Korzika Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Már látom,hogy a köv. kocsim nem Twinportos lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Már látom,hogy a köv. kocsim nem Twinportos lesz. :D Teljesen jó,ne bántsd :) ,szeretem azt a kis traktor hangját twinportnak. :) Ez ugyan olyan olyan ,mint hogy meghal az ECU. Mert kell a motorra szerelni.... Miért nem volt az jó helyen az anyós oldal lent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Ez olyan finom anyagilag mint z14xep-be katalizátort venni.. :) jaja..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Már látom,hogy a köv. kocsim nem Twinportos lesz. :) ne izgulj, ebbe az irányba elment a világ. ha nem twinportos lesz a gép akkor majd a változó szelepvezérlés hal meg, vagy szétesik a váltó, vagy mittómén.... szerintem az új autóval idővel mindenki szopni fog. ha más nem az elektronikával... :) rám is ez vár.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 A XER az milyen?Már úgy értem,hogy az nem twp hanem mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 ne izgulj, ebbe az irányba elment a világ. ha nem twinportos lesz a gép akkor majd a változó szelepvezérlés hal meg, vagy szétesik a váltó, vagy mittómén.... szerintem az új autóval idővel mindenki szopni fog. ha más nem az elektronikával... :) rám is ez vár.... Az milyen hogy a kolega totyojában 90ekm-nél remeg a kocsi. Jah D4D-CAT 170le 400Nm.... Valami lendkerék 400e ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 az opelhez is majdnem ennyi :) jó monnyuk az opelhez van utángyártott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 A XER az milyen?Már úgy értem,hogy az nem twp hanem mi? Valami nagyobb teljesítmény az R. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Nem Honda ez. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Srácok! Ki tudja, mit jelent "ölstand prüfen"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 az opelhez is majdnem ennyi :) jó monnyuk az opelhez van utángyártott... Igen ,neki mondták hogy csak gyári... Szerinted létezik hogy ennél a totyonál az első fék tárcsa vastagsága 28mm a teljes vastagság,és min 26 mm lehet kopottan ,utána csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Srácok! Ki tudja, mit jelent "ölstanc prüfen"? Olajszint ellenőrzés?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Nem Honda ez. :) X=10.5-11.5:1 kompresszió E=hengerenkénti befecs. R=magasabb teljesítmény Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Olajszint ellenőrzés?? Eddig oké... Melyik olaj? A motorolajat leellenőriztem. Fékolaj is oké. Lehet, hogy a szervó? Holnap megnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Nem Honda ez. :) Pedig azt jelenti Az Opc Astrákba teszik az x20xev emelt teljesítményű változata. Más veztengely, program, leömlő... 136 helyett 160 LE. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 motorolaj szint alacsony. Ellenőrizze és pótolja a hiányzó mennyiséget. Forduljon márkakereskedőjéhez vagy hivatalos Opel szervízállomáshoz a hiba elhárítására. Ezt írja a kezelési kézikönyv. Eddig oké... Melyik olaj? A motorolajat leellenőriztem. Fékolaj is oké. Lehet, hogy a szervó? Holnap megnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 motorolaj szint alacsony. Ellenőrizze és pótolja a hiányzó mennyiséget. Forduljon márkakereskedőjéhez vagy hivatalos Opel szervízállomáshoz a hiba elhárítására. Ezt írja a kezelési kézikönyv. Motorolaj szint rendben, megnéztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Motorolaj szint rendben, megnéztem. Csak úgy gondolkodom!Egyszer írta ki vagy azt folyamatosan írja(nekem nincs BC-m)? Csak azért mondom,mert nálam is kivillant egyszer az olajszint vörös visszajelzője,megnéztem és rendben volt a szint, nem lehet hogy csak egy pillanatra(valami hiba miatt) nem érzékelte az olajmennyiséget ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 X=10.5-11.5:1 kompresszió E=hengerenkénti befecs. R=magasabb teljesítmény Télleg ,azt tudtam,hogy a XEL-ben az L azt jelenti:LOW tehát alacsony,visszafogott) Pedig azt jelenti Az Opc Astrákba teszik az x20xev emelt teljesítményű változata. Más veztengely, program, leömlő... 136 helyett 160 LE. :) Én azt hittem ez egy teljesen új motortípus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Télleg ,azt tudtam,hogy a XEL-ben az L azt jelenti:LOW tehát alacsony,visszafogott) Én azt hittem ez egy teljesen új motortípus. Nem annyira friss, 99től már lehetett kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Csak úgy gondolkodom!Egyszer írta ki vagy azt folyamatosan írja(nekem nincs BC-m)? Csak azért mondom,mert nálam is kivillant egyszer az olajszint vörös visszajelzője,megnéztem és rendben volt a szint, nem lehet hogy csak egy pillanatra(valami hiba miatt) nem érzékelte az olajmennyiséget ? Sajnos az utóbbi 50km alatt, azaz ma este háromszor is kiírta... Az elsőnél besz@rás, satu, motor ki, ellenőzzés, de azon kívűl, hogy már cserélni kell, teljesen okés...Holnap megnézetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Kérdés: Az lehet hogy az én kocsim azért fogyaszt irreálisan sokat mert már 16 ezer km van a légszűrőben? Mennyit jelent fogyasztásba a légszűrő állapota? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Kérdés: Az lehet hogy az én kocsim azért fogyaszt irreálisan sokat mert már 16 ezer km van a légszűrőben? Mennyit jelent fogyasztásba a légszűrő állapota? Jelenthet, de valszeg nem ennyi km után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Csak úgy gondolkodom!Egyszer írta ki vagy azt folyamatosan írja(nekem nincs BC-m)? Csak azért mondom,mert nálam is kivillant egyszer az olajszint vörös visszajelzője,megnéztem és rendben volt a szint, nem lehet hogy csak egy pillanatra(valami hiba miatt) nem érzékelte az olajmennyiséget ? már bocsi, de az nem a szint visszajelző neked, ha nincs BC, hanem az olajnyomás alacsony jelzés....az pedig dinamikusabb kanyarban, ha alacsony az olajszint szokott bevillanni, mert apumpa nem szállít....szóval ez már következmény...és mégnagyobb lesz a következmény ha nem töltessz rá :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 A Z18XER változtatható / változtatott szelepvezérlésü motor. ( nem akarok belemenni, de a 2008 as év körül az opelnek ez volt a legnagyobb durranása, a Honda a VTI motorral kb 15 éve használja ezt.... ) még a suzukiba is legalább 5-6 éve megy, meg a toyotába a VVTI motor meg satöbbi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts