Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ma vettem észre,hogy hirtelen gázadáskor menet közben az autóm motorteréből egy szisszenő hang hallatszik. Ez alapjáratnál is megvan hírtelen gázadáskor. Ez természetes vagy valami gond lehet! Köszönöm a választ!

Elküldve
Ma vettem észre,hogy hirtelen gázadáskor menet közben az autóm motorteréből egy szisszenő hang hallatszik. Ez alapjáratnál is megvan hírtelen gázadáskor. Ez természetes vagy valami gond lehet! Köszönöm a választ!

Az biztos hogy nem oda valo hang kérdezze meg kezelő orvosát gyogyszerészét:)

Elküldve
Az biztos hogy nem oda valo hang kérdezze meg kezelő orvosát gyogyszerészét:)

Nem olyan biztos az. Ha jól emlékszem majdnem minden Z-s mocinál van ilyen hang, pl enyémnél is. Régebben ki lett ez vesézve itt.

Elküldve
Nem olyan biztos az. Ha jól emlékszem majdnem minden Z-s mocinál van ilyen hang, pl enyémnél is. Régebben ki lett ez vesézve itt.

mikor megvettem már ilyen volt a hangja. Lehet h természetes mert másnál is halottam már.

Elküldve
mikor megvettem már ilyen volt a hangja. Lehet h természetes mert másnál is halottam már.

Ez bisztos hogy természetes. Anno én is rákérdeztem erre a szervívben. A pontos válaszra már nem emlékszem. Van egy másik hang is ami aggasztott, ez egy ütemes ,,cicegő,, hang, főleg meleg motornál. (A merivánál hangosabban hallani) Megnyugtattak hogy ez valami kartergáz visszaadagoló szelep.

Elküldve
Ez bisztos hogy természetes. Anno én is rákérdeztem erre a szervívben. A pontos válaszra már nem emlékszem. Van egy másik hang is ami aggasztott, ez egy ütemes ,,cicegő,, hang, főleg meleg motornál. (A merivánál hangosabban hallani) Megnyugtattak hogy ez valami kartergáz visszaadagoló szelep.

Köszi a választ megnyugtattál! pedig már azt hittem beteg a drága! a " cicegő "hang nekem is hallatszik de csak alapjáraton! hali

Elküldve

Hamár a hangoknál tartunk melegen anyos ülés felöli oldalrol ütemes tompa kis kop kop hang.

Majdnem olyan mintha a kesztyütartóbol jönne de nem az biztos.

Nem egy astrában hallottam.

Elküldve
Hamár a hangoknál tartunk melegen anyos ülés felöli oldalrol ütemes tompa kis kop kop hang.

Majdnem olyan mintha a kesztyütartóbol jönne de nem az biztos.

Nem egy astrában hallottam.

iIlyen zakatoló hangra gondolsz? mert nekem is hallatszik az anyós ülés felől a motortérből ilyen hang melegen. Persze alapjáraton. Meg elindulásnál hidegen kelepelő hang.

Elküldve
iIlyen zakatoló hangra gondolsz? mert nekem is hallatszik az anyós ülés felől a motortérből ilyen hang melegen. Persze alapjáraton. Meg elindulásnál hidegen kelepelő hang.

Igy van ez lesz mondjuk engem ez kifejezetten idegesített.

De már megszoktam.

Minek a hangja az amugy?

Elküldve

Nem lehet, hogy kifúj az új sportkipufogód??? :D

Elküldve
Igy van ez lesz mondjuk engem ez kifejezetten idegesített.

De már megszoktam.

Minek a hangja az amugy?

Talán a kartergáz visszaadagoló szelep. Talán!

Elküldve
Nektek mennyire rozsdásodik a hátsó dob? Enyémet már 2x le kellett kezelnem, de mégis újra előjön

Húú nagyon rozsdásodik. Nekem is erősen rozsdál! Tipushiba!

Elküldve
Talán a kartergáz visszaadagoló szelep. Talán!

Akkor szokott ilyen hangot adni, mikor elállítódik és nem jól adagol...ilyenkor nagyon adagokat enged át, és az szubszonikusan nem jó...

Elküldve
Húú nagyon rozsdásodik. Nekem is erősen rozsdál! Tipushiba!

Lehet, hogy műanyagból kéne megcsinálni és akkor tovább bírná. :D

Ráadásul nyomatékosabb is lesz.

Elküldve
Akkor szokott ilyen hangot adni, mikor elállítódik és nem jól adagol...ilyenkor nagyon adagokat enged át, és az szubszonikusan nem jó...

Az apám merivája újkorától hallatja ezt

Elküldve
Az apám merivája újkorától hallatja ezt

sajnos előfordul ezeknél, hogy gyárilag sincsenek jól beállítva...ezért ha meghallgatod, akkor egy csomó gyárilag hallatja ezt a hangot...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.