sebi Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Sztem sebi a te kattogás problémád más eredetű lesz, mint a fent említett twinportra jellemző jelenség. Neked ha jól melékszem 98-as évjáratú az autód és csak gázadáskor van a hang... Igen,az enyém 98-as Ecotec. Most értem haza vele a szervízből,bent volt egy teljes napot.Az eredmény:"A kattogás oka ismeretlen". Szóval én sem lettem semmivel sem okosabb,és persze továbbra is kattog az a valami. Esetleg nincsen valakinek valami rajza,az Astra elejéről?(valami robbantott rajz a motortérről,és a műszerfal mögötti részről,ahol megtudnám nézni,hogy hol milyen alkatrész van)Ha van valakinek valami,akkor az légyszi küldje el nekem a: j.sebestyen1@chello.hu-ra. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 már beirtam egy párszor:_ a 98 as asztra G n van egy benzingőz szelep ami a tank nyomását szabályozza. az tud kattogni, tök idegesitően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Ez van a légszűrőház hátsó felére felpattintva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 aha Link to comment Megosztás: More sharing options...
sebi Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 már beirtam egy párszor:_ a 98 as asztra G n van egy benzingőz szelep ami a tank nyomását szabályozza. az tud kattogni, tök idegesitően. Ezt hol is találom meg pontosan?És mit lehet vele csinálni,hogy ne kattogjon?köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 már beirtam egy párszor:_ a 98 as asztra G n van egy benzingőz szelep ami a tank nyomását szabályozza. az tud kattogni, tök idegesitően. Én azt hittem ez a szelep kattogás csak a mostani twinportoknál hallható jellemzően... :oops: Amúgy Sebinél asszem csak egy ideje jött elő, és csak gázadáskor van. Neki alapjáraton (ahogy a twinportosok írják a jelenséget) ha jól emlékszem nincs kattogás. Vagy akkor is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Hi! Ha már a zörgések: érdekelne, h az első üléstámla zörgéséről-nyüszögéséről mi a vélemény? Baromi idegesítő tud lenni. Még szerencse, h ott a hifi... :shock: :? :roll: Amúgy más G-Astrástól is hallottam erről. Kis OFF: nem tudtok eladó gyári sportülést/komplett sportbelsőt? Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Ezt hol is találom meg pontosan?És mit lehet vele csinálni,hogy ne kattogjon?köszi semmit. annak az a feladata, hogy kattogjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Hi! Ha már a zörgések: érdekelne, h az első üléstámla zörgéséről-nyüszögéséről mi a vélemény? Baromi idegesítő tud lenni. Még szerencse, h ott a hifi... :shock: :? :roll: Amúgy más G-Astrástól is hallottam erről. Kis OFF: nem tudtok eladó gyári sportülést/komplett sportbelsőt? Peace Nekem is nyöszörög. Télen egyáltalán nem csinálja, de legutóbb nyáron pl már csak az utasoldali nyöszörgött jellemzően. Nem tudsz vele mit csinálni, mert a háttámla belső fémszerkezete nyekereg. Ha kicsit előre hátra döntögeted, ideiglenesen segíthet, de nem mindig. Egyénbként a gyári Astra sportülés is képes nyekeregni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 semmit. annak az a feladata, hogy kattogjon. :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Bár most jut eszembe,a repülőnapon kaptam Opeles füldugót,ha valakinek kell szívesen átadom. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Tényleg, gyakran hallok különböző furcsa és hangos zajokat nem túl régi, sőt új OFF verdákból, ha mellettük állok a lámpánál. Azokoz képest ezek a mai G-Asztmák kifejezetten halkak. Az a baj, hogy azt hiszitek kb. 3 milláért R&R-t vettetek. :P Szerintem sem hangos a G Astra. De annyian panaszkodtak már a twinportosok erre a kattogásra, hogy ezt már muszáj meghallgatnom. Lehet, hogy az enyémnél is van, csak én nem hallom? Pedig azért elég vájtfülűnek tartom magam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Szerintem sem hangos a G Astra. De annyian panaszkodtak már a twinportosok erre a kattogásra, hogy ezt már muszáj meghallgatnom. Lehet, hogy az enyémnél is van, csak én nem hallom? Pedig azért elég vájtfülűnek tartom magam... :D erről én is tudnék mesélni :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 :P erről én is tudnék mesélni :D :D :P :oops: :oops: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Nekem is nyöszörög. Télen egyáltalán nem csinálja, de legutóbb nyáron pl már csak az utasoldali nyöszörgött jellemzően. Nem tudsz vele mit csinálni, mert a háttámla belső fémszerkezete nyekereg. Ha kicsit előre hátra döntögeted, ideiglenesen segíthet, de nem mindig. Egyénbként a gyári Astra sportülés is képes nyekeregni... Telo, köszi, tudom, biztos nem fogom ezért szétbelezni a támlát, csak feldobtam mint zajforrást. Amúgy nekem is a jobbos nyekereg. Ja, ha megnyomom 1 ponton, abbahagyja. De nyomás közben körülményes vezetni... Tudom, h a sportülés is nyikorog, fent említett ismerősnek is az van (18"-os kerekű 1.8-as), viszont naggggyon tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Tényleg csendes és csak belülről hallom a kattogást,de nem vészes.Én csak addig majréztam,amíg nem tudtam,hogy ez normális.Amúgy alig hallani a motor amikor a kocsi mellett állok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Friczi Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Szerintem sem hangos a G Astra. De annyian panaszkodtak már a twinportosok erre a kattogásra, hogy ezt már muszáj meghallgatnom. Lehet, hogy az enyémnél is van, csak én nem hallom? Pedig azért elég vájtfülűnek tartom magam... :roll: Füleld meg telo !!! Én egyébként kifejezetten a kesztyűtarto oldalán a műszerfal mögöttí részen,alapjáraton 1 egyenletes kat.. kat... kat. :evil: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Tényleg csendes és csak belülről hallom a kattogást,de nem vészes.Én csak addig majréztam,amíg nem tudtam,hogy ez normális.Amúgy alig hallani a motor amikor a kocsi mellett állok. Na majd BallaImi-nél hlonap meghallgatom... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 :roll: Füleld meg telo !!! Én egyébként kifejezetten a kesztyűtarto oldalán a műszerfal mögöttí részen,alapjáraton 1 egyenletes kat.. kat... kat. :evil: :oops: Nálam ott tutira nincs ilyen kattogás. Volt régebben, hogy a szellőzőventillátor nyekergett kicsit, főleg 1-es fokozaton volt hallható, és szintén ugye a kesztyűtartó mögül, de az megszűnt magától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Friczi Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Ja !!! És én is csak belülről hallom. Kívülröl vagy motorház felnyitásakor semmi sem hallszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sebi Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Én azt hittem ez a szelep kattogás csak a mostani twinportoknál hallható jellemzően... :oops: Amúgy Sebinél asszem csak egy ideje jött elő, és csak gázadáskor van. Neki alapjáraton (ahogy a twinportosok írják a jelenséget) ha jól emlékszem nincs kattogás. Vagy akkor is van? Igen,nálam kb.2 hete jött ez a kattogás elő.Most megfüleltem,és szerintem tutira az a benzingőz szelep kattogás hallatszik be az utastérbe. Kipróbáltam,és alapjáraton nem kattog,ha viszont kicsit meghúzom a gázbowdent,akkor elég hangosan neki áll kattogni.Gyorsan beugrom a szervizbe,és tetetek bele egy újat,talán akkor megszűnik a kattogás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
twp Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Ja !!! És én is csak belülről hallom. Kívülröl vagy motorház felnyitásakor semmi sem hallszik. Twinportosok! Utánajártam! Nyugtassuk meg magunkat mert olyan halk ez a k.va twinport motor hogy minden zizergés hallatszik mellette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Igen,nálam kb.2 hete jött ez a kattogás elő.Most megfüleltem,és szerintem tutira az a benzingőz szelep kattogás hallatszik be az utastérbe. Kipróbáltam,és alapjáraton nem kattog,ha viszont kicsit meghúzom a gázbowdent,akkor elég hangosan neki áll kattogni.Gyorsan beugrom a szervizbe,és tetetek bele egy újat,talán akkor megszűnik a kattogás. Van olyan ASTRA G amiben van gázbowden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Az enyimben szerintem.... vagy nem?? Még nem néztem. Aszittem az csak a H -ban nincse'!! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Az enyimben szerintem.... vagy nem?? Még nem néztem. Aszittem az csak a H -ban nincse'!! :shock: Én megnéztem és egy mű.a. pedált rajta egy doboz amiből 3 madzag megy ki. Szomorú voltam, mert szerettem volna a gázrugó erősségén állítani, de így nem lehet. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts