1.2 gcc Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ma vettem észre,hogy hirtelen gázadáskor menet közben az autóm motorteréből egy szisszenő hang hallatszik. Ez alapjáratnál is megvan hírtelen gázadáskor. Ez természetes vagy valami gond lehet! Köszönöm a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ma vettem észre,hogy hirtelen gázadáskor menet közben az autóm motorteréből egy szisszenő hang hallatszik. Ez alapjáratnál is megvan hírtelen gázadáskor. Ez természetes vagy valami gond lehet! Köszönöm a választ! Az biztos hogy nem oda valo hang kérdezze meg kezelő orvosát gyogyszerészét:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Az biztos hogy nem oda valo hang kérdezze meg kezelő orvosát gyogyszerészét:) Ok! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Az biztos hogy nem oda valo hang kérdezze meg kezelő orvosát gyogyszerészét:) Nem olyan biztos az. Ha jól emlékszem majdnem minden Z-s mocinál van ilyen hang, pl enyémnél is. Régebben ki lett ez vesézve itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Nem olyan biztos az. Ha jól emlékszem majdnem minden Z-s mocinál van ilyen hang, pl enyémnél is. Régebben ki lett ez vesézve itt. mikor megvettem már ilyen volt a hangja. Lehet h természetes mert másnál is halottam már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 mikor megvettem már ilyen volt a hangja. Lehet h természetes mert másnál is halottam már. Ez bisztos hogy természetes. Anno én is rákérdeztem erre a szervívben. A pontos válaszra már nem emlékszem. Van egy másik hang is ami aggasztott, ez egy ütemes ,,cicegő,, hang, főleg meleg motornál. (A merivánál hangosabban hallani) Megnyugtattak hogy ez valami kartergáz visszaadagoló szelep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ez bisztos hogy természetes. Anno én is rákérdeztem erre a szervívben. A pontos válaszra már nem emlékszem. Van egy másik hang is ami aggasztott, ez egy ütemes ,,cicegő,, hang, főleg meleg motornál. (A merivánál hangosabban hallani) Megnyugtattak hogy ez valami kartergáz visszaadagoló szelep. Köszi a választ megnyugtattál! pedig már azt hittem beteg a drága! a " cicegő "hang nekem is hallatszik de csak alapjáraton! hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hamár a hangoknál tartunk melegen anyos ülés felöli oldalrol ütemes tompa kis kop kop hang. Majdnem olyan mintha a kesztyütartóbol jönne de nem az biztos. Nem egy astrában hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hamár a hangoknál tartunk melegen anyos ülés felöli oldalrol ütemes tompa kis kop kop hang. Majdnem olyan mintha a kesztyütartóbol jönne de nem az biztos. Nem egy astrában hallottam. iIlyen zakatoló hangra gondolsz? mert nekem is hallatszik az anyós ülés felől a motortérből ilyen hang melegen. Persze alapjáraton. Meg elindulásnál hidegen kelepelő hang. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 iIlyen zakatoló hangra gondolsz? mert nekem is hallatszik az anyós ülés felől a motortérből ilyen hang melegen. Persze alapjáraton. Meg elindulásnál hidegen kelepelő hang. Igy van ez lesz mondjuk engem ez kifejezetten idegesített. De már megszoktam. Minek a hangja az amugy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ma vettem észre,hogy hirtelen gázadáskor menet közben az autóm motorteréből egy szisszenő hang hallatszik. Ez alapjáratnál is megvan hírtelen gázadáskor. Ez természetes vagy valami gond lehet! Köszönöm a választ! Nem lehet, hogy kifúj az új sportkipufogód??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Nem lehet, hogy kifúj az új sportkipufogód??? :D ÁÁÁ dehogyis! Nem sportkipufogó van rajta,csak kipufogóvég a gyárin. De azért köszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Igy van ez lesz mondjuk engem ez kifejezetten idegesített. De már megszoktam. Minek a hangja az amugy? Talán a kartergáz visszaadagoló szelep. Talán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Nektek mennyire rozsdásodik a hátsó dob? Enyémet már 2x le kellett kezelnem, de mégis újra előjön Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Talán a kartergáz visszaadagoló szelep. Talán! lécci ne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 lécci ne! :D ezt korábban olvastam_ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Talán a kartergáz visszaadagoló szelep. Talán! A kartergáz szelepnek amolyan szelep hangja van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 lécci ne! :D ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 lécci ne! sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Nektek mennyire rozsdásodik a hátsó dob? Enyémet már 2x le kellett kezelnem, de mégis újra előjön Húú nagyon rozsdásodik. Nekem is erősen rozsdál! Tipushiba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Talán a kartergáz visszaadagoló szelep. Talán! Akkor szokott ilyen hangot adni, mikor elállítódik és nem jól adagol...ilyenkor nagyon adagokat enged át, és az szubszonikusan nem jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Húú nagyon rozsdásodik. Nekem is erősen rozsdál! Tipushiba! Lehet, hogy műanyagból kéne megcsinálni és akkor tovább bírná. :D Ráadásul nyomatékosabb is lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Akkor szokott ilyen hangot adni, mikor elállítódik és nem jól adagol...ilyenkor nagyon adagokat enged át, és az szubszonikusan nem jó... Az apám merivája újkorától hallatja ezt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Az apám merivája újkorától hallatja ezt sajnos előfordul ezeknél, hogy gyárilag sincsenek jól beállítva...ezért ha meghallgatod, akkor egy csomó gyárilag hallatja ezt a hangot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Lehet, hogy műanyagból kéne megcsinálni és akkor tovább bírná. :D Ráadásul nyomatékosabb is lesz. már voltak próbálkozások Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts