Norbedlee Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Ez a huzat egyenlő ezzel?: http://aruhaz.totalcar.hu/product/utaster/...leshuzat.html#; ha nem akkor hol lehet ilyet beszerezni és mennyiért? :D Mindig ez a mocskos anyagiasság :) vaterán van 9900ft-ért zsír új az igényed szerinti színösszeállítással.....jah és méretpontos
oggy Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Köszönöm a kimerítő választ! :D Az 1-es ponthoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nyilván azért kérdeztem meg itt először, mert ez ingyen van. (nincs telefonköltség) Személyes utánajárás meg részemről esélytelen. Mire végzek a munkahelyemen, minden bezár. Hali! Az internet lehet a barátod is! Említenék néhány onlány helyet a teljesség igénye nélkül ahol meg lehet nézni mindenféle motyót (majd kérek tőlük jutalékot a reklámért :) ): Láng , Unix, Fridcar, Bárdi Autó... Azért kellhet némi műszaki érzék, h kiválaszd a neked megfelelő terméket, de nem árt ezeken az oldalakon körülnézni.
oggy Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Amennyiben nem jár nagy fáradsággal. Igazából úgy gondoltam, hogy a sok fórumlakó között csak volt már olyan, akinek mostanság kellett ezt az alkatrészt cserélni és le tudja írni a közvetlen tapasztalatait. A termosztát cseréhez tudnék adni néhány tippet, bár én dízel fronton harcolok (Y17DT) ,szemből a motorblokk jobb oldalán van a "drága", jó vastag gumicső mén reá, +fölötte is kanyarog néhány cső, amit el kell távolítani a hozzáféréshez, utána pedig 3 csavar oldása után (azalsó kettőhöz nem árt ha az embernek nőgyógyász ujjai vannak :D ) már kint is van a szerkezet.Némi magzatvíz elfolyhat, de nem sokat kell utántölteni.Összerakás értelem szerűen fordított sorrendben :) !
KGR Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 A termosztát cseréhez tudnék adni néhány tippet, bár én dízel fronton harcolok (Y17DT) ,szemből a motorblokk jobb oldalán van a "drága", jó vastag gumicső mén reá, +fölötte is kanyarog néhány cső, amit el kell távolítani a hozzáféréshez, utána pedig 3 csavar oldása után (azalsó kettőhöz nem árt ha az embernek nőgyógyász ujjai vannak :) ) már kint is van a szerkezet.Némi magzatvíz elfolyhat, de nem sokat kell utántölteni.Összerakás értelem szerűen fordított sorrendben :D ! Köszönöm a tippet. Tegnap már átnéztem a szervíz könyvet és nagyjából ugyanezt írták le. Maximum a hűtővizet nem magzatvíznek nevezik. :D
starchild83 Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 vaterán van 9900ft-ért zsír új az igényed szerinti színösszeállítással.....jah és méretpontos Ez az? katt Ha nem akkor pls linket, mert szeretnék én is! :D
Norbedlee Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Ez az? katt Ha nem akkor pls linket, mert szeretnék én is! :D Így van ez az a huzat, bármilyen színösszeállítást megtud csinálni, ngaoyn jó minőség, gyors és korrekt eladó......
Opelaner Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Amennyiben nem jár nagy fáradsággal. Igazából úgy gondoltam, hogy a sok fórumlakó között csak volt már olyan, akinek mostanság kellett ezt az alkatrészt cserélni és le tudja írni a közvetlen tapasztalatait. Jó reggelt ! A termosztát kiskereskedelmi ára - Hivatalos Opel márkaszervizben, gyári : 14.870.- Ft ( Kiss-Gerencsér Autóház, Zalaegerszeg ) - Bárdi : 11.000.- Ft - Birner : 10.859 .- Ft - Unix : 15.700.- Ft Figyelem! A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, csak tájékoztató jellegűek. A pontos részletekért keresse fel legközelebbi márkakereskedését, szerelőjét, orvosát és gyógyszerészét! :D :) :D :D Én a gyárit venném meg..., egyszer kell berakni, aztán megy. Olcsóbb drágább lehet, ha mégsem lesz jó, dupla szerelési ktsg. + dupla alkatrész ár + idegeskedés.
KGR Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Jó reggelt ! A termosztát kiskereskedelmi ára - Hivatalos Opel márkaszervizben, gyári : 14.870.- Ft ( Kiss-Gerencsér Autóház, Zalaegerszeg ) - Bárdi : 11.000.- Ft - Birner : 10.859 .- Ft - Unix : 15.700.- Ft Figyelem! A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, csak tájékoztató jellegűek. A pontos részletekért keresse fel legközelebbi márkakereskedését, szerelőjét, orvosát és gyógyszerészét! :D :) :D :D Én a gyárit venném meg..., egyszer kell berakni, aztán megy. Olcsóbb drágább lehet, ha mégsem lesz jó, dupla szerelési ktsg. + dupla alkatrész ár + idegeskedés. De ezek a termosztát házzal együtt vannak nem?! Magát a termosztátot nem láttam 5-nél többért. Egyedül a gyári árát nem tudom.
freeze Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 De ezek a termosztát házzal együtt vannak nem?! Magát a termosztátot nem láttam 5-nél többért. Egyedül a gyári árát nem tudom. nekem Z16XEP-be csak házzal együtt van és majd 50E FT! :) lekopogom, de egyenlőre jó :D
atom Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 nekem Z16XEP-be csak házzal együtt van és majd 50E FT! :) lekopogom, de egyenlőre jó :D az kellemetlen.....
atom Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Ez a huzat egyenlő ezzel?: http://aruhaz.totalcar.hu/product/utaster/...leshuzat.html#; ha nem akkor hol lehet ilyet beszerezni és mennyiért? :D Mindig ez a mocskos anyagiasság :) ugyan ilyenem van amit lecseréltem,5ezret kérnék érte,nincsen semmi baja,ki kő mosni oszt kész.
atom Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Így van ez az a huzat, bármilyen színösszeállítást megtud csinálni, ngaoyn jó minőség, gyors és korrekt eladó...... hát ez elég gagyinak látszik.....
atom Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Köszönöm a tippet. Tegnap már átnéztem a szervíz könyvet és nagyjából ugyanezt írták le. Maximum a hűtővizet nem magzatvíznek nevezik. :D a cserét ne meleg motornál csinálod,ha mégis igy lenne vedd le a kiegyenlitő tartály sapiját,hogy a nyomás elmenjen belőle...
oggy Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Jó reggelt ! A termosztát kiskereskedelmi ára - Hivatalos Opel márkaszervizben, gyári : 14.870.- Ft ( Kiss-Gerencsér Autóház, Zalaegerszeg ) - Bárdi : 11.000.- Ft - Birner : 10.859 .- Ft - Unix : 15.700.- Ft Figyelem! A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, csak tájékoztató jellegűek. A pontos részletekért keresse fel legközelebbi márkakereskedését, szerelőjét, orvosát és gyógyszerészét! :) :D :D :D Én a gyárit venném meg..., egyszer kell berakni, aztán megy. Olcsóbb drágább lehet, ha mégsem lesz jó, dupla szerelési ktsg. + dupla alkatrész ár + idegeskedés. Na én akkor ma kihívom a sorst magam ellen rendesen, me megveszem a legócsóbb utángyártott termosztátot, és beépítem, oszt meglássuk milössz :D
oggy Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 a cserét ne meleg motornál csinálod,ha mégis igy lenne vedd le a kiegyenlitő tartály sapiját,hogy a nyomás elmenjen belőle... Ezt nem direkt hagytam ki a szerelési segédletből, me magától értetődik, hacsak nincs azbeszt bevonat a jómunkásember kezén :D
potyo Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Na én akkor ma kihívom a sorst magam ellen rendesen, me megveszem a legócsóbb utángyártott termosztátot, és beépítem, oszt meglássuk milössz :D Haver Kadettjébe azt raktam, kb. 1600Ft volt átszámítva. Nemis értem, honnan jönnek ezek a tizenezer forintos árak, az Astraba se hiszem, hogy a termosztátnak olyan rettenet különlegesnek kell lennie. Adott hőmérsékleten elkezdi a vizet a radiátorba is engedni aztán már jó is. Ha most épp nem 88 hanem 84 fokon tartja a vizet, az nem olyan nagy eltérés...
oggy Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Haver Kadettjébe azt raktam, kb. 1600Ft volt átszámítva. Nemis értem, honnan jönnek ezek a tizenezer forintos árak, az Astraba se hiszem, hogy a termosztátnak olyan rettenet különlegesnek kell lennie. Adott hőmérsékleten elkezdi a vizet a radiátorba is engedni aztán már jó is. Ha most épp nem 88 hanem 84 fokon tartja a vizet, az nem olyan nagy eltérés... Nnna! Pontosan erről van szó!!
Opelaner Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Haver Kadettjébe azt raktam, kb. 1600Ft volt átszámítva. Nemis értem, honnan jönnek ezek a tizenezer forintos árak, az Astraba se hiszem, hogy a termosztátnak olyan rettenet különlegesnek kell lennie. Adott hőmérsékleten elkezdi a vizet a radiátorba is engedni aztán már jó is. Ha most épp nem 88 hanem 84 fokon tartja a vizet, az nem olyan nagy eltérés... A haver Kadettje meg a G-Astra 16V-s motorjain nem ua. a termosztát, de gondolom ez Neked nem okoz problémát. :) Nézzél utána, mi változott meg műszakilag a két autón, azután megérted...legalább is remélem. :D
panizzi Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 A haver Kadettje meg a G-Astra 16V-s motorjain nem ua. a termosztát, de gondolom ez Neked nem okoz problémát. :D Nézzél utána, mi változott meg műszakilag a két autón, azután megérted...legalább is remélem. :D Termosztátügyben? Semmi. Bontóban vettem egyszer egy ezresért termosztátot, otthon beleraktam a forró vízbe, működik, mehet a kocsiba..azóta is az van benne szerk : most nézem, ház nélkül van 2500-ért :) Filléres lósz..r amúgy az egész. Sok sok pénzért.
KGR Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Termosztátügyben? Semmi. Bontóban vettem egyszer egy ezresért termosztátot, otthon beleraktam a forró vízbe, működik, mehet a kocsiba..azóta is az van benne szerk : most nézem, ház nélkül van 2500-ért :D Filléres lósz..r amúgy az egész. Sok sok pénzért. Én is meglepődtem, amikor elkezdtétek itt csattogtatni a 10.000 Forintokat. Csak rászántam a pénzt és utánatelefonáltam. gyári termosztát 3000 ft újonnan. Nem kell komplett termosztát házat is venni.
leslie633 Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Sziasztok! Remélem lesz valami ötletetek, már hónapok óta küzdök egy problémával.Egy 98' G Astrám van ,már a környék legjobb autószerelőinél is jártam , de nem tudnak mit mondani.Elég szépen kormol a kipufogóm, de nem eszi az olajat,nem fogy a vizem, nem nőtt a fogyasztásom és csak hideg motornál jön elő a hiba, de akkor sem mindig.Azt nem tudom bitzosra , hogy melegen nem kormol, mindenesetre nem észrevehetően.A 4 gyertyám rendszerint nyakig kormos.Van úgy, hogy alapjáraton mintha kihagyna egy henger vagy ilyesmi, egyenletlen a járás és kénes szagú a kipu.Viszont nem lehet észrevenni azt sem , hogy erőtlenebb lenne az autó megy mint állat.Voltam hibakód kiolvasáson is nem találtak letárolt hibát.Most jelenleg a kipufogógáz visszavezető szelep lett egy próbaként beletéve, hogy hátha, de nem az lesz.Csütörtökön megpróbálkozunk egy másik gyertya gyújtótekerccsel.Az talán egy véletlen lehet, hogy kb azóta vannak problémáim, hogy egy G Astrához való sportdob lett feltéve a rohadásnak induló hátsó dob helyett? Megköszönném , ha lenne valakinek valami jó ötlete, mert félő, hogy így tönkremegy előbb-utóbb a katalizátorom, amit nem szeretnék. Köszi előre is!
Pisti Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Hali mindenkinek. Már az elején szeretném leszögezni, hogy ne nézzetek hülyének. :D:):) Van egy 1.4 -es G Astrám. Keresztkérdés most jön. Van-e benne ABS, vagy sem? Előfordulhat, hogy van benne de nem működik és a kontrol lámpája sem világít? Az tuti, ha izomból fékezek, akkor akkor az blokkol mint állat. Ha nincs, akkor annó miért nem tettek bele? Üdv: Pisti U.i.: 2 éve van meg és 5 évesen vettem.
PGA Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Hali mindenkinek. Már az elején szeretném leszögezni, hogy ne nézzetek hülyének. :D:):) Van egy 1.4 -es G Astrám. Keresztkérdés most jön. Van-e benne ABS, vagy sem? Előfordulhat, hogy van benne de nem működik és a kontrol lámpája sem világít? Az tuti, ha izomból fékezek, akkor akkor az blokkol mint állat. Ha nincs, akkor annó miért nem tettek bele? Üdv: Pisti U.i.: 2 éve van meg és 5 évesen vettem. Tehát 7 éves az autód. Nos, akkortájt még nem volt alapfelszereltség az ABS, külön rendelhető extra volt, valami 250.000 Ft körüli tételre emlékszem. Szériává a Classic II korszaktól (2004) vált. Úgyhogy a jégen-havon való fékezésekkel csak óvatosan. :D
Pisti Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Tehát 7 éves az autód. Nos, akkortájt még nem volt alapfelszereltség az ABS, külön rendelhető extra volt, valami 250.000 Ft körüli tételre emlékszem. Szériává a Classic II korszaktól (2004) vált. Úgyhogy a jégen-havon való fékezésekkel csak óvatosan. :D Az F Astrámban sem volt,azelőtt meg a jó öreg 2ütemű Wartburgban sem úgyhogy megszoktam már..... :D :) :D Azért köszi az infót. És ha mégis van benne, de nem jó?? Hogy tudom leellenőrizni? (hogy a viharba néz az ki???)
speter Elküldve Október27, 2009 Elküldve Október27, 2009 Az F Astrámban sem volt,azelőtt meg a jó öreg 2ütemű Wartburgban sem úgyhogy megszoktam már..... :D :) :D Azért köszi az infót. És ha mégis van benne, de nem jó?? Hogy tudom leellenőrizni? (hogy a viharba néz az ki???) ha nem jó, akkor világít a lámpicsku, esetleg valaki alvázszám szerint megmondja a tutit, hogy volt-e benne vagy sem új korában.
Recommended Posts