törvényenkívüli Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Biztitáblában van 12 - Ködlámpa 15A és 16 - Ködzárfény 10A az első a lámpa a hátsó a zár? ok ezt megnézem, és milyen relé??? Lököst viszont akkor sem szedem le :lol: Alig bírtam felcsavarozni a leszakadtat :lol: Nekem fentlévőbe kell megoldanom, persze ha odaférek a kürt-től :P igen, az első a lámpa, a hátsó a zárfény pedig le kell szedni, mert nem csak beszerelni nem fogod tudni, de kivágni se Viszont azt meg tudod nézni, hogy bekábelezve be van-e. A lökös mögött ott van-e a csati. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 annyian írtatok hogy gyorsválaszt írok :lol: szóval nem tom most indexet vagy mit világít meg, de két izzó van felül... [ig]http://images.netbag.hu/20100113/13313651710.jpg igen, ilyen kép is van :lol: és a kezelésiben lévő rajz szerint is 3 van fent első köd, refi, hátsó köd alatta indexek lehet igazatok lesz? Biztitáblában van 12 - Ködlámpa 15A és 16 - Ködzárfény 10A az első a lámpa a hátsó a zár? ok ezt megnézem, és milyen relé??? Lököst viszont akkor sem szedem le :P Alig bírtam felcsavarozni a leszakadtat :lol: Nekem fentlévőbe kell megoldanom, persze ha odaférek a kürt-től :lol: bizti táblán, a biztosítékok felett vannak sorban a relék. Ha van elektromos első ablakod, akkor max 1, az első ködlámpáé hiányzik. Kezelésiben a biztosítékok felsorolásánál tuti meg van nevezve, hogy melyik az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 pedig le kell szedni, mert nem csak beszerelni nem fogod tudni, de kivágni se csak akkor meg műanyag hegeszteni is kell a leszakadás miatt, jobb a békesség, örülök egyelőre a felfedezett hátsóködlámpának, nem kell első :lol: Viszont azt meg tudod nézni, hogy bekábelezve be van-e. A lökös mögött ott van-e a csati. valami lilás szín rémlik (mindjárt keresek archív fotót :lol: ) igen be van szerintem bizti táblán, a biztosítékok felett vannak sorban a relék. Ha van elektromos első ablakod, akkor max 1, az első ködlámpáé hiányzik. Kezelésiben a biztosítékok felsorolásánál tuti meg van nevezve, hogy melyik az. van elektromos ablak biztijeim vannak, vettem, de relém plusszba szerintem nincs... veszek, milyen kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Szerk: Nem értem hogy miért jó ez a hibrid megoldás? Miért nem lehet teljesen ledes visszajelzőkből megcsinálni. Szerintem tök rosz hogy a fele ilyen a másik fele meg olyan. ??? A visszajelzőt nem tervezem ledesre, nem is tudom elképzelni az milyen lenne km számláló még legyen fehér LED segítségével, többi nem érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 apropó led, az ablakemelő fényeit hogyan kell cserélni? :lol: http://www.szamlapok.hu/images/references/238-n.jpg ha minden fény meglesz, összerakok egy BELSŐ TÉR VILÁGÍTÁS CSERE doksit nektek :lol: Tartalomjegyzék: I. Belső tér világítás csere 1. Műszerfal 2. Középkonzol 3. Egyéb nyomógombok 4. Első utastér világítás és olvasólámpák 5. Hátulsó olvasólámpa 6. Kesztyűtartó 7. Csomagtér II. Külső világítás csere 1. Helyzetjelző 2. Tompított fényszóró 3. Rendszámtábla világítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
koczy Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Sziasztok ! Tudnátok abban tanácsot adni, hogy honnan tudnék venni olcsón, Opel Astra G-hez hátsó ablaktörlő kart ? Köszönöm előre is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Sziasztok ! Tudnátok abban tanácsot adni, hogy honnan tudnék venni olcsón, Opel Astra G-hez hátsó ablaktörlő kart ? Köszönöm előre is ! bontónál olcsóbban sehonnan szerintem.És abból is hívj fel párat a közeledben, mert lesz biztos árbeli különbség Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Az egyik kollégámnak egy ilyen "szar francia"-ja van az enyémmel egyidős, 2003-as. Cserélni kellene benne porlasztócsúcsokat melynek darabja 110.000ft /nem írtam el/! Ő inkább eladja! Szóval szerintem ez a papír dolog nem is akkora probléma,bár én fölöslegesnek tartom, majd ha folyamatosan -20 körül lesz a hőmérséklet! :lol: nem írtad el... az opelehez 200 felett van darabja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 nah nekem ezért van benzines autóm :lol: amennyit megspórolnék üzemanyag árban azt rögtön el is buknám egy ilyen porlasztó történettel sőőőt :lol: Amilyen szerencsés ember vagyok nálam tuti megpukkanna!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 nah nekem ezért van benzines autóm :lol: amennyit megspórolnék üzemanyag árban azt rögtön el is buknám egy ilyen porlasztó történettel sőőőt :P Amilyen szerencsés ember vagyok nálam tuti megpukkanna!! Ez dajka mese, nem törvényszerűség! :lol: Neked talán nem is volt dízeled csak előítéleted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Ez dajka mese, nem törvényszerűség! :lol: Neked talán nem is volt dízeled csak előítéleted. Dízelt én se vennék......és teljes mértékben igazad van. Az előítéletek miatt. Apámnak dízelje volt egész életében. Amiket ő végigkínlódott vele.. Ráadásul utálom a berregésüket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Ez dajka mese, nem törvényszerűség! :lol: Neked talán nem is volt dízeled csak előítéleted. mese ide mese oda, szoptak már eleget körülöttem. Én meg amennyit szívtam autókkal biztos benézném. lehet csak előítélet, azonban ameddig nem érzem úgy hogy egy ilyen hibát mondjuk kölcsönkérés nélkül tudnék orvosolni addig nem kell. ezért van viszonylag "olcsóbban" fent tartható autóm. Ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jó autó egy dízel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
.totesz. Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Sziasztok. 1 hónapja vagyok boldog tuljdonosa egy Astra G 1.6 16V 2001 es Z16XE caravan nak. 1hónap alatt legalább 50-60 szor indítottam már el, és eddig kétszer produkált olyat hogy betettem kulcsot elfordítottam minden okés csak éppen nem csinált semmit a kulcs elfordítására még csak nem is kattant az önindító, majd pár perc várakozás után gondolt egyet és simán indult,minden szerelés vagy kézrátétel nélkül az akksi új tehát az kilőve. valakinek esetleg valami ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Sziasztok. 1 hónapja vagyok boldog tuljdonosa egy Astra G 1.6 16V 2001 es Z16XE caravan nak. 1hónap alatt legalább 50-60 szor indítottam már el, és eddig kétszer produkált olyat hogy betettem kulcsot elfordítottam minden okés csak éppen nem csinált semmit a kulcs elfordítására még csak nem is kattant az önindító, majd pár perc várakozás után gondolt egyet és simán indult,minden szerelés vagy kézrátétel nélkül az akksi új tehát az kilőve. valakinek esetleg valami ötlet? szerintem az immobilizered hülyéskedik, a kulcsban van a jeladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Dízelt én se vennék......és teljes mértékben igazad van. Az előítéletek miatt. Apámnak dízelje volt egész életében. Amiket ő végigkínlódott vele.. Ráadásul utálom a berregésüket. :lol: Pedig a szépen ketyegő dízel hangnál szebb nincs!! Ezt nem vitaindítónak szántam, csupán ez a véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Sziasztok ! Tudnátok abban tanácsot adni, hogy honnan tudnék venni olcsón, Opel Astra G-hez hátsó ablaktörlő kart ? Köszönöm előre is ! ez nekem is problémát jelentett, de aztán vettem 61 cm-es CSAK GUMIT, 2 napja fel is tettem mert a régin már egyáltalán nem volt meg az a törlő rész :lol: és azóta tökéletes. Párszáz ft volt, könnyen kivitelezhető Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 ez nekem is problémát jelentett, de aztán vettem 61 cm-es CSAK GUMIT, 2 napja fel is tettem mert a régin már egyáltalán nem volt meg az a törlő rész :lol: és azóta tökéletes. Párszáz ft volt, könnyen kivitelezhető Ilyen csak gumit régóta keresek... Merrefele kaptál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Sziasztok. 1 hónapja vagyok boldog tuljdonosa egy Astra G 1.6 16V 2001 es Z16XE caravan nak. 1hónap alatt legalább 50-60 szor indítottam már el, és eddig kétszer produkált olyat hogy betettem kulcsot elfordítottam minden okés csak éppen nem csinált semmit a kulcs elfordítására még csak nem is kattant az önindító, majd pár perc várakozás után gondolt egyet és simán indult,minden szerelés vagy kézrátétel nélkül az akksi új tehát az kilőve. valakinek esetleg valami ötlet? Előttem szóló kollégával értek 1-et. Immo hiba lesz az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Pedig a szépen ketyegő dízel hangnál szebb nincs!! Ezt nem vitaindítónak szántam, csupán ez a véleményem. Vidéken nőttem fel.... hallottam már elég traktort... :lol: (ezt természetesen csak viccnek szántam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Előttem szóló kollégával értek 1-et. Immo hiba lesz az. Nekem is elmozdult az immo, ugyanezt csinálta. Nem gyári, hanem bicskakulcsom van. Szétszed, beragaszt, összerak és jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Ilyen csak gumit régóta keresek... Merrefele kaptál? homasita kettévágtam és pont jó lett a méret így duplán van :lol: a régit meg csak lepattintottam az ablakról, arról meg a gumit kihúztam, vigyázni, van benne két kis fémlemez, ugyanúgy kell visszarakni, bár én nem tudom milyen volt előtte mert nem néztem meg :lol: így én a fémcsíkok felett húztam rá a keretre (élőben érthetőbb) http://homasita.hu/index.php?modul=3&t...0,0&kat=k1a (nem biztos hogy pont ez az volt de ilyesmi ára volt és 1 db és 61 cm :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Pedig a szépen ketyegő dízel hangnál szebb nincs!! Ezt nem vitaindítónak szántam, csupán ez a véleményem. Azért azt el tudnám viselni, ha a dízelem pl. alapjáraton olyan csendes volna, mint bármelyik benzines. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 homasita kettévágtam és pont jó lett a méret így duplán van :lol: a régit meg csak lepattintottam az ablakról, arról meg a gumit kihúztam, vigyázni, van benne két kis fémlemez, ugyanúgy kell visszarakni, bár én nem tudom milyen volt előtte mert nem néztem meg :lol: így én a fémcsíkok felett húztam rá a keretre (élőben érthetőbb) http://homasita.hu/index.php?modul=3&t...0,0&kat=k1a (nem biztos hogy pont ez az volt de ilyesmi ára volt és 1 db és 61 cm :P ) Kösz, így azért jobb ára van. Caravara a hátsó törlő asszem olyan 5E lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 homasita kettévágtam és pont jó lett a méret így duplán van :lol: a régit meg csak lepattintottam az ablakról, arról meg a gumit kihúztam, vigyázni, van benne két kis fémlemez, ugyanúgy kell visszarakni, bár én nem tudom milyen volt előtte mert nem néztem meg :lol: így én a fémcsíkok felett húztam rá a keretre (élőben érthetőbb) http://homasita.hu/index.php?modul=3&t...0,0&kat=k1a (nem biztos hogy pont ez az volt de ilyesmi ára volt és 1 db és 61 cm :P ) erről nem készült fénykép? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Most keresi biztos!Itt lesz az mindjárt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts