Amusing Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Nekem a Suzukimnál volt hasonló jelenség, gyertya és aksi csere után többet nem jelentkezett a probléma! másfél éves autó, és már tavaly is észerevettembár akkor abba is hagyta egy idő után, de most megint elkezdte Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 ki kő pucónyi a renccert.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 ki kő pucónyi a renccert.... no akkor majd adunk neki egy kis sebességet :) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 no akkor majd adunk neki egy kis sebességet :) köszi Remélem ennyi elég is lesz neki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 no akkor majd adunk neki egy kis sebességet :) kösziMeg mellé egy flakon tisztító adalékot... hátha a kettő együtt tényleg segít! :( hm? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Meg mellé egy flakon tisztító adalékot... hátha a kettő együtt tényleg segít! :) hm? :) Mint pl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Mint pl? Wins v. Prolong....: csomó cég csinál ilyet. Lényeg, hogy rendszer tisztitó legyen, azokban van karbi, injektor stb tisztító is! :) 1 flakon 1 tank benzinhez, azt teljesen ki kell autózni és csak akkor tankolni rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Wins v. Prolong....: csomó cég csinál ilyet. Lényeg, hogy rendszer tisztitó legyen, azokban van karbi, injektor stb tisztító is! :) 1 flakon 1 tank benzinhez, azt teljesen ki kell autózni és csak akkor tankolni rá!és nem is drágák. Max 1 ezres. Tesco-ban, Auchan-ban, Baumax-ban is kapsz ilyeneket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 köszönöm a tanácsokat , szerdán kipróbálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Ne felejtsük ki a PROTEC-et sem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 hétvégén picit meghajottam a gépet, de 130 nál iszonyatos elkezd ránfgatni a kormány, és az egész kocsi elkezd remegni. Amkor utoljára hajtottam sokat nagy tempóba nem csinált ilyet :) ja és ha elendegem a kormányt a kormányt akkor viszont nem megy se jobbra, se balra. Fura Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 hétvégén picit meghajottam a gépet, de 130 nál iszonyatos elkezd ránfgatni a kormány, és az egész kocsi elkezd remegni. Amkor utoljára hajtottam sokat nagy tempóba nem csinált ilyet :) ja és ha elendegem a kormányt a kormányt akkor viszont nem megy se jobbra, se balra. Fura Centírozva mikor volt? Kátyúztál jó nagyokat mostanában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Centírozva mikor volt? Kátyúztál jó nagyokat mostanában? amikor idén felnit cseréltem, nagy kátyú meg nem volt :) lehet, hogy a fűtómű állítodott el egy kicsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Mekkora a felnid? Én ugyanis jártam úgy, amikor felraktam 4 db 225/45R17-es (használt) gumit a 17-es felnikre, 120-130tól elég durván rázott, szitált az autó! :) Valszeg rosszul lett kicentírozva, vagy leesett egy súly. (bár ez egy nagyobb, szélesebb kerék volt...) Lehet, hogy egy centír ellenőrzésre érdemes lenne visszavinni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Mekkora a felnid? Én ugyanis jártam úgy, amikor felraktam 4 db 225/45R17-es (használt) gumit a 17-es felnikre, 120-130tól elég durván rázott, szitált az autó! :) Valszeg rosszul lett kicentírozva, vagy leesett egy súly. (bár ez egy nagyobb, szélesebb kerék volt...) Lehet, hogy egy centír ellenőrzésre érdemes lenne visszavinni! :) 15-ös felni a gyári gumikkal a fütómű nem lehet? vagy az nem mászik el olyan könnyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 15-ös felni a gyári gumikkal a fütómű nem lehet? vagy az nem mászik el olyan könnyen? szerintem is előbb centíroztasd újra. :) Sajna a múltkor Kiccsikó járt így... rosszul centírozták, de újracentírozással megjavult. A futómű nehezebben mászik el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 szerintem is előbb centíroztasd újra. :) Sajna a múltkor Kiccsikó járt így... rosszul centírozták, de újracentírozással megjavult. A futómű nehezebben mászik el... próba cseresznye, kedden elviszem, oszt meglássuk köszönöm a javaslatokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
vid Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Sziasztok! Mi lehet az oka, hogy ha egy kicsit is elfordítom a kormányt jobbra, akkor a jobb oldali kerék felöl, búgó hangot hallani? Ha egyenesen megyek, akkor semmi de mihelyst mozdítok a kormányon, már hallani lehet. Én a kerékagy csapágyra gondolok, de furcsállom, hogy csak kormány mozdulatnál jelentkezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 az lesz. ez azért van, mert akkor megy rá jobban a suly, és olyankor bug. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vid Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Köszönöm, akkor sajnos az lesz a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Köszönöm, akkor sajnos az lesz a gond.ABS és a szervó még nem szórakozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vid Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 ABS és a szervó még nem szórakozik? Ez alatt mit értesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 neki nem az abs jeladóval van a gond, hanem a csapágy résszel. amit te mondasz, azoknak a csapágy jó, csak a többi kaka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Agressor járt úgy, hogy a (asszem bal első) kerékcsapágya megadta magát. Pontosabban ott van az ABS jeladója a kerékcsapágynál és ezáltal elment az ABS-e és a szervója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vid Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Értem, ABS és a szervó még szerencsére jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts