Jim Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Én optimistább vagyok... Csak találunk rá vmi megoldást előbb-utóbb... Egyébként jól látod a hírt... Végre lesz egy hely, ahova nyugodtan viszem az autót :D Most elugrom Amusing-hoz, aztán gyüvök vissza :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 nekem a coupéba ugyanugy nyekereg az ülés,bár csak akkor ha nagyobb termetü ember ül benne,a háttámla is mozog.ez van sajnos hozzá kell szokni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 nekem a coupéba ugyanugy nyekereg az ülés,bár csak akkor ha nagyobb termetü ember ül benne,a háttámla is mozog.ez van sajnos hozzá kell szokni. :( Ez azért elég elszomorító... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Ne szomorkodj, ki kell 1 seprűnyéllel támasztani hátulról, aztán se nyekergés, se mozgás. Nekem még nem nyeki, de néha van benne ez az 1-2 mm-s mozdulás. Ha sok időm lesz, megkukkantom. Majd letesztelem a H-t, abban is nyekergős-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Ne szomorkodj, ki kell 1 seprűnyéllel támasztani hátulról, aztán se nyekergés, se mozgás. Nekem még nem nyeki, de néha van benne ez az 1-2 mm-s mozdulás. Ha sok időm lesz, megkukkantom. Majd letesztelem a H-t, abban is nyekergős-e? A nyekergés annyira nem idegesít, mert felhangosítom a zenét oszt kész :( Viszont a mozgás az igen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Na jó, de azért idegesít.... Vagy ne foglalkozzak vele? :? 2005-ös az autód ugye!? Mikor jött ez elő? Én február elején hoztam el, de még nem tapaszataltam, pedig majdnem verem a 100 kilót :( . Az egyetlen zaj eddig a pótféklámpa volt, mert nem feküdt fel az üvegre(5 ajtós). Kicserélték és most minden ok. Mondjuk csak 2600 km-nél tartok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 2005-ös az autód ugye!? Mikor jött ez elő? Én február elején hoztam el, de még nem tapaszataltam, pedig majdnem verem a 100 kilót :( . Az egyetlen zaj eddig a pótféklámpa volt, mert nem feküdt fel az üvegre(5 ajtós). Kicserélték és most minden ok. Mondjuk csak 2600 km-nél tartok. A forgalmi szerint az, de szerintem 2004-ben gyártották, mert januárban vettem át. Nem is tudom mikor jött elő. Most 5700 km körül van benne. Talán olyan 4 és 5ezer között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Fiúkák nem kell ám ész nélkül a sofőr űlésen dunni oszt nem fog nyekeregni!! Nekem pl. nem nyekereg, pedig már 150 ezerkm. körül van benne!! tessenek arra a kis időre a hátsó űlésre átfáradni! az kényelmesebb is! :roll: :shock: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Fiúkák nem kell ám ész nélkül a sofőr űlésen dunni oszt nem fog nyekeregni!! Nekem pl. nem nyekereg, pedig már 150 ezerkm. körül van benne!! tessenek arra a kis időre a hátsó űlésre átfáradni! az kényelmesebb is! :roll: :shock: :( :( :lol: :D :D :D :D :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Fiúkák nem kell ám ész nélkül a sofőr űlésen dunni oszt nem fog nyekeregni!! Nekem pl. nem nyekereg, pedig már 150 ezerkm. körül van benne!! tessenek arra a kis időre a hátsó űlésre átfáradni! az kényelmesebb is! :roll: :shock: :( Te meg aztán azt honnan is tudod? :wink: Aztán meg a hátsóülés is nyekeregni fog... Nekem pl a mosógépem ajtaja nyekereg... :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 A nyekergés annyira nem idegesít, mert felhangosítom a zenét oszt kész :( Viszont a mozgás az igen :( Nálam fordítva. Az 1-2 mm-t lesz*rom, inkább a nyekergés idegesít... Főleg, ha már nagyon erősen csinálja... Én szeretek néha halk zene mellett is autózni. Én nem vagyok 100 kiló, sose feszültem neki a támlának, semmi "extra" dolog nem történt az első ülésen, mégis nyekereg. Már szinte újkora óta. Bár most meglepődtem, hogy még az idén nem kezdett rá... Pedig állt már mostanában egyszer-kétszer napon az autó és eléggé bemelegedett a belső tér... És ez az állapot általában a nyekergés "táptalaja" nálam. Viszont ma sikerült egy másik nagyon idegesítő nyekergést, ropogást megszüntetnem. Eddig azt hittem, a vezető oldali ablak kattog-ropog állandóan amikor rázkódik, nyeklik a kasztni... De nem! A zár a ludas! Megzsíroztam a zárat és környékét és lám: másfél év nyekergés után sikerült elkussoltatnom! B*szki! Mennyit szívtam vele... Meg voltam győződve, hogy az ablak az oka, mert nyitott ajtónál is mintha sikerült volna reprodukálnom a hangot régebben, meg leengedett ablaknál mintha nem lett volna a zaj. De ma sikerült egy jó tesztpályát találnom, ahol gond nélkül próbálgathattam menet közben, és rájöttem, ha kinyitom az ajtót, megszűnik a hang... Bezsíroztam először picit a zárat, mint ahogy azzal régebben is próbálkoztam eleinte... még ezután is csinálta a hangot. Ezután bezsíroztam mindent a zár környékén, amire úgy gondoltam súrlódhat, plusz a zárba is nyomtam még egy picit, de most jól benyúltam a mélyére. Na ezek után viszont megszűnt teljesen a ropogás! Nem tudom, pontosan melyik volt a hatásos, de szerintem a zár mélyére benyomott zsír, mert utána picit megtörölgettem a zár környékét és a hang nem jött vissza. Szóval, ha valakinek elkezdene véletlenül fémesen ropogni, kattogni az ajtó, tudja, mi a megoldás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Ezt valahova fell kell jegyeznem!! Ma Telo leírta a baszki és a leszarom szavakat!! És ezt tette 1 hozzászóláson belül!! Azé ez nem sámli baszki! :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Ezt valahova fell kell jegyeznem!! Ma Telo leírta a baszki és a leszarom szavakat!! És ezt tette 1 hozzászóláson belül!! Azé ez nem sámli baszki! :( :( :lol: :oops: :oops: :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Fiúkák nem kell ám ész nélkül a sofőr űlésen dunni oszt nem fog nyekeregni!! Nekem pl. nem nyekereg, pedig már 150 ezerkm. körül van benne!! tessenek arra a kis időre a hátsó űlésre átfáradni! az kényelmesebb is! :roll: :shock: :( A francba! A gépkönyvben ezt nem olvastam. :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Ezt valahova fell kell jegyeznem!! Ma Telo leírta a baszki és a leszarom szavakat!! És ezt tette 1 hozzászóláson belül!! Azé ez nem sámli baszki! :( :( :lol: apppááámm tényleg. a dolgozó lány életbe! hogy lehet ilyen kibaszott csúnyán beszélni? 8) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 nekem a coupéba ugyanugy nyekereg az ülés,bár csak akkor ha nagyobb termetü ember ül benne,a háttámla is mozog.ez van sajnos hozzá kell szokni. :( Neked állítható hosszú (toldalékos) ülőlapod van? A deréktámaszod is állítható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Az ajtózárakkal vigyázni kell. Nem csak az opelnél, hanem minden autónál. Ha egy kicsi mozgást is enged az ajtónak előbb-utóbb a zsanérok kikopnak és mozogni kezd. Akkor jó, ha be kell csapni, és a zár tartja az ajtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 apppááámm tényleg. a rosszlány életbe! hogy lehet ilyen kibaszott csúnyán beszélni? 8) :D :D :D :D Bizti Ő az illemtanár... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Bizti Ő az illemtanár... :wink: Na ehhez még józan vagyok, elmegyek sörért! :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Pfffffffff...mé' van nekem abcinencám?? :?: :roll: :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Pfffffffff...mé' van nekem abcinencám?? :?: :roll: :roll: :( Hogy mindig legyen aki hazavisz. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 lesz*rom........... B*szki!......... "Ha mégegyszer ilyen csúnyán beszélsz úgy pofán b*szlak, hogy csak nyekkensz" :wink: :( :( :lol: , vagy valami ilyesmi volt a Ford Fairlane-ben.... :? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Az ajtózárakkal vigyázni kell. Nem csak az opelnél, hanem minden autónál. Ha egy kicsi mozgást is enged az ajtónak előbb-utóbb a zsanérok kikopnak és mozogni kezd. Akkor jó, ha be kell csapni, és a zár tartja az ajtót. Nálam melegben a kasztni csavarodásakor illetve intenzívebb gyorsuláskor/lassításkor kattogott/ropogott. Gyakorlatilag nemsokkal az autó átvétele után (ez nyáron volt, melegben) elkezdte ezt... Csak nem lehet gyárilag ennyire rossz a zár? Vagy igen? Főleg a vezetőoldal csinálta, de néha nagyon nagy melegben enyhén a jobb oldal is beszállt. Egyébként más autónál (kollégám Focusa) is hallottam dettó ugyanezt a típusú hangot... Lehet, hogy vmekkora kis mozgástér azért megengedett, és már ez is képes ilyen hangokat produkálni? Vki mongyon már vmi megnyugtatót, hogy ugye nem kell zárat cserélnem... :? :?: Vagy ajtót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Vki mongyon már vmi megnyugtatót, hogy ugye nem kell zárat cserélnem... :? :?: Vagy ajtót... Hangosítsd fel a rádiót! :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts