez: P0170=Tüzelőanyag-korrekció (Bank 1) funkció-rendellenesség Ez meg fog szünni, ha több benzin lesz benne, vagy szervízben tudják csak kiütni? Vagy valami behalt? kicsit nem kevés a benzin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Sziasztok! Lenne egy kis gondom, Z14XEP E85-el használtam, most 60% etanol, 40% benzin van benne, és a kipufogogázas sárga lámpa kigyuladt. Híbakód, amit kivillogott: 0170 Elvileg ez: P0170=Tüzelőanyag-korrekció (Bank 1) funkció-rendellenesség Ez meg fog szünni, ha több benzin lesz benne, vagy szervízben tudják csak kiütni? Vagy valami behalt? Átalakító nélkül max 50%-ig lehet keverni.Tankold meg,hogy több legyen a benzin aránya,hátha nem jön vissza a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 kicsit nem kevés a benzin? Hát nem tudom, elötte 50-50% volt akkor nem volt gáz most ami belefért: 16l benzin 25l etanol, és még utánna 6l benzin, de eddig semmi javulás... Az érdekelne, hogy ha jó lesz a keverék, akkor a lámpa eltünik? vagy szerviz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Hát nem tudom, elötte 50-50% volt akkor nem volt gáz most ami belefért: 16l benzin 25l etanol, és még utánna 6l benzin, de eddig semmi javulás... Az érdekelne, hogy ha jó lesz a keverék, akkor a lámpa eltünik? vagy szerviz? :rolleyes: szerintem csak szervíz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 szerintem csak szervíz.... :rolleyes: ÉS valaki aki biztosan tudja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 :rolleyes: ÉS valaki aki biztosan tudja? korábban F astránál volt olyan trükk, hogy ha levetted az akkuról a gépet egy ideig akkor "elfelejtette" nem tudom, hogy ezeknél az újaknál lehetséges-e otthon? de szerintem nagy valószínűséggel csak szervíz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 :rolleyes: ÉS valaki aki biztosan tudja? TIS szerint: 1 oldal: A vezérlőkészülék az áramkör működési zavarát egy belső kiértékelő logikán keresztül azonosítja A mért keverék összetétel jelentősen eltér a számított keverék összetételtől. 2 oldal: hibás komponens: T1 Gyújtótekercs - Közvetlen indítás Utasítás: Ellenőrizze a katalizátort mechanikai sérülés szempontjából a védőgyűrűvel szembeni leeresztéssel. Végezzen szemrevételezéssel ellenőrzést a katalizátor védőgyűrűn a túlmelegedés szempontjából (vöröses lila elszíneződés). Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 ezt a hibakódot tudja még dobni: légtömegmérő fojtószelep lambdaszonda, agr szelepre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Lehet ,hogy elnéztem???!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 nem biztos, csak kiegészitettem.... :rolleyes: az évek, és a rutin.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 ezt a hibakódot tudja még dobni: légtömegmérő fojtószelep lambdaszonda, agr szelepre is. Azt néztem én is ,hogy valamit ad-e még hozzá. Itt inkább a túlzott e85 kavar. Aszem akkor nem világit a sárga gonosz ha már nincs jelen a hiba. De a gépbe benne marad.És ír melle egy not present-et :rolleyes: Szerk: Törlés csak géppel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 ;) ÉS valaki aki biztosan tudja? az te leszel... :D ha elmúlik szervíz nélkül megfelelő aránynál, akkor szerencséd lesz...de az általad kivitelezett kísérlet, majdnem hasonlít a vízes trükkre wessznél, azzal sem iakart igazán menni a gép.. :D ..szóval azt már tudod, hogy ezt nem kellett volna ilyen arányban..a kérdés hogy ez a próba mennyibe került...,miért utólag kérdezel?..van külön etanolos topic... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Azt mondjátok meg,hogy idáig négy ikon világított gyújtás állapotban kulcs olaj töltés sárga gonosz. Hétvégén levettem az aksi sarut amíg bohóckodtam a hátsó lambdával azóta nincs kulcs,csak addig van amíg a többi is világít(légzsák ,kézifék,stb) Tehát gyújtáson most olaj töltés sárga gonosz. ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 2-3 ezer forint- 1 vezeték megy rá, húzd le, és kukkants bele. általában olajos szokott lenni a vezeték ;) Köszönöm szépen a segítséget. Valóban az olajnyomás jeladó volt a hibás. Vettem egyet, kicseréltem és tünetmentes az autó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Azt néztem én is ,hogy valamit ad-e még hozzá. Itt inkább a túlzott e85 kavar. Aszem akkor nem világit a sárga gonosz ha már nincs jelen a hiba. De a gépbe benne marad.És ír melle egy not present-et :rolleyes: Szerk: Törlés csak géppel. Remélem is hogy kialszik, meg este alszik egy kicsit a kocsi, és talán elmúlik, ki is megyek, s beindítom, elvileg a +6l benzin dobott az arányon. Ha benne marad nem zavar, ha nem világit a lámpa. ;) Majd legközelebb ha szervizben járok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Nekem is ezek égnek alapból, és én is felfigyeltem, hogy a kulcsos nem világít, valszeg vmilyen hibád volt, azért világított eddig. De ezt nem kell mondanom neked :rolleyes: Azt mondjátok meg,hogy idáig négy ikon világított gyújtás állapotban kulcs olaj töltés sárga gonosz. Hétvégén levettem az aksi sarut amíg bohóckodtam a hátsó lambdával azóta nincs kulcs,csak addig van amíg a többi is világít(légzsák ,kézifék,stb) Tehát gyújtáson most olaj töltés sárga gonosz. ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Nekem is ezek égnek alapból, és én is felfigyeltem, hogy a kulcsos nem világít, valszeg vmilyen hibád volt, azért világított eddig. De ezt nem kell mondanom neked :rolleyes: Hát ezaz,mert nem volt benne hibakód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Remélem is hogy kialszik, meg este alszik egy kicsit a kocsi, és talán elmúlik, ki is megyek, s beindítom, elvileg a +6l benzin dobott az arányon. Ha benne marad nem zavar, ha nem világit a lámpa. :rolleyes: Majd legközelebb ha szervizben járok.... Hát semmi, pedig kihült.... UHUHU azt írta, hogy csak törlés után tünik el, most akkor vajon hogy is fog kialudni a lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Fura, hogy a kézikönyv szerint egészen indítózásig égnie kellene... Hát ezaz,mert nem volt benne hibakód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Hát semmi, pedig kihült.... UHUHU azt írta, hogy csak törlés után tünik el, most akkor vajon hogy is fog kialudni a lámpa? Nekem eltűnt ,miután összedugtam szétcsúszott csatit. Lehet,hogy közre játszott ,hogy levettem az aksit :rolleyes: Aztán hazaértünk és kitöröltem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts