freeze Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 Erre én is gondoltam, de aztán elvetettem mivel a fojtószelep lehúzásával minden helyrejön. Következő körben még szétbontom az ECU-tól a fojtószelepig menő kábelköteget, hátha ott van valami. Ha nem akkor ECU-nak talán elszáltt a fojtószelep vezérlő része?! Á de szemét az ilyen hiba :D :rolleyes: ECU-val kapcsolatos kérdésekben wessz az ász.
tg-hooker Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 igen csak sajnos úgy elrohadt h kijött az egész nem tudom, hogy mit rakjak vissza bele :rolleyes: :D A csavart vedd ki és egy akkora alátétet nézzél ami a lyuk átmérőjénél nagyobb ha átesik a csvar feje nincs mit tenni 2alátét kell majd és simán vissza csavarod a csavar a helyére nekem sikerült megcsinálni így azóta nem rezonál. ui.:lehet nekem is hosszabb csavart kellet néznem de nem biztos
tg-hooker Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 kicsit költséges a javítás és elkerülhető ha tudatában van az ember. :D hamár a márka kereskedés nem hirdeti a technikai bakit. (kuplung még mindig rángat) :rolleyes: A kuplung 1-esbe rángat ?
Norbedlee Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 A csavart vedd ki és egy akkora alátétet nézzél ami a lyuk átmérőjénél nagyobb ha átesik a csvar feje nincs mit tenni 2alátét kell majd és simán vissza csavarod a csavar a helyére nekem sikerült megcsinálni így azóta nem rezonál. ui.:lehet nekem is hosszabb csavart kellet néznem de nem biztos Köszönet érte holnap megcsinálom :rolleyes: De gondolom az csak egy sima mezei csavar semmi speciális humm bumm
Qpack Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Köszi a választ! Kiszedtem a gyertyákat és kicseréltem. Látszott is. 4-es henger gyújtáshibát írt és ebben a gyertya rendesen kokszos volt. Full korom volt az egész. Kiváncsi leszek most mi lesz a fejlemény, hogy új gyertyák vannak benne. Lehet gyertya baja volt. De 30 ezer km-nél?? Furcsa. ebben a gyertyában 30ekm van? akkor az már kuka ne csodálkozz....anno én is megkaptam hozzáértőtől (uhuhu) hogy ez a 60ekm-es gyertya csere periódus csak parasztvakítás, jó ha azt a max 30at elviszi...úgy megnő a hézag...szóval kb 25ekm-enként cserélem és így nincs vele gond...
Qpack Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Köszönet érte holnap megcsinálom :D De gondolom az csak egy sima mezei csavar semmi speciális humm bumm ha sima csavart teszel bele, lehet többet ki sem csavarod utánna már :rolleyes: legalább felületvédett legyen...és ne vmi gyenge anyagút mert miután kicsit bele korrodál az öntvénybe csak fúrással jön ki.... :P
Mc-elek Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Ma volt nálam Dsteel hogy felprogizuk a messzikapcsolós kulcsot. A hagyományos módszer nem működött. (Kulcs megnyom gombot) Rádug az ámítógép,és nem látja a központi zár vezérlést!!!!Gyári központis. Mondta Dani hogy belet építve ablakfelhúzó elektronika. A kérdés az hogy emiatt a bekötés miatt nem látja? Vagy mi a megoldás?
Zachi Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Ma volt nálam Dsteel hogy felprogizuk a messzikapcsolós kulcsot. A hagyományos módszer nem működött. (Kulcs megnyom gombot) Rádug az ámítógép,és nem látja a központi zár vezérlést!!!!Gyári központis. Mondta Dani hogy belet építve ablakfelhúzó elektronika. A kérdés az hogy emiatt a bekötés miatt nem látja? Vagy mi a megoldás? Tech2 nem látta?
Mc-elek Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Tech2 nem látta? Nem tech2 van nekem,de az enyémen mükszik.Én azzal tanítottam az az enyémet. Itt hiába léptem be a central door lock menübe,nem talált semmit,utána rádugtam az enyémre,nálam megvolt minden.
freeze Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Nem tech2 van nekem,de az enyémen mükszik.Én azzal tanítottam az az enyémet. Itt hiába léptem be a central door lock menübe,nem talált semmit,utána rádugtam az enyémre,nálam megvolt minden. Ki ne mondd, hogy mi van neked, mert kapsz az orrodra! :rolleyes:
Mc-elek Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Ki ne mondd, hogy mi van neked, mert kapsz az orrodra! :D direkt nem írtam. :rolleyes: egyébként lehet hivatalos is 180e+áfa. :P
freeze Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 direkt nem írtam. :rolleyes: egyébként lehet hivatalos is 180e+áfa. :D Tudom, emléxem mikor kaptál érte
Mc-elek Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Tudom, emléxem mikor kaptál érte De nemcsak én voltam a hugyosbokor :D Volt más téma is gazdagon :rolleyes:
freeze Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 De nemcsak én voltam a hugyosbokor :P Volt más téma is gazdagon :rolleyes: :D
wessz Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Öcsém kicserélte a fojtószelepet, probléma nem oldódott meg.... új jelenség: attól is beindul az ablakmosó meg a reflektor ha töltés adunk az aksira... bármilyen ötletet szívesen veszünk, a "computer csere" ötlet előtt :rolleyes: Koszi elhozod megoldom....:-)
Qpack Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 elhozod megoldom....:-) szerintem ez így nem járóképes...vagy igen? :rolleyes:
tgabika76 Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 Nem kell hogy járóképes legyen, lehet vontatni vagy trélerezni is... :rolleyes:
Pinocchio Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a G Astra teljes kapcsolási rajzát hol tudnám beszerezni?
Humannet Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a G Astra teljes kapcsolási rajzát hol tudnám beszerezni? én egy progit használok erre: Vivid Workshop
deep-R Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 Üdv! Találkozott már valaki olyan problémával, hogy kevés benzin volt a tankban, viszont a jelzőlámpa még nem világított, az autó mégis megáll. Pár litert rátankolva szépen megy tovább. Már 3x eljátszotta velem.
jaygab Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 Üdv! Találkozott már valaki olyan problémával, hogy kevés benzin volt a tankban, viszont a jelzőlámpa még nem világított, az autó mégis megáll. Pár litert rátankolva szépen megy tovább. Már 3x eljátszotta velem. felakadt a szintjelződ?? SZERK: vagy kiégett esetleg a LED??
jaygab Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a G Astra teljes kapcsolási rajzát hol tudnám beszerezni? nekem van valami, pár hete töltöttem le, ha adsz mail-címet (akár PÜ-ben) akkor elküldöm szívesen :rolleyes: 37megabyte .jpg-ben tömörítés nélkül...
Mc-elek Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 Üdv! Találkozott már valaki olyan problémával, hogy kevés benzin volt a tankban, viszont a jelzőlámpa még nem világított, az autó mégis megáll. Pár litert rátankolva szépen megy tovább. Már 3x eljátszotta velem. Talán kiégett a vissza jelző? Meglehet nézni diagműszerrel hogy mükszik-e,abban van teszt lehetőség műszerfalra.
Mc-elek Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 nekem van valami, pár hete töltöttem le, ha adsz mail-címet (akár PÜ-ben) akkor elküldöm szívesen :D 37megabyte .jpg-ben tömörítés nélkül... Nem tom az milyen amit én használok az 5gb és csak opel,a vivid összen 4gb sok-sok autóra :P Nevet nem írok mert lelőnek. :rolleyes:
deep-R Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 Talán kiégett a vissza jelző? Meglehet nézni diagműszerrel hogy mükszik-e,abban van teszt lehetőség műszerfalra. De gyújtást ráadva világít, elvileg akkor jó
Recommended Posts