Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Guest kumabushi
Elküldve
szerelési útmutató:

Állítsuk KI állásba, majd a kapcsoló gomb alján vagy egy lyuk, oda egy drótot nyomjunk be és egyidejüleg húzzuk le a kapcsolót.

Nyomjuk be a reteszeléseket két kis csavarhúzóval és húzzuk ki ezzel egy időben a világításkapcsolót.

Ha gondolod küldök képet vagy elküldöm a javítási utmutatót mailba. PDF

köszi, így már meglesz

van leírás de ott nem hittem volna hogy benne lesz :rolleyes:

oldalszám?

(de jó, akkor az is meglesz, veszek még 5 ledet, 4 úgy is kell fűtéshez mert a 3ból 1 gagyi, és marad kapcoslóba is)

Elküldve
köszi, így már meglesz

van leírás de ott nem hittem volna hogy benne lesz :D

oldalszám?

(de jó, akkor az is meglesz, veszek még 5 ledet, 4 úgy is kell fűtéshez mert a 3ból 1 gagyi, és marad kapcoslóba is)

98 / 293

Ha ugyan azunk van :rolleyes:

Elküldve

Sziasztok.

Megint jó napom van tükör csere lesz.

Elvitték a bal oldali elektomos fűthető(...) tükrömet és lehetőségek szerint ki szeretném cserélni az egészet mert eléggé nagyot kapott... :rolleyes:

Segítségetek kellene hogy tudnám kicserélni a tükröt ... Könnyű kiszedni? És ha igen akkor miként. Ki kell cserélnem az egészet vagy könnyebb a csukló résznél lekapni?

Meg tudtok valami jó helyet ahol be lehet szerezni "olcsón" hozzá cuccot (Meg kb mennyi lehet egy színre fújás-villám ezüst-)

Elküldve
Sziasztok.

Megint jó napom van tükör csere lesz.

Elvitték a bal oldali elektomos fűthető(...) tükrömet és lehetőségek szerint ki szeretném cserélni az egészet mert eléggé nagyot kapott... :rolleyes:

Segítségetek kellene hogy tudnám kicserélni a tükröt ... Könnyű kiszedni? És ha igen akkor miként. Ki kell cserélnem az egészet vagy könnyebb a csukló résznél lekapni?

Meg tudtok valami jó helyet ahol be lehet szerezni "olcsón" hozzá cuccot (Meg kb mennyi lehet egy színre fújás-villám ezüst-)

szerelési útmutató:

Feszítsük le aaz ajtó háromszögről a tökör felerősítés fedőlapját

Húzzuk szét a kábelcsatlakozást

van 3 csavar azt kikell csavarni és elvileg lent is van

Vaterán láttam tükröket

Guest kumabushi
Elküldve
98 / 293

Ha ugyan azunk van :rolleyes:

hát nem :D

Guest kumabushi
Elküldve
szerelési útmutató:

Vaterán láttam tükröket

én jobb elsőt cseréltem, bontóban vettem

nem emlékszem a szerelésre, de könnyű volt az biztos

viszont azóta ha normálisan ki van nyitva a tükör, nem lehet annyira beállítani a tükröt hogy lássak benne valamit, ezért kicsit befele kell húzni az egészet, mint ha becsuknám, mosó persze meg a huzat (na jó az nem)

mindig elállítja :rolleyes:

Elküldve
szerelési útmutató:

Vaterán láttam tükröket

Köszönöm én is nézelődtem hogy mi lene az ideális megoldás és ezen gondolkodom: :rolleyes:

http://www.vatera.hu/opel_astra_g_kulso_tu..._161033628.html

Csak nem tudom hogy jó-e ez a típus. Vagy csak egy féle van a fűthetőben?

Fényezési árrol nem tudsz valami reálisat mondani?

Köszönöm

Elküldve
én is át tudom

lesz "új" műszerfalas, középkonzolos

és EXTRÁS :rolleyes:

szerk: neki is látok

OK :D

Hasznos lesz, sokan fognak örülni neki!

Elküldve

Ja meg persze a garancia most fog lejárni róla de úgy tudom hogy van 1 évig szavatosság rá de ha én kicserélem magam a tükröt akkor szólhatnak érte? Cascora kicseréltetni meg nem akarom mert annál olcsóbban is meg lehet úszni Ház tükörrel 10+5 a színrefújás elvileg. :rolleyes: Munkadíjam meg egy Kávé lesz :D

Elküldve
Köszönöm én is nézelődtem hogy mi lene az ideális megoldás és ezen gondolkodom: :rolleyes:

http://www.vatera.hu/opel_astra_g_kulso_tu..._161033628.html

Csak nem tudom hogy jó-e ez a típus. Vagy csak egy féle van a fűthetőben?

Fényezési árrol nem tudsz valami reálisat mondani?

Köszönöm

KÉrdezz rá az eladótól jó e, de sztem G s re elvileg mindegyik ugyan olyan . Hát én 3 éve a Szamarámat akartam festetni, akkor olyan 2600 körül volt a szinre keverés, de akinél voltam csak 1 L volt a min amit kikevert. Lehet van olyan aki kevesebbet kever, árat mostanit nem tudnék mondani

Guest kumabushi
Elküldve
KÉrdezz rá az eladótól jó e, de sztem G s re elvileg mindegyik ugyan olyan . Hát én 3 éve a Szamarámat akartam festetni, akkor olyan 2600 körül volt a szinre keverés, de akinél voltam csak 1 L volt a min amit kikevert. Lehet van olyan aki kevesebbet kever, árat mostanit nem tudnék mondani

színmintát és sehol nem találtam, ezért vittem egy darabot a letört burkolatból, az alapján festettek le egy feketét

15e ft körül rémlik

lehet több lehet kevesebb

Guest kumabushi
Elküldve
OK :D

Hasznos lesz, sokan fognak örülni neki!

Addig itt a hivatalos leírás :rolleyes:

10053762652.JPG

Elküldve
színmintát és sehol nem találtam, ezért vittem egy darabot a letört burkolatból, az alapján festettek le egy feketét

15e ft körül rémlik

lehet több lehet kevesebb

Én is nézelődtem a neten:http://www.autofenyezeskalkulator.hu/ itt az lett hogy:

"A javítási összeg az extra bónusszal + 5% kedvezménnyel: 19 165 Ft + ÁFA"--->ez sokallom (ebből 12 csak az alapozás)

Felhívtam egy maszekot az meg azt mondta hogy 5000 pedig mondtam hogy villám ezüst és hogy metál szín.

Szerintem nagy az eltérés :rolleyes:

Elküldve
Felteszem inkább egy gyorsan elkészített FTP re mert 160 mega a javítási könyv. Nem figyeltem mekkora:)

Szia , ha az "így csináld..." -ot akarod feltenni akkor ne fáradj vele, itt van

Ha nem, akkor nem szóltam....

Guest kumabushi
Elküldve

ebbe benne van a műszerfal bontás?

EZÉRT SZENVEDTEM?

(akkor minek a leírásom? :rolleyes: )

viszont ebből kiderült számomra, hogy nekem nem hiányzott egy izzóm foglalatostul, hanem nem is volt, mert az az utánfutó visszajelző!!!!

11063177791.JPG

Guest kumabushi
Elküldve
Ha van rá mód nem is akarom :rolleyes:

leírás hamarosan :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.