Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát nincfs is power a kimenetén, szóval esélyes, hogy gomba.

Mennyibe fáj egy ilyen?

annyit még megtehetsz hogy lehuzod a stekkert,és egy darab dróttal összeérinted a 2 szálat,ha világol hátul akkor gomba...

Elküldve
annyit még megtehetsz hogy lehuzod a stekkert,és egy darab dróttal összeérinted a 2 szálat,ha világol hátul akkor gomba...

Ok, holnap még ezt meglesem. Egyébként most este megint működött (lehet fényérzékeny lett :) )

Elküldve
Ok, holnap még ezt meglesem. Egyébként most este megint működött (lehet fényérzékeny lett :) )

Ilyenkor váltókar mozgatására kigyullad?

Elküldve
Ilyenkor váltókar mozgatására kigyullad?

Ezt az egészet vagy 3 napja kezdte, de nem figyeltem rá, mert ahogy mondod, váltókat üresbe, újra R és pilácsolt. Viszont tegnap este ködfénnyel áltam be a garázsba (persze ott is mikor ég ki az izzó ha nem ilyenkor), mert akárhányszor tettem újra R-be semmi fény. Akkor azt hittek bizti vagy ilyesmi, de ma reggel megint működött, és többet nem, kivéve most este ahogy beálltam az udvarba. Direkt kipróbáltam, nem vettem ki R-ből, csak gyújtás le, vár... vár, gyújtás rá és pilácsol.

Elküldve
ha jól emlékszem lamdbaszonda, de nem biztos...

Köszi a választ! Ki tudják mérni a lambda szondát hogy szabályoz e vagy egyszerűbb egyből cserélni?

Elküldve

valaki nyert egy csokit...

p0351 1. henger gyujtó tekercs hiba

hibás komponens:

T1 Gyújtótekercs - Közvetlen indítás

vagy

A4 Vezérlőegység - Multec

majd minnyá jön Wessz, és elmagyarázza, mert ilyen hibakódot még nem véltem felfedezni soha...

és nemtudom mi az a közvetlen inditás gyujtótekercse :)

imádom az ilyen fogalmazásokat... :(

Elküldve
Sziasztok

0351es hibakódot dobta ma ki az autóm. Tudja valaki hogy ez milyen hibának a hibakódja!?

gyujtás 1 vezérlő áramkör hiba

Elküldve
2 baj lehet gyujtógyertya vagy trafó

Köszi. akkor előbb gyertya csere és ha ez nem jön be akkor trafósor csere? Gyertyát nemrég cseréltem kb egy hónapja. Gyári GMes gyertyát raktam bele.

Elküldve

Még egy kérdés. Ki lehet mérni valahogy hogy melyik tekercs szar vagy kompletten cserélni kell az egészet? Most néztem a komplett trafósor ára az 30-55ezerig van.

Elküldve
Még egy kérdés. Ki lehet mérni valahogy hogy melyik tekercs szar vagy kompletten cserélni kell az egészet? Most néztem a komplett trafósor ára az 30-55ezerig van.

Kompl. trafóhíd csere. :P :(

Nem a kiméréssel van a baj, hanem az egybeöntöttséggel. :)

Elküldve

nekem van egy tarcsiba,de nem tudom hogy az 1,2-é ugyan az e mint a többié??

Elküldve
OFF

Mondjuk, ha a "Győzike" logika mentén haladunk, akkor valóban csak az lehet, mert Megyerben (Győzike szülőfaluja)

nincs szalon :)

És itt jegyezném meg, hogy Győzike számomra nem Salgótarjáni, hanem Nógrádmegyeri falusi romagyerek.

Nomeg tényleg van egy pólóm amire ez van írva: "SALGÓTARJÁNI VAGYOK DE NEM ISMEREM GYŐZIKÉT"

Saját ötlet, egyedi gyártás....

Tüntető jelleggel büszkén szoktam hordani az országban mindenhol :(

ON

Sziasztok!

Bocs,hogy mostanában nem voltam erre,de az a fránya munka elszólított.

A logika kitűnő!Télleg Salgótarján a válasz.szeretném ha elárulnád nekem hol lehet ilyen pólót szerezni?Én is szívsen viselnék ilyet. :P

Elküldve

Szomorú alkalom miatt újra kérdéssel fordulok hozzátok.

Ma éjjel hazafelé egy kóbor eb elém ugrott,sajnos a nagyobbik fajtából. :)

Lerombolta a gépsárkány jobb elején a műanyag spoiler-t.Úgy tűnik a fém részek nem sérültek, de ahol csavarok fogták a műanyagot ott a csavarfejekről leszakadtak cuccok és pár horpadás is keletkezett.Mint a múltkor írtam jövő héten viszem az 1 éves kötelezőre most meg még ez is lehúzza a családi kasszát.

Na szóval az lenne a kérdésem,hogy mennyibe kerül k.b. a spoiler javítása(ha lehet javítani) vagy cseréje?

Bocs,hogy ilyen hosszú lére eresztettem,de teljesen el vagyok keseredve.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.