G á b o r Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Sziasztok, Mióta itt a tavasz, a kocsibeálló feletti fenyő eszméletlenül hullajtja a tűleveleit. Tényleg vödörszámra lehet felseperni és tele van vele az autó (ablaktörlő, plusz alatta lévő légbeömlő rész). Amikor bekapcsolom a ventilátort, lehet hallani, hogy már tele van a levegő rendszer is vele. Okozhat ez valami problémát? Próbálkoztam ponyvával letakarni a kocsit, de annyira fáj ráhúzni (mindig az jut eszembe, hogy bántom vele a fényezést), ráadásul ha esik, napokig nedves és persze át is engedi a vizet. Félek, hogy elkezd tőle rohadni. Miért nem raksz valamit a légbeömlőre? Pl kartonpapírt. Az ablaktörlővel meg lefogatnád, így nem fújja le a szél, reggel meg szépen lesöpröd egy kis kézi seprűvel. Egyszerűbb, mint a ponyva és nem bántja a fényezést.
_Robi_ Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Egy képen meg tudjátok mutatni nekem ezt a relét? Nagyon nagyon hálás lennék. Mellesleg menet közben is előjött már ez a hiba (1 óra autópálya út során)... Valaki említette, hogy a gyújtáskapcsoló is okozhatja ezt a hibát... Mi a véleményetek? Bizti táblán van ami a vezető oldali részen! Nekem sárga szinű ha megy a belső világitás több ideig akkor kicsit meleg is. Igérem csinálok neked képet de most értem haza nagyon készen vok. De lehet 22 óra magasságában lesz kép is :)
KGR Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Bizti táblán van ami a vezető oldali részen! Nekem sárga szinű ha megy a belső világitás több ideig akkor kicsit meleg is. Igérem csinálok neked képet de most értem haza nagyon készen vok. De lehet 22 óra magasságában lesz kép is :D Örök hála. :) (én is most értem haza munkából) :)
psc2 Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Hell mindenki Van egy 1.2 Astra G-m és nem ég rajta az első tompított és a helyzetjelző lámpa, biztosítékok jók meg a kapcsoló is és az égők is.Mi lehet a baja szerintetek? Relé esetleg? Előre is köszönöm
Korzika Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Hell mindenki Van egy 1.2 Astra G-m és nem ég rajta az első tompított és a helyzetjelző lámpa, biztosítékok jók meg a kapcsoló is és az égők is.Mi lehet a baja szerintetek? Relé esetleg? Előre is köszönöm Se elől, se hátul nem világítanak az égők?
psc2 Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Csak elől nem hátul rendszám is ég meg a hátsó helyzet is. Se elől, se hátul nem világítanak az égők?
potyo Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Hell mindenki Van egy 1.2 Astra G-m és nem ég rajta az első tompított és a helyzetjelző lámpa, biztosítékok jók meg a kapcsoló is és az égők is.Mi lehet a baja szerintetek? Relé esetleg? Előre is köszönöm Van reléje a fényszórónak egyáltalán? Nekem úgy tűnik, hogy nincs. Kéziműszerrel egykettőre kideríthető, hogy jut-e feszültség az izzóhoz vagy nem.
Eapa Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon. A feleségemnek van egy 2003-as Astra GCC 1,4 Z14XE autója. Tegnap reggel az alapjárat egyenetlen lett, a kipufogó érdekesen puffog. Magasabb fordulaton eltűnőnek tűnik a jelenség. Azt is észrevettem, hogy közvetlen beindítás után jó az alapjárat, de fél perc múlva elkezd egyenetlenül járni és puffog a kipufogó. Mivel jó sok beírás keletkezett az évek folyamán nem olvasnám végig, legyen kedves valaki írja meg, nagy valőószínűséggel mi okozhatja a problémát. Üdv. Éapa
Qpack Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon. A feleségemnek van egy 2003-as Astra GCC 1,4 Z14XE autója. Tegnap reggel az alapjárat egyenetlen lett, a kipufogó érdekesen puffog. Magasabb fordulaton eltűnőnek tűnik a jelenség. Azt is észrevettem, hogy közvetlen beindítás után jó az alapjárat, de fél perc múlva elkezd egyenetlenül járni és puffog a kipufogó. Mivel jó sok beírás keletkezett az évek folyamán nem olvasnám végig, legyen kedves valaki írja meg, nagy valőószínűséggel mi okozhatja a problémát. Üdv. Éapa valószínű betett neki a túl sok városi araszolgatás..használat...meg kell hajtani .....autópálya4-5000 fordulat között..tehát elég a 4es vagy 3-as....kb 20 perc.....bár van aki kb 50 km-t mond...persze mindent fokozatosan.... :)
Robz Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon. A feleségemnek van egy 2003-as Astra GCC 1,4 Z14XE autója. Tegnap reggel az alapjárat egyenetlen lett, a kipufogó érdekesen puffog. Magasabb fordulaton eltűnőnek tűnik a jelenség. Azt is észrevettem, hogy közvetlen beindítás után jó az alapjárat, de fél perc múlva elkezd egyenetlenül járni és puffog a kipufogó. Mivel jó sok beírás keletkezett az évek folyamán nem olvasnám végig, legyen kedves valaki írja meg, nagy valőószínűséggel mi okozhatja a problémát. Üdv. Éapa Szia! Hibalámpa semmi? Ami változik a bemelegedéssel: elkezdi a lambda jelét is figyelembe venni a verda. Egy megterelést megér kipróbálni, hátha csak kokszosodik a rendszer, ahogy a cartárs is írta.
_Robi_ Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Örök hála. :) (én is most értem haza munkából) :) Elnézést de nem tudtam képet produkálni de holnap igérem bepótlom. Most értem haza egy szopós maszekból. De legalább feltőltődtek az akksik a digitálisba :D
KGR Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Elnézést de nem tudtam képet produkálni de holnap igérem bepótlom. Most értem haza egy szopós maszekból. De legalább feltőltődtek az akksik a digitálisba :D Köszönöm köszönöm. :) :)
Guest kumabushi Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 A motorvezérlővel az a baj, hogy tanítani kell az immóhoz, tehát ha vki kölcsönad, az akkor sem fog működni a Tideben. Szerintem hívd fel Wesszt, Ő megmondja, hogy ilyen tünetekkel lehet-e az a baja, vagy esetleg tök más. levelezésig eljutottunk
Eapa Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Szia! Hibalámpa semmi? Ami változik a bemelegedéssel: elkezdi a lambda jelét is figyelembe venni a verda. Egy megterelést megér kipróbálni, hátha csak kokszosodik a rendszer, ahogy a cartárs is írta. Szia! Van sárga hibalámpa, múlt héten is előjött, de kicseréltem a légszűrőt és elmúlt, de tegnap megint előjött a leírt hibával. Meghajtás előtt kimosom a pillangószelepet és az EGR-t. A pillangószelepet tudom hol van, de hol az EGR? A kocsi egyébként megkímélt, 135.000 km van benne, az utóbbi időben csak városban használva, gyertyacsere tavaly ilyenkor volt. Teljesen olyan, mintha nem menne 1 henger, de az erő meg van benne. Köszönöm az eddigi és az ezutáni tanácsokat is.
speter Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Köszi a gyors választ, csak azt áruld el hol találok kapcsolási rajzot, vagy hová kell rakni azt a plusz relét? ment pü
Qpack Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Szia! Van sárga hibalámpa, múlt héten is előjött, de kicseréltem a légszűrőt és elmúlt, de tegnap megint előjött a leírt hibával. Meghajtás előtt kimosom a pillangószelepet és az EGR-t. A pillangószelepet tudom hol van, de hol az EGR? A kocsi egyébként megkímélt, 135.000 km van benne, az utóbbi időben csak városban használva, gyertyacsere tavaly ilyenkor volt. Teljesen olyan, mintha nem menne 1 henger, de az erő meg van benne. Köszönöm az eddigi és az ezutáni tanácsokat is. csak akkor hajtsd meg, ha megy minden henger!
Mc-elek Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Szia! Van sárga hibalámpa, múlt héten is előjött, de kicseréltem a légszűrőt és elmúlt, de tegnap megint előjött a leírt hibával. Meghajtás előtt kimosom a pillangószelepet és az EGR-t. A pillangószelepet tudom hol van, de hol az EGR? A kocsi egyébként megkímélt, 135.000 km van benne, az utóbbi időben csak városban használva, gyertyacsere tavaly ilyenkor volt. Teljesen olyan, mintha nem menne 1 henger, de az erő meg van benne. Köszönöm az eddigi és az ezutáni tanácsokat is. Egy három gombócos fagyit neki :)
Eapa Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Egy három gombócos fagyit neki :) Megkapta a 4 gombocós fagyiját, 4000-5000-es fordulat kb 20 km-en. Tényleg megjavult. Köszönöm a tanácsokat. Amit még észrevettem, hogy a vízhőfok csak most ment fel függőlegesre, eddig még sohasem, a hűtőventi is beindult. Tavaly volt termosztát csere, mert előtte is észrevettem, hogy nem megy föl függőlegesbe a mutató. Ennek egyébként így kell lennie vagy nem, ez tipushiba? A sárgalámpa is kialudt és tök kormos lett a kipufogó vége.
Qpack Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Megkapta a 4 gombocós fagyiját, 4000-5000-es fordulat kb 20 km-en. Tényleg megjavult. Köszönöm a tanácsokat. Amit még észrevettem, hogy a vízhőfok csak most ment fel függőlegesre, eddig még sohasem, a hűtőventi is beindult. Tavaly volt termosztát csere, mert előtte is észrevettem, hogy nem megy föl függőlegesbe a mutató. Ennek egyébként így kell lennie vagy nem, ez tipushiba? A sárgalámpa is kialudt és tök kormos lett a kipufogó vége. a vízhőfok attól megy feljebb, mert kint is melegebb van..ez ilyen...télen 83-85, nyáron 87-90...ez így normális...szóval akkor most te is megtanultad, hogy ezt nem szabad halálba kímélni..mert sokba kerülhet...pörgetni kell... :) vannak akik trafóhíd és gyertya csre után egy valag pénzt kidobva hiszik csak el...teolcsóbban megúsztad...a hosszabb táv telejsen kipucolta vola azért is látod a kormot a kipuff végén...szóval ha legközelebb hosszabb távon mész...még adj neki egy 2 gombócosat :)
Mc-elek Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Szerbusztok Mennyi a gyertya csere intervallum??
Korzika Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Szerbusztok Mennyi a gyertya csere intervallum?? Tippem:25-30 ezer km. :) szerk:Rákerestem és télleg 60 ezer vagy 4 év van írva.Mondjuk ez sok szerintem!
peti468 Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Szerbusztok Mennyi a gyertya csere intervallum?? Asszem 60ezrenként kell cserélni. Látom beelőztek :)
Mc-elek Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Tippem:25-30 ezer km. :) nemsoká 38e van benne.... uhuhunál volt 35344km-nél . Azt mondta még okésak... Jah.. Van szervizkönyvem... Azt írja: legkésőbb 4 évenként ,illetve 60e km-enként Ezt is tudjuk :) Köszi srácok.
Robz Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 nemsoká 38e van benne.... uhuhunál volt 35344km-nél . Azt mondta még okésak... Jah.. Van szervizkönyvem... Azt írja: legkésőbb 4 évenként ,illetve 60e km-enként Ezt is tudjuk :) Köszi srácok. Én 50e-nél dobtam ki őket, de meglepődve tapasztaltam, hogy csak minimálisan látszott a használat rajtuk, tehát tuti elmentek volna gond nélkül 60e-ig. Nem tudom ki gyártja őket a GM-nek, de jó gyertyák. Az enyémbe ráadásul nem is a többpólusú van, csak a sima.
Barna Elküldve Április17, 2010 Elküldve Április17, 2010 nemsoká 38e van benne.... uhuhunál volt 35344km-nél . Azt mondta még okésak... Jah.. Van szervizkönyvem... Azt írja: legkésőbb 4 évenként ,illetve 60e km-enként Ezt is tudjuk :) Köszi srácok. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még nem sok mindent cseréltem a szervízkönyv szerint... olajat sem 30e-ként cserélem, a benzin, levegőszűrőt is kevesebb km után, mint a "könyvben". Mindenesetre én 40e km-ként kilököm belőle a gyertyákat, ha jól néznek ki, ha nem :).
Recommended Posts