imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Melyik sorban és mi mellett van az a lámpa? Csak mert sárgából van egy néhány :devlish: Az olajnyomás és az aksi visszajelzője közt.
potyo Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Az olajnyomás és az aksi visszajelzője közt. Az ott motorellenőrző lámpa, nem váltó. De onnan kellene a kiolvasott hibakód. Ezen leírás alapján tudod kiolvastatni. Vagy pl. corsIKa aláírásában is ott van: link
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Az ott motorellenőrző lámpa, nem váltó. De onnan kellene a kiolvasott hibakód. Ezen leírás alapján tudod kiolvastatni. Vagy pl. corsIKa aláírásában is ott van: link mivel kössem össze? egy darab vezeték megfelel? vagy kell valami bizti?
potyo Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 mivel kössem össze? egy darab vezeték megfelel? vagy kell valami bizti? Iratkapcsot emlegetnek a leírásokban, mert ugye az mindenhol van, de bármilyen vezeték megfelel.
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Iratkapcsot emlegetnek a leírásokban, mert ugye az mindenhol van, de bármilyen vezeték megfelel. Okés köszi. Akkor zárlat semmi nem lesz gondolom belőle :devlish:
potyo Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Okés köszi. Akkor zárlat semmi nem lesz gondolom belőle :devlish: Ha nem másik lábakat kötsz össze, akkor nem lesz.
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Ha nem másik lábakat kötsz össze, akkor nem lesz. 0130 a hiba hód - Heated Exhaust Gas Oxygen (HEGO) sensor halvány lila fingom sincs h mit jelent ez, vmi kipugogó gáz szenzor. Aki tudja írja már meg! Köszönöm szépen!
speter Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 0130 a hiba hód - Heated Exhaust Gas Oxygen (HEGO) sensor halvány lila fingom sincs h mit jelent ez, vmi kipugogó gáz szenzor. Aki tudja írja már meg! Köszönöm szépen! Lambdaszonda (Bank 1, szonda 1) funkció-rendellenesség. Lehet csak trutyis, lehet haldoklik.
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Lambdaszonda (Bank 1, szonda 1) funkció-rendellenesség. F@sza... Nem értek a lovakhoz, de hallottam olyat, hogy a hibás szonda befolyásolja a fogyasztást. Erről valaki bővebben?
speter Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 F@sza... Nem értek a lovakhoz, de hallottam olyat, hogy a hibás szonda befolyásolja a fogyasztást. Erről valaki bővebben? Sőt a belevaló utángyártottak is szoktak fogyasztást növelni. Egy év alatt*ráköltöd benzinre a különbözetet. * átlagos futásteljesítményt feltételezve :devlish:
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Sőt a belevaló utángyártottak is szoktak fogyasztást növelni. Egy év alatt ráköltöd benzinre a különbözetet. Nah, akkor lehet cserélni :devlish: Mind1 használt kocsi, ez van. Milyet érdemes bele tenni? BOSCH?
speter Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Nah, akkor lehet cserélni :devlish: Mind1 használt kocsi, ez van. Milyet érdemes bele tenni? BOSCH? Mondjuk azért én nem rohannék a boltba venni újat, ha 130-ig meg se nyikkan. Egy pucolást lehet megejtenék. Majd ha folyamatosan világít, akkor csere.
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Mondjuk azért én nem rohannék a boltba venni újat, ha 130-ig meg se nyikkan. Egy pucolást lehet megejtenék. Majd ha folyamatosan világít, akkor csere. Kösz a tanácsot! Meg mindenkinek aki segített :devlish:
speter Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Nah, akkor lehet cserélni :devlish: Mind1 használt kocsi, ez van. Milyet érdemes bele tenni? BOSCH? Én Boscht vettem bele, de szerintem nem az igazi. Kb 1l-el eszik többet most. Vagy inkább úgy mondanám, hogy egy fordulatszám fölött sokkal többet zabál. Mai eszemmel megvenném bele a gyárit, ha többe kerül akkor is. Egy év alatt behozza a különbözetet a benzinen.
Norbedlee Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Én Boscht vettem bele, de szerintem nem az igazi. Kb 1l-el eszik többet most. Vagy inkább úgy mondanám, hogy egy fordulatszám fölött sokkal többet zabál. Mai eszemmel megvenném bele a gyárit, ha többe kerül akkor is. Egy év alatt behozza a különbözetet a benzinen. mekkora árakról van itt szó?
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 mekkora árakról van itt szó? 30tól kezdődik. gyárihoz hol jutok hozzá? besétálok az első Opelhez? Meg lesz a szonda takarítása, ha akkor is ez lesz, akkor csere. Egyébként ha csere lenne, és kiolvasnám a hibakódot, akkor elvileg utána már nem fog villogni a kontroll?
speter Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 mekkora árakról van itt szó? Bosch 28000 GM 56000 volt annó kb 2 éve, gondolom mostmár bőven lejebb ment. (Akkor is mondták, hogy az enyémhez még nagyon új és szokatlan drága) 30tól kezdődik. gyárihoz hol jutok hozzá? besétálok az első Opelhez? Meg lesz a szonda takarítása, ha akkor is ez lesz, akkor csere. Egyébként ha csere lenne, és kiolvasnám a hibakódot, akkor elvileg utána már nem fog villogni a kontroll? pl müllerautó, csergő stb. adnak kedvezményt, gyakran olcsóbb, mint a szalonban. Igen, ha jól működik, akkor eltűnik a sárgalámpa, nem kell kiütni. Ha világít, akkor gáz van. Legalábbis nekem így volt. Esetleg hibakiszűrésnek kérj kölcsön valakitől egyet tesztelésre.
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Na majd ha ráérek kitakarítom elsőnek, aztán majd lesz valami. Köszönöm mindenki tanácsát, infóját, felvilágosítását!
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Még annyi kérdésem lenne, hogy a szondát mivel tudom fellazítani, hogy kitekerjem? Kell hozzá célszerszám vagy villás kulcs?
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Annyit hozzá tennék ,hogy a lambda hiba nem feltétlenül rossz lambdát jelent,általában légtömegmérő a rossz,vagy a levegő hőmérséklet mérő... :lol: Az a helyzet a villogtatással ,hogy fontos információkat nem tudsz megnézni. Ha gép van rádugva akkor látsz szöveges értelmezést és plusz még egy számot. PL:P0130ból négy van különböző szöveggel. Szerintem :lol: Ha nem így van akkor én vagyok a hugyosbokor :devlish:
dsteel Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Ha nem így van akkor én vagyok a hugyosbokor :lol: Az 1ébként is :devlish:
1.2 gcc Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Még annyi kérdésem lenne, hogy a szondát mivel tudom fellazítani, hogy kitekerjem? Kell hozzá célszerszám vagy villás kulcs? Arra figyelj hogy hőálló zsírral kend be a menetet mert ha hőállózsír nélkül tekered vissza a menet idővel bemaródik és később ne lehet kicsavarni!
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Az 1ébként is :devlish: Jól van megvan jegyezve :lol: :lol:
imiderecske Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Annyit hozzá tennék ,hogy a lambda hiba nem feltétlenül rossz lambdát jelent,általában légtömegmérő a rossz,vagy a levegő hőmérséklet mérő... :lol: Az a helyzet a villogtatással ,hogy fontos információkat nem tudsz megnézni. Ha gép van rádugva akkor látsz szöveges értelmezést és plusz még egy számot. PL:P0130ból négy van különböző szöveggel. Szerintem :lol: Ha nem így van akkor én vagyok a hugyosbokor :devlish: Hoppá. Na ezt nem is tudtam... Ezt a másik kettőt merre találom egyébként?
Mc-elek Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Hoppá. Na ezt nem is tudtam... Ezt a másik kettőt merre találom egyébként? Milyen másik kettőt? Mire gondolsz?
Recommended Posts