Guest kumabushi Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Ebből rá lehet jönni? mondjuk 2000-3000 között szoktam váltani, attól függ milyen kedvem van nem az 1800-3000 vonatkozik ide?
Opelaner Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 melyik részével? szerk: kocsit cseréltél ? :huh: Igen. Ez egy 1899-es Opel ,az első!! Mindössze 11db-ot adtak el belőle, az egyik az enyém! :lol: :lol: ( Opel Patent Motorwagen - System Lutzmann => 110 éves az OPEL ) Nos, amivel nem értek egyet, az a 4400-as fordulaton történő váltás! Ha így tenne a srác, akkor sokkal rosszabb értéket mérne 100 km/óráig, mintha mondjuk 2000-2500-nál váltana! Magyarázat: a motor az 55kW-os ( 75LE ) max. teljesítményét valóban ott adja le, de vonóerő ( forgatónyomaték ) ott, már kevés van, mivel az nem a fordulatszámmal arányosan nő! A táblázatban láthattad, hogy a max. forgatónyomatékot 1800-3000 1/min -es tartományban adja le, vagyis itt gyorsul a legjobban. Innét tovább forgatva a motort a teljesítmény ugyan növekszik, de a nyomaték visszaesik, tehát nincs mi " tolja előre " a kocsit. A helyes az lenne, ha 2000-nél továbbváltana másodikba és a max. nyomatéki tartományban tartva a fordulatot megérkezne a 100-as tempóhoz. A dízeleket amúgy sem szerencsés " üveghangon " járatni, mert nem erre találták ki. Aki szeret lámpától -lámpáig " lealázni " az inkább keressen magának benzines erőforrást, azok jobban tolerálják ezt...
freeze Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Egyszer én is tesztelni akartam, teszteltem is. Előtte felhívtam egy céget, akik teljesítményméréssel (is) foglalkoznak. Azt az információt kaptam a szakértőtől, hogy: A legfontosabb hogy a KRESZT tartsa be! :-) Álltalában a teljesítmény maximumhoz tartozó fordulatszámon érdemes váltani. Üdv: Török Gábor neked ez 4400 ford/perc a táblázat alapján.
freeze Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Persze nincs tapasztalatom dieselek esetén. Nekem Z16XEP-n így jött a legjobb eredmény. szerk: mondjuk nekem 6000-nél van a max telj.
Opelaner Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Egyszer én is tesztelni akartam, teszteltem is. Előtte felhívtam egy céget, akik teljesítményméréssel (is) foglalkoznak. Azt az információt kaptam a szakértőtől, hogy: neked ez 4400 ford/perc a táblázat alapján. Most erre mit mondjak ? Hígul a szakma... :huh:
speter Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Egyszer én is tesztelni akartam, teszteltem is. Előtte felhívtam egy céget, akik teljesítményméréssel (is) foglalkoznak. Azt az információt kaptam a szakértőtől, hogy: neked ez 4400 ford/perc a táblázat alapján. Nézd csak meg, a Te benzinesednek hol van a max nyomatéka. Egy benzinesnek sajna nem olyan szép lapos a nyomatékgörbéje, mint egy dieselnek.
Opelaner Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Persze nincs tapasztalatom dieselek esetén. Nekem Z16XEP-n így jött a legjobb eredmény. szerk: mondjuk nekem 6000-nél van a max telj. Meg 2x jobban kell forgatnod a max. nyomatékhoz is, mert a 147Nm-t 3600 1/min-nél kapod meg az XEP-től, míg az öngyújtós már 1800-nál biztosítja a 160Nm-t ! Ezért gazdaságosabbak...de el ne áruld senkinek sem! :huh:
freeze Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Meg 2x jobban kell forgatnod a max. nyomatékhoz is, mert a 147Nm-t 3600 1/min-nél kapod meg az XEP-től, míg az öngyújtós már 1800-nál biztosítja a 160Nm-t ! Ezért gazdaságosabbak...de el ne áruld senkinek sem! :lol: tartom a szám :huh:
Opelaner Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 freezeről most már szálljunk le, mert +haragszik! Szerintem ki fogja próbálni, aztán majd beszámol róla! Igaz?
freeze Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Dehogy haragszom :huh: Én csak azt mondtam amit eddig tudtam a dologról, ha téves elfogadom azt is. Azt is tudom, hogy a diesel nyomatékgörbéje más mint a benyásoké. De most, hogy belegondolok a céges diesel autóba valóban nem gyorsul már az nagy fordulaton. Akkor a konklúzió: téves az infó, hogy a max teljesítménynél, (mely nem összekeverendő a max nyomatékkal) kell elváltani :lol:
Guest kumabushi Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 én is kipróbálom és majd beszámolok :huh: köszi nektek szerk: amúgy meg felesleges gyorsulgatnom, a 165 a vége ez hivatalos, beletörődöm :lol:
KGR Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Jujj. Egész nap itt gondolkozok ahelyett, hogy itt megkérdezném!! :huh: Este venni akarok egy elektromos sütőt és félek, hogy nem fér be a kocsiba. 60*60*60-as kocka alakú sütőről van szó, amin valószínűleg még hungarocell (nikecell) borítás is lesz, szóval olyan 70*70*70. Namost nekem egy sedan astrám van...... Csomagtartóba tuti nem fér be. Szerintetek a hátsó ajtó be tudom rakni? :lol: Van valakinek hasonló tapasztalata?
Guest kumabushi Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Jujj. Egész nap itt gondolkozok ahelyett, hogy itt megkérdezném!! :huh: Este venni akarok egy elektromos sütőt és félek, hogy nem fér be a kocsiba. 60*60*60-as kocka alakú sütőről van szó, amin valószínűleg még hungarocell (nikecell) borítás is lesz, szóval olyan 70*70*70. Namost nekem egy sedan astrám van...... Csomagtartóba tuti nem fér be. Szerintetek a hátsó ajtó be tudom rakni? :lol: Van valakinek hasonló tapasztalata? csak caravan tapasztalatom van: emeletes ágy + 2 szivacs vagy hálószóbabútor összeállítás: franciágy, két éjjeliszekrény, komód, nagyszekrény (225*225) ezek befértek :lol: igaz lapraszerelve de akkor se semmi mennyiség meg kanapét is vittem már imádom!!!!
Yaki1981 Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Köszönöm mindenkinek a tanácsot, segítséget! 1 éjszakás aksitöltés után az autó elindult. Autóvillamossági-s megnézte, mindent rendben talált.
freeze Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Jujj. Egész nap itt gondolkozok ahelyett, hogy itt megkérdezném!! :huh: Este venni akarok egy elektromos sütőt és félek, hogy nem fér be a kocsiba. 60*60*60-as kocka alakú sütőről van szó, amin valószínűleg még hungarocell (nikecell) borítás is lesz, szóval olyan 70*70*70. Namost nekem egy sedan astrám van...... Csomagtartóba tuti nem fér be. Szerintetek a hátsó ajtó be tudom rakni? :lol: Van valakinek hasonló tapasztalata? hajtds le az üléseket.. szerintem bele fog menni F sedan-ba tettem már ekkorát
KGR Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 hajtds le az üléseket.. szerintem bele fog menni F sedan-ba tettem már ekkorát Most nagyon megnyugtattál. :huh: Most indulok. Majd az eredményt megírom!
tg-hooker Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Sziasztok Én kérdeztem hogy honnan tudom megállapítai,hogy a fűtőradiátorom rossz vagypedig az átvezető cső. Pontosabban,hogy honnan kéne megpróbálnom hozzáférni mert feleslegesen nem akarnám nagyon szétszedni a "jószágot". A fűtőradiátor középen van a műszerfalba valahol és melyik oldalán jön be a cső?1999 1,4 66kw astra . Valaki Csak tudja a választ PLEASE
freeze Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Most nagyon megnyugtattál. :lol: Most indulok. Majd az eredményt megírom! De ha mégsem megy nem én leszek a hibás ugye? :huh:
potyo Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Nem egyszerű eldönteni, hogy hol kell váltani a legjobb gyorsuláshoz. Ismerni kell a nyomatékgörbét és a váltóáttételeket. A legjobb váltás pillanata az, amikor a következő fokozatban a keréken akkora nyomatékot érsz el, mint amekkora a váltás előtt volt szintén a keréken. Tehát nembiztos, hogy a teljesítménycsúcsnál van a legjobb váltás pillanata, és fokozatonként is eltérhet az áttételektől függően. Egy példa: 3500 fordulatnál még van 130Nm nyomatékod a főtengelyen, ha itt visszaváltasz, és leesik a fordulat 2500-ra, akkor a váltás jó volt, amennyiben 2500-nál 182Nm nyomatékod van, szintén a főtengelyen, mert így a keréken a váltás előtt és után a nyomaték megegyezik. Ha 2500-nál még nincs 182Nm, akkor hamar váltottál, mert az előző fokozatban még nagyobb volt a nyomaték a keréken, tehát még jobban gyorsult volna az előző fokozatban. Ha viszont 2500-nál már van 200Nm, akkor későn váltottál, mert váltás után nagyobb lett a keréken a nyomaték. Tehát az ideális váltás pillanata valahol a nyomatékgörbe eső szakaszán van, de hogy pontosan hol, azt csak a nyomatékgörbe és a váltóáttételek ismeretében lehet pontosan meghatározni. Szívó benzinesnél általában a teljesítménycsúcs közelébe szokott esni (az meg a leszabályzás közelébe), de dízelnél (főleg turbódízelnél) már nem ilyen egyértelmű a helyzet.
dsteel Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Most nagyon megnyugtattál. :huh: Most indulok. Majd az eredményt megírom! Szerintem nem megy bele! Az ajtó nyílása elég kicsi. Anno az F embe csak hátulról ment be egy 50x50x50-es lehel kis hűtő... És nekem hatchbackes Fem volt...
dsteel Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Közben szétkapták a kocsit, állítólag a radiátor és a tömítés is cserés. Először csak tömítést mondtak, aztán visszahívtak és korrigáltak. Állítólag 25E a radiátor nem gyári. szerintetek? Patacsinál néztem, ott az egyik tényleg annyi. Nekem BEHR féle kell és aut klíma, ha ez számít...
freeze Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Nem egyszerű eldönteni, hogy hol kell váltani a legjobb gyorsuláshoz. Ismerni kell a nyomatékgörbét és a váltóáttételeket. A legjobb váltás pillanata az, amikor a következő fokozatban a keréken akkora nyomatékot érsz el, mint amekkora a váltás előtt volt szintén a keréken. Tehát nembiztos, hogy a teljesítménycsúcsnál van a legjobb váltás pillanata, és fokozatonként is eltérhet az áttételektől függően. Egy példa: 3500 fordulatnál még van 130Nm nyomatékod a főtengelyen, ha itt visszaváltasz, és leesik a fordulat 2500-ra, akkor a váltás jó volt, amennyiben 2500-nál 182Nm nyomatékod van, szintén a főtengelyen, mert így a keréken a váltás előtt és után a nyomaték megegyezik. Ha 2500-nál még nincs 182Nm, akkor hamar váltottál, mert az előző fokozatban még nagyobb volt a nyomaték a keréken, tehát még jobban gyorsult volna az előző fokozatban. Ha viszont 2500-nál már van 200Nm, akkor későn váltottál, mert váltás után nagyobb lett a keréken a nyomaték. Tehát az ideális váltás pillanata valahol a nyomatékgörbe eső szakaszán van, de hogy pontosan hol, azt csak a nyomatékgörbe és a váltóáttételek ismeretében lehet pontosan meghatározni. Szívó benzinesnél általában a teljesítménycsúcs közelébe szokott esni (az meg a leszabályzás közelébe), de dízelnél (főleg turbódízelnél) már nem ilyen egyértelmű a helyzet. Kösz, a kimerítő tájékoztatást. Ezek szerint félig igazam volt, csak ez nem húzható rá a Dieselek-re
KGR Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 De ha mégsem megy nem én leszek a hibás ugye? :huh: Nem fért be.. :lol: Kézben hoztam haza (kb 10 háztömbnyit). 4500-at akartak kérni a házhozszállításért én meg azt inkább a kocsira költöm. :lol: Végülis csak 40kg volt.
atom Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Nem fért be.. :lol: Kézben hoztam haza (kb 10 háztömbnyit). 4500-at akartak kérni a házhozszállításért én meg azt inkább a kocsira költöm. :huh: Végülis csak 40kg volt. kemény vagy:) de jó a döntés.
Recommended Posts