hasu Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Sztem itt is igaz, hogy a típus (Delphi vagy Behr) csak kiszedés után látható. Bár lehet, hogy a classic II-t már konzisztensen egyfajta szellőzőrendszer típussal gyártották. A Behr típusúnál a pollenszűrő-tartó rész ajtaját fém kapcsok zárják le a Delphinél pedig ez 2db csavarral van megoldva...
telo Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 A Behr típusúnál a pollenszűrő-tartó rész ajtaját fém kapcsok zárják le a Delphinél pedig ez 2db csavarral van megoldva... Igen, a pollenszűrőház ajtajáról már lehet elvileg következtetni, de akkor már az a biztos ha kiszedi az ember, ugyanis nem csak 2 féle megoldás létezett ajtórögzítés szempontból sem, ha jól tudom.
Vicsor Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Kérdés: A kilóméterórán megjelenő InSP-ről volt már valahol szó? 1-2 napja irogatja nekem ki az óra minden indulás előtt amikor beindítom az autót. Úgy április környékén voltam vele nagy szervízen vele ( nem márkaszervízben). Ezért nem értem miért ír ki ilyet nekem. Előre is köszke: Vicsor
sulep84b Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Ha jól emlékszem úgy kel leltűntetni, hogy nyomod a nullázó gombot majd elindítod a kocsit. Ekkor eltűnik a feliratod.
Boldizsar Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Ha jól emlékszem úgy kel leltűntetni, hogy nyomod a nullázó gombot majd elindítod a kocsit. Ekkor eltűnik a feliratod. Majdnem. Nyomni+gyújtás, indítani nem kell. Mi van mindenkinek olasz kezelési könyve van mint nekem??? Néha ki kell nyitni és olvasgatni....
Vicsor Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Majdnem. Nyomni+gyújtás, indítani nem kell. Mi van mindenkinek olasz kezelési könyve van mint nekem??? Néha ki kell nyitni és olvasgatni.... Köszi. De miért írja ki egyébként,
Boldizsar Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Köszi. De miért írja ki egyébként, Figyelmeztet a szervízre. De ezek szerint legutóbb elfelejtették kiütni.
Vicsor Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Figyelmeztet a szervízre. De ezek szerint legutóbb elfelejtették kiütni. Értem. Akkor nullázógomb és gyújtás egyszerre.
robag Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 Helló! Van egy kis gondom a légzsákvisszajelző lámpával. Mindig világít, és azt olvastam, hogy az ülés alatti kis izét kell megnézni. Az lenne a kérdésem, hogy ha leszedem az akku saruját, akkor tuti nem nyílhat ki a légzsák ha babrálom? Nem szeretném ellőni. Köszi
Robz Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 Helló! Van egy kis gondom a légzsákvisszajelző lámpával. Mindig világít, és azt olvastam, hogy az ülés alatti kis izét kell megnézni. Az lenne a kérdésem, hogy ha leszedem az akku saruját, akkor tuti nem nyílhat ki a légzsák ha babrálom? Nem szeretném ellőni. Köszi Józan ész szerint akkor sem, ha nem szeded le a sarut az akkuról. Különben bármilyen KH van a csatinál belerobbanna a képedbe menet közben? :D Most is valszeg azért világít, mert oxidos, rossz a kontakt, nem jó ellenállást mér. Volt itt, aki beforrasztotta fixre. (bár ehhez talán érdemes áramtalanítani a kocsit)
dionaea Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 Helló! Van egy kis gondom a légzsákvisszajelző lámpával. Mindig világít, és azt olvastam, hogy az ülés alatti kis izét kell megnézni. Az lenne a kérdésem, hogy ha leszedem az akku saruját, akkor tuti nem nyílhat ki a légzsák ha babrálom? Nem szeretném ellőni. Köszi Azt ne felejtsd hogy ha villágít nincs sehol légzsákod, se oldal se elsők. Tech 2 kell neki hogy legyen lufid.
ROLÓ Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 Helló! Van egy kis gondom a légzsákvisszajelző lámpával. Mindig világít, és azt olvastam, hogy az ülés alatti kis izét kell megnézni. Az lenne a kérdésem, hogy ha leszedem az akku saruját, akkor tuti nem nyílhat ki a légzsák ha babrálom? Nem szeretném ellőni. Köszi Űlés alatti "kis izé" - azaz csatlakozóban lévő kontakt hibát fog mutatni a Tech műszer. Elegendő egy pár űlés előre-hátra állítás és megint elő fog jönni, sajnos tipushiba, ezért is szokták ezt direktbe forrasztani. A lufi nem fog berobbanni attól, hogy leveszed az akksi sarut, ehhez azért min. 30km/h sebesség és megfelelő szögben történő becsapódás szükséges többek között, hogy az elektronika érzékelje és indítsa a légzsákokat, valamint a pirotechnikai övfeszítő is behúzzon. A gond annyi, amíg nem ütteted ki a hibakódot, nincs légzsák és övfeszítés,azaz ezek a biztonsági berendezések inaktívak.....
robag Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 köszönöm a segítséget. nem tudtok esetleg Pécsen valahol egy jó szerelőt, aki foglalkozik ilyennel (hibakód kiütéssel), mert ahova én járok ott sajna nincs.
astra Elküldve Május29, 2008 Elküldve Május29, 2008 köszönöm a segítséget. nem tudtok esetleg Pécsen valahol egy jó szerelőt, aki foglalkozik ilyennel (hibakód kiütéssel), mert ahova én járok ott sajna nincs. nézd meg a tartalomjegyzékbe a mediterran opel klub cimszo alatt talán tudnak segiteni...........
lamantin Elküldve Május29, 2008 Elküldve Május29, 2008 Bosch szervíz , a Hársfával szemben ! (hibakód kiütés)
robag Elküldve Május29, 2008 Elküldve Május29, 2008 Bosch szervíz , a Hársfával szemben ! (hibakód kiütés) kösz
neeshow Elküldve Május29, 2008 Elküldve Május29, 2008 Még egy kicsit a pollenszűrökről... Megpróbáltam ma kiszedni és addig ment, hogy kesztyűtartó 6 db torx csavarral le, majd megláttam a szűrőházat. A probléma itt kezdődik, mert egy fém csattot talátam rajta (ha szemben benézek akkor a szűrőház bal oldala felé), de többet nem csak csomó csavart fentről lefelé és lentről felfelé megfogatva a ház szélein, ahol az alsó rész összeér a felsővel. Azonban maguk a csavarok műanyag hüvelybe futnak, és nem mindegyiknél lehet megállapítani, melyik is fogja össze konkrétan a szűrőház két felét. A fém csattot leszedve a ház nem nyílt ki. Tényleg az összes csavart le kell hozzá szedni a házról? Nekem tehát úgy tűnik, hogy ez sem nem tisztán csatos sem nem tisztán csavaros megoldás. Plusz egy probléma, hogy a hatlapfejű csavarok, amelyekkel fel van fogatva 6-osnak kicsik 5-ösnek meg nagyok, úgyhogy racsnis kulcs vagy elforog rajta vagy rá sem megy, marad egy régi kikopott 5-ös villás, ami már 5,5-ös és pont jó lehet rá, de azzal meg elég szenvedős lenne kicsavarni az összeset. 2004. szeptemberi Astra Classic cserélt már valaki ilyet?
telo Elküldve Május30, 2008 Elküldve Május30, 2008 Még egy kicsit a pollenszűrökről... Megpróbáltam ma kiszedni és addig ment, hogy kesztyűtartó 6 db torx csavarral le, majd megláttam a szűrőházat. A probléma itt kezdődik, mert egy fém csattot talátam rajta (ha szemben benézek akkor a szűrőház bal oldala felé), de többet nem csak csomó csavart fentről lefelé és lentről felfelé megfogatva a ház szélein, ahol az alsó rész összeér a felsővel. Azonban maguk a csavarok műanyag hüvelybe futnak, és nem mindegyiknél lehet megállapítani, melyik is fogja össze konkrétan a szűrőház két felét. A fém csattot leszedve a ház nem nyílt ki. Tényleg az összes csavart le kell hozzá szedni a házról? Nekem tehát úgy tűnik, hogy ez sem nem tisztán csatos sem nem tisztán csavaros megoldás. Plusz egy probléma, hogy a hatlapfejű csavarok, amelyekkel fel van fogatva 6-osnak kicsik 5-ösnek meg nagyok, úgyhogy racsnis kulcs vagy elforog rajta vagy rá sem megy, marad egy régi kikopott 5-ös villás, ami már 5,5-ös és pont jó lehet rá, de azzal meg elég szenvedős lenne kicsavarni az összeset. 2004. szeptemberi Astra Classic cserélt már valaki ilyet? Én már rég cseréltem, nekem volt talán 2-3 csavar, plusz műanyag pöckök is még az alján meg tetején... Sztem más mint a tied, de azért próbálj te is keresni műanyag pöcköket tapogatva a szűrőház alján és tetején. Illetve próbáld meg azokat a csavarokat kicsavarni, amikról evidens, hogy szűrőház fedelet tartják. Esetleg nézd meg a rajzot az 'Így csináld...' könyvben, hátha rád illik vmelyik. Ha még így sem jön, csinálj képet és rakd be ide, hátha vki tudja. :D De nem hinném, hogy nagyon bonyolult lenne leszedni a fedelet...
neeshow Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 Én már rég cseréltem, nekem volt talán 2-3 csavar, plusz műanyag pöckök is még az alján meg tetején... Sztem más mint a tied, de azért próbálj te is keresni műanyag pöcköket tapogatva a szűrőház alján és tetején. Illetve próbáld meg azokat a csavarokat kicsavarni, amikról evidens, hogy szűrőház fedelet tartják. Esetleg nézd meg a rajzot az 'Így csináld...' könyvben, hátha rád illik vmelyik. Ha még így sem jön, csinálj képet és rakd be ide, hátha vki tudja. :D De nem hinném, hogy nagyon bonyolult lenne leszedni a fedelet... Először szerzek egy öt és feles villáskulcsot és azután nekiugrok! Köszi a tanácsokat!
Qpack Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 Először szerzek egy öt és feles villáskulcsot és azután nekiugrok! Köszi a tanácsokat! abból inkább dugó kulcsot keress....5.5-es villás csak home made van... :D :D
NeedForSpeed Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 Enyémen nem volt csavar. Simán 5db fém rögzitő csat volt rajta és azokat lepattintva kinyilt a téglalap alakú ajtó. Utána kerozin be, gyufa utána, pollen megsemmisít és ennyi. :D Najó. Azért vissza is kell csukni és a fém pocköket vissza rá pöcögtetve fel feszegetni. Megjegyzem ez könnyebb mint leszedni. Bár ha brutál, nem csillag csavarhúzót "beakasztasz neki alulról", akkor tutira lepattan a pöcökcsattmiabigyó. :D Éérteeed!
telo Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 Na ma én is kiszedtem a pollenszűrőt. 3 fémpöcök tartotta, Behr típusú. Nem mintha nem lett volna jobb dolgom, de nekem is elkezdett tócsázni az utas lábánál. 3 maroknyi sáros faleveles trutymót szedtem ki a szűrőház aljából... Utána alánéztem aknából, ekkor már a lefolyón is csöpögött kifele a víz, szal úgy tűnik jó lesz. Dróttal azért belepiszkáltam a lefolyóba is picit, remélem nem kell a lefolyót is kiszedni még hozzá, hogy jó legyen, ehhez már nem volt ma türelmem. Holnap próba.
neeshow Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 Pollenszűrő csere képekben Ez a képes verzió sokat segített! Nagyon szépen köszönöm mantec! Sajnos magamon is jót nevettem, mert a képek alapján vált nyilvánvalóvá, hogy én nem a pollenszűrő házát akartam szétbontani, hanem a mellete lévő ovális (talán ventillátor) házat :D Az előző autómban teljesen más formájúak voltak a szűrők, így én eleve azt feltételeztem, hogy itt csak ovális burokban lehet :D Ez persze az én szégyenem, de azért mindenkinek köszönöm aki segíteni próbált. (Ezért nem értettem, hogy miért csak három csavarról beszéltek, mivel a másik házat sokkal több fixálja)
neeshow Elküldve Május31, 2008 Elküldve Május31, 2008 Azonban, ha már hibákról beszélünk... Ma először "besárgult" az Astra. Kivillogtattam a gáz+fék+gyújtás kombinációval és két öttagú valamint egy négytagú kódot villogot lehetséges ez? Kétszer is megcsináltam, ugyanazzal az eredménnyel. A három kód: 1 vill. 1 vill. 2 vill. 10 vill. =11210 1vill. 1vill. 2vill. 2vill.=1122 1vill.5vill.5vill.10vill.=15510 Valaki tudja, hogy ezek mit rejtnek? Egyébként a sárga lámpa az egyik újraindításnál már elaludt és azóta sem villant ki, de miután este hazaértem, mégis kivillogtattam a fenti kódokat, mert ki tudja, hátha valami komoly...
Recommended Posts