Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nekem a Suzukimnál volt hasonló jelenség, gyertya és aksi csere után többet nem jelentkezett a probléma!

másfél éves autó, és már tavaly is észerevettembár akkor abba is hagyta egy idő után, de most megint elkezdte

Elküldve
no akkor majd adunk neki egy kis sebességet :)

köszi

Meg mellé egy flakon tisztító adalékot... hátha a kettő együtt tényleg segít! :(

hm? :)

Elküldve
Mint pl?

Wins v. Prolong....: csomó cég csinál ilyet. Lényeg, hogy rendszer tisztitó legyen, azokban van karbi, injektor stb tisztító is! :) 1 flakon 1 tank benzinhez, azt teljesen ki kell autózni és csak akkor tankolni rá!

Elküldve
Wins v. Prolong....: csomó cég csinál ilyet. Lényeg, hogy rendszer tisztitó legyen, azokban van karbi, injektor stb tisztító is! :) 1 flakon 1 tank benzinhez, azt teljesen ki kell autózni és csak akkor tankolni rá!
és nem is drágák. Max 1 ezres. Tesco-ban, Auchan-ban, Baumax-ban is kapsz ilyeneket! :)
Elküldve

hétvégén picit meghajottam a gépet, de 130 nál iszonyatos elkezd ránfgatni a kormány, és az egész kocsi elkezd remegni. Amkor utoljára hajtottam sokat nagy tempóba nem csinált ilyet :)

ja és ha elendegem a kormányt a kormányt akkor viszont nem megy se jobbra, se balra. Fura

Elküldve
hétvégén picit meghajottam a gépet, de 130 nál iszonyatos elkezd ránfgatni a kormány, és az egész kocsi elkezd remegni. Amkor utoljára hajtottam sokat nagy tempóba nem csinált ilyet :)

ja és ha elendegem a kormányt a kormányt akkor viszont nem megy se jobbra, se balra. Fura

Centírozva mikor volt? Kátyúztál jó nagyokat mostanában?

Elküldve
Centírozva mikor volt? Kátyúztál jó nagyokat mostanában?

amikor idén felnit cseréltem, nagy kátyú meg nem volt :)

lehet, hogy a fűtómű állítodott el egy kicsit?

Elküldve

Mekkora a felnid?

Én ugyanis jártam úgy, amikor felraktam 4 db 225/45R17-es (használt) gumit a 17-es felnikre, 120-130tól elég durván rázott, szitált az autó! :)

Valszeg rosszul lett kicentírozva, vagy leesett egy súly. (bár ez egy nagyobb, szélesebb kerék volt...)

Lehet, hogy egy centír ellenőrzésre érdemes lenne visszavinni! :)

Elküldve
Mekkora a felnid?

Én ugyanis jártam úgy, amikor felraktam 4 db 225/45R17-es (használt) gumit a 17-es felnikre, 120-130tól elég durván rázott, szitált az autó! :)

Valszeg rosszul lett kicentírozva, vagy leesett egy súly. (bár ez egy nagyobb, szélesebb kerék volt...)

Lehet, hogy egy centír ellenőrzésre érdemes lenne visszavinni! :)

15-ös felni a gyári gumikkal

a fütómű nem lehet? vagy az nem mászik el olyan könnyen?

Elküldve
15-ös felni a gyári gumikkal

a fütómű nem lehet? vagy az nem mászik el olyan könnyen?

szerintem is előbb centíroztasd újra. :) Sajna a múltkor Kiccsikó járt így... rosszul centírozták, de újracentírozással megjavult. A futómű nehezebben mászik el...

Elküldve
szerintem is előbb centíroztasd újra. :) Sajna a múltkor Kiccsikó járt így... rosszul centírozták, de újracentírozással megjavult. A futómű nehezebben mászik el...

próba cseresznye, kedden elviszem, oszt meglássuk

köszönöm a javaslatokat

Elküldve

Sziasztok!

Mi lehet az oka, hogy ha egy kicsit is elfordítom a kormányt jobbra, akkor a jobb oldali kerék felöl, búgó hangot hallani? Ha egyenesen megyek, akkor semmi de mihelyst mozdítok a kormányon, már hallani lehet. Én a kerékagy csapágyra gondolok, de furcsállom, hogy csak kormány mozdulatnál jelentkezik.

Elküldve

Agressor járt úgy, hogy a (asszem bal első) kerékcsapágya megadta magát. Pontosabban ott van az ABS jeladója a kerékcsapágynál és ezáltal elment az ABS-e és a szervója.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.