freeze Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Nem értetted félre, tényleg le volt szedve. Nem vagyok autószerelő, de beindult a motor, igaz nem sokáig pörgettük. Ha jól emlékszem, akkor volt, hogy kicsit be is zabált a motor és utána pár másodpercig jobban pörgött... De lehet, hogy csak rosszul emlékszem. A szíj viszont tényleg lent volt. :rolleyes: Szóval váltó? Akkor gondolom nem lehet megoldani a problémát. :D Nem szeretem hallani a kerregést. Biztos nem benzinszellőztető, spannoló vagy bármi más? Mintha ilyesmi már lett volna ebben a topicban, még a regisztrálásom előtt olvastam róla, de múltkor nem találtam meg újra. Viszont emlékszem egy képre, ahol valaki szépen bebugyolálta a benzinszellőztetőt polifoamba és megszűnt a problémája. Köszi az avataros tippet, kipróbáltam. Majd később teszek fel egy szép Opeles képet, ahogy illik. <_< Hát szerintem max a hosszbordás ékszíjat szedtétek le, mert ha a vezérműszijat leszeded, akkor megszűnik a szinkronitás a dugattyúk meg a szelepk közt. Eredmény: - egyrészt be sem indul - másrészt önindítózáskor összeakad a motor, azaz a szelepek belevernek a dugattyúkba ha menet közben elszakad a vezérműszíjad, akkor össze vissza törik a motorod!!
Norbedlee Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Norbedlee köszi az avataros tippet, kipróbáltam. Majd később teszek fel egy szép Opeles képet, ahogy illik. :rolleyes: Igazán nincs mit és várjuk a képet... De én megyek aludni mert holnap munka. Jó éjt mindenkinek
G á b o r Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Hát szerintem max a hosszbordás ékszíjat szedtétek le, mert ha a vezérműszijat leszeded, akkor megszűnik a szinkronitás a dugattyúk meg a szelepk közt. Eredmény: - egyrészt be sem indul - másrészt önindítózáskor összeakad a motor, azaz a szelepek belevernek a dugattyúkba ha menet közben elszakad a vezérműszíjad, akkor össze vissza törik a motorod!! Hú, hát én ehhez nem értek. <_< De tényleg leszedtünk valamit, én úgy tudtam az az... Ha szemben állok a motorral, akkor a bal oldalán lévő szíjat szedtük le, ami a generátort meg a klímát hajtja - tudtommal. :rolleyes: Én is lépek, holnap meló. Jó éjt!
freeze Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Hú, hát én ehhez nem értek. -_- De tényleg leszedtünk valamit, én úgy tudtam az az... Ha szemben állok a motorral, akkor a bal oldalán lévő szíjat szedtük le, ami a generátort meg a klímát hajtja - tudtommal. :rolleyes: Én is lépek, holnap meló. Jó éjt! az a hosszbordás <_< szerk: nekem is meló... lépek... nézem az Ósönszilevönt :D
K.S.Peti Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Szia! Üdv a fórumon! Mivel új vagy itt bizonyára elnézik a moderátorok, de azért szólok, hogy egy hozzászólást elegendő topicban feltüntetni (szabályzat) A "profik" úgy is olvassák mindet (mielőtt bárki pofán csapna, én nem magam aposztrofálom ezzel a jelzővel :rolleyes: ) szerintem ebben a topicban vagy a szervizelés topicban keress vissza.. Úgy emlékszem, hogy még fotóval illusztrált hozzászólás is van a dolgok mikéntjéről. Ha ügyes vagy magadnak is meg tudod csinálni a tisztítást. Szia! Tényleg új vagyok..és ezer bocsi a dologért.. Mivel műszaki analfabéta vagyok én csak szakira bíznám a dolgot! Szóval,ha tudsz valakit oszd meg velem! <_< Köszi!!
K.S.Peti Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Sziasztok! Mi lehet a baj, segítsen nekem valaki! A kilóméteróra napi számlálója,és teljes megtett km kijelzője elszállt. Semmit nem ír ki. Néha néha darabok fel villannak, de semmi több. Olyan mint ha érintkezési hiba lenne. Mi a teendő ilyenkor??
Guest kumabushi Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 üdv nektek mielőtt lecsesznétek jelentem, hogy először PDF-et néztem, és mikor megakadtam csak akkor határoztam el, hogy írok: Izzócsere miatt szétszedtem a belső világítást (elülső lámpaolvasó), csavarzúzóval ki lehet pattintani, de az égőket nem tudtam kivenni belőle, erőltetni meg nem akartam, jobb ha előtte kérdezek, azzal a kocsinak nem ártok! valaki tudna tanácsot adni hogyan kell izzót cserélni? Köszönöm szépen!
Lacika85 Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 Úgyám! Lélekben még mindig az vagyok kicsit. :rolleyes: Lélekben én is. de gyakorlatilag már nem szeretnék, sajnos elég sokat szívtam a géppel :S Az viszont igaz hogy más elérhető autó nem adja vissza azt a feelinget mint a cali <_<
seck Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 Sziasztok! Mi lehet a baj, segítsen nekem valaki! A kilóméteróra napi számlálója,és teljes megtett km kijelzője elszállt. Semmit nem ír ki. Néha néha darabok fel villannak, de semmi több. Olyan mint ha érintkezési hiba lenne. Mi a teendő ilyenkor?? Szia, Nekem pont ilyen volt, csak nekem a km óra állás is teljesen kikapcsolt, elején még ha rávágtam a műszerfalra :rolleyes: , visszajött de aztán nem. <_< Elvittem villamossági szerelőhöz és kicserélte az égőt benne kb: negyed óra, mert szét kell szedni hozzá a műszerfalat.
Guest kumabushi Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 Szia, Nekem pont ilyen volt, csak nekem a km óra állás is teljesen kikapcsolt, elején még ha rávágtam a műszerfalra :rolleyes: , visszajött de aztán nem. :D Elvittem villamossági szerelőhöz és kicserélte az égőt benne kb: negyed óra, mert szét kell szedni hozzá a műszerfalat. nekem a bal oldala ráütős, jobb oldal kiégett teljesen <_<
freeze Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 Ha "darabok felvillanak néha" alatt azt érti, hogy néhány vonal akkor nem égőhiba szerintem!
Guest kumabushi Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 egy kis LÁMA kérdés, de hülyén halnék meg a válasz nélkül szóval 15" helyett 14" kerekek vannak fent Szerintem emiatt 15 km/h -val mér többet Általánosból rémlik hogy ha 100 km/h-val megyek, akkor 100 km-t teszek meg egy óra alatt de ha 100-al megyek, de ő 115-öt mutat, akkor valójában 100 km-t teszek meg egy óra alatt, de szerinte 115 km-t kellene megtennem... és ami a kérdés: ha így mér, nem lehet hogy a 212000 km az nem is 212 hanem csak azt a számot osszam 1,15-el vagyis csak 184348 km?????? :rolleyes:
potyo Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 A felniméret az önmagában még nem jelent semmit, a gumimérettel együtt adja ki a kerékátmérőt. Gyárilag 14-es vagy utólag van rárakva a 14-es? GPS-el kellene összehasonlítani a sebességet, hogy valójában mennyi az annyi. Az opel sebességmérők úgy tűnik, gyárilag is 5-7%-al többet mutatnak a valódi értéknél, viszont a megtett távolságban ez már nembiztos, hogy megjelenik.
Lacika85 Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 az attól függ mióta van rajta 14" kerék :rolleyes:
freeze Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 A felniméret az önmagában még nem jelent semmit, a gumimérettel együtt adja ki a kerékátmérőt. Gyárilag 14-es vagy utólag van rárakva a 14-es? GPS-el kellene összehasonlítani a sebességet, hogy valójában mennyi az annyi. Az opel sebességmérők úgy tűnik, gyárilag is 5-7%-al többet mutatnak a valódi értéknél, viszont a megtett távolságban ez már nembiztos, hogy megjelenik. Nem kell GPS. Fix tempóval kell menni 2-3 db kilométer tábla közt és megmérni az eltelt időt.
freeze Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 Nem kell GPS. Fix tempóval kell menni 2-3 db kilométer tábla közt és megmérni az eltelt időt. de igen a lényeg a gumimértet mondd meg milyen gumid van. megmondom jó-e!
tgabika76 Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 Az opel sebességmérők úgy tűnik, gyárilag is 5-7%-al többet mutatnak a valódi értéknél, viszont a megtett távolságban ez már nembiztos, hogy megjelenik. Már miért ne jelenne? A sebességet és a megtett távolságot is az ABS jeladó jeléből számolja az ECU, szóval az bizony megjelenik a megtett kilóméterek számában is (ki kell próbálni: meg kell tenni az autóval egy hitelesen lemért mondjuk 100km-es távot, és a napi számláló bizony valószínű hogy mondjuk 115km-t fog mutatni), az más kérdés hogy ennek nincsen jelentősége, ugyanis a kötelező szervizek közötti távolság az az autó órája alapján megtett táv, nem pedig ennek az 1.15-öd része. Tehát olajat legkésőbb az óra által mutatott 30e km-nél kell cserélni, nem 30000*1.15km-nél.
PGA Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 A 185/70 R14 például pontos váltómérete a 15"-os gyárinak (195/60 R15), ha ilyen volt (van) fenn, akkor elvileg pontos értéket ad a sebességmérő és km-számláló is.
freeze Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 No a kerékméret... Abból induljunk ki, hogy a G astakon a kerék ármérője gumival együtt mindig egyforma kell legyen függetlenül a felni átmérőjétől. 15" keréknél szabványos mérte a 195/60 R15. Mit is jelet ez? -195 mm széles a futófelület -ennek 60%-a a köpenymagasság azaz 195*0,6=117mm -15" a belső átmérője ezek alapján kiszámolható a teljes méret először is át kell váltani a 15"-t milliméterbe: 15*25,7=385,5mm tehát a felniátmérő 385 mm. erre rájön duplán a köpenyvastagság: 385+2*117= 619mm számold ki te is a te adataiddal és kiderül jó-e a gumi a 14"-os kerekedre
Norbedlee Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 mondd meg milyen gumid van. megmondom jó-e! 195/50 R15!!! Jó-e ez nekem?
GH Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 195/50 R15!!! Jó-e ez nekem? nem. F astrára lenne jó...
Norbedlee Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 nem. F astrára lenne jó... akkor mi lenne a jó? 195/60?
freeze Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 nem. F astrára lenne jó... Pontosan, nekem F-en volt ilyen. ez azt jelenti, hogy 4cm-el kisebb a kereked a kelleténél!
Norbedlee Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 az Most hogy 50-es van rajta (így vettem ) ez jelent nekem valamiféle hátrányt esetleg problémát?
Recommended Posts