zotya975 Elküldve Február20, 2020 Elküldve Február20, 2020 26 perce, Béla írta: Ennél a típusnál nem tudod ezzel a módszerrel megnézni hol ugrik át a szikra. Nem is értem miért jó a hengerenkénti trafó egybeöntve a négy a pipákkal együtt. Annyira nem pörög ez a motor, hogy a rotor és az egy trafó ne tudná ellátni a feladatát. Olcsóbb, egyszerűbb. Kevesebb a hibalehetőség egy sortrafónál mint ott ahol van 4 kábel, rotor-elosztófedél, még egy kábel és maga a trafó.
Béla Elküldve Február20, 2020 Elküldve Február20, 2020 Kevesebb hibalehetőség? Egyszer megfeszíted kivételkor és dobhatod az 50-60eFt os hidat ki.
kingblue Elküldve Február20, 2020 Elküldve Február20, 2020 14 perce, Béla írta: Kevesebb hibalehetőség? Egyszer megfeszíted kivételkor és dobhatod az 50-60eFt os hidat ki. Rotorral megszakitóval csak a nyolcszelepes autót lehet vezérelni.Két vezérmű tengelyest nem.Megfesziteni nem kell kiszedéskor.Van a tetején direkt két M8-as menet.Abba kell becsavarni két akárcsak sima csavart és simán ki lehet emelni.Nem kell feszegetni.
zotya975 Elküldve Február20, 2020 Elküldve Február20, 2020 36 perce, Béla írta: Kevesebb hibalehetőség? Egyszer megfeszíted kivételkor és dobhatod az 50-60eFt os hidat ki. Alapból arra nem terveznek alkatrészt hogy kiszereléskor megsérül hiszen nem számolnak az otthoni szereléssel mint lehetőséggel, a márkaszervíz meg elvileg ki tudja szedni sérülés mentessen. A kevesebb hibalehetőséget arra írtam hogy kevesebb alkatrészt tartalmaz a gyújtás. Nincsenek elöregedő vezetékek elkopó-fogyó szegmensek az elosztóban...stb. Nincs bepárásodó elosztófedél. Plusz ha összeadod a rotoros gyújtáshoz szükséges alkatrészek árait, nem lesz kevesebb a végösszeg mint az az egy darab sortrafó. 20 perce, kingblue írta: Rotorral megszakitóval csak a nyolcszelepes autót lehet vezérelni.Két vezérmű tengelyest nem.Megfesziteni nem kell kiszedéskor.Van a tetején direkt két M8-as menet.Abba kell becsavarni két akárcsak sima csavart és simán ki lehet emelni.Nem kell feszegetni. Kerestem én is két csavart, de aztán oldalt megfogva finoman mozgatva ki tudtam szedni a csavarok nélkül is. 1
kingblue Elküldve Február20, 2020 Elküldve Február20, 2020 4 perce, zotya975 írta: Alapból arra nem terveznek alkatrészt hogy kiszereléskor megsérül hiszen nem számolnak az otthoni szereléssel mint lehetőséggel, a márkaszervíz meg elvileg ki tudja szedni sérülés mentessen. A kevesebb hibalehetőséget arra írtam hogy kevesebb alkatrészt tartalmaz a gyújtás. Nincsenek elöregedő vezetékek elkopó-fogyó szegmensek az elosztóban...stb. Nincs bepárásodó elosztófedél. Plusz ha összeadod a rotoros gyújtáshoz szükséges alkatrészek árait, nem lesz kevesebb a végösszeg mint az az egy darab sortrafó. Kerestem én is két csavart, de aztán oldalt megfogva finoman mozgatva ki tudtam szedni a csavarok nélkül is. A trafósor tetején van.Lényegében a híd lefogató csavarja van menne.Csak az M6-os Nem is lehet eltéveszteni.Direkt azért van benne hogy ne kelljen feszegetni
g.peter23 Elküldve Február20, 2020 Elküldve Február20, 2020 Sziasztok! Kérdés, Menet közben, ha egyenetlen az út, mitől van műanyag-nyikorgó hang a csomagtér ajtó felől? Az oldalsó két gumi bak-ütköző eléggé ki van tekerve véleményem szerint, egy bizonyos erővel le kell csapni, hogy rendesen becsukódjon az ajtó, vagy egy bizonyos súllyal rákönyökölni (40-50 kg talán) hogy rendesen beakadjon a zár. Még jobban tekerjem ki a gumibakot? Vagy esetleg a szigetelő guminak kellene ki szilikon? Köszi!
zotya975 Elküldve Február21, 2020 Elküldve Február21, 2020 13 órája, g.peter23 írta: Sziasztok! Kérdés, Menet közben, ha egyenetlen az út, mitől van műanyag-nyikorgó hang a csomagtér ajtó felől? Az oldalsó két gumi bak-ütköző eléggé ki van tekerve véleményem szerint, egy bizonyos erővel le kell csapni, hogy rendesen becsukódjon az ajtó, vagy egy bizonyos súllyal rákönyökölni (40-50 kg talán) hogy rendesen beakadjon a zár. Még jobban tekerjem ki a gumibakot? Vagy esetleg a szigetelő guminak kellene ki szilikon? Köszi! Lehet maga a belső burkolat nyiszorog az ajtón, vagy ér hozzá csukott állapotban valamihez. Nekem csak kocsiváltáskor tűnt fel hogy milyen hangos volt az astra ( belső műanyagok zörgése nyiszorgása) előtte nem vettem észre annyira megszoktam már. Most ezen is előjöttek a "hangok", anyósoldalról hallok valamit, talán a műszerfal széléről vagy a kesztyűtartótól.
mtxagent Elküldve Február21, 2020 Elküldve Február21, 2020 14 órája, g.peter23 írta: Sziasztok! Kérdés, Menet közben, ha egyenetlen az út, mitől van műanyag-nyikorgó hang a csomagtér ajtó felől? Az oldalsó két gumi bak-ütköző eléggé ki van tekerve véleményem szerint, egy bizonyos erővel le kell csapni, hogy rendesen becsukódjon az ajtó, vagy egy bizonyos súllyal rákönyökölni (40-50 kg talán) hogy rendesen beakadjon a zár. Még jobban tekerjem ki a gumibakot? Vagy esetleg a szigetelő guminak kellene ki szilikon? Köszi! Ez ilyen. Nyöszörög itt ott. Nekem is volt ilyen. Ment szilikon, gumipogácsa csavargatás. Részemről a gumipogácsa kicsavargatása nem hozott javulást, csak erősebben kellett levágni az ajtót. Aztán egyik napról a másikra megszűnt. Most a kormány mögött lévő műanyag burkolat ad ki hangot. Majd ha melegebb lesz, megszűnik XD
bonat Elküldve Február21, 2020 Elküldve Február21, 2020 Reggel észleltem a garázsba kis tócsát (2cm átmérős). Hát alánéztem, csöpög a hűtő bal eleje.... Már megint.... Visszanéztem mikor volt cserélve...2016 (VALEO)....2012(NISSENS).. Hogy lehet az hogy egy sérülésmentes hűtő kb 4 évet bír ki csak? Vagy csak nálam van ilyen a hűtőkkel??? Mindig Prelix narancssárga előrekevert -35 folyadékot töltök bele csak is, ez lehet a gond?
kingblue Elküldve Február21, 2020 Elküldve Február21, 2020 (edited) 3 órája, bonat írta: Reggel észleltem a garázsba kis tócsát (2cm átmérős). Hát alánéztem, csöpög a hűtő bal eleje.... Már megint.... Visszanéztem mikor volt cserélve...2016 (VALEO)....2012(NISSENS).. Hogy lehet az hogy egy sérülésmentes hűtő kb 4 évet bír ki csak? Vagy csak nálam van ilyen a hűtőkkel??? Mindig Prelix narancssárga előrekevert -35 folyadékot töltök bele csak is, ez lehet a gond? Hűtő csöpög? Nem a csőnél a bilincs ? Én 25 fokosra szoktam keverni de nem hiszem hogy ez volna a gond. Módosítva Február21, 2020 : kingblue
tgabika76 Elküldve Február21, 2020 Elküldve Február21, 2020 5 órája, bonat írta: Mindig Prelix narancssárga előrekevert -35 folyadékot töltök bele csak is, ez lehet a gond? Elvileg rózsaszín (G12) folyadék kéne bele ami kifejezetten alu hűtőkhöz van, nem "aluhoz is" mint ez a narancssárga Prelix. A márka mindegy, maradhat akár Prelix is, csak rózsaszín (G12) legyen!
bonat Elküldve Február21, 2020 Elküldve Február21, 2020 5 órája, kingblue írta: Hűtő csöpög? Nem a csőnél a bilincs ? Én 25 fokosra szoktam keverni de nem hiszem hogy ez volna a gond. nem... nekem mindig az alu és műanyag összesajtolásánál kezdett el ereszteni, ahol gyárilag össze van gyógyítva.....
kingblue Elküldve Február23, 2020 Elküldve Február23, 2020 Sziasztok. Kérdésem az lenne hogy Z14xe motorkódú autóban a hűtőventillátor fokozatokat mi kapcsolja? Azt tudom hogy az ecutól kap jelet de a ventilátor előtét ellenállására közvetlenül vagy van még közben valami relé?
Stofl Elküldve Február24, 2020 Elküldve Február24, 2020 (edited) 21 órája, kingblue írta: Sziasztok. Kérdésem az lenne hogy Z14xe motorkódú autóban a hűtőventillátor fokozatokat mi kapcsolja? Azt tudom hogy az ecutól kap jelet de a ventilátor előtét ellenállására közvetlenül vagy van még közben valami relé? Évjárat függő.2001-2002-ig még van hűtés vezérlő modul is. És természetesen relézve van. További kérdést megelőzve, gyakori probléma az előtét ellenállás hibája. Módosítva Február24, 2020 : Stofl 1
bonat Elküldve Február24, 2020 Elküldve Február24, 2020 On 2020. 02. 23. at 10:04, kingblue írta: Sziasztok. Kérdésem az lenne hogy Z14xe motorkódú autóban a hűtőventillátor fokozatokat mi kapcsolja? Azt tudom hogy az ecutól kap jelet de a ventilátor előtét ellenállására közvetlenül vagy van még közben valami relé? Szia, Inkább azt írd le mi a gond vele, arra lehet gyorsabban tudunk megoldást... :D
kingblue Elküldve Február24, 2020 Elküldve Február24, 2020 (edited) 5 órája, bonat írta: Szia, Inkább azt írd le mi a gond vele, arra lehet gyorsabban tudunk megoldást... :D Nem kapcsol.Venti jó előtét ellenállás jó.2004-es Módosítva Február24, 2020 : kingblue
zotya975 Elküldve Február24, 2020 Elküldve Február24, 2020 1 órával ezelőtt, kingblue írta: Nem kapcsol.Venti jó előtét ellenállás jó.2004-es Van valahol egy vízhőfok jeladó amit az ECU-figyel. Motoronként változhat hogy hol van. ( én most bukkantam rá a termosztát házon) Ha meg csak simán a motorvezérlő nélkül indul a venti akkor lehet akár a vízhűtő oldalában is. 1
Mettyú Elküldve Február24, 2020 Elküldve Február24, 2020 Sziasztok!Kicseréltem a váltórudazatot kulisszával együtt!Vesz minden sebességet,de hülyén jobbra áll a váltókar!Hogy tudnám gyáriba visszaállítani?Nem találok vidit róla... Y17DT az alany...előre is köszi!!
zotya975 Elküldve Február25, 2020 Elküldve Február25, 2020 6 órája, Mettyú írta: Sziasztok!Kicseréltem a váltórudazatot kulisszával együtt!Vesz minden sebességet,de hülyén jobbra áll a váltókar!Hogy tudnám gyáriba visszaállítani?Nem találok vidit róla... Y17DT az alany...előre is köszi!! Bowdenes vagy rúd megy be a motortérbe? Rúdnál szerintem kell lennie a váltón egy rugós stiftnek amivel fixálod a kulisszát a váltóhoz, ezek után a tűzfal előtt a csavart a rúdon feloldod és tudod mozdítani oldalra a kart amennyit kell. Sokat nem lehet mert ha kimész a mozgás tartományból akkor a "szélső " fokozatokat rükit vagy az 5-et nem fogod tudni kapcsolni. Bowdenesnél passzolom olyat még nem láttam közelről.
Mettyú Elküldve Február25, 2020 Elküldve Február25, 2020 (edited) Szia!Köszönöm!Rudazatos!Ezt a stiftet a váltónál hol találom?Nincs képed róla?A kuliisszánál a bal oldali két pontot kell összeilleszteni? Módosítva Február25, 2020 : Mettyú
kingblue Elküldve Február25, 2020 Elküldve Február25, 2020 6 órája, Mettyú írta: Szia!Köszönöm!Rudazatos!Ezt a stiftet a váltónál hol találom?Nincs képed róla?A kuliisszánál a bal oldali két pontot kell összeilleszteni? Nem tudom ezt keresed-e ilyet találtam. 1
zotya975 Elküldve Február25, 2020 Elküldve Február25, 2020 11 órája, Mettyú írta: Szia!Köszönöm!Rudazatos!Ezt a stiftet a váltónál hol találom?Nincs képed róla?A kuliisszánál a bal oldali két pontot kell összeilleszteni? Az rugós csavar a 30-as egészen fent van ha jól tudom a kocsi orra felől. Igen a két pontot kel összehozni, ha jól sejtem ez valahol az 1-2 között van, a kart balra húzva. A folyamat lényegi része a belinkelt videón van pár apróság tér el.
Béla Elküldve Február25, 2020 Elküldve Február25, 2020 Üdv! Nekem minden hétre jut valami javítani való. Már meg sem lepődök rajta. Most nem nagy dolog, csak elszakadt a vastag testkábel, mi a blokkot köti össze a kasznival. Néha az az érzésem az opelt nem mérnökök tervezték, hanem valami amatőr banda. Telis tele bugyuta megoldásokkal, gyenge anyag minőséggel ötvözve. Most a külső hőmérséklet szenzor hol 76 fokot, hol --- jelet mutat, pedig siemens a felirat rajra. Micsoda német technika.....pfff
kingblue Elküldve Február25, 2020 Elküldve Február25, 2020 (edited) 9 perce, Béla írta: Üdv! Nekem minden hétre jut valami javítani való. Már meg sem lepődök rajta. Most nem nagy dolog, csak elszakadt a vastag testkábel, mi a blokkot köti össze a kasznival. Néha az az érzésem az opelt nem mérnökök tervezték, hanem valami amatőr banda. Telis tele bugyuta megoldásokkal, gyenge anyag minőséggel ötvözve. Most a külső hőmérséklet szenzor hol 76 fokot, hol --- jelet mutat, pedig siemens a felirat rajra. Micsoda német technika.....pfff Hát nem tudom hogy fogtál ki ilyen autót.Senkitől nem hallotam még ennyi hibát.Az enyém mintha most jött volna ki a gyárból Minden működik .150-ezer km.nél is. Semmi olajszivárgás.A motor váltó alja is csontszáraz.Egy szelepfedél tömités cserém volt .De az is csak azért mert vezérlést cseréltem. Módosítva Február25, 2020 : kingblue
Recommended Posts