Pinocchio Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Sziasztok! Valaki cserélt már hűtőt G-Astrában? Sajna én elötte álok, mert elkezdett folyni. Az enyém Z16XE klímás. A klíma megbontása nélkül ki lehet venni a hűtőt?
NorbyAstraG Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Sziasztok! Valaki cserélt már hűtőt G-Astrában? Sajna én elötte álok, mert elkezdett folyni. Az enyém Z16XE klímás. A klíma megbontása nélkül ki lehet venni a hűtőt? Szia.Igen,ki lehet szedni a klíma hűtő bontása nélkül.A klímahűtő 2 csavarral van rögzítve a vízhűtőre.Kezd azzal a bontást.Ez ha megvan,jöhet a ventilátor.kösd ki alul a csatlakozót,és a ventilátorról bontsd le a kábelköteget.Majd a hűtő felfogatási pontjait is tedd szabaddá.Aztán finoman forgasd ki a ventilátort,óvatosan,mert könnyen törik.Aztán Ha a hűtőről mindent lekötöttél,akkor ki kell jönnie.Én is nemrég csináltam,mert nekem is eresztett.Szintén klímás.Üdv: Norby
Pinocchio Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Szia.Igen,ki lehet szedni a klíma hűtő bontása nélkül.A klímahűtő 2 csavarral van rögzítve a vízhűtőre.Kezd azzal a bontást.Ez ha megvan,jöhet a ventilátor.kösd ki alul a csatlakozót,és a ventilátorról bontsd le a kábelköteget.Majd a hűtő felfogatási pontjait is tedd szabaddá.Aztán finoman forgasd ki a ventilátort,óvatosan,mert könnyen törik.Aztán Ha a hűtőről mindent lekötöttél,akkor ki kell jönnie.Én is nemrég csináltam,mert nekem is eresztett.Szintén klímás.Üdv: Norby Szia! Köszönöm a gyors tanácsot. Gondolom előre fele kell kivenni, vagy a motor fele? Mennyibe került a hűtő neked?
NorbyAstraG Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Szia! Köszönöm a gyors tanácsot. Gondolom előre fele kell kivenni, vagy a motor fele? Mennyibe került a hűtő neked? A motor felé kell dönteni a vízhűtőt.A klíma hűtő jön ki elölről.Én nem vettem másikat,mert én megcsináltattam a szomszédommal.És nekem a klíma tartálya kezdte ki a hűtőt elég rendesen.De ha fenézel a Vaterára.Akkor ott vannak hűtők
NorbyAstraG Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 A motor felé kell dönteni a vízhűtőt.A klíma hűtő jön ki elölről.Én nem vettem másikat,mert én megcsináltattam a szomszédommal.És nekem a klíma tartálya kezdte ki a hűtőt elég rendesen.De ha felnézel a Vaterára.Akkor ott vannak hűtők http://www.vatera.hu/opel_astra_g_huto_klimas_125227060.html 15pénz.Nem tudom mennyi lehet ujjonan.Utána kell nézni
Pinocchio Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 A motor felé kell dönteni a vízhűtőt.A klíma hűtő jön ki elölről.Én nem vettem másikat,mert én megcsináltattam a szomszédommal.És nekem a klíma tartálya kezdte ki a hűtőt elég rendesen.De ha fenézel a Vaterára.Akkor ott vannak hűtők Nézegettem már ott 8-10 ezerért van is de a képen össze vissza van verve. állítólag 17 ért van új. A szerelő azt mondta ezt a tipust, a műanyagházast nem lehet javítani. És inkább bedobok egy újat mert a javítás vagy sikerül vagy nem. Akkor a motor és a váz között kell kiemelni?
frankee Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Sziasztok! Valaki cserélt már hűtőt G-Astrában? Sajna én elötte álok, mert elkezdett folyni. Az enyém Z16XE klímás. A klíma megbontása nélkül ki lehet venni a hűtőt? Igen klima megbontása nákül cserélhető. Én Levettem a lökháritot meg az az alatt lévő vasat és kiforditottam amennyire lehetet. De más meg ügyesen kicsúsztatta alul vagy felül.
NorbyAstraG Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Nézegettem már ott 8-10 ezerért van is de a képen össze vissza van verve. állítólag 17 ért van új. A szerelő azt mondta ezt a tipust, a műanyagházast nem lehet javítani. És inkább bedobok egy újat mert a javítás vagy sikerül vagy nem. Akkor a motor és a váz között kell kiemelni? Nekem is műanyag házas.Mégis javítva van.De mind1.Ha meg tényleg 17,akkor természetesen ujjat kell beledobni.Ha kikötöd a vízcsöveket akkor megbillented a motor felé.és szépen kijátszod.
Pinocchio Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Nekem is műanyag házas.Mégis javítva van.De mind1.Ha meg tényleg 17,akkor természetesen ujjat kell beledobni.Ha kikötöd a vízcsöveket akkor megbillented a motor felé.és szépen kijátszod. Mennyi fagyállót vesz fel a verda?
NorbyAstraG Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Mennyi fagyállót vesz fel a verda? Hát erre nem tudok neked mit mondani.Én 3liter fagyállót öntöttem bele,a többi az deszt víz volt.Abból asszem 4 liter ment bele.De ebbe nem vagyok biztos
mr. bb Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 érdeklődnék tapasztalt már valaki hasonlót 1 hideg motornál iszonyatosan kerreg a motor, de ha felmelegszik semmi hangja y17dt 2 néha a fékem felkeményedik és mintha darálna az ABS szakaszosan felpuhul 3 ha le van engedve az ablak csak akkor hallom , gázadásnál valami nyekereg csak gázagásnál ha sebességben van, de nem az ékszíj lehet hogy a porvédő gumiharang a féltengelyen
gabesz76 Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Sziasztok! Reggel, mikor a garázsból kiálltam, észrevettem, hogy nem csak a kipufogó végénél, hanem egy méterrel előbb is van viz a kocsi alatt. valahol lyukas lehet a kipufogóm?
speter Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Hát erre nem tudok neked mit mondani.Én 3liter fagyállót öntöttem bele,a többi az deszt víz volt.Abból asszem 4 liter ment bele.De ebbe nem vagyok biztos 7-8liter között megy bele. Néz meg a GM fagyállót, rajta van a higítási arány - X fok összefüggés.
speter Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Sziasztok! Reggel, mikor a garázsból kiálltam, észrevettem, hogy nem csak a kipufogó végénél, hanem egy méterrel előbb is van viz a kocsi alatt. valahol lyukas lehet a kipufogóm? Ha a csőben, dobban lyuk van, akkor azt szerintem hallod. Ha repedés, akkor igencsak kevés víz jöhet ott ki, valszeg le sem cseppen. Ha a kocsi alatt nyomja ki a vizet, akkor a végéig nem ér el a víz, valamint ahogy fentebb írtam szerintem hamarabb meghallod, mint hogy a vizet észreveszed. Nem lehet, hogy az egyik pocsolyát a macsek gyártotta :D
Handbrake Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 érdeklődnék tapasztalt már valaki hasonlót 1 hideg motornál iszonyatosan kerreg a motor, de ha felmelegszik semmi hangja y17dt 2 néha a fékem felkeményedik és mintha darálna az ABS szakaszosan felpuhul 3 ha le van engedve az ablak csak akkor hallom , gázadásnál valami nyekereg csak gázagásnál ha sebességben van, de nem az ékszíj lehet hogy a porvédő gumiharang a féltengelyen Nekem reggel inditásnál nyekereg, ha hideg van éjjel, akkor hangosabban nyekereg. Fordulatemelésre eltünik. De előcsalogatható nálam, ha kézifék behúzása mellett próbálok elindulni... ha érdekel átküldöm mp3-ba a hangot akkor megnézheted nálad ilyen-e.... mondjuk nálam üresben is nyekereg sebességben is nyekereg álló és guruló helyzetben is....
Qpack Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Nekem is műanyag házas.Mégis javítva van.De mind1.Ha meg tényleg 17,akkor természetesen ujjat kell beledobni.Ha kikötöd a vízcsöveket akkor megbillented a motor felé.és szépen kijátszod. azt elfelejtetted írni, hogy ahhoz még azt a két fület le kell szerelni felül, különben kicsit nagyobb erő kell hozzá :D, ha lefelé veszed ki akkor pedig segéd keretről kell a két tartó fület leszerelni....
gabesz76 Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Ha a csőben, dobban lyuk van, akkor azt szerintem hallod. Ha repedés, akkor igencsak kevés víz jöhet ott ki, valszeg le sem cseppen. Ha a kocsi alatt nyomja ki a vizet, akkor a végéig nem ér el a víz, valamint ahogy fentebb írtam szerintem hamarabb meghallod, mint hogy a vizet észreveszed. Nem lehet, hogy az egyik pocsolyát a macsek gyártotta :D Lehet, de az a rohadt dög a sárvédőt szokta lev....ni :lol:
vaga Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Szisztok! Tettem Golden Eagle hűtőtömítőt a vasba, hátha megszünteti a radiátor folyását! Remélem sikere volt, mert nem szeretném szétszedni a verdát. Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy mit lehet tenni az olyan biztonsági övvel, ami nem megy vissza a helyére? Mert a vezető oldali nem akar visszahúzódni!És már qrvára idegesít! :D Mintha egy vareszba, vagy trabiban ülnék! :lol: Csere, vagy javítás? Üdv
I_S Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Szisztok! Tettem Golden Eagle hűtőtömítőt a vasba, hátha megszünteti a radiátor folyását! Remélem sikere volt, mert nem szeretném szétszedni a verdát. Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy mit lehet tenni az olyan biztonsági övvel, ami nem megy vissza a helyére? Mert a vezető oldali nem akar visszahúzódni!És már qrvára idegesít! :D Mintha egy vareszba, vagy trabiban ülnék! :lol: Csere, vagy javítás? Üdv Ez engem is érdekel, mert nagy hidegben még rásegítve is szenvedés volt a helyére tenni. Most, hogy melegebb van kis segítséggel visszamegy.
Boldizsar Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Ez engem is érdekel, mert nagy hidegben még rásegítve is szenvedés volt a helyére tenni. Most, hogy melegebb van kis segítséggel visszamegy. És ha kitavaszodik megjavul...Mint minden évben.... :D
PGA Elküldve Február6, 2009 Elküldve Február6, 2009 És ha kitavaszodik megjavul...Mint minden évben.... :lol: Öko-szerviz. :D Hidegben valóban idegesítően vánszorog vissza, engem is felbosszantott már párszor. Lehet, hogy a felcsévélő tengelyének(?) valami kenést kéne adni. Valaki csinált már ilyet? Vagy várjuk inkább a kikeletet? :lol:
Blamazs Elküldve Február7, 2009 Elküldve Február7, 2009 Sziasztok! A ez ugye nem normalis jelenseg az olajbeonto kupakon? http://www.flickr.com/photos/zsedelybalazs/3259875745/ http://www.flickr.com/photos/zsedelybalazs/3260707068/ Krem szeru anyag, nem tudom mi lehet ez. Ha az olajnivot kihuzom, ott nem latok ilyen lerakodast. A gep egy z14xep twinport astra amugy. 47000km van benne. Hibara utalo nyom semmi. Otlet esetleg? Koszi!
PGA Elküldve Február7, 2009 Elküldve Február7, 2009 Sziasztok! A ez ugye nem normalis jelenseg az olajbeonto kupakon? http://www.flickr.com/photos/zsedelybalazs/3259875745/ http://www.flickr.com/photos/zsedelybalazs/3260707068/ Krem szeru anyag, nem tudom mi lehet ez. Ha az olajnivot kihuzom, ott nem latok ilyen lerakodast. A gep egy z14xep twinport astra amugy. 47000km van benne. Hibara utalo nyom semmi. Otlet esetleg? Koszi! Üdv.! Szerintem sem normális. Ami okozhatja: a téli hidegekben rövid távokon nem tud felmelegedni a motor, az olajban lecsapódó víz és benzin keveréke képezhet ilyen trutyit. Hosszabb úton – autópályán – meg kellene hajtani a gépet, hogy letisztuljon az olaj, gondolom, ez a habosodás is el fog tűnni. :D
AtiZafi Elküldve Február7, 2009 Elküldve Február7, 2009 Sziasztok! A ez ugye nem normalis jelenseg az olajbeonto kupakon? http://www.flickr.com/photos/zsedelybalazs/3259875745/ http://www.flickr.com/photos/zsedelybalazs/3260707068/ Krem szeru anyag, nem tudom mi lehet ez. Ha az olajnivot kihuzom, ott nem latok ilyen lerakodast. A gep egy z14xep twinport astra amugy. 47000km van benne. Hibara utalo nyom semmi. Otlet esetleg? Koszi! Ilyet a víz és az olaj keveredése okoz!! A nívópálca is ilyen?????
Blamazs Elküldve Február7, 2009 Elküldve Február7, 2009 Ilyet a víz és az olaj keveredése okoz!! A nívópálca is ilyen????? Nivon semmi ilyen nem lathato. Ne keseritsetek el, hogy 47000km-el meg van halva a gep:(
Recommended Posts