imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Milyen másik kettőt? Mire gondolsz? Jaaj bocs. A légtömegmérő meg a levegő hőmérséklet mérő.
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Jaaj bocs. A légtömegmérő meg a levegő hőmérséklet mérő. A levegő cső vezetékben,a levegő szűrő és a folytószelepház között. Milyen moci neked?(motorkód)
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 A levegő cső vezetékben,a levegő szűrő és a folytószelepház között. Milyen moci neked?(motorkód) X14XE
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 X14XE Fúú, abban talán levegő hőmérséklet mérő van.
uhuhu Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Szombat éjszaka vettem észre az M3-ason, hogy huzamosabb 140-160közötti tempónál a műszerfalon kivillant az a kis sárga lámpa ami a váltóra figyelmeztet. Vissza lassítottam 110re kb, utána ki is aludt. Találkozott már valaki ilyen problémával? automata váltós az autód?
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 automata váltós az autód? Helló! 5ös manuál
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 X14XE Még valami ha tényleg p0130 van ,ennél a motornál csak egy p0130 van. Az enyémből indultam ki ott 4 van. :devlish:
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Még valami ha tényleg p0130 van ,ennél a motornál csak egy p0130 van. Az enyémből indultam ki ott 4 van. :devlish: még pedig melyik az az 1? Lambda?
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 még pedig melyik az az 1? Lambda? Igen P0130-O2 érzékelő áramkör szakadt A Te motorodnál ezt jelenti. Ezeknek teljesülnie kell: Motor 40 sec óta fut Hűtőközeg hőmérséklete nagyobb, mint 75 °C Fojtószelep-nyílás nagyobb, mint 10 % Következő hibakód nem tárolt: P0120, P0105 Lambda-szonda feszültsége a 343 mV -tól 540 mV -ig terjedő tartományban (Áramkör szakadás, Lambda-szonda hiba) A fenti feltételeknek legalább 15 sec -ig teljesülniük kell
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Igen P0130-O2 érzékelő áramkör szakadt A Te motorodnál ezt jelenti. Ezeknek teljesülnie kell: Motor 40 sec óta fut Hűtőközeg hőmérséklete nagyobb, mint 75 °C Fojtószelep-nyílás nagyobb, mint 10 % Következő hibakód nem tárolt: P0120, P0105 Lambda-szonda feszültsége a 343 mV -tól 540 mV -ig terjedő tartományban (Áramkör szakadás, Lambda-szonda hiba) A fenti feltételeknek legalább 15 sec -ig teljesülniük kell Akkor lambda csere ezek szerint? Akkor azért eszik ennyit a kocsi. Szerintem legalább 1literrel eszik többet
Mc-elek Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Akkor lambda csere ezek szerint? Akkor azért eszik ennyit a kocsi. Szerintem legalább 1literrel eszik többet Még mindig azt mondom ,hogy keresni kell valakit aki foglalkozik diagnosztikával,és megtudja nézni az értékeket :lol: Hogy milyen értékek vannak. Tecikérteni :devlish: Másrészt a bosch és gm lambda ugyan az :lol:
speter Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Még mindig azt mondom ,hogy keresni kell valakit aki foglalkozik diagnosztikával,és megtudja nézni az értékeket :lol: Hogy milyen értékek vannak. Tecikérteni :devlish: Másrészt a bosch és gm lambda ugyan az :lol: Illetve nem, más a gyártásnál a tűrési érték.
Alex75 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Igen P0130-O2 érzékelő áramkör szakadt A Te motorodnál ezt jelenti. Ezeknek teljesülnie kell: Motor 40 sec óta fut Hűtőközeg hőmérséklete nagyobb, mint 75 °C Fojtószelep-nyílás nagyobb, mint 10 % Következő hibakód nem tárolt: P0120, P0105 Lambda-szonda feszültsége a 343 mV -tól 540 mV -ig terjedő tartományban (Áramkör szakadás, Lambda-szonda hiba) A fenti feltételeknek legalább 15 sec -ig teljesülniük kell honnan tudol te ilyesmiket??? :devlish:
Korzika Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 honnan tudol te ilyesmiket??? :devlish: Jogos a kérdés,ez engem is érdekelne!
Mc-elek Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Illetve nem, más a gyártásnál a tűrési érték. Létezik olyan ,hogy bosch epc. ott motorkód alapján megtalálod a neked valót,és ha megvan amit kerestél akkor megnézed az OEM számot és már látod is a GM számot.És ha ez megvan akkor már csak azt kell tudni ,hogy mi a kerest alkatrész GM száma. Tehát így kell a megfelelő alkatrészt kiválasztani. Na a másik hogy ,nagyon sok elektronikus alkatrész bosch. De én hagyom ezt a témát.
Mc-elek Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Jogos a kérdés,ez engem is érdekelne! Szervíz program :devlish:
imiderecske Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Kösz mindenkinek a tanácsát, infóját, segítségét! Érdemes ide járni már rá jöttem, tőletek sokat lehet tanulni :lol: Még annyi a Lambdához, hogy tegnap megpróbáltam kivenni, de bele van teremtve elég takarosan, képtelenség kilazítani... :devlish:
speter Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Létezik olyan ,hogy bosch epc. ott motorkód alapján megtalálod a neked valót,és ha megvan amit kerestél akkor megnézed az OEM számot és már látod is a GM számot.És ha ez megvan akkor már csak azt kell tudni ,hogy mi a kerest alkatrész GM száma. Tehát így kell a megfelelő alkatrészt kiválasztani. Na a másik hogy ,nagyon sok elektronikus alkatrész bosch. De én hagyom ezt a témát. Egy gyártósoron jön mind, csak a végén az egyik GM dobozba megy, mert teljesíti a GM előírást, a másik BOSCH (GM nem veszi át, de a Bosch követelményeket teljesíti), ami azt sem tudja megy nonamenak, ami meg azt sem, az kuka, amit az okosok még bezúzás előtt elpasszolnak feketén. :devlish:
pepe46 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Sziasztok! Nem tudom hogy jó helyre írok-e? Ha nem akkor bocsi! Azt szeretném megtudni hogy a minapokban volt olaj csere a gépsasban és nem az opelnél történt az eset hanem másik szerelőnél! Az olajcsere után a napi számláló nyomva tartása mellett gyujtásra rakta és láttam a vizszintes vonalakat. A kérdésem az hogy ezzel a módszerrel csak kiütötte az inspekciót vagy ugyanugy jelezni fog a következő cserét?!
uhuhu Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Még mindig azt mondom ,hogy keresni kell valakit aki foglalkozik diagnosztikával,és megtudja nézni az értékeket :lol: Hogy milyen értékek vannak. Tecikérteni :devlish: Másrészt a bosch és gm lambda ugyan az :lol: nem. nem.... a bosch általában univerzális a GM meg belevaló. sok sok bosch termékkel szívtam már, ami nem belevaló volt, majd kiderült hogy a gyári is bosch. az jó volt.
Alex75 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Szervíz program :lol: Lehet,h nekem is tudnál segíteni? :lol: Időszakosan rendetlenkedik az alapjáratom. Mármint az autómé... :devlish: A jelenség? álló helyzetben leesik 500 alá, felpörög 1000ig, megcsinálja párszor, majd beáll. Vagy... üresben gurulva fennakad 1200-1500 közt valahol, ill. ugrándozik 1200-1800 közt. Voltam szerelőnél, kitisztította az alapjáratit, ill. az egr-t, egy darabig (kb 100km) jó volt, de újra kezdte. Hibakód állítólag nincs. Tanácstalan vagyok...
Mc-elek Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 nem. nem.... a bosch általában univerzális a GM meg belevaló. sok sok bosch termékkel szívtam már, ami nem belevaló volt, majd kiderült hogy a gyári is bosch. az jó volt. Rendben,legyen. én befejeztem ezt a témát. :lol: Szerk: Igen általában univerzális. Azért vagyok vele úgy ,hogyha találok bosch alkatrészt hozzá megnézem bosch katalógus számát a bosch epc-ben és a stimmel a GM számmal akkor jöhet. Nekem bevált. Majd egyszer megmutatom miről beszélek. :lol: Egyébként meg úgyis én vagyok a HUGYOSBOKOR!!!!! :devlish: UFFF Befejeztem.
Mc-elek Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Lehet,h nekem is tudnál segíteni? :lol: Időszakosan rendetlenkedik az alapjáratom. Mármint az autómé... :devlish: A jelenség? álló helyzetben leesik 500 alá, felpörög 1000ig, megcsinálja párszor, majd beáll. Vagy... üresben gurulva fennakad 1200-1500 közt valahol, ill. ugrándozik 1200-1800 közt. Voltam szerelőnél, kitisztította az alapjáratit, ill. az egr-t, egy darabig (kb 100km) jó volt, de újra kezdte. Hibakód állítólag nincs. Tanácstalan vagyok... Én így nem tudok segíteni,márkaszerviz vagy Wessz vagy Uhuhu vagy a környéketeken valami hozzáértő ember :lol:
Alex75 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Én így nem tudok segíteni,márkaszerviz vagy Wessz vagy Uhuhu vagy a környéketeken valami hozzáértő ember :devlish: Veszprémi vagyok, nem ismerek profit, a márkaszervízekben pedig nem igazán bízom.
andris83 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Amit kiütött, az a szervízintervallum-jelző, így most mehetsz megint 15e km-t, míg újra jelez. Sziasztok! Nem tudom hogy jó helyre írok-e? Ha nem akkor bocsi! Azt szeretném megtudni hogy a minapokban volt olaj csere a gépsasban és nem az opelnél történt az eset hanem másik szerelőnél! Az olajcsere után a napi számláló nyomva tartása mellett gyujtásra rakta és láttam a vizszintes vonalakat. A kérdésem az hogy ezzel a módszerrel csak kiütötte az inspekciót vagy ugyanugy jelezni fog a következő cserét?!
Recommended Posts