opel16v Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 LacBp írta: AZért én is kérdeznék! kormány szervóban mennyi időközönként kell olajat cserélni? és mit ajánlatok bele? 9 éves a drága, de még én nem cseréltem benne, igaz csak 5 éve van nálam.. Elméletileg nem kell. Ha bajod van vele, hozzá kell nyúlni, akkor kell :) dexronII kell bele, mint az automata váltókba.
telo Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 tipeter írta: Sziasztok! Néhány napja vagyok egy új, szalonból kihozott Astra Classic II 1.4 Twinport tulajdonosa. Ha hidegen indítom a motort, alapjáraton egy furcsa vékony és halk kattogó/ketyegő hangot lehet hallani. Olyan mint egy relé (pl. indexrelé) hangja, csak halkabb és az utastérben nem lehet hallani, csak kívül. A hang üteme is érdekes, "kettesével" kattog, valami ilyen ütemben: * 0.5s * 1s * 0.5s* 1s * 0.5s * Nem igen értek hozzá, nekem fel sem tűnt, de aki hallotta mind megjegyezte hogy ez nem normális. Első autóm, elég elkeserítő a tudat hogy lehet hogy gondja van. :) Ha valakinek van ötlete hogy mi lehet ez, segítsen. Köszi. Jellemzően twinportoknál szoktak erre panaszkodni a tulajok. Visszakerestem a problémára itt a fórumon, ami asszem a benzingőz szeleppel kapcsolatos. Itt a találati lista. Javaslom nézd meg pl uhuhu hozzászólásait... Bár ahogy nézem van akinél pont melegen jött elő a kattogás, de azért lehet, nálad is ez kattog...
LacBp Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 opel16v írta: Elméletileg nem kell. Ha bajod van vele, hozzá kell nyúlni, akkor kell :) dexronII kell bele, mint az automata váltókba. Köszi! eddig nagyobb gond nincs vele. inkább szerintem annyi csak, ha nagyon hidegbe indítok, és megszívja az akksit, akkor 1-2 másodpercig kikapcsolja az elektronika a szervót, szerintem. de ez tényleg csak akkor fordul elő vele, egy évben 3x.
corsarulez Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 egyszer már nekem is volt ilyen, rögtön utána bevittem a szervizba, rátették a kompjúúterre, de nem volt hibaüzenet
Qpack Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 tayrol írta: Nekem is minden szurke - nem tudom miert - s en is azt hittem, hogy en rontottam el valamit :D Vki esetleg vmi megoldás erre a nem csekély problémára? :)
Asterx Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Qpack írta: Vki esetleg vmi megoldás erre a nem csekély problémára? :) Letöltöttem és bár látszik, hogy scannelt anyag, de teljesen jól olvasható. Rgo a feltett cucc nem hibás. Milyen Acrobattal próbáltátok olvasi? Nekem a nyolcas van fent ...
Rekordman Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Sziasztok! Van egy problémám, ami természetesen szombat reggel jelentkezett. Megszűnt a töltésem (Astra G Isuzu 1.7 DTI), minden előzetes jelzés nélkül. Csak a töltés visszajelző kontrollámpa jelzi a problémát. Valaki tapasztal hasonlót? Mi lehet a hiba? Generátor, relé, biztosíték? Előre is köszi a választ.
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Rekordman írta: Sziasztok! Van egy problémám, ami természetesen szombat reggel jelentkezett. Megszűnt a töltésem (Isuzu 1.7 DTI), minden előzetes jelzés nélkül. Csak a töltés visszajelző kontrollámpa jelzi a problémát. Valaki tapasztal hasonlót? Mi lehet a hiba? Generátor, relé, biztosíték? Előre is köszi a választ. Alul vagy túltöltésre tippelnék. Rá kellene mérned.
Rekordman Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 mélykék76 írta: Alul vagy túltöltésre tippelnék. Rá kellene mérned. OK: Töltök annyit az aksin hogy beindítsam. Megmérem hogy mennyit tölt alapjáraton. Akkor mit csinálok (sok- kevés a töltés)?
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Rekordman írta: OK: Töltök annyit az aksin hogy beindítsam. Megmérem hogy mennyit tölt alapjáraton. Akkor mit csinálok (sok- kevés a töltés)? Hát ha lemerül az aksid, nem tölt fordulaton, akkor generátor gond nemde ? :D Meg tudod csinálni, ha annak van gondja ?
Rekordman Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 mélykék76 írta: Hát ha lemerül az aksid, nem tölt fordulaton, akkor generátor gond nemde ? :D Meg tudod csinálni, ha annak van gondja ? Vettem, köszi.
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Rekordman írta: Vettem, köszi. Van elektromos szaki ismerősöd ?
ROLÓ Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Rekordman írta: Sziasztok! Van egy problémám, ami természetesen szombat reggel jelentkezett. Megszűnt a töltésem (Astra G Isuzu 1.7 DTI), minden előzetes jelzés nélkül. Csak a töltés visszajelző kontrollámpa jelzi a problémát. Valaki tapasztal hasonlót? Mi lehet a hiba? Generátor, relé, biztosíték? Előre is köszi a választ. Ha nincs töltésed vehetsz bele akksit százat...... :D Fesz. szabályzó, vagy diódahíd, esetleg mindkettő. Genereátor hátsó műanyag burkolata alatt, cserélhető házilag, de munkás dolog levenni a generátort. Költségek 20 körül :D
uhuhu Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 opel16v írta: Elméletileg nem kell. Ha bajod van vele, hozzá kell nyúlni, akkor kell :D dexronII kell bele, mint az automata váltókba. ez az infó nem helyes :D zöld színü, kifejezetten Astra G szervo olaj kell bele. a Dextron II től megáll a pumpa :D
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 uhuhu írta: ez az infó nem helyes :D zöld színü, kifejezetten Astra G szervo olaj kell bele. a Dextron II től megáll a pumpa :D Gabi leragadt az F Astra-nál :D
balallaca Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 ROLÓ írta: Segíts nekem légyszíves: honnan tölthető le ez a WorkshopData normálisan magyarul és mi kell hozzá, hogy használhassam is?? Köszönettel: Roló Én nem a summotorentes változatot szedtem leés az tökéletesn műkodik vividwork csak nem tud magyarul.
Rekordman Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 mélykék76 írta: Van elektromos szaki ismerősöd ? Már elvittem egy autóvillanyászhoz. Megmértem a töltést, ami nincs, tehát generátor javítás lesz. Útközben nem ment a szervóm. Olvasgattam korábbi leveleket, és lehet hogy a kettőnek köze van egymáshoz? Most már csak a jav. költség érdekelne. Mibe szokott egy ilyen művelet fájni?
imy Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Rekordman írta: Már elvittem egy autóvillanyászhoz. Megmértem a töltést, ami nincs, tehát generátor javítás lesz. Útközben nem ment a szervóm. Olvasgattam korábbi leveleket, és lehet hogy a kettőnek köze van egymáshoz? Most már csak a jav. költség érdekelne. Mibe szokott egy ilyen művelet fájni? annyi, hogy a szervónak, vagyis a szivatúnak is van áramfelvétele, ami nagyobb terhelésnél nagyob.... :D
ROLÓ Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Rekordman írta: Már elvittem egy autóvillanyászhoz. Megmértem a töltést, ami nincs, tehát generátor javítás lesz. Útközben nem ment a szervóm. Olvasgattam korábbi leveleket, és lehet hogy a kettőnek köze van egymáshoz? Most már csak a jav. költség érdekelne. Mibe szokott egy ilyen művelet fájni? Szervó egyáltalán nincs ilyenkor, ne is nagyon használd így az autót mert rövid időn belül full lemerül az akksid. Olvass fentebb, leírtam a költségeket, persze ha nem Te veszed ki a generátort akkor plusz annak a ki-be szerelési díja. Amit írtam az cirka az alkatrész költsége, de itt sem mindegy, hogy mi van benne: DELPHI, vagy BOSCH.... Csak párban cseréld (fesz. szab+diódahíd), mert szólóban hajlamos kinyírni az új a régit... :D
Rekordman Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 ROLÓ írta: Szervó egyáltalán nincs ilyenkor, ne is nagyon használd így az autót mert rövid időn belül full lemerül az akksid. Olvass fentebb, leírtam a költségeket, persze ha nem Te veszed ki a generátort akkor plusz annak a ki-be szerelési díja. Amit írtam az cirka az alkatrész költsége, de itt sem mindegy, hogy mi van benne: DELPHI, vagy BOSCH.... Csak párban cseréld (fesz. szab+diódahíd), mert szólóban hajlamos kinyírni az új a régit... :D Köszönöm. Beszélek a szerelővel, hogy mit cserél "(fesz. szab+diódahíd)".
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Rekordman írta: ....Mibe szokott egy ilyen művelet fájni?.... F-hez 5 volt egy bontott generátor, egyszer olyan került a kocsiba, beadta az is a kulcsot, utánna 20-25 öt mondtak / emlékeim szerint / a teljes felújításra ezért ebay-ről vettem egy újat ennél olcsóbban :D Vannak olyanok, akik maguknak csinálták mg a szükséges alkatrészek cseréjét a generátorban, nem tudom mennyibe került úgy.
celebrin Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Rekordman írta: Már elvittem egy autóvillanyászhoz. Megmértem a töltést, ami nincs, tehát generátor javítás lesz. Útközben nem ment a szervóm. Olvasgattam korábbi leveleket, és lehet hogy a kettőnek köze van egymáshoz? Most már csak a jav. költség érdekelne. Mibe szokott egy ilyen művelet fájni? Hali! Nekem egy pár hónappal ezelőtt történt ugyanez, akkor beszéltünk is itt erről. A lényeg, hogy diódahíd + szénkefék + csapágyazás + ki/be szerelés nekem 20.000,- HUF volt! NEM MÁRKASZERVÍZBEN!!! :D A szervó közvetlen a generátorra van kötve, azért nincs! :D
tipeter Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 telo írta: Jellemzően twinportoknál szoktak erre panaszkodni a tulajok. Visszakerestem a problémára itt a fórumon, ami asszem a benzingőz szeleppel kapcsolatos. Itt a találati lista. Javaslom nézd meg pl uhuhu hozzászólásait... Bár ahogy nézem van akinél pont melegen jött elő a kattogás, de azért lehet, nálad is ez kattog... Köszi a választ! Közben úgy tűnik, megszűnt a hidegen kattogás, viszont lehet hogy megtaláltuk mi lehetett az oka. Egy haverommal kicsit tüzetesebben szétnéztünk az ékszíj körül, és azt vettük észre hogy a főtengelyen lévő ékszíjtárcsa folyamatosan kalimpál olyan 1-3mm kilengésekkel jobbra-balra, és az ékszíj bal oldalán is kidörzsölődés látható. Lehet hogy ez okozta azt a kattogó hangot, amíg be nem kopott... Mit csináljak vele? Vigyem vissza a szalonba hogy valamit kövessenek el vele? Gondolom ez nem normális mert egy ilyen rángatózó ékszíj nem igazán kíméli a generátorcsapágyat meg a szíjfeszítőt sem... Mi a véleményetek? ( Astra-G Classic II, Z1.4XEP-16V )
Boldizsar Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 tipeter írta: Köszi a választ! Közben úgy tűnik, megszűnt a hidegen kattogás, viszont lehet hogy megtaláltuk mi lehetett az oka. Egy haverommal kicsit tüzetesebben szétnéztünk az ékszíj körül, és azt vettük észre hogy a főtengelyen lévő ékszíjtárcsa folyamatosan kalimpál olyan 1-3mm kilengésekkel jobbra-balra, és az ékszíj bal oldalán is kidörzsölődés látható. Lehet hogy ez okozta azt a kattogó hangot, amíg be nem kopott... Mit csináljak vele? Vigyem vissza a szalonba hogy valamit kövessenek el vele? Gondolom ez nem normális mert egy ilyen rángatózó ékszíj nem igazán kíméli a generátorcsapágyat meg a szíjfeszítőt sem... Mi a véleményetek? ( Astra-G Classic II, Z1.4XEP-16V ) Ha jól emlékszem azt írtad néhány napja hoztad el a szalonból.... Ha igen akkor irány vissza a szalon. Én legalábbis visszavinném hogy nézzék meg.
ROLÓ Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 celebrin írta: Hali! Nekem egy pár hónappal ezelőtt történt ugyanez, akkor beszéltünk is itt erről. A lényeg, hogy diódahíd + szénkefék + csapágyazás + ki/be szerelés nekem 20.000,- HUF volt! NEM MÁRKASZERVÍZBEN!!! :D A szervó közvetlen a generátorra van kötve, azért nincs! :D Ez nagyon baráti ár! Nem tudom neked milyen cuccokat pakoltak bele, de egy normális (nem utángyártott) diódahíd+fesz. szab közel egy huszas volt. Mondjuk a szerelést magam végeztem, a csapágyak és a szénkefe messze jó volt benne. Ahhoz, hogy a csapágyat kicseréld (csináltunk már olyat is), háááát nem kicsit darabokra kell szedni a generátort + a csapágyak költsége..... A csapágy halálát fel lehet ismerni a morgó hangjából, de ez jóval 100 e km felett szokott előjönni. Egyszóval: vagy nagyon jól jártál, hogy ennyi pénzért ennyi mindent megcsináltak, vagy........ de ezt úgy is tudod... :D
Recommended Posts