zolinho Elküldve Július11, 2009 Elküldve Július11, 2009 az ivanics az megszünt mint opel szerviz. nem? /ugytudom/ 3 hete még ott cseréltek olajat.
matmen Elküldve Július11, 2009 Elküldve Július11, 2009 Sziasztok! Tegnap úgy tűnt, hogy megadta magát a légtömegmérőm (Z17DTL-ben), de hála a fórumnak olvastam a féktisztítós megoldásról. Szétszedtem, befújtam és sokkal jobban ment a gép -bár még nem volt tökéletes. Ma volt egy kis időm, ezért úgy döntöttem ismét kiveszem és fültisztítóval óvatosan benyúlok a "tüskékhez". Valamit nagyon elronthattam, mert azóta vészprogramon megy. Az utcában lévő emelkedőt -amin eddig ötödikben mentem- csak egyes padlógázon tudtam abszolválni, így viszont nem tudom használni. Ha lehúzom a csatit minden oké. Az lenne a kérdésem, használhatom-e így, pár napig (100-200km-t)? Milyen kárt okozhat ha így járok vele? Bocs ha már volt róla szó, de reggel mennem kéne, és nincs időm végignézni a több száz oldalt. Előre is köszönöm! Ui.: hol -és kb. mennyiért- lehet olcsón beszerezni?
atom Elküldve Július11, 2009 Elküldve Július11, 2009 Sziasztok! Tegnap úgy tűnt, hogy megadta magát a légtömegmérőm (Z17DTL-ben), de hála a fórumnak olvastam a féktisztítós megoldásról. Szétszedtem, befújtam és sokkal jobban ment a gép -bár még nem volt tökéletes. Ma volt egy kis időm, ezért úgy döntöttem ismét kiveszem és fültisztítóval óvatosan benyúlok a "tüskékhez". Valamit nagyon elronthattam, mert azóta vészprogramon megy. Az utcában lévő emelkedőt -amin eddig ötödikben mentem- csak egyes padlógázon tudtam abszolválni, így viszont nem tudom használni. Ha lehúzom a csatit minden oké. Az lenne a kérdésem, használhatom-e így, pár napig (100-200km-t)? Milyen kárt okozhat ha így járok vele? Bocs ha már volt róla szó, de reggel mennem kéne, és nincs időm végignézni a több száz oldalt. Előre is köszönöm! Ui.: hol -és kb. mennyiért- lehet olcsón beszerezni? fordulj wessz- hez ő biztos tud neked szerezni
atom Elküldve Július11, 2009 Elküldve Július11, 2009 Menet közben az újheggyel megnyomom kicsit a gumit az ajtó találkozásánál, akkor megszünik. Egy nagyon pici ponton van a süvítés. ott pedig valami állitási baj lehet szerintem,bár gyanús hogy miért kell állitgatni egy ilyen fiatal kocsin az ajtót.....
atom Elküldve Július11, 2009 Elküldve Július11, 2009 Sziasztok! Egy hónapja vettem egy 2007/1.4 G Astrát. Alapvetően nincs gond, de: Menet közben - főleg lassú tempónál, de lehet, hogy nagyobb sebességnél is, de akkor már nem hallom - a bal első kerék felől (legalábbis én onnan hallom) valamilyen "kelepelő" hang hallatszik minden kerékfordulatnál, hasonló mint amikor egy kavics szorul a gumiba . A gumit átnéztem, úgy tűnik nem az okozza, egyéb dolgot nem veszek észre ránézésre. Tudom, hogy ezek a hangok nehezen belőhetők, de hátha vkinek van valamilyen ötlete. Köszi Emeld meg a kocsit,annyira hogy alul a kerék alá beférjen a kezed,majd fogd meg felül és alul a kereket,és mozgasd meg,ha semmi,akkor még annyit tehetsz a csapágy kiszűréséért,hogy egy kietlen úton lassú tempónál,kb 40 agressziven megmozgatod a kocsit jobbra balra,ha csapágy,akkor egyik irányban morognia kell... én ezt szoktam..
matmen Elküldve Július11, 2009 Elküldve Július11, 2009 fordulj wessz- hez ő biztos tud neked szerezni Köszönöm! Azt meg tudnád mondani, hogy járhatok-e lehúzott csatival amíg nincs másik? Sajna reggel indulnom kéne és tanácstalan vagyok :)
freeze Elküldve Július11, 2009 Elküldve Július11, 2009 Nekem is lenne egy kérdésem gépjárműtulajdonstáraim: Tudom, volt már róla szó de már nem tudom mikor és hol... Caravan-on a hátsó ajtó nyikorog menet közben. Gondolom a karosszéria és a szigetelő gumi mozog egy kicsit egymáson. Mi is volt erre az orvosság? Valamai lekezelés, vagy állítás? már nem emléxem... szerk: pontosítok, csomagtartó ajtó
astra Elküldve Július11, 2009 Elküldve Július11, 2009 Köszönöm! Azt meg tudnád mondani, hogy járhatok-e lehúzott csatival amíg nincs másik? Sajna reggel indulnom kéne és tanácstalan vagyok :) nyugodtan de mielöbbi csere
uhuhu Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Nekem is lenne egy kérdésem gépjárműtulajdonstáraim: Tudom, volt már róla szó de már nem tudom mikor és hol... Caravan-on a hátsó ajtó nyikorog menet közben. Gondolom a karosszéria és a szigetelő gumi mozog egy kicsit egymáson. Mi is volt erre az orvosság? Valamai lekezelés, vagy állítás? már nem emléxem... szerk: pontosítok, csomagtartó ajtó a csomiajtón a két szélén van 1-1 gumis tekerős izé. azokat tekerd kifelé, hogíy bezárt állapotban feszitse egy kicsit az ajtót.
freeze Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 a csomiajtón a két szélén van 1-1 gumis tekerős izé. azokat tekerd kifelé, hogíy bezárt állapotban feszitse egy kicsit az ajtót. TNX
matmen Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 nyugodtan de mielöbbi csere Köszönöm, már indulok is :)
atom Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Köszönöm! Azt meg tudnád mondani, hogy járhatok-e lehúzott csatival amíg nincs másik? Sajna reggel indulnom kéne és tanácstalan vagyok :) igen,de rögzitsd:)
Kalocs Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Köszi a gyors választ,megnyugodtam ugyanis itt győzifaluban a szalon 40 rúgóról indított látatlanban. :)
celebrin Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Valakinek nincs véletlenül eladő első lámpája egy pár - jó állapotú, jó áron? :( Mert az enyém csúnyán kezd bemattulni. :) Vagy valami ötlet, a probléma orvoslására?
atom Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Valakinek nincs véletlenül eladő első lámpája egy pár - jó állapotú, jó áron? :( Mert az enyém csúnyán kezd bemattulni. :) Vagy valami ötlet, a probléma orvoslására? olvass picit vissza,nemrég volt róla szó,esetleg megpróbálhatod megpolíroztatni,de nem sokat fog segiteni,legjobb megoldás a csere.....
J0hnny Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Valakinek nincs véletlenül eladő első lámpája egy pár - jó állapotú, jó áron? :( Mert az enyém csúnyán kezd bemattulni. :) Vagy valami ötlet, a probléma orvoslására? www.patacsi.hu
Guest kumabushi Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Urak! A távirányítóban az elemtartó nem csak le volt esve a panelról, hanem az elem falához a mínuszhoz hozzá sem ért semmi, ezért egy kis alufóliával hoztuk létre az érintkezést. De hiába, a piros led nem világít, és a forrasztás sem tökéletes, talán már le is tört... Sőt, ha jó is lenne, mivel nem a slusszkulcs a távirányítós kulcs, ezért úgy sem lehetne újraprogramozni. De mindez nem érdekel mert mikor a kocsi elé álltam, nyitó gomb, és NYÍLIK! :) záró gomb, NEM ZÁR :( hát ez félsiker, DE ADDIG nyomkodtam, szétszedve, összerakva, körömmel, teli ujjal, míg a zárás is megy, kicsit nehezen kell nyomni, bár ha néha eltalálom azt a pontot ahol a gombok vannak, akkor simán megy, DE MŰKÖDIK :P Amint ráérek, tökéletesítem a rendszert, alkatrészlábakkal megtoldva a jelenlegi letört érintkezőlábakat és akkor tökéletes lesz Bár itt jön egy kérdés: nem lehet kapni bontóból távirányító keretet? panel és kulcs nélkül? és akkor a jó tartót forrasztom a panelhez és a gombok is jók lennének... http://www.youtube.com/watch?v=2Eq22ueHl_o
freeze Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Köszi a gyors választ,megnyugodtam ugyanis itt győzifaluban a szalon 40 rúgóról indított látatlanban. :) Te Kalocs! Ez Győzifalva ez micsoda? Mert ilyen nincs valójában... Csak nem Nógrádmegyer?
atom Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Te Kalocs! Ez Győzifalva ez micsoda? Mert ilyen nincs valójában... Csak nem Nógrádmegyer? talán Salgótarján:)
Guest kumabushi Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 egy kis gyakorlás és már megy is egy nyomásra :) http://www.youtube.com/watch?v=0bdDGKWq5aY Gyorsan le is mostam a kocsit (nem ez a rendszámtartó, ez csak a takarás miatt :( amúgy ezt akartam feltenni de a kis króm utánzat csík nem fogta volna a rendszámot) Kaptam valami polír ráfújós spray-t, de azzal nem sok változás történt a lámpáknál azért itt egy pár jó pillanatban elkapott kép :P Világít az irányjelző mint egy amcsi autóban
atom Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 egy kis gyakorlás és már megy is egy nyomásra :) Gyorsan le is mostam a kocsit (nem ez a redszámtartó, ez csak a takarás miatt :( amúgy ezt akartam feltenni de a kis króm utánzat csík nem fogta volna a rendszámot) Kaptam valami polír ráfújós spray-t, de azzal nem sok változás történt a lámpáknál azért itt egy pár jó pillanatban elkapott kép :P Világít az irányjelző mint egy amcsi autóban Valaki elárulná hogyan lehet ide képet feltölteni?
freeze Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Valaki elárulná hogyan lehet ide képet feltölteni? nem ide lehet, hanem bárhová ahová lehet (más erre a célra szakosodott portálok) és onnan belinkelni ide. Én a www.getdropbox.com -ot javaslom ha érdekel PÜ ben küldj mélt és meghívlak rá aztán elmondom mi a lényege. sztem szeniális. pl ez is ott van. De lehet közvetlen képet is ide tolni természetesen.
atis251 Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Sziasztok! Szerintetek felrakható a 205 55R16-os gumi gond nélkül vagy a 205 50 R16 fér el igazán esetleg még a 195 55 R16 is megoldható?
freeze Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Sziasztok! Szerintetek felrakható a 205 55R16-os gumi gond nélkül vagy a 205 50 R16 fér el igazán esetleg még a 195 55 R16 is megoldható? Szia! Elég 1 helyre is írni! A fórum szabályzata tiltja, hogy ugyanazt két helyre írd! Engem mondjuk nem zavar, de vannak akiket igen és gondoltam én szólok inkább mint egy moderátor..
dezoxi Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 Üdv mindenkinek. '98-as Opel astra GL x14xe motoros autóm néha villogtatja a "hibalámpát". Hidegen nem csak 80fok körül . Ez kb 2 hete kezdődött. Néha csak 5 másodperc de van hogy 1 percig tart. Tettem bele új gyári lambdaszondát mert volt. Hiba nemhogy megszünt, de 1500 körüli fordulaton rángat mint a fene. Kezd idegesíteni. Anyagilag most nem tudok kivitelezni egy diagnosztikát.Még alkatrész sem biztos.Amit eddig ellenőriztem -alapjárati mágnes,folytószelepállás poti, levegő hőmérő szenzor, map szenzor.Mind ok. Ezeket cseréltem át másik astráról ugyanaz a gond. Ellenállás értékek ok. Valakinek valami tippje lenne megköszönném.Esetleg lehet-e ezen kivillogtatni hibakódot? :)
Recommended Posts