Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 X16XEL-ben kettő van azt tudom Neked is kettő van :lol: De én lefosom ezt a témát :)
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 oJan? Te jó ég! :) Gyertyák mikor voltak cserélve? jaj te oJan vagy. ;) Te mióta vagy modi? :lol:
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Freeze !! Szóval én vagyok a hulya. :lol: Akkor neked az oviban r407 volt a jeled. ;) :)
freeze Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Le vagyok lassulva.. ezt most nem értem .. ;) Freeze !! Szóval én vagyok a hulya. :lol: Akkor neked az oviban r407 volt a jeled. ;) :)
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Le vagyok lassulva.. ezt most nem értem .. :) Akkor nem Te dolgozol van hűtéssel kapcsolatban? :lol:
CseGa Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Sziasztok! Még elég új vagyok itt a fórumon, sok jó ötletet vettem innen, de már regisztráltam, mert szükségem volna segítségre! Vagy egy astrám ,x17dtl és lassan már ott járok, hogy felgyujtom :) A hibajelenség, hogy bevillan a motorhibajelző, visszaesik a teljesítmény és amig világit a hibajelző nem is gyorsul. Miután eltűnik a hibajel, utána mintha mi sem történt volna és megy rendesen! Az egr ki lett tisztitva, le lett zárva, a vákumcső is le lett dugaszolva, kitakarítottam a légtömegmérőt is de sajna nem akar megszűnni a probléma! De amit megfigyeltem 120km/h felett nem jelentkezik a hiba... Bp- Gyöngyös között fel sem villant de 130 alatt nem is mentem, a másik meg az, hogy a motorhibajel az esetek 90%-ában 2000-es fordulatnál tűnik el... vagyis pont akkor amikor eléri ezt a tartományt. Azt hozzá kell, hogy tegyem, ez egr takarítás meg lezárás kb 1 hete történt... Valaki tudna segíteni, hogy mi lehetet a gond, mert én már nagyon tanácstalan vagyok! :lol: Senki? ;) ;) :P
freeze Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Itt valahogy elcsúsztuink egymás mellett :) Én csatornatervezéssel fogalakozom. Akkor nem Te dolgozol van hűtéssel kapcsolatban? :lol:
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Itt valahogy elcsúsztuink egymás mellett :) Én csatornatervezéssel fogalakozom. FÚÚÚÚÚÚ haver akkor nekünk jó anyagunk van ;) Én vasas vagyok :lol:
J0hnny Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Még nem volt. Akkor talán ideje lenne cserélni! jaj te oJan vagy. :) Te mióta vagy modi? :lol: Mióta olyan sok ember aludt a nyelvtan órán! ;)
Gregleader Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Hello! A bordás ékszijjnál veri ki az olajat a gépem....főtengely szijtárcsa és egyéb szimeringcsere megoldja a problémám? Mennyi egy ilyen beavatkozás? Válaszokat előre is köszi! Opelaner! Olajat kellett cserélnem!.... Szia! A bordás ékszíj előtt van az olajnyomáskapcsoló,arra is nézzél rá,hátha csak az csepeg,és a bordásszíj veri szét a menetszéltől. Nekem is újabb segítség kellene! Ugyanitt a probléma az olajnyomás kapcsolónál,de most a másik oldala: maga a vezeték végén lévő csati tört le,az-az véletlenül letörték,így nem tudom rögzíteni a csatlakozót! Mit lehet tenni? Egyáltalán lehet ilyesmit kapni boltba,vagy bontóba keresgessek? :lol:
PGA Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Sziasztok. Eddigi kérdésekre sajnos nem kaptam választ de talán erre igen:D Z16XE EGR szelepet lezártam de az én egr em en a szelep részen fel van peremezve,tehát nem tudom olyan lemezzel lezárni amin csak a csavarlyukak vannak kifúrva,semmi más,én csak az ovális részt tudtam lezárni,szerintetek ez igy is jó lesz? Nem lesz tőle semmi gond? nem fog igy beégni a szelep vagy bármi? Ezzel azt lehet elérni, hogy a szelepbe annak nyitásakor bemegy a kipuff.gáz, de onnan nem tud menni a szívóoldalra, tehát a zárás működik. Ha mindenképpen ki akarod iktatni, akkor egy közbetétet kell csinál(tat)ni, amibe bele kell marni egy lyukat, amibe a szelep ki tud nyitni - így már a bemenő út is le van zárva. Úgy tudom, hogy erre a közbetétre volt valami gyári megoldás is (lehet még GM-cikkszáma is van...). Vagy akár el is lehet forgatni a szelepet, és csak az egyik csavarjával rögzíteni, így a szabadba tud nyitogatni, csak így meg esetleg szűretlen levegő kerülhet a szívósorra... Utángyártott új szeleppel lehet még próbálkozni (persze nem lezárva), és kicsit forszírozottabban járni a géppel, úgy kevésbé kokszosodik el.
skins Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Holnap megejtem a cserét. A nyeltani hibárol annyit hogy óra helyet inkább csajokkal mulattam az időt :lol: .Lehet hogy rosszul tettem?
J0hnny Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Holnap megejtem a cserét. A nyeltani hibárol annyit hogy óra helyet inkább csajokkal mulattam az időt :lol: .Lehet hogy rosszul tettem? Mindkettő fontos! :)
PGA Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Mióta olyan sok ember aludt a nyelvtan órán! :) Ne má' ezzel a rohadt helyesírással... :lol:
skins Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Mindkettő fontos! :) OK.Megdumáltuk :lol: Köszi a segitséget.
J0hnny Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Ne má' ezzel a rohadt helyesírással... :lol: A szabály,az szabály... :)
Korzika Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Senki? :lol: :) ;) Milyen hibakódot írt ki amúgy,az AGR-t?
CseGa Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Nem voltam kiolvastatni a hibát, de az agr takarítás mindig segített, mert elég sokáig jó volt! Csak már megutam a takarítgatást! Így döntöttem a lezárás mellett. Azóta már ritkábban villan fel, csak már nem értem a miértjét, mert össze vissza csinálja! :lol: Milyen hibakódot írt ki amúgy,az AGR-t?
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Akkor talán ideje lenne cserélni! Mióta olyan sok ember aludt a nyelvtan órán! :lol: De most komolyan...
Korzika Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Nem voltam kiolvastatni a hibát, de az agr takarítás mindig segített, mert elég sokáig jó volt! Csak már megutam a takarítgatást! Így döntöttem a lezárás mellett. Azóta már ritkábban villan fel, csak már nem értem a miértjét, mert össze vissza csinálja! :lol: Hát,akkor olvasd ki a hibát,lehet nem is egr!
Korzika Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Nekem is volt olyan Astrám amiben lezártuk az EGR-t,de annak lezárás után nem szabad hibát okozni! Ha persze jól van lezárva. Utána csak olyan szok lenni,hogy ritkán dob egy sárgát mikor ránéz az Egr-re,de az már lefulladással nem jár!
KGR Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Nekem is volt olyan Astrám amiben lezártuk az EGR-t,de annak lezárás után nem szabad hibát okozni! Ha persze jól van lezárva. Utána csak olyan szok lenni,hogy ritkán dob egy sárgát mikor ránéz az Egr-re,de az már lefulladással nem jár! Pisil? :lol:
CseGa Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Nekem is volt olyan Astrám amiben lezártuk az EGR-t,de annak lezárás után nem szabad hibát okozni! Ha persze jól van lezárva. Utána csak olyan szok lenni,hogy ritkán dob egy sárgát mikor ránéz az Egr-re,de az már lefulladással nem jár! Az enyém sem fulladt le csak néha-néha bevillantja a sárgát. A tisztítás előtt sokkal sűrűbb volt a hibajel, de 130 fölött egyáltalán nem ír ki hibát. Az EGR-t sztem jól zártam le, nem a kipufogó közeli résznél zártam le,hanem közvetlenül az EGR alatt a cső csatlakozásnál. Elvileg nincs jelentősége annak,hogy melyik végén zárom le vagy mégis?
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Az enyém sem fulladt le csak néha-néha bevillantja a sárgát. A tisztítás előtt sokkal sűrűbb volt a hibajel, de 130 fölött egyáltalán nem ír ki hibát. Az EGR-t sztem jól zártam le, nem a kipufogó közeli résznél zártam le,hanem közvetlenül az EGR alatt a cső csatlakozásnál. Elvileg nincs jelentősége annak,hogy melyik végén zárom le vagy mégis? Nem értek hozzá,de nem maga az egért veszik le és azt zárják le?
Korzika Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Az enyém sem fulladt le csak néha-néha bevillantja a sárgát. A tisztítás előtt sokkal sűrűbb volt a hibajel, de 130 fölött egyáltalán nem ír ki hibát. Az EGR-t sztem jól zártam le, nem a kipufogó közeli résznél zártam le,hanem közvetlenül az EGR alatt a cső csatlakozásnál. Elvileg nincs jelentősége annak,hogy melyik végén zárom le vagy mégis? De így kezdted: Sziasztok! Még elég új vagyok itt a fórumon, sok jó ötletet vettem innen, de már regisztráltam, mert szükségem volna segítségre! Vagy egy astrám ,x17dtl és lassan már ott járok, hogy felgyujtom A hibajelenség, hogy bevillan a motorhibajelző, visszaesik a teljesítmény és amig világit a hibajelző nem is gyorsul. Miután eltűnik a hibajel, utána mintha mi sem történt volna és megy rendesen! Az egr ki lett tisztitva, le lett zárva, a vákumcső is le lett dugaszolva, kitakarítottam a légtömegmérőt is de sajna nem akar megszűnni a probléma! De amit megfigyeltem 120km/h felett nem jelentkezik a hiba... Bp- Gyöngyös között fel sem villant de 130 alatt nem is mentem, a másik meg az, hogy a motorhibajel az esetek 90%-ában 2000-es fordulatnál tűnik el... vagyis pont akkor amikor eléri ezt a tartományt. Azt hozzá kell, hogy tegyem, ez egr takarítás meg lezárás kb 1 hete történt... Valaki tudna segíteni, hogy mi lehetet a gond, mert én már nagyon tanácstalan vagyok De,hát itt írtad,hogy visszaesik a teljesítmény és nem gyorsul:nem ez a fulladás? Szerintem minél előbb olvasd ki a hibát,ha mégis Agr lenne ,akkor vedd le és nézd át a lezárást is meg az AGR-t is(takarítsd meg). Ha tuti AGR a rossz akkor vehetnél bele újat!
Recommended Posts