toma2105 Elküldve Június16, 2016 Elküldve Június16, 2016 On 2016. 06. 15. at 21:29, Janó32 írta: Ez télen vagy most a 10+ fokokban készült felvétel (hidegindítás)? Az hogy az elején felpörög még talán rendben (nekem nem rémlik hogy 2000 környékére menne bármikor a fordulat indítást követően), kb 1200 környékén pörög talán 20 másodpercig és utána ejti is vissza a fordulatot 800 környékére. Expand On 2016. 06. 16. at 0:33, bluemirage írta: Az enyém is ilyen és páromé is. Pedig csak harmadannyi km. van bennük. Télen min. 1 perc mire 1000 alá esik a fordulat, nyáron 20-30 mp. is lehet, mire elcsendesedik az első indítás után és beáll az alapjárat. Ugyanez volt az F-Astra-nál is. Nagy melegben, a közel 2 perc nekem soknak tűnik, de nem foglalkoznék vele. A legközelebbi szerviz látogatáskor hibakódot olvastatnék, hátha valamelyik szenzor valami fals vagy hibás értéket dob ki. De kb. ennyire érdekelne. Expand Szerintem nem a magas fordulattal van a baja, hanem a motor járásával, hallani hogy össze-vissza ketyeg. Nekem is ezt csinálja (15C-felett, alatta soha ) plusz még a fordulat felmegy 2500-ra is és nagyon érzékenyen reagál a gázra,pár fórumtársnak ugyan ez a problémája, de még nem jött rá megoldás.
RazoR Elküldve Június16, 2016 Elküldve Június16, 2016 (edited) Sziasztok! Tegnap este történt a következő: indulnék haza, kocsi kinyit, gyújtás ráad, kulcs elfordít, semmi. A kulcs szabadon forog a gyújtáskapcsolóban, nem kapcsol semmilyen állásba, hanem simán elfordul a végállásig és nem történik semmi, ha kiveszem a kulcsot akkor is rajtamarad a gyújtás!!! Akksi tuti nem mert világtás van, zene szól. Mi lehet a gond? Mi lehet a megoldás? Módosítva Június16, 2016 : RazoR
Roland196 Elküldve Június16, 2016 Elküldve Június16, 2016 On 2016. 06. 16. at 3:25, toma2105 írta: Szerintem nem a magas fordulattal van a baja, hanem a motor járásával, hallani hogy össze-vissza ketyeg. Nekem is ezt csinálja (15C-felett, alatta soha ) plusz még a fordulat felmegy 2500-ra is és nagyon érzékenyen reagál a gázra,pár fórumtársnak ugyan ez a problémája, de még nem jött rá megoldás. Expand Tegnap készült a felvétel. Igen én is hallom hogy össze vissza jár...szerintem a fogyasztásom is megnőtt azért sem akartam hanyagolni a dolgot.
toma2105 Elküldve Június16, 2016 Elküldve Június16, 2016 On 2016. 06. 16. at 6:58, Roland196 írta: Tegnap készült a felvétel. Igen én is hallom hogy össze vissza jár...szerintem a fogyasztásom is megnőtt azért sem akartam hanyagolni a dolgot. Expand Próbáltad hogy, ilyenkor üresben rápöckölsz kicsit a gázra. Ilyenkor nekem általában abba hagyja és utána már szép egyenletesen jár. De mondom, 15 fok alatt soha nem produkálja,felette is csak az első indításnál. A fogyasztásom nekem nem nőtt meg.
Stofl Elküldve Június16, 2016 Elküldve Június16, 2016 On 2016. 06. 16. at 15:49, toma2105 írta: Próbáltad hogy, ilyenkor üresben rápöckölsz kicsit a gázra. Ilyenkor nekem általában abba hagyja és utána már szép egyenletesen jár. De mondom, 15 fok alatt soha nem produkálja,felette is csak az első indításnál. A fogyasztásom nekem nem nőtt meg. Expand Az alapjárat nagysága függ a beáramló levegő mennyiségétől. (vagy a sebességtől?, ha álló helyben van az autó, 860 az alapjárat, 90-el gurulva üresben 1100 kb) Ezeket a problémákat nem okozhatja a légtömeg mérő, vagy áramlásmérő hibája nálatok? Álló helyben bizonyos hőmérsékleten lehet meg van bolondulva. Csak egy ötlet..... 1
Geopake Elküldve Június16, 2016 Elküldve Június16, 2016 On 2016. 06. 15. at 20:47, Roland196 írta: Ha neked az normális, hogy úgy rángatózik a kocsi álló helyzetben mint egy versenyló akkor használd egészséggel...normálisan úgy kellene működnie, hogy beindítod felpörög és rögtön vissza esik a fordulat a normális 800-900 körüli helyzetbe... Expand Feljebb nem írtad hogy rángatózik.Azt az enyém sem csinálja.Beindítom,akár tél van akár nyár feljebb veszi az alapjáratot,aztán visszaesik normálisra.
toma2105 Elküldve Június16, 2016 Elküldve Június16, 2016 On 2016. 06. 16. at 16:13, Stofl írta: Az alapjárat nagysága függ a beáramló levegő mennyiségétől. (vagy a sebességtől?, ha álló helyben van az autó, 860 az alapjárat, 90-el gurulva üresben 1100 kb) Ezeket a problémákat nem okozhatja a légtömeg mérő, vagy áramlásmérő hibája nálatok? Álló helyben bizonyos hőmérsékleten lehet meg van bolondulva. Csak egy ötlet..... Expand Amikor először ezt tapasztaltam,alapjárati motor hibára gyanakodva,kipucoltam az alapjárati motort, meg a fojtószelepházat is,de a hiba továbbra is fenn áll. Megmondom őszintén,tovább nem mentem a hiba feltárása érdekében,úgyhogy többet erről nem tudok mondani,de valószínűleg van abban valami amit mondtál. Gyanakodtam még Lambdaszondára is,nem tudom,de miért dadog ilyen egyenletlenül? Ki kéne mérni ezeket a cuccokat. Majd és is felveszem videóra.
kobraCode Elküldve Június16, 2016 Elküldve Június16, 2016 On 2016. 06. 16. at 6:33, RazoR írta: Sziasztok! Tegnap este történt a következő: indulnék haza, kocsi kinyit, gyújtás ráad, kulcs elfordít, semmi. A kulcs szabadon forog a gyújtáskapcsolóban, nem kapcsol semmilyen állásba, hanem simán elfordul a végállásig és nem történik semmi, ha kiveszem a kulcsot akkor is rajtamarad a gyújtás!!! Akksi tuti nem mert világtás van, zene szól. Mi lehet a gond? Mi lehet a megoldás? Expand Lehet hogy szétesett a gyújtáskapcsolód zárbetétje?
goose Elküldve Június16, 2016 Elküldve Június16, 2016 Sziasztok! Az mitől lehet hogy, néha nehezen veszi az egyest, és a rükvercet az autóm? Astra G Z14XE 2002 Válaszokat előre is köszönöm!
Roland196 Elküldve Június16, 2016 Elküldve Június16, 2016 (edited) On 2016. 06. 16. at 17:35, toma2105 írta: Amikor először ezt tapasztaltam,alapjárati motor hibára gyanakodva,kipucoltam az alapjárati motort, meg a fojtószelepházat is,de a hiba továbbra is fenn áll. Megmondom őszintén,tovább nem mentem a hiba feltárása érdekében,úgyhogy többet erről nem tudok mondani,de valószínűleg van abban valami amit mondtál. Gyanakodtam még Lambdaszondára is,nem tudom,de miért dadog ilyen egyenletlenül? Ki kéne mérni ezeket a cuccokat. Majd és is felveszem videóra. Expand Próbáltam, van amikor beáll normálisra gázadásra de van amikor nem...állítólag a lambda hibát mindenképpen kijelezné a műszerfalon, én már mindenre gyanakszom Van aki szerint a szívócső nyomás érzékelő a hibás. kipucoltam én is az alapjárati motort semmi nem történt arra meg azt mondta a szerelő, hogy hülyeség takarítani, Mindent sajnos nem cserélhetek le találgatás gyanánt Módosítva Június16, 2016 : Roland196
vaszabi79 Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 Sziasztok! A következő problémám lenne(vagyis csak kérdés). A legutóbbi műszakin az év elején a szaki azt mondta semmi baja az autónak de a lengőkar szilentek el vannak tökösödve, ha kopog akkor ki kell cserélni. Hát hamarosan jelentkezett is a kopogás. Pár napja kicseréltem magam, itthon a szilenteket, kellett vele bírkzni de megvan(bár szerintem a gyáriaknak nem volt semmi baja). Igaz csendesebb lett de úgy hallom a kopogás megmaradt. :-(((( A szilenteken kívül mi lehet még a baj?? Üdv!
gezoli Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 On 2016. 06. 17. at 4:10, vaszabi79 írta: Sziasztok! A következő problémám lenne(vagyis csak kérdés). A legutóbbi műszakin az év elején a szaki azt mondta semmi baja az autónak de a lengőkar szilentek el vannak tökösödve, ha kopog akkor ki kell cserélni. Hát hamarosan jelentkezett is a kopogás. Pár napja kicseréltem magam, itthon a szilenteket, kellett vele bírkzni de megvan(bár szerintem a gyáriaknak nem volt semmi baja). Igaz csendesebb lett de úgy hallom a kopogás megmaradt. :-(((( A szilenteken kívül mi lehet még a baj?? Üdv! Expand Elég sok minden. Pl.: Stabilizátor rúd (kutyacsont), lengőkar gömbfej, kormány összekötő gömbfej (külső ill. belső), toronycsapágy. Ezek közül én a stabilizátor rudat ellenőrizném először, mert ez az egyik gyenge láncszem. https://www.google.hu/search?q=opel+astra+g+stabilizátor+rúd&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjnwdPloK7NAhXnYpoKHZTzAasQsAQIKg&biw=1708&bih=794&dpr=0.8
padarmisi Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 On 2016. 06. 17. at 4:47, gezoli írta: Elég sok minden. Pl.: Stabilizátor rúd (kutyacsont), lengőkar gömbfej, kormány összekötő gömbfej (külső ill. belső), toronycsapágy. Ezek közül én a stabilizátor rudat ellenőrizném először, mert ez az egyik gyenge láncszem. https://www.google.hu/search?q=opel+astra+g+stabilizátor+rúd&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjnwdPloK7NAhXnYpoKHZTzAasQsAQIKg&biw=1708&bih=794&dpr=0.8 Expand Egyet értek az előttem szólóval! Nekem nemrég lett a "kutyacsont" cserélve emiatt mert kopogott! Úgy vettem észre, hogy hobás hogy a kormányt eltekertem teljesen és a porvédő gumi ki volt szakadva
vaszabi79 Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 Sziasztok! És milyen módszerrel ellenőrizzem? Rángassam meg vagy sérüléseket keressek? A lengőkar gömbfejen nem láttam semm hibát. Üdv!
gezoli Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 On 2016. 06. 17. at 6:50, vaszabi79 írta: Sziasztok! És milyen módszerrel ellenőrizzem? Rángassam meg vagy sérüléseket keressek? A lengőkar gömbfejen nem láttam semm hibát. Üdv! Expand A gumi szakadásán kívül nem is fogsz!
RazoR Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 Ki lehet valahogy deríteni a kódkártya hiányában a kulcs kódját?
kobraCode Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 On 2016. 06. 17. at 8:35, RazoR írta: Ki lehet valahogy deríteni a kódkártya hiányában a kulcs kódját? Expand Szerintem márkakereskedés megmondja jó pénzért.
RazoR Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 On 2016. 06. 17. at 9:23, kobraCode írta: Szerintem márkakereskedés megmondja jó pénzért. Expand Az remek, 14k-ért mondják meg... Ez kezd a hihetetlen kategória lenni!
Janó32 Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 On 2016. 06. 17. at 12:35, RazoR írta: Az remek, 14k-ért mondják meg... Ez kezd a hihetetlen kategória lenni! Expand Kell venni egy bontott gyújtáskapcsolót, záras szaki megcsinálja neked (átnézi, kitisztítja, átállítja a lamellákat a mostani kulcshoz), azt beszerelni és kész. Persze ez is sok idő/pénz/utánjárás, de ez sajnos ilyen... Vagy szakszerviz, mindent megcsinálnak, de ülj le még mielőtt megnézed a számlát.
electroger Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 On 2016. 06. 17. at 8:35, RazoR írta: Ki lehet valahogy deríteni a kódkártya hiányában a kulcs kódját? Expand A miénk a számítógép csatlakozó fedlapjának az aljára fel volt írva.Ha esetleg nem nézted még....
OpelAtti Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 Ma amikor fertőtlenítettem a klímát a "bombával" és járattam a kocsit, láttam hogy csöpög a víz a kipuffogóból. Lehet kellene fúrnom rá egy 3-as furatot a dobba?
toma2105 Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 On 2016. 06. 16. at 21:14, Roland196 írta: kipucoltam én is az alapjárati motort semmi nem történt arra meg azt mondta a szerelő, hogy hülyeség takarítani, Mindent sajnos nem cserélhetek le találgatás gyanánt Expand Azért sok esetben segít a tisztítás,nekem pl, megszűntette az alapjárat ingadozást. Az meg igaz hogy az alkatrész cserélgetés nem a leg gazdaságosabb módja a hiba feltárásnak
Hard-ex Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 Sziasztok! Nem tudom, hogy melyik topikba írjam, így ide írom, hát ha tud valaki pontos választ adni. Van egy 2000-es 1.4 16V G astrám. Nem rég vettem. Eddig semmi furcsaságot nem tapasztaltam, de 2 napja elő jött egy zavaró dolog. Tolatásnál (parkolás balra vagy jobbra) berezonál a kipufogó (legalább is szerintem), de ha kinyomom a kuplungot elhalkul. Minek lehet a hangja szerintetek? Szerelőhöz még nem vittem el. Válaszokat előre is köszönöm.
Janó32 Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 On 2016. 06. 17. at 19:20, Hard-ex írta: Sziasztok! Nem tudom, hogy melyik topikba írjam, így ide írom, hát ha tud valaki pontos választ adni. Van egy 2000-es 1.4 16V G astrám. Nem rég vettem. Eddig semmi furcsaságot nem tapasztaltam, de 2 napja elő jött egy zavaró dolog. Tolatásnál (parkolás balra vagy jobbra) berezonál a kipufogó (legalább is szerintem), de ha kinyomom a kuplungot elhalkul. Minek lehet a hangja szerintetek? Szerelőhöz még nem vittem el. Válaszokat előre is köszönöm. Expand Anno F Astra-mon volt ilyen, a kipufogó rezgéscsillapító gumijait (gumi rögzítőket) kicserélték és ezzel megszűnt a hang. 1
Hard-ex Elküldve Június17, 2016 Elküldve Június17, 2016 Köszönöm a választ. Én is ebben reménykedem. Csak az fusztrál, hogy nem kellene ez esetben máskor is? Vagy ez nem tényező csak alacsony a fordulat és olyankor rezonál be?
Recommended Posts