Tobzos Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 BÚÉK minden kedves Astra szakinak, Ez a jubileumi első hozzászólásom. Ugyan nem terveztem, de mégis tulaja lettem egy Astra-nak, pedig még élt bennem sok élmény egy hihetetlenül unalmas, rozsdás kis Corsa-ról, ami az első autóm volt. Nem akarom sokáig ragozni a dolgot, de kellemes meglepetés volt az autó, pedig ez a munkahelyemen már lefutotta a magáét. Szóval van egy 2004-es 1,4-es Astra-m 150.000km-rel. Ha jól néztem, akkor lengyel gyártású, de ezzel sincs baj, jó érzés beleülni, nagyon egyben van mindene. Láttam, hogy nemrég a hütővíz került szóba, hát a bemelegedése nekem sem tetszik. Az előző autóm hamarabb lett üzemmeleg és stabilabban is tartotta a motor hőmérsékletét. Igaz, hogy ez klímás és így nagyobb mennyiségű a hűtővíz, de így hidegben zavaró, hogy olyan 10 perc kell a bemelegedéshez, hiába indulok el vele azonnal. Ilyenkor a fűtést sem nyomom rá, hogy adjak neki egy kis előnyt, de így is soká mozdul meg végre a mutató. Felkűzdi magát végre olyan 84-85 fokra, végre fűteni kezdek teljes erőből, rögvest vissza is zuhan 80-ra. Maradjunk abban, hogy jó a motor termikus hatásfoka, még szerencse, hogy nem egy dízelt vettem... :huh: Van egy visszatérő problémám, ebben kérném a segítségeteket. Amit lehetett, azt elolvastam az AGR szelepről, a kartertrutyikról, alapjárat gondokról, de az én hibajelenségemre nem találtam rá. Az enyém szépen indul, hidegen és melegen is megfelelő az alapjárat, kicsit a hidrotőkék beszélgetnek, de az kit érdekel. Nekem motorfék után van a gond. Ha kettesben vagy annál magasabb fokozatban megyek mondjuk 2000-es fordulaton és elengedem a gázt, akkor szépen elzárja a benzint és lassulni kezd. Aztán úgy 1300 és 1400 között szoktam kinyomni a kuplungot és ilyenkor van a meglepetés, a fordulat lezuhan 500 alá, vergődik egy pillanatig, aztán mintha mi sem történt volna beáll 800-ra. Kipróbáltam ugyanezt klímával is, le is állt egyből, mint a vöcsök. Most így télen nem tragikus a dolog, de nyáron ezzel nem élhetek együtt, nem akarok minden lámpánál köszörülni. Mire gondoljak szerintetek? A motor kontroll lámpája nem világít, tehát az elektronika nem érzékeli a bakit. Talán az alapjárat szabályzó? Vagy a sokat emlegetett AGR szelep? Vagy mi a búbánat lehet még??? Ne haragudjatok a hosszú meséért, egyszerre akartam leírni az első pár ezer km-em tapasztalatait. Jó kis autó ez... Üdv.: Tobzos
Tobzos Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 ...és az első hozzászólásom mindjárt duplán is került be... :huh: "Mond el egy vonalnak, hogy mi az a gömb..."
astra Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 az nem lehet... az Vectra B méret... vagy 185/65R15 vagy 195/60R15 AZ ENYÉM AZ Y17DTL COMBI ÉS 175/70 14 GUMIK VANNAK RAJTA G ASTRA A DRÁGA GOOD YEAR
heted7 Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 Láttam, hogy nemrég a hütővíz került szóba, hát a bemelegedése nekem sem tetszik. Az előző autóm hamarabb lett üzemmeleg és stabilabban is tartotta a motor hőmérsékletét. Igaz, hogy ez klímás és így nagyobb mennyiségű a hűtővíz, de így hidegben zavaró, hogy olyan 10 perc kell a bemelegedéshez, hiába indulok el vele azonnal. Ilyenkor a fűtést sem nyomom rá, hogy adjak neki egy kis előnyt, de így is soká mozdul meg végre a mutató. Felkűzdi magát végre olyan 84-85 fokra, végre fűteni kezdek teljes erőből, rögvest vissza is zuhan 80-ra. Maradjunk abban, hogy jó a motor termikus hatásfoka, még szerencse, hogy nem egy dízelt vettem... :huh: Hali! Az igazi kérdéshez nem tudok hozzászólni, de ehhez igen: tudni kell, hogy más autóhoz képest elég furán van kalibrálva a vízhőfokmérő műszere. Míg az általam ismert autók többségénél olyan 40 fok körül megmozdul a mutató, itt ez olyan 60-70 fok körül lehet. Nem túl jó, de megszokható. Viszont ebből az jön, hogy már egész jól lehet fűteni, mielőtt megmozdulna a mutató. H7
opel16v Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 BÚÉK minden kedves Astra szakinak, ... Ne haragudjatok a hosszú meséért, egyszerre akartam leírni az első pár ezer km-em tapasztalatait. Jó kis autó ez... A hűtővíz nem több a klímásban. :huh: 2004-es évjáratban nem volt AGR szelep. Szerintem érdemes lenne egy protec adalékos kezelés a benyába, majd egy benyaszűrő csere. Aztán meg kipucolni a folytószelepházat, meg a környékét. Ez megoldja talán a hibádat.
gezoli Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 egy benyaszűrő csere. Aztán meg kipucolni a folytószelepházat, meg a környékét. Ez megoldja talán a hibádat. Nekem ezek segítettek. :huh:
hasu Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 Az klimás modelekben 6.6 l a hűtővíz a klíma nélküliekben pedig 6 l... Érdekes eddig a "klimás-tulajok" mind panaszkodtak a vízhőfok miatt...úgy tűnik ezeknél a modeleknél a 1-2 fokkal kisebb az üzemi hőfok...valószínűleg a hűtés hatásfoka jobb... Nálam 1 hónapja a fűtőradiátor tömítése megadta magát...jó kis meló volt a cseréje...lecseréltük a hűtőfolyadékot is...( állítólag 3 évente cserélni kellene). Azóta városi menetben kb. 2 km és fűt, mint...igaz ekkor a mutató még alszik rendesen 140-es tempónál ( -6 fokban) pedig 82-83 körül áll. Érdekesség: az alapjárat indításkor 1200-1300 aztán 0.5 perc után beáll 850 körül stabilan, majd 2-3 perc után leesik 600-700-ra és ott is stabil marad egészen addig amíg a hőfok 70 fokig nem kúszik fel..ott azonnal beáll vissza 850-900-ra és stabil állandóan. Ez mitől lehet????????????
astra Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 Hali! Az igazi kérdéshez nem tudok hozzászólni, de ehhez igen: tudni kell, hogy más autóhoz képest elég furán van kalibrálva a vízhőfokmérő műszere. Míg az általam ismert autók többségénél olyan 40 fok körül megmozdul a mutató, itt ez olyan 60-70 fok körül lehet. Nem túl jó, de megszokható. Viszont ebből az jön, hogy már egész jól lehet fűteni, mielőtt megmozdulna a mutató. H7 igy igaz BUÉK................
imy Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 A hűtővíz nem több a klímásban. :lol: 2004-es évjáratban nem volt AGR szelep. Szerintem érdemes lenne egy protec adalékos kezelés a benyába, majd egy benyaszűrő csere. Aztán meg kipucolni a folytószelepházat, meg a környékét. Ez megoldja talán a hibádat. De bizony, a klimásban több a hűtővíz! :huh: A 2007-es Z14XE könyvének adatlapja szerint: Hűtővíz: klima nélkül: 6,3l Klimával: 6,6l
J0hnny Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 De bizony, a klimásban több a hűtővíz! :lol: A 2007-es Z14XE könyvének adatlapja szerint: Hűtővíz: klima nélkül: 6,3l Klimával: 6,6l Na és? :D Az enyémben 9.1l van,pedig klima sincs benne! :D :huh:
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 Na és? :D Az enyémben 9.1l van,pedig klima sincs benne! :D :lol: Azért olyan kicsi a teljesítmény, mert soha nem tud rendesen bemelegedni a motor :huh:
J0hnny Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 Azért olyan kicsi a teljesítmény, mert soha nem tud rendesen bemelegedni a motor :huh: Ahogy az öreg székely mondta: lassan érünk messzire! :lol:
opel16v Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 Érdekesség: az alapjárat indításkor 1200-1300 aztán 0.5 perc után beáll 850 körül stabilan, majd 2-3 perc után leesik 600-700-ra és ott is stabil marad egészen addig amíg a hőfok 70 fokig nem kúszik fel..ott azonnal beáll vissza 850-900-ra és stabil állandóan. Ez mitől lehet???????????? Neked is javallok egy folytószelepház és környéke takarítást, talán attól helyreáll. Esetleg a motorhő szenzor is ludas lehet a dologban, valami elferdült karakterisztikával. Nem tudom nincs-e elírva abban a könyvben, mert én úgy emlékszem, a klímás gépeknél vékonyabb is a vízhűtő, mint a nem klímásokban. Bár lehet hogy valahol van egy hosszabb vízcső a klíma miatt, ezért az a pár deci plusz :huh:
astra Elküldve December31, 2007 Elküldve December31, 2007 Azért olyan kicsi a teljesítmény, mert soha nem tud rendesen bemelegedni a motor :huh: az enyém az y 17dtl klimás és nem vettem észre nagy hidegben a teljesitménycsökkenést, és combi rosszul mondtam mert az OPEL caravan-t gyárt
tuzer Elküldve Január1, 2008 Elküldve Január1, 2008 Szerintem gancegál hogy mennyi a hűtőlé (ésszerű határok között). A hőmérő a motortér hőmérsékletét méri, melyet a termosztátnak állandó hőmérsékleten kell tartania, mindegy, hogy a hűtő térfogata mekkora, azaz mennyi folyadék van a termosztáton kívül. A több lé forszírozott körülmények között jöhet jól, amikor a kevesebbnek nincs elég ideje lehűlnie a hűtőben. Nagyobb igénybevétel - nagyobb hűtő, de a hengerek körül mindig ugyanannyi van, az üzemi hőmérsékletet kell tartsa - elvileg - a Szaharában és a pólusokon is. BÚÉK! tuzer
mélykék76 Elküldve Január1, 2008 Elküldve Január1, 2008 az enyém az y 17dtl klimás és nem vettem észre nagy hidegben a teljesitménycsökkenést, és combi rosszul mondtam mert az OPEL caravan-t gyárt Amire írtál, az csak egy gyenge szösszenet volt, kifejezetten Jááááááááááááááánosnak szánva :huh: :lol:
Dipa Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Sziasztok! Van egy '99 1.4 G Astra Caravanom. Kb 3 hét óta furcsa dolgot csinál. Először azt vettem észre, hogy alacsony fordulatnál, kicsi terhelésnél (pl amikor teljesen egyenletes tempóban haladok városban 50-60-nal 5.-ben) elkezdett rángatni az autó. Ilyenkor ha lelépek vagy rálépek a gázra, minha mi sem történt volna megy normálisan. Tegnap alaposabban megnéztem mikor mit csinál: Ezt a jelenséget csak meleg motornál csinálja. Teljesen mindegy milyen fokozatban,a lényeg a kis terhelés, alacsony fordulat (kb 2000-ig). Álló helyzetben üresben ha nagyon lassan adom a gázt és pl 1500-on "tartom" a fordulatot, vagyis inkább a lábam a pedálon ebben a helyzetben, akkor a fordulat leesik alapjáratra, majd vissza 1500-ra és így ingázik oda vissza. Ezt kb 1000-2000-es fordulat között teszi. Fölötte minden jó és az alapjárat is teljesen jó. Az autóval minden nap kb 150 km-t autózom országúton, a jelenség egyre erősebben jelentkezik. Találkozott valaki hasonló problémával? Milyen jellegű lehet a gond: elektromos (hibalámpa, kód nincs), dugulás, lyukas cső valahol, AGR szelep?
totya-23 Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Astra G tulajdonosok! Ha valakit érdekel vagy tudtok olyat akinek szüksége lenne egy gyujtáselosztó trafóra akkor írjatok. Megvettem de nem az volt a baja. :huh: Alig ment 100 km-t. lacika-23@freemail.hu
itta Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek! Kérdésem lenne hozzátok. A sógoromnak 1.4 astrája van. 2l olajat evett kb 2e kilométeren. Azt monták a szakik olajgyűrű le van tapadva. szerintetek? Hogyan lehetne kideriteni a bajt van? Azt mondják, hogy szervízbe be kötnek egy kis vizet a szivó torokba, hogy a szennyeződést leégessék a belső részekről. Ez a szerketet utána benne is marad és tiszítja a motort. Erről hallotatok már?
opel16v Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 motorkód? megtett km? használt olaj? én inkább egyébként a szelepszárszimmeringre gondolnék először.
szepi Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Előre is elnézést ha volt már ez a kérdés a fórumon belül, de nem volt kedvem végigolvasgatni.A problémám tömören annyi, hogy (2000 1.4 16v x14xe) G Astrám vízhőfoka -3-4 fok altt iszonyat nehezen mozdul ki.A fűtésemen már 3-4 km megtétele után észreveszem, hogy langyosodik, viszont volt, hogy 15 km után sem mozdult a mutató (-8 c).Ekkor viszont már elég kellemes volt a belső hőmérséklet és mondhatni forró levegőt fújt.A mutató viszonylag intenzíven felszökik, ha egyszer megmozdult.A felső vízcső már indítás után nemsokkal langyos, sőt a hűtő is.Termosztátra gyanakodtam, egy kis hőgomba hibával fűszerezve, de a szervízben azt mondták nem érdemes termosztátot cserélni 12 ezerért, mert nem lesz jobb.Állítólag túlhűtöttek a G Astrák.Higyjek neki?Nyáron no problem. :huh:
imy Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Előre is elnézést ha volt már ez a kérdés a fórumon belül, de nem volt kedvem végigolvasgatni.A problémám tömören annyi, hogy (2000 1.4 16v x14xe) G Astrám vízhőfoka -3-4 fok altt iszonyat nehezen mozdul ki.A fűtésemen már 3-4 km megtétele után észreveszem, hogy langyosodik, viszont volt, hogy 15 km után sem mozdult a mutató (-8 c).Ekkor viszont már elég kellemes volt a belső hőmérséklet és mondhatni forró levegőt fújt.A mutató viszonylag intenzíven felszökik, ha egyszer megmozdult.A felső vízcső már indítás után nemsokkal langyos, sőt a hűtő is.Termosztátra gyanakodtam, egy kis hőgomba hibával fűszerezve, de a szervízben azt mondták nem érdemes termosztátot cserélni 12 ezerért, mert nem lesz jobb.Állítólag túlhűtöttek a G Astrák.Higyjek neki?Nyáron no problem. :huh: A termosztátnak az a funkciója, hogyha eléri a nyitási hőmérsékletet, és a motortérben már elég meleg a víz.... Szóval ha korábban nyit akkor rossz lehet. Az én autóm is kint áll, szóval mindig hidegben idulok, de kb 4-5km után a mutató szerint eléri az üzemi hőmérsékletet. Üzemi hőfok alatt jobban kopik a motor, szerintem cseréltetsd ki...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Előre is elnézést ha volt már ez a kérdés a fórumon belül, de nem volt kedvem végigolvasgatni.A problémám tömören annyi, hogy (2000 1.4 16v x14xe) G Astrám vízhőfoka -3-4 fok altt iszonyat nehezen mozdul ki.A fűtésemen már 3-4 km megtétele után észreveszem, hogy langyosodik, viszont volt, hogy 15 km után sem mozdult a mutató (-8 c).Ekkor viszont már elég kellemes volt a belső hőmérséklet és mondhatni forró levegőt fújt.A mutató viszonylag intenzíven felszökik, ha egyszer megmozdult.A felső vízcső már indítás után nemsokkal langyos, sőt a hűtő is.Termosztátra gyanakodtam, egy kis hőgomba hibával fűszerezve, de a szervízben azt mondták nem érdemes termosztátot cserélni 12 ezerért, mert nem lesz jobb.Állítólag túlhűtöttek a G Astrák.Higyjek neki?Nyáron no problem. :huh: Nyugodtan írd be ide, melyik szervízben mondták ezt, nehogy valaki egyszer oda betévedjen. :lol: Hülyeség amit mondtak, termosztátcserés a géped.
hasu Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Előre is elnézést ha volt már ez a kérdés a fórumon belül, de nem volt kedvem végigolvasgatni.A problémám tömören annyi, hogy (2000 1.4 16v x14xe) G Astrám vízhőfoka -3-4 fok altt iszonyat nehezen mozdul ki.A fűtésemen már 3-4 km megtétele után észreveszem, hogy langyosodik, viszont volt, hogy 15 km után sem mozdult a mutató (-8 c).Ekkor viszont már elég kellemes volt a belső hőmérséklet és mondhatni forró levegőt fújt.A mutató viszonylag intenzíven felszökik, ha egyszer megmozdult.A felső vízcső már indítás után nemsokkal langyos, sőt a hűtő is.Termosztátra gyanakodtam, egy kis hőgomba hibával fűszerezve, de a szervízben azt mondták nem érdemes termosztátot cserélni 12 ezerért, mert nem lesz jobb.Állítólag túlhűtöttek a G Astrák.Higyjek neki?Nyáron no problem. :D Szia Szepi! Ugyanilyen paraméterekkel rendelkező Astrám van.... Valóban "túlhűtöttek" a G Astrák...de a 15 km egy picit furcsa...az enyém már 3-4 km után fűt de még a mutató alszik...aztán hirtelen megindul amikor már forró levegőt fúj.....A forró persze enyhe tulzás...az üzemi hőfok kb. 80-85 fok közt mozog....Astrától ne várj extra fűtést!!! -8 fokban ne várd, hogy leégesse a kezed... A G Astrákba beépített műszer (és hőfokjeladó) működése nem igazán precíz ..Sőt! (Képzeld a H Astrákban nincs is...) Ismerősnek decemberben cseréltek termosztátot+vízhőfokjeladót....eredmény ugyanaz mint előtte... :lol: Sajnos az Opel a G sorozatnál már szakított a hagyományokkal és a termosztát a házzal egybe van építve...12-15eHUF. :huh: Vízhőfokjeladó 3-5eHUF. Ha a fogyid nem ugrott meg jelentősen és fűtésed is van akkor nem érdemes cserélni.....szerintem... Érdekelnének az autóddal kapcsolatos tapasztalatok....pl. alapjárat hidegen, fogyasztás, szervíz, problémák...stb
opel16v Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Hasu! Szerintem gondolkodj kicsit... Ha a motorral együtt melegszik a vízcső és a hűtő, akkor 100% hogy rossz a termosztát. Amúgy már jóval régebb óta, amióta létezik az első astra (f), legtöbb típusban házzal együtt lehet csak a termosztátot cserélni. X-es motoroknál mondjuk az ára kevesebb volt, 5-6ezer körül. Azt meg egyáltalán nem lehet mondani az Astrákra (egyik típusra sem), hogy "túlhűtöttek". Japán típusokhoz képest nehezebben melegszik ugyan, de ez a nagy vízkör nagyobb tárolókapacitása miatt van, ami a hűtőrendszer kialakításából adódik.
Recommended Posts