heted7 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Köszi a fékfolyadékos tippeket is. Közben kiderült, hogy hülyeséget írtam, mert nem a váltóolajról írt a könyv, csak én néztem el. "Tengelykapcsoló folyadék (MTA)" szerepel benne. Ez gondolom akkor valami kuplung-hidraulikafolyadék? És akkor ezt is cserélni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 az MTA az easytronic váltó müködtető egységének a röviditése. azt is kell cserélni... csak azt otthon nemnagyon lehet, mert kell hozzá egy légtelenitő egység + Tech2 a váltás, kuplung ujratanitásához... Link to comment Megosztás: More sharing options...
heted7 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 az MTA az easytronic váltó müködtető egységének a röviditése. azt is kell cserélni... csak azt otthon nemnagyon lehet, mert kell hozzá egy légtelenitő egység + Tech2 a váltás, kuplung ujratanitásához... Szuper! Olyanom nincs (mármint MTA), egy gonddal kevesebb :( Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 ja. az astra g ben nem gyártották, csak a corsa c, astra h, tigra b, zafira b, és vectra c ben :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Köszi a fékfolyadékos tippeket is. Közben kiderült, hogy hülyeséget írtam, mert nem a váltóolajról írt a könyv, csak én néztem el. "Tengelykapcsoló folyadék (MTA)" szerepel benne. Ez gondolom akkor valami kuplung-hidraulikafolyadék? És akkor ezt is cserélni kell? Ákos... A hidraulikus kuplung kinyomóban hogy cserélhető az olaj? melyik körön van? esetleg a szervóval együtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 nem, hanem a fékolaj körön van :( ugyanis a kuplungban fékfolyadék van ami közvetlenül a fékolajtartályból kapja az olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Sziasztok! Hétvégén kicserértem a labda szondát és minden szuper......volt máig... Ismét játsza a játékát. Gondol egyet, elkezd rángatni a motor, elgyengül a talicska.... Gáz adáskor villog a motor visszajelző lámpa (padlógáz vagy 1/4-es benyomás egyre megy) Icuri picuri gázadásnál nem csinálja. Üresben hiába padlózom, csak sebességben fordul elő... A lámpa villogás után elalszik Ha nyomok kövérebbet megint villog, rángat stb.. Trafósorok cserélve, gyertyák cserélve, lambda cserélve, agr szelep megtakarítva.. Holnap reggel ha megint csinálja elgurolok ismerőshöz és rátesszük a diagnosztikai gépre, hátha valami mást ír, mint a megszokott "szabálytalan gyújtás a 4. hengerben"-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 mérjetek kompressziot. mertha el van égve a szelep egy picit, akkor nem jó a gyujtás. vagy computer csere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 mérjetek kompressziot. mertha el van égve a szelep egy picit, akkor nem jó a gyujtás. vagy computer csere... Kompresszióra azt mondták rendben van 13 és egy pici mindegyik hengerben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Kompresszióra azt mondták rendben van 13 és egy pici mindegyik hengerben.... Nem az elektronikádal van valami bibi? Vagy injektor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hétördög Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Szerintem is jól látod a lényeget .Mindegy Castrol vagy más ismert olaj lényeg 5w-30 ,vagy 5w-40 legyen ,de ha megnyugtat a GM-LL-A-25 minősítés akkor még a Valvoline SynPower 5W30 is megfelelő és az ára sem rossz itt rendelhető.: http://www.startgumi.hu/valvoline/synpower_5w_30/ 4 L Ára 12130 ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Sziasztok! Hétvégén kicserértem a labda szondát és minden szuper......volt Gyári került bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
heted7 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Kicsit még a fékfolyadék témához. Elmentem Strohméhoz (avagy Dedeoékhoz) az olajcserére, és kérdeztem, hogy akkor most kell-e kétévente fékfolyadékot cserélni. A válasz nagyon tetszett. Fogott a szaki egy pipettát, mintát vett a folyadékból, berakta valami gépbe, majd közölte, hogy 220 fok a forráspontja, 180 és 240 között jó, szóval tök felesleges cserélni. Így kell ezt. Ha nincs mérés, akkor vagy kockáztatsz, ami veszélyes, vagy potyára cserélsz, ami az túl, hogy pénzkidobás, még a környezetet is jelentősen terheli. Szóval lehet ezt mérni, hurrá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 ....berakta valami gépbe.... Hagy találjam ki. Kék volt, ATE felirattal ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Jó kis gép az. Én le se merem írni, mennyi volt nekem tavaly ősszel a forráspontja. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Gyári került bele? NGK (made in japan nem a 9999Ft-os magnum tuningos verzió) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Nem az elektronikádal van valami bibi? Vagy injektor? Az sem kizárható, de fogalmam sincs nem vagyok opel szerelő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
heted7 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Hagy találjam ki. Kék volt, ATE felirattal ? :( Nem lestem. Örültem, hogy van ilyen gép ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 NGK (made in japan nem a 9999Ft-os magnum tuningos verzió) akkó az veddki, és dobd el. az utánygyártottak sose jók... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 akkó az veddki, és dobd el. az utánygyártottak sose jók... Nemár, hogy 3 napig bírja egy szonda... :D Ez egyszerűen elképesztő lenne, vagy méginkább felháborító. Tipus szerint illik hozzá a készülék, ezért nem tudom fölfogni, hogy a fenébe engedheti meg magának egyetlen gyártó is hogy ilyen problémák legyenek a termékeivel ;) :) :( . Ha valaki a munkáját végezné így akkor az hamar ki lenne rúgva, vagy ha vállalkozó akkor hamar fölkopna az álla ;) Asszem áttanulmányozom a fogyasztó védelem ide vonatkozó részeit. Kiváncsi vagyok garanciában kicserélik-e a szondát GM-re érték egyztetéssel. :( Ja elfelejtettem.. Azt nem tujod megmondani mitől nem jók az utángyártottak? Mi az amiben eltérő, vagy valami? Felépítét tekintve valamelyest eltér a gyáritól a kipufogóba kerülő része, dehát oxigén tartalmat mérni ilyen ördögien nagy feladat, hogy egy olyan cég aki a földön természetes állapotában elő sem forduló fémből (iridiumból) gyárt gyertyát sem tudja jól megoldani ezt a kérdés kört? Tényleg! Mi van ka kiszedem a francba??? Kell az bele nagyon? Ha jól tudom amíg be nem melegszik addig az elektronika nem is figyeli a jeleit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Nemár, hogy 3 napig bírja egy szonda... :D Ez egyszerűen elképesztő lenne, vagy méginkább felháborító. Tipus szerint illik hozzá a készülék, ezért nem tudom fölfogni, hogy a fenébe engedheti meg magának egyetlen gyártó is hogy ilyen problémák legyenek a termékeivel ;) :) :( . Ha valaki a munkáját végezné így akkor az hamar ki lenne rúgva, vagy ha vállalkozó akkor hamar fölkopna az álla ;) Asszem áttanulmányozom a fogyasztó védelem ide vonatkozó részeit. Kiváncsi vagyok garanciában kicserélik-e a szondát GM-re érték egyztetéssel. :( Ja elfelejtettem.. Azt nem tujod megmondani mitől nem jók az utángyártottak? Mi az amiben eltérő, vagy valami? Felépítét tekintve valamelyest eltér a gyáritól a kipufogóba kerülő része, dehát oxigén tartalmat mérni ilyen ördögien nagy feladat, hogy egy olyan cég aki a földön természetes állapotában elő sem forduló fémből (iridiumból) gyárt gyertyát sem tudja jól megoldani ezt a kérdés kört? Tényleg! Mi van ka kiszedem a francba??? Kell az bele nagyon? Ha jól tudom amíg be nem melegszik addig az elektronika nem is figyeli a jeleit. Nem tudom, hol vetted, de jobb helyeken nem is ajánlják az UGY lambdákat, max. ident Opel-t. a csere meg érdekes, mert bizonyítsd be, hogy rossz, és vigyél róla papírt is. Amúgy meg kell, sőt, amióta vannak fűtött lambdák, azóta nem csak melegen nézi a compi az értékeit. Szóval kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Érdekes hogy már vagy 100x írtuk itt a fórumon vagy 10 topicban, hogy nem ajánlott az UGY lambdaszonda, és mégis még mindig veszi valaki :( Lambda kell, az alap a működéshez, anélkül hibakód meg vészprogram is lehetséges. Az univerzálisak pont abban térnek el a gyáritól, hogy "univerzális" a jelük, nem pontosan olyan a karakterisztikájuk, mint a gyárié. És ezt hibának veszi a motorvezérlő. Valamint nem is olyan tartósak (közel sem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Érdekes hogy már vagy 100x írtuk itt a fórumon vagy 10 topicban, hogy nem ajánlott az UGY lambdaszonda, és mégis még mindig veszi valaki :( Lambda kell, az alap a működéshez, anélkül hibakód meg vészprogram is lehetséges. Az univerzálisak pont abban térnek el a gyáritól, hogy "univerzális" a jelük, nem pontosan olyan a karakterisztikájuk, mint a gyárié. És ezt hibának veszi a motorvezérlő. Valamint nem is olyan tartósak (közel sem). Ilyenekből (is) "élnek" a keresekedők.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Érdekes hogy már vagy 100x írtuk itt a fórumon vagy 10 topicban, hogy nem ajánlott az UGY lambdaszonda, és mégis még mindig veszi valaki :( Lambda kell, az alap a működéshez, anélkül hibakód meg vészprogram is lehetséges. Az univerzálisak pont abban térnek el a gyáritól, hogy "univerzális" a jelük, nem pontosan olyan a karakterisztikájuk, mint a gyárié. És ezt hibának veszi a motorvezérlő. Valamint nem is olyan tartósak (közel sem). én is ugyanezt akartam írni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Sziasztok! Hétvégén kicserértem a labda szondát és minden szuper......volt máig... Ismét játsza a játékát. Gondol egyet, elkezd rángatni a motor, elgyengül a talicska.... Gáz adáskor villog a motor visszajelző lámpa (padlógáz vagy 1/4-es benyomás egyre megy) Icuri picuri gázadásnál nem csinálja. Üresben hiába padlózom, csak sebességben fordul elő... A lámpa villogás után elalszik Ha nyomok kövérebbet megint villog, rángat stb.. Trafósorok cserélve, gyertyák cserélve, lambda cserélve, agr szelep megtakarítva.. Holnap reggel ha megint csinálja elgurolok ismerőshöz és rátesszük a diagnosztikai gépre, hátha valami mást ír, mint a megszokott "szabálytalan gyújtás a 4. hengerben"-t. Én még az F-Astrámmal játam így. Akkor a gyújtókábeleket kellett kicserélni. Főleg esős időben jött elő - meg amikor olyan kedve volt. Állítólag ez "népbetegség" volt az F-Astráknál. Nem tudom a G-nél kiküszöbölték-e ezt a hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts