bormester Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nekem még csak fél éves volt a kocsim, mikor futóra akartam vizsgáztatni...a kéziféken állíttatni kellett, mert nem ment volna át a vizsgán-->szal nem árt sűrűn ránézni a fékekre.. :) Igen ez ismerős jelenség... A kéziféket mindíg utánállítják, és meg is javul, a lábfékkel is nagyobb erőhatás érhető el, de ez az áldott állapot csak kb 2000km-ig tart, aztán megint a kézikar szinte kiszúrja a tetőt, és lábfék is rengeteget veszít a hatásfokból. A szerelőm azt mondta, hogy ennek a típusnak gyárilag igen gyenge a féke.. kérdeztem hogy lehet segíteni, azt mondta felesleges belenyúlni. Esetleg valami javaslat, hogy az áldott állapotában maradjon?? TAlán utánállító automatika hibája? Egyébként most lesz első gumi csere is, gyári méret: 185/65 R15 érdemes meghagyni ezt améretet, vagy szélesebbre jobb cserélni (195 mondjuk)? előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nekem zöld pötty van festve a vezérműszíj burkolatára! Azt mondták a szervízben, hogy az a cserét jelenti! de jó. :) a Túró rudin meg a piros pöttyök a sok dícséretet jelölik? Komolyan mondom, egyik másik szervíz elég komolytalannak tűnik. Pecsét van a füzetben? (ha van füzet) amúgy meg ha nem te cserélted, és előző gazdi, vagy a füzet nem mutatja biztosra, akkor érdemes cserélni, drágább, ha szakad. (szerelőm mikor a vectrát vettem és vittem vez. cserére, lebontás után mondta, hogy ez a vezérlés még tök jó. Mire én visszakérdeztem, hogy 60e km garit vállal rá? Na ekkor fogta, és kicserélte amit már eleve megbeszéltünk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Eza az oldal free vagy fizetős, ha igen mennyi?? Hol lehet regisztráln? Lehet látni, hogy ez nem web oldal! Ez egy szoftver. Kompre? Ezt esetleg letölteni lehet torrent, rapidshare egyebek. Rá kell keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Lehet látni, hogy ez nem web oldal! Ez egy szoftver. Kompre? Ezt esetleg letölteni lehet torrent, rapidshare egyebek. Rá kell keresni. Már meg is tettem kicsit fenntebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Lehet látni, hogy ez nem web oldal! Ez egy szoftver. Kompre? Ezt esetleg letölteni lehet torrent, rapidshare egyebek. Rá kell keresni. Miután leírtam és közzétettem a kérdésem én is rájöttem! Azért kösz a segítséget mindenkinek..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 TAlán utánállító automatika hibája? Ez egyszerű állat, olyan ebben nincs :) Sajnos mint dobfék, ilyen jellemzőkkel bír szegény. De nem kell aggódni, minden más dobfékes autónál is ugyanez a jelenség megvan, suzukiknál, fordoknál is :D Tárcsafék rulez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 szevasztok Van egy 2001-es Opel Astra G combim Ha jól tudom a biztosítéktábla az utastérben lévő bal oldali lenyitható rekesz alatt van Szeretném megkérdezni hogy melyik biztosaítékot kell kicserélnem ahhoz, hogy a szivargyújtó áramellátását megjavítsam. Mivel sajnos nem működik, pedig jó lenne a töltés a navigációhoz 770km-en keresztül... magát a szivar gyujtójának szerkezete be sem kattan, hanem egyből kidobja Ezért tanácsolták hogy cseréljem ki kb 550 Ft a boltban viszont megkérdezték hány A-es de azt sem tudtam, mertedig nem találtam táblát Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Nem értem miért a biztosítékot keresed, ha a szivargyújtó csatlakozó rossz :) És abba nem jó bármilyen helyette, csakis gyárit, pl a Csergőből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Tárcsafék rulez :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 nekem azt javasoltáék hogy a bizti, mivel nincs áram a töltőt ha bedugom se tölt akkor mit tegyek? nem akarok sokat erre költeni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 nekem azt javasoltáék hogy a bizti, mivel nincs áram a töltőt ha bedugom se tölt akkor mit tegyek? nem akarok sokat erre költeni De ha benne sem marad, akkor inkább a csati lehet szétesve. De könnyű megkeresni a táblában, egyenként át kell nézni :) Egyébként F3.36ként van jelölve a kapcsrajzon a biztosítéka, és kék színű 15 amperes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 köszi a gyujtó nem marad benne természetesen a töltő nem rugos, az benne marad na akkor nem lettem okosabb vagyis de igen, csak nem tudom mit tegyek szerviz lesz a vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 szevasztok Van egy 2001-es Opel Astra G combim Ha jól tudom a biztosítéktábla az utastérben lévő bal oldali lenyitható rekesz alatt van Szeretném megkérdezni hogy melyik biztosaítékot kell kicserélnem ahhoz, hogy a szivargyújtó áramellátását megjavítsam. Mivel sajnos nem működik, pedig jó lenne a töltés a navigációhoz 770km-en keresztül... magát a szivar gyujtójának szerkezete be sem kattan, hanem egyből kidobja Ezért tanácsolták hogy cseréljem ki kb 550 Ft a boltban viszont megkérdezték hány A-es de azt sem tudtam, mertedig nem találtam táblátItt a biztosíték helye: http://kepfeltoltes.hu/view/080306/Szivarg...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 kössz gabb meglátom mire megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Itt a biztosíték helye: http://kepfeltoltes.hu/view/080306/Szivarg...ltoltes.hu_.jpg Segíts nekem légyszíves: honnan tölthető le ez a WorkshopData normálisan magyarul és mi kell hozzá, hogy használhassam is?? Köszönettel: Roló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitya4 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Sziasztok. :D Már több felé keresgéltem, de senki nem tudott segíteni. Itt is megpróbálom. Friss G Astra tulajdonos vagyok. Használt kicsikémhez nem adtak kezelési útmutatót. Tud valaki segíteni benne. 2000-es évjárat Opi Astra GCC 1.6. 16V. Nagyon megköszönném. Beszkennelt kezelési útmutatót is szívesen átvenném. De valaki segítsen benne, hozzájutni. Előre is Köszi. Üdv Pitya :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Roló: irtam neked privát üzit. Pitya4: Tessék itt a könyv a Blitz Power magazinról való Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Torrent>pirate bay-n fenn van 3CD-s version és "free" :D meg itt: http://www.sumotorrent.com/en/details/7734...ATI%20v7.1.html Innen le is szedtem, de vmi miatt szürke szinte minden, hiába csináltam mait kellett...business licence....és mégis...vki más le szedte mit ronthattam el? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Segíts nekem légyszíves: honnan tölthető le ez a WorkshopData normálisan magyarul és mi kell hozzá, hogy használhassam is?? Köszönettel: Roló Nem tudom, hogy honnan lehet letölteni, a munkahelyemen van meg. De ha esetleg meg tudnál lepni opel tiss-el, körbekérdeznék pár ismerőst, biztos meg van valakinek feltörve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipeter Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Sziasztok! Néhány napja vagyok egy új, szalonból kihozott Astra Classic II 1.4 Twinport tulajdonosa. Ha hidegen indítom a motort, alapjáraton egy furcsa vékony és halk kattogó/ketyegő hangot lehet hallani. Olyan mint egy relé (pl. indexrelé) hangja, csak halkabb és az utastérben nem lehet hallani, csak kívül. A hang üteme is érdekes, "kettesével" kattog, valami ilyen ütemben: * 0.5s * 1s * 0.5s* 1s * 0.5s * Nem igen értek hozzá, nekem fel sem tűnt, de aki hallotta mind megjegyezte hogy ez nem normális. Első autóm, elég elkeserítő a tudat hogy lehet hogy gondja van. :) Ha valakinek van ötlete hogy mi lehet ez, segítsen. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 hát skacok én nem találom sehol a biztitáblát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 hát skacok én nem találom sehol a biztitáblát :) Biztosítéktábla a bal lábadnál van egy lenyitható rekesz, ezt kinyitod, négy elfordítós patentot elfordítasz és kiveszed a rekeszt. Itt lesz e mögött a biztosítéktábla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 hát skacok én nem találom sehol a biztitáblát :) Szia! Inkább vidd szervízbe:) :D !!! Segítünk!! Hajtsd le a bal oldali kesztyűtartócskát. aztán oldalt óvatosan nyomd meg! mindkét oldalán, ahol akad, és húzd tovább lefelé. aztán egyszer csak a kezedben marad. akkor tedd félre. A 4 elfordítós csavart fél fordulattal fordítsd el, és vedd ki. majd vegyél elő egy elemlámpát világíts be,és fogod látni a biztosítékokat. van egy szürke kis "mineknevezzem" ha azt megnyomod, akkor le lehet hajtani a táblát, egész közel a lyukhoz, akkor nem kellenek nőgyógyász eszközök a bizticseréhez. Egy kis segítség még! ha megfogod a leszerelt kesztűtartócskát, és megfordítod, akkor a hátulján ott van, hogy melyik bizti mit biztosít! te értelem szerűen az égő cigi rajzot keresd! ha megvan, akkor bizti ki, (kolléga elmondása szerint kék) megnéz, hogy szét van- e égve, vagy egyből tegyél be egy másik kéket. aztán próba. a visszaszerelés szerintem menni fog! jó munkát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 AZért én is kérdeznék! kormány szervóban mennyi időközönként kell olajat cserélni? és mit ajánlatok bele? 9 éves a drága, de még én nem cseréltem benne, igaz csak 5 éve van nálam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nekem is minden szurke - nem tudom miert - s en is azt hittem, hogy en rontottam el valamit :D Innen le is szedtem, de vmi miatt szürke szinte minden, hiába csináltam mait kellett...business licence....és mégis...vki más le szedte mit ronthattam el? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts