magellaner Elküldve Augusztus23, 2016 Elküldve Augusztus23, 2016 (edited) Sziasztok Tegnap megrepedt a szelvedőm ,alulrol indult el a repedes kb 10 cm en pont a baloldalon.Kőfelverodesnek nincs nyoma.Szelvedojavito megtudja ezt nekem csinalni vagy szelvédo csere? Módosítva Augusztus23, 2016 : magellaner A
kobraCode Elküldve Augusztus23, 2016 Elküldve Augusztus23, 2016 On 2016. 08. 23. at 5:34, magellaner írta: Sziasztok Tegnap megrepedt a szelvedőm ,alulrol indult el a repedes kb 10 cm en pont a baloldalon.Kőfelverodesnek nincs nyoma.Szelvedojavito megtudja ezt nekem csinalni vagy szelvédo csere? Expand Csere a biztos megoldás, ekkora repedés már nem érdemes javítani.
padarmisi Elküldve Augusztus23, 2016 Elküldve Augusztus23, 2016 On 2016. 08. 23. at 6:09, magellaner írta: Köszi, milyen arban van a csere kb? Expand Nekem 10000 minkadíj+ 14000ft szélvédőt mondtak árajánlatban
astra 1 Elküldve Augusztus23, 2016 Elküldve Augusztus23, 2016 On 2016. 08. 22. at 21:56, retfirD írta: Nézd meg közelebbről, ha látszik, csak nagyon halványan, akkor csak a háttérvilágítás lesz a gond. Ha nem látszik egyáltalán, akkor valami nagyobb gond lehet, de arra nincs ötletem. Expand ha ez nem segít küldj egy emailt.
trassher Elküldve Augusztus23, 2016 Elküldve Augusztus23, 2016 On 2016. 08. 23. at 3:26, gezoli írta: Én vagyok az első tulaja az autónak! Expand Akkor nem tudom Az enyém 99-es x14xe, a gyári hűtőn volt csap, az újon már nem.
kobraCode Elküldve Augusztus23, 2016 Elküldve Augusztus23, 2016 On 2016. 08. 23. at 6:09, magellaner írta: Köszi, milyen arban van a csere kb? Expand Ahogy lejjebb is írták kb ilyen árban. Attól függ milyen szélvédőt veszel és hol. Ára lehet 10e-től 40e-ig is akár. Munkadíj 10-15e szokott lenni.
outsider Elküldve Augusztus23, 2016 Elküldve Augusztus23, 2016 On 2016. 08. 22. at 10:43, Handbrake írta: G astránál a hütő alján, ha szembe állsz bal kéz felől alul van egy leeresztő csapocska, ott szépen letudod engedni a vizet. Aztán valami hűtőmosóval átmosod az egész rendszert. Végül feltöltöd a megfelelő folyadékkal. Nem kell légteleníteni, de a fűtést is tedd majd rá, mert ugye oda is kell víz. Expand Ez leeresztésnél is így van gondolom, mivel onnan is ki kell folyatni a cuccot. Tekerjem fel a gombot pirosba és ennyi? Ilyenkor az nyit egy csapot?
magellaner Elküldve Augusztus23, 2016 Elküldve Augusztus23, 2016 On 2016. 08. 23. at 11:42, kobraCode írta: Ahogy lejjebb is írták kb ilyen árban. Attól függ milyen szélvédőt veszel és hol. Ára lehet 10e-től 40e-ig is akár. Munkadíj 10-15e szokott lenni. Expand Ugynezki csere lessz ,jobban megéri.köszi.
rpetya Elküldve Augusztus23, 2016 Elküldve Augusztus23, 2016 On 2016. 08. 22. at 21:56, retfirD írta: Nézd meg közelebbről, ha látszik, csak nagyon halványan, akkor csak a háttérvilágítás lesz a gond. Ha nem látszik egyáltalán, akkor valami nagyobb gond lehet, de arra nincs ötletem. Expand On 2016. 08. 23. at 7:13, astra 1 írta: ha ez nem segít küldj egy emailt. Expand Köszönöm Srácok, szerzek izzót, aztán jelentkezem.
FPepe Elküldve Augusztus23, 2016 Elküldve Augusztus23, 2016 Sziasztok! Egy G Astrás barátomnak gondja támadt a kocsijával: az ABS időnként hibát jelzett, főleg sok kanyarodós közlekedés során. OP-Commal kiolvasva a bal első szenzorra panaszkodott. Ma megnézte közelebbről, megtalálta a törést a szenzor vezetékében. Kivágta a darabot, összeforrasztotta, zsugorcsövezte a vezetékeket, de azóta már a kilométeróra sem mutat semmit. Eddig ilyen akkor sem fordult elő, amikor az ABS hibát jelzett. Szerintetek tönkremehetett az ABS-vezérlő, vagy még mindig annál a vezetéknél lehet a gond? A bal első szenzor jele alapján működik a kilométeróra? Az ötleteket előre is köszi!
outsider Elküldve Augusztus23, 2016 Elküldve Augusztus23, 2016 On 2016. 08. 23. at 18:59, FPepe írta: Sziasztok! Egy G Astrás barátomnak gondja támadt a kocsijával: az ABS időnként hibát jelzett, főleg sok kanyarodós közlekedés során. OP-Commal kiolvasva a bal első szenzorra panaszkodott. Ma megnézte közelebbről, megtalálta a törést a szenzor vezetékében. Kivágta a darabot, összeforrasztotta, zsugorcsövezte a vezetékeket, de azóta már a kilométeróra sem mutat semmit. Eddig ilyen akkor sem fordult elő, amikor az ABS hibát jelzett. Szerintetek tönkremehetett az ABS-vezérlő, vagy még mindig annál a vezetéknél lehet a gond? A bal első szenzor jele alapján működik a kilométeróra? Az ötleteket előre is köszi! Expand Nekem nincs ABS és működik a sebességmérő
Janó32 Elküldve Augusztus23, 2016 Elküldve Augusztus23, 2016 On 2016. 08. 23. at 18:59, FPepe írta: Sziasztok! Egy G Astrás barátomnak gondja támadt a kocsijával: az ABS időnként hibát jelzett, főleg sok kanyarodós közlekedés során. OP-Commal kiolvasva a bal első szenzorra panaszkodott. Ma megnézte közelebbről, megtalálta a törést a szenzor vezetékében. Kivágta a darabot, összeforrasztotta, zsugorcsövezte a vezetékeket, de azóta már a kilométeróra sem mutat semmit. Eddig ilyen akkor sem fordult elő, amikor az ABS hibát jelzett. Szerintetek tönkremehetett az ABS-vezérlő, vagy még mindig annál a vezetéknél lehet a gond? A bal első szenzor jele alapján működik a kilométeróra? Az ötleteket előre is köszi! Expand Ha jól rémlik ez kerékcsapágy csere lesz jeladóval együtt. Nem biztos hogy törés/hiba volt ott amit orvosolni kellett volna, ha jól tudom kerékcsapágy haldoklásánál szokott az ABS felvillanni.
gezoli Elküldve Augusztus24, 2016 Elküldve Augusztus24, 2016 On 2016. 08. 23. at 18:59, FPepe írta: Sziasztok! Egy G Astrás barátomnak gondja támadt a kocsijával: az ABS időnként hibát jelzett, főleg sok kanyarodós közlekedés során. OP-Commal kiolvasva a bal első szenzorra panaszkodott. Ma megnézte közelebbről, megtalálta a törést a szenzor vezetékében. Kivágta a darabot, összeforrasztotta, zsugorcsövezte a vezetékeket, de azóta már a kilométeróra sem mutat semmit. Eddig ilyen akkor sem fordult elő, amikor az ABS hibát jelzett. Szerintetek tönkremehetett az ABS-vezérlő, vagy még mindig annál a vezetéknél lehet a gond? A bal első szenzor jele alapján működik a kilométeróra? Az ötleteket előre is köszi! Expand Igen! A bal elsőtől kapja a sebesség jelet is. Én leellenőrizném a forrasztást.
outsider Elküldve Augusztus24, 2016 Elküldve Augusztus24, 2016 On 2016. 08. 24. at 2:44, gezoli írta: Igen! A bal elsőtől kapja a sebesség jelet is. Én leellenőrizném a forrasztást. Expand Akkor neken ABS jeladós a bal első csapágyam? Mert ABS gyárilag nincs a kocsiban...
FPepe Elküldve Augusztus24, 2016 Elküldve Augusztus24, 2016 Üdv! Köszönöm a sok reakciót, az éjszaka folyamán megszakértettük a dolgot, és kiderült, hogy a javított vezeték még egy helyen el volt törve, úgyhogy csatlakozótól csatlakozóig új vezetéket kapott, így már működik gond nélkül. Outsider, sztem Tiédben egy sebességjeladó van betekerve a váltóba, onnan kapja a jelet az ECU, és a kilométeróra. Más kérdés: az említett kocsiban nem gyári rádió van, a TID kijelző pedig nem mutat az alsó sorban semmit. Úgy tudom, egy vezetéket kell kiiktatni, hogy a dátumot mutassa. Melyik az a vezeték? Előre is köszi!
hood 21 Elküldve Augusztus24, 2016 Elküldve Augusztus24, 2016 Sziasztok! Első kerékaggyal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Milyen márkát érdemes venni? Cromaxban néztem a gyári védjeggyel ellátott 22.000ft. Esetleg olcsóbb márka is jó lehet? ABS nélküli
lacika555 Elküldve Augusztus24, 2016 Elküldve Augusztus24, 2016 (edited) On 2016. 08. 24. at 14:46, hood 21 írta: Sziasztok! Első kerékaggyal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Milyen márkát érdemes venni? Cromaxban néztem a gyári védjeggyel ellátott 22.000ft. Esetleg olcsóbb márka is jó lehet? ABS nélküli Expand Én 5 csavarosból TRW-t vettem két éve, hozzáteszem abs-es. Eddig tökéletes. Módosítva Augusztus24, 2016 : lacika555 1
gezoli Elküldve Augusztus24, 2016 Elküldve Augusztus24, 2016 On 2016. 08. 24. at 4:51, FPepe írta: Üdv! Köszönöm a sok reakciót, az éjszaka folyamán megszakértettük a dolgot, és kiderült, hogy a javított vezeték még egy helyen el volt törve, úgyhogy csatlakozótól csatlakozóig új vezetéket kapott, így már működik gond nélkül. Outsider, sztem Tiédben egy sebességjeladó van betekerve a váltóba, onnan kapja a jelet az ECU, és a kilométeróra. Más kérdés: az említett kocsiban nem gyári rádió van, a TID kijelző pedig nem mutat az alsó sorban semmit. Úgy tudom, egy vezetéket kell kiiktatni, hogy a dátumot mutassa. Melyik az a vezeték? Előre is köszi! Expand Téves! Az x-es motoroknál úgy volt, de a Z-s motoroknál az ABS-es bal első kerékcsapágyból két vezeték jön ki az ABS nélkülinél egy. Értelem szerűen az egyik az ABS a másik a sebesség jeladóé. 1
rpetya Elküldve Augusztus24, 2016 Elküldve Augusztus24, 2016 On 2016. 08. 24. at 4:51, FPepe írta: Üdv! Köszönöm a sok reakciót, az éjszaka folyamán megszakértettük a dolgot, és kiderült, hogy a javított vezeték még egy helyen el volt törve, úgyhogy csatlakozótól csatlakozóig új vezetéket kapott, így már működik gond nélkül. Outsider, sztem Tiédben egy sebességjeladó van betekerve a váltóba, onnan kapja a jelet az ECU, és a kilométeróra. Más kérdés: az említett kocsiban nem gyári rádió van, a TID kijelző pedig nem mutat az alsó sorban semmit. Úgy tudom, egy vezetéket kell kiiktatni, hogy a dátumot mutassa. Melyik az a vezeték? Előre is köszi! Expand Helló FPepe, Mennyire nehéz kicserélni a kábelt csatitól csatiig? Hány eres kábel kell hozzá? Esetleg, ha valaki meg tudja mondani, megvásárolható-e a kábel valamelyik autóalkatrészesnél? köszi! P.
Burkovics Elküldve Augusztus24, 2016 Elküldve Augusztus24, 2016 Astra g 1.4 16V (z14xep) menetközben letilt, elveszi a gázpedált. Újra inditást követően megy egy darabig.... Első hibakód alapján főtengely holtpont jelado csere, de a probléma maradt. Következő hibakód vezérműtengely jelado. Cserét követően maradt a hiba. Újabb hibakód fojtoszelep vezérlő tekercs magas áramfelvétel.... Mi a megoldás?
Cs. Zoltán Elküldve Augusztus24, 2016 Elküldve Augusztus24, 2016 (edited) On 2016. 08. 24. at 19:55, Burkovics írta: Astra g 1.4 16V (z14xep) menetközben letilt, elveszi a gázpedált. Újra inditást követően megy egy darabig.... Első hibakód alapján főtengely holtpont jelado csere, de a probléma maradt. Következő hibakód vezérműtengely jelado. Cserét követően maradt a hiba. Újabb hibakód fojtoszelep vezérlő tekercs magas áramfelvétel.... Mi a megoldás? Expand Szia! Rángat, fullad is? Hidegen, melegen is csinálja? Egyéb tünet nincs? Márkaszervizben olvastattad a hibakódokat? Mennyi km van a motorban? Módosítva Augusztus24, 2016 : Cs. Zoltán
DemintDani Elküldve Augusztus25, 2016 Elküldve Augusztus25, 2016 Sziasztok. Új vagyok az oldalon, és van egy 98as g astrám 3ajtós, és ha teljesítmény csökkenés/erőtlenség/rángatózásról szeretnék érdeklődni, akkor jó témában szólítottam meg a nagy érdeműt? Jól jönne tapasztalt segítség, mert már van egy története az esetnek de még mindíg fenn áll a probléma.
outsider Elküldve Augusztus25, 2016 Elküldve Augusztus25, 2016 On 2016. 08. 24. at 19:55, Burkovics írta: Astra g 1.4 16V (z14xep) menetközben letilt, elveszi a gázpedált. Újra inditást követően megy egy darabig.... Első hibakód alapján főtengely holtpont jelado csere, de a probléma maradt. Következő hibakód vezérműtengely jelado. Cserét követően maradt a hiba. Újabb hibakód fojtoszelep vezérlő tekercs magas áramfelvétel.... Mi a megoldás? Expand Ha konzekvensek vagytok, akkor fojtószelep csere Egyébként az tud ilyet okozni. Engem évek óta szivatott a döglődésével. Aztán egyszer csak betrottyolt... De ha ilyen sokféle hibakódod van, akkor az ECU hiba sem kizárható. Bár ez a motor nem tipikusan hajlamos erre.
FPepe Elküldve Augusztus26, 2016 Elküldve Augusztus26, 2016 On 2016. 08. 24. at 19:41, rpetya írta: Helló FPepe, Mennyire nehéz kicserélni a kábelt csatitól csatiig? Hány eres kábel kell hozzá? Esetleg, ha valaki meg tudja mondani, megvásárolható-e a kábel valamelyik autóalkatrészesnél? köszi! P. Expand Üdv! Nem nagy nehézség, lehúzod a keréknél a jeladóról a csatit, a másik csatiját kicsit nehezebb széthúzni, jó gumitömítése van, és máris a kezedben a kb. fél méteres kábel. Kéteres egyébként, jól le kell szigetelni a toldásoknál (zsugorcső, erenként is, és egy hosszú kívülre még). Lehet kapni a kábelt, Ebay-en 7000Ft körül már láttam. Itt tudsz cikkszámokat nézni, attól függően, melyik fajta kábel van a Tiédben (amit mi csináltunk, az az 1-es számú volt). 1
Recommended Posts