istvan69 Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Te a folytószelepházra gondolsz :lol: Akkor a befecskendezők a hengerfej és a fojtószelepház között lévő hosszú fekete doboz amiben kábelek mennek, az alatt van?
Mc-elek Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Akkor a befecskendezők a hengerfej és a fojtószelepház között lévő hosszú fekete doboz amiben kábelek mennek, az alatt van? A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A fekete írás az elosztó.
rota Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 A rejtély folytatódik... a másik trafóval szép az alapjárat, de ami a pláne, a másik Astrán az enyém, és annak is szép az alapjárata... ezt rakd össze... hétvégén marad a csere, meglátjuk visszajön e a hiba... ha nem, hétfőn visszacsere és utána is meglátjuk... jó játék ez... még jó hogy nem vettem kapásból egy trafót... valakinek van egyébként tapasztalata után-gyártottal, vagy mindenki csak Bosch-ra cserélt, ha cserélt? Csao nálam is hasonló a helyzet, elvittem autovillamos szrelöhöz... nálam cseretrafóval is produkálta a rángatózást erősebb gázadásnál aztán átcserélték két napja a gyertyát a 3- ból és 4 -be (ja mert egyébként a műszer mindig a 4 henger írta ki hibásnak azóta érzékeltem finomabban a hibát, viszont a motorjel nem jelent meg.... Szerinted? , szerintetek??? - meguszom gyertyacserével? Köszi: Rota
rota Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Szia! nem biztos, hogy nálad is ez lesz de nekem most újítják fel a hengerfejet, ugyanezek hibák produkálása után. Hidegen ill. fél-melegen leragadtak a szelepek az egyik hengerben. Persze előtte nálam is próbáltak trafót, gyertyát cserélni, sajna nem jött be, sőt a magas fordulatos meghajtás sem hozott eredményt. :lol: Csao nem tudja valaki mi lett a véerdmény, ill. mennyibe került? Mert engem is ezzel rémisztgetnek... Köszi Rota
Barna Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Csao nálam is hasonló a helyzet, elvittem autovillamos szrelöhöz... nálam cseretrafóval is produkálta a rángatózást erősebb gázadásnál aztán átcserélték két napja a gyertyát a 3- ból és 4 -be (ja mert egyébként a műszer mindig a 4 henger írta ki hibásnak azóta érzékeltem finomabban a hibát, viszont a motorjel nem jelent meg.... Szerinted? , szerintetek??? - meguszom gyertyacserével? Köszi: Rota Simán lehet, nálam is az első gyanú a gyertya volt, cserélve is lett, nekem sajna nem oldotta meg, de egyébként is ideje volt cserélni... Z14XEP-hez a GM kódja 93176801 és volt vagy 1900 Ft darabja az Opeléknél... egyébként sem árt 40 ezrenként cserélni.
.totesz. Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Sziasztok. tegnap már írtam Z16XE 2001 es 1.6 16v 151000 km el,elkezdett rángatni főleg 1800-2000 es fordulatnál.Amit eddig csináltam. Egr tisztítás-negatív Egr lezárás-negatív Gyertyák tisztítása-negatív(Hétfőn cserélem őket fő a biztonság) Fojtószelepház tisztítása-negatív Kartergáz csövek kitakarítása-negatív Akksisarut lehúztam pár percre,majd visszatettem hátha használ de -negatív Amit még tervezek: Üzemanyagszűrő csere gyertyacsere További ötleteket várnék ha van. A kérdésem annyi hogy a fojtószelepház oldalán van az alapjárati motor a Z16XE nek?? mert a gyújtást ráadva és a gázt finoman nyomva nagyon akadozva megy a fojtószelep pillangórésze mintha rágna valami rugó vagy ilyesmi. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
istvan69 Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 <a href="http://kepfeltoltes.hu/thumb/100305/p1038150_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/thumb/100305/p10381...ltoltes.hu_.jpg</a> A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu <a href="http://kepfeltoltes.hu/thumb/100305/img1164k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/thumb/100305/img116...ltoltes.hu_.jpg</a> A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A fekete írás az elosztó. Na bocs hogy most jelentkezek! Úgynézki mint a második képen. Ja még lenne egy olyan kérdésem hogy az alapjáratom nyáron 1400-1500 kb:1-1.5 percig, télen 1100-1200 rövid ideig. Ennek nem fordítva kellene lennie hogy télen melegítsen elő hosszabb ideig? Persze mindkét esetben előmelegítés után beáll a normál alapjárat. Szerintetek a vízhőfokjeladó döglött be? Pedig a műszerfalon normálisan méri a vízhőfokot.
CseGa Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Sziasztok! Még elég új vagyok itt a fórumon, sok jó ötletet vettem innen, de már regisztráltam, mert szükségem volna segítségre! Vagy egy astrám ,x17dtl és lassan már ott járok, hogy felgyujtom :) A hibajelenség, hogy bevillan a motorhibajelző, visszaesik a teljesítmény és amig világit a hibajelző nem is gyorsul. Miután eltűnik a hibajel, utána mintha mi sem történt volna és megy rendesen! Az egr ki lett tisztitva, le lett zárva, a vákumcső is le lett dugaszolva, kitakarítottam a légtömegmérőt is de sajna nem akar megszűnni a probléma! De amit megfigyeltem 120km/h felett nem jelentkezik a hiba... Bp- Gyöngyös között fel sem villant de 130 alatt nem is mentem, a másik meg az, hogy a motorhibajel az esetek 90%-ában 2000-es fordulatnál tűnik el... vagyis pont akkor amikor eléri ezt a tartományt. Azt hozzá kell, hogy tegyem, ez egr takarítás meg lezárás kb 1 hete történt... Valaki tudna segíteni, hogy mi lehetet a gond, mert én már nagyon tanácstalan vagyok! :lol:
peter... Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Hello! A bordás ékszijjnál veri ki az olajat a gépem....főtengely szijtárcsa és egyéb szimeringcsere megoldja a problémám? Mennyi egy ilyen beavatkozás? Válaszokat előre is köszi! Opelaner! Olajat kellett cserélnem!....
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Na bocs hogy most jelentkezek! Úgynézki mint a második képen. Ja még lenne egy olyan kérdésem hogy az alapjáratom nyáron 1400-1500 kb:1-1.5 percig, télen 1100-1200 rövid ideig. Ennek nem fordítva kellene lennie hogy télen melegítsen elő hosszabb ideig? Persze mindkét esetben előmelegítés után beáll a normál alapjárat. Szerintetek a vízhőfokjeladó döglött be? Pedig a műszerfalon normálisan méri a vízhőfokot. Lehet akár az alapjárati motor koszolódása... 1000 lenne az optimális fordulat hidegen,majd vissza esik 750-800ra Kettő vízhőfok gomba van,egy az órának és egy a motorvezérlőnek (ECU).
istvan69 Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Lehet akár az alapjárati motor koszolódása... 1000 lenne az optimális fordulat hidegen,majd vissza esik 750-800ra Kettő vízhőfok gomba van,egy az órának és egy a motorvezérlőnek (ECU). Egyik a termosztáton van. Az melyik? És hol a másik?
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Egyik a termosztáton van. Az melyik? És hol a másik? Kellene a motorkód. Szerk.:x14xe visszanéztem :lol:
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Egyik a termosztáton van. Az melyik? És hol a másik? A termosztárnál a motorvezérlős van.
istvan69 Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 A termosztárnál a motorvezérlős van. Tehát ami az ECU-t vezérli. A Bárdinál néztem mindkettőt és tök egyformák méret stb. Csak az egyikre azt írják hogy mot. vez. jeladó, a másikra meg azt hogy hűt. vízfok jeladó
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 Tehát ami az ECU-t vezérli. A Bárdinál néztem mindkettőt és tök egyformák méret stb. Csak az egyikre azt írják hogy mot. vez. jeladó, a másikra meg azt hogy hűt. vízfok jeladó A katalógus száma 1338467
istvan69 Elküldve Március6, 2010 Elküldve Március6, 2010 A katalógus száma 1338467 Oké majd megnézem. Kössz a segítséget!
Qpack Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Hello! A bordás ékszijjnál veri ki az olajat a gépem....főtengely szijtárcsa és egyéb szimeringcsere megoldja a problémám? Mennyi egy ilyen beavatkozás? Válaszokat előre is köszi! Opelaner! Olajat kellett cserélnem!.... Igen, de ez nem szokot csak úgy kinyíródni...általában olajszint túltöltés vagy nyomás szabályzó szelep megszorulás következménye... :lol:
_Robi_ Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 A katalógus száma 1338467 Egyet nem értek miért nem lehet a két jeladó helyett inkább egyet beépíteni és az osztaná az infot mindennek. A H astrába renaultba VAG csoport összesébe úgy van. Kérdés hogy hol is található a második tehát nem a termosztátos jeladó Z14XE kódu motornál???
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Egyet nem értek miért nem lehet a két jeladó helyett inkább egyet beépíteni és az osztaná az infot mindennek. A H astrába renaultba VAG csoport összesébe úgy van. Kérdés hogy hol is található a második tehát nem a termosztátos jeladó Z14XE kódu motornál??? Ez egy jó kérdés mert nem találom még,de most már engem is érdekel. Lehet hogy csak egy van,de a C-s ,és X-es motornál is tudok olyat amikor kettő van. De valójában lényegtelen a dolog,mert egészen máshonnan indult ez a történet. :lol:
skins Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Szevasztok A következő a problémám.Alapjáraton a motor kb.10mp-ig szépen jár utánna 2-3mp-ig dadog de ojan szinten hogy ugrál az egész motor.Mi lehet a probléma?
.totesz. Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Sziasztok. Eddigi kérdésekre sajnos nem kaptam választ de talán erre igen:D Z16XE EGR szelepet lezártam de az én egr em en a szelep részen fel van peremezve,tehát nem tudom olyan lemezzel lezárni amin csak a csavarlyukak vannak kifúrva,semmi más,én csak az ovális részt tudtam lezárni,szerintetek ez igy is jó lesz? Nem lesz tőle semmi gond? nem fog igy beégni a szelep vagy bármi?
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Ez egy jó kérdés mert nem találom még,de most már engem is érdekel. Lehet hogy csak egy van,de a C-s ,és X-es motornál is tudok olyat amikor kettő van. De valójában lényegtelen a dolog,mert egészen máshonnan indult ez a történet. :lol: Tévedtem,valóban csak egy érzékelő van, C-s motornál viszont van kettő,hogy mindegyiknél-e ....,nem érdekel. :) Lehet hogy máshol is van,de ez szintén lényegtelen.
freeze Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 X16XEL-ben kettő van azt tudom Tévedtem,valóban csak egy érzékelő van, C-s motornál viszont van kettő,hogy mindegyiknél-e ....,nem érdekel. :lol: Lehet hogy máshol is van,de ez szintén lényegtelen.
J0hnny Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 Szevasztok A következő a problémám.Alapjáraton a motor kb.10mp-ig szépen jár utánna 2-3mp-ig dadog de ojan szinten hogy ugrál az egész motor.Mi lehet a probléma? oJan? Te jó ég! :lol: Gyertyák mikor voltak cserélve?
skins Elküldve Március7, 2010 Elküldve Március7, 2010 oJan? Te jó ég! :lol: Gyertyák mikor voltak cserélve? Még nem volt.
Recommended Posts