Lóránd0607 Elküldve Február27, 2016 Elküldve Február27, 2016 (edited) 42 perce, Probert írta: Sziasztok! Én szerencsétlen felütöttem a katalizátorom földúton vagy 3 hónapja és most elkezdett halkan zörögni. Valszeg összetört benne a kerámia. Mennyi idő alatt megy teljesen tönkre? Egyik ismerősöm kolléganőjének, mikor tönkrement, akkor nem is lehetett beindítani. Ez mennyire valós, hogy odafigyeljek? Mozgássérült vagyok és nem örülnék neki, ha éppen a semmi közepén halna meg. Ők kiütöttek belőle mindent, tehát most nincs katalizátora, csak a külseje van a rendszerben. Én akarnék bele másikat. Van valami alternatíva ezek közül, mert a gyári nagyon drága? Szia! Nekünk is javasolta a szerelő hogy cseréljük ki a katalizátort. Először nekünk is csak kiütötték a belsejét, de az autónak ezek után nagyon csúnya hangja lett, úgyhogy ezt nem javasolnám saját tapasztalatból.Mivel gyárira nekünk nem volt anyagilag keretünk nagyon drága,ezért kicseréltük univerzális katalizátorra.Ennek már lassan 2 éve, az autó azóta is jól működik az univerzális katalizátorral. Az univerzális sokkal olcsóbb. De biztos hogy többiek is majd megírják a véleményüket. Remélem tudtam segíteni. Módosítva Február27, 2016 : Lóránd0607 2
Probert Elküldve Február27, 2016 Elküldve Február27, 2016 34 perce, Lóránd0607 írta: Szia! Nekünk is javasolta a szerelő hogy cseréljük ki a katalizátort. Először nekünk is csak kiütötték a belsejét, de az autónak ezek után nagyon csúnya hangja lett, úgyhogy ezt nem javasolnám saját tapasztalatból.Mivel gyárira nekünk nem volt anyagilag keretünk nagyon drága,ezért kicseréltük univerzális katalizátorra.Ennek már lassan 2 éve, az autó azóta is jól működik az univerzális katalizátorral. Az univerzális sokkal olcsóbb. De biztos hogy többiek is majd megírják a véleményüket. Remélem tudtam segíteni. Köszönöm!
gedikart Elküldve Február27, 2016 Elküldve Február27, 2016 2 órája, Probert írta: Én akarnék bele másikat. Van valami alternatíva ezek közül, mert a gyári nagyon drága? Ha esetleg komplett katalizátor kell (bár nincs róla tapasztalatom). https://opeleseknek.hu/opel-astra-g-classic-1998-2009-alkatreszek/opel-kipufogo-leomlo-ontveny-kipufogo-csonk-katalizatorral-z14xe-z16xe-14-16-16v-benzin-5850092-1091020-jmj van már 66 ezerért is https://zsu.hu/webaruhaz/htmls/cikkszam?km=2&keres=JMJ+1091020 1
Probert Elküldve Február27, 2016 Elküldve Február27, 2016 3 perce, gedikart írta: Ha esetleg komplett katalizátor kell (bár nincs róla tapasztalatom). https://opeleseknek.hu/opel-astra-g-classic-1998-2009-alkatreszek/opel-kipufogo-leomlo-ontveny-kipufogo-csonk-katalizatorral-z14xe-z16xe-14-16-16v-benzin-5850092-1091020-jmj van már 66 ezerért is https://zsu.hu/webaruhaz/htmls/cikkszam?km=2&keres=JMJ+1091020 Ez Z-s motorhoz való, az enyém meg X-es, X14XE.
SCsongor Elküldve Február27, 2016 Elküldve Február27, 2016 On 2016. 02. 25. at 21:20, CseGa írta: Akkor lehet egy folytószelepház takarítás is ráférne + egy fagyi sosem árt Megtörtént a fojtószelepház (+kartergáz csövek - vastag is, vékony is) takarítás. Vissza mindent a helyére és tadam ... nem indul :-( . Úgy érzem, mintha nem kapna benzint. Ezt abból gondolom, hogy ha fújok egy kis féktisztítót (ez volt itthon) a légbeszívó nyílásba, akkor beindul és utána kicsit döcögve, de van alapjárat. Ha egy kis gázt nyomok, akkor kis idő múlva gyönyörűen szabályosan ketyeg a motor. (az EGR-t nem vettem le)Van valami ötletetek, hogy mit nézzek még meg? Előre is köszönöm a segítséget.
nzozz Elküldve Február27, 2016 Elküldve Február27, 2016 8 perce, SCsongor írta: Megtörtént a fojtószelepház (+kartergáz csövek - vastag is, vékony is) takarítás. Vissza mindent a helyére és tadam ... nem indul :-( . Úgy érzem, mintha nem kapna benzint. Ezt abból gondolom, hogy ha fújok egy kis féktisztítót (ez volt itthon) a légbeszívó nyílásba, akkor beindul és utána kicsit döcögve, de van alapjárat. Ha egy kis gázt nyomok, akkor kis idő múlva gyönyörűen szabályosan ketyeg a motor. (az EGR-t nem vettem le)Van valami ötletetek, hogy mit nézzek még meg? Előre is köszönöm a segítséget. 1.: kábelek, csatalakozók épsége 2.: szedd le a fojtószelepet, utána az oldaláról a fekete műanyag burkolatot és ellenőrizd a fogaskerekek állapotát, hogy nincsenek-e elkopva.
kukori Elküldve Február27, 2016 Elküldve Február27, 2016 Vettem egy keveset futott, bontott Astrabol egy egr-szelepet. Valamennyi lerakodas ezen is van. Mivel tisztithatom? Fektisztitom van itthon, azzal szabad? Xep motorhoz való a szelep, nem olyan, mint az xe.
outsider Elküldve Február27, 2016 Elküldve Február27, 2016 9 órája, SCsongor írta: Igen, a feleségem megy vele dolgozni (oda 25km és vissza) és így nem tud felmelegedni sem rendesen a gép, sajnos. (ha össze raktam jön a fagyizás Köszi az infót az EGR-ről. Csak le kellene vennem... :-( Most kezdtem el nyomozni utána, hogy mi is van körülötte... Tudtok abban segíteni, hogy lehet-e és honnan lehetne letölteni egy jó kis szerviz manual-t. Van egy Haynes Service and Repair-em de az csak 2000-es évjáratig jó :-( Esetleg van valakinek? 25 km-en azért bőven felmelegszik bármi. Nekem 5-6 km kell az üzemi hőfokhoz. Nekem sok a rövidtáv, és nincs hab, sose volt...
koopal Elküldve Február27, 2016 Elküldve Február27, 2016 22 órája, marton.csaba2 írta: T koopal! "... összes 5W-st ..." És ugyanezekre az Edge motorolajokra Németországban az van ráírva HC synthese. http://www.castrol.com/de_de/germany/products/cars/engine-oils/castrol-edge/product-range.html Mert ott a hazudozásnak vannak következményei. Ez igen érdekes, nem gondoltam volna, hogy ha már egyszer létrehoztak egy külön "rész-szintetikus" kategóriát a krakkolt olajok megkülönböztetésére, nem csak a kereskedők, hanem egyes gyártók is "elfelejtik" ide sorolni, ami ide illik. Persze ettől még nyilván jók ezek az olajok is, de "a krumplileves legyen krumplileves", ugye.
Janó32 Elküldve Február27, 2016 Elküldve Február27, 2016 2 órája, outsider írta: 25 km-en azért bőven felmelegszik bármi. Nekem 5-6 km kell az üzemi hőfokhoz. Nekem sok a rövidtáv, és nincs hab, sose volt... 25km-en egy benzines már kellően bemelegszik... Ellenben az 5-6km arra elég, hogy a termosztát már nyisson és a nagyjából 90 fokos hőmérsékletű hűtőfolyadékot keringtesse, de ez messze nem az ideális üzemi hőfok még. Ha az olaj hőmérsékletét, a blokk és hengerfej hőmérsékletét nézed, akkor az 5-6km még sajnos nem elég. Ezért barátkozom egy Ampera vagy Prius gondolatával, mert nekem is ilyen felhasználásra kell leginkább, csak ugyebár a pénztárca vastagsága...
outsider Elküldve Február28, 2016 Elküldve Február28, 2016 10 órája, Janó32 írta: 25km-en egy benzines már kellően bemelegszik... Ellenben az 5-6km arra elég, hogy a termosztát már nyisson és a nagyjából 90 fokos hőmérsékletű hűtőfolyadékot keringtesse, de ez messze nem az ideális üzemi hőfok még. Ha az olaj hőmérsékletét, a blokk és hengerfej hőmérsékletét nézed, akkor az 5-6km még sajnos nem elég. Ezért barátkozom egy Ampera vagy Prius gondolatával, mert nekem is ilyen felhasználásra kell leginkább, csak ugyebár a pénztárca vastagsága... Szerintem ha már a hűtőfolyadék üzemmeleg, akkor az olaj, és a blokk is elérte a kellő hőfokot, tekintve azt, hogy a hűtőfolyadék is kontakt hővezetéssel kapja a blokktól a hőt. Nekem ilyen távon melegszik be arra a hőfokra, ahol a legtöbbször pihen a mutató, 85-90 körül. Tekintve, hogy az óra kb 5-7 fokot csal, ez olyan 90 fok lehet. 60 fokos hűtőfolyadék hőmérsékletnél már jön a meleg is a ventilátorból.
egyhapsi Elküldve Február28, 2016 Elküldve Február28, 2016 23 órája, SCsongor írta: Igen, a feleségem megy vele dolgozni (oda 25km és vissza) és így nem tud felmelegedni sem rendesen a gép, sajnos. (ha össze raktam jön a fagyizás Köszi az infót az EGR-ről. Csak le kellene vennem... :-( Most kezdtem el nyomozni utána, hogy mi is van körülötte... Tudtok abban segíteni, hogy lehet-e és honnan lehetne letölteni egy jó kis szerviz manual-t. Van egy Haynes Service and Repair-em de az csak 2000-es évjáratig jó :-( Esetleg van valakinek? Ha 25 km alatt nem tud felmelegedni, akkor az egyértelműen termosztát hiba. A Corsámban kétszer cseréltem termosztátot, (gyárit adtak a Csergőben) egy hónap után szarrá mentek.. Majd máshol vettem, utángyártott mahle-t,az bevált. Szóval a fűtés kb. 2 km. után már meleget nyomott, 5 km után a vízhőfok elhagyja a 80-at.. Előtte nekem is mindig habos volt az olajbetöltő kupak is. 1
Hörmi Elküldve Február28, 2016 Elküldve Február28, 2016 Hello G Astra 1,6 16V 1997 egy hete elkezdett egyenetlenül járni a motor,dadogott,kihagyott,egy henger ezáltal a teljesítmény is jelentősen lecsökkent. Kicseréltem a gyújtógyertyákat (3 pólusúak) de miután összeraktam a probléma továbbra is fennál. Rendszeresen használok injektor tisztitot így arra nem gyanakodnék. Valami eletromos probléma lehet,mert néha be-be dolgozik olyankor rángat ,hasznáható de nem akarom tönkre tenni. Talána a gyujtó ekercsek lehetnek híbások,kompletten cseréljem vagy mi okozhatja,várom segítő válaszotokat. Nagyon várom,köszönöm szépen
Ati68 Elküldve Február28, 2016 Elküldve Február28, 2016 Sziasztok. Baloldali tükörlapot(fűtött,elektromos) kell cserél nem.Csavarhuzóval kitudom pattintani,kell még valamire figyelnem ? Válaszokat KÖSZÖNÖM.(z16xep)
koopal Elküldve Február28, 2016 Elküldve Február28, 2016 3 órája, Ati68 írta: Sziasztok. Baloldali tükörlapot(fűtött,elektromos) kell cserél nem.Csavarhuzóval kitudom pattintani,kell még valamire figyelnem ? Válaszokat KÖSZÖNÖM.(z16xep) Valószínűleg lesz a műveletben jártasabb hozzászóló is, én 2-3 éve rongyoltam le a jobboldalit, abból van kevés tapasztalatom. Be kell nyomni a lap belső-fölső sarkát, ameddig csak megy, akkor már az ellenkező saroknál hozzáférsz annyira, hogy ki tudd pattintani az első bütyköt, a többi már könnyebben megy. Cserekor ugye kifelé úgyis kevésbé kell óvatoskodni, ha nagyon nem akarja megadni magát, inkább a lap törjön, mint a belső szerkezet. Visszarakásnál érdemes mondjuk szilikonzsírral bekenni a gömböket és a fészkeket, de így is nagyon óvatosnak kell lenni, viszonylag könnyen elpattanhat a lap. Nekem az jött be, hogy valami megfelelő méretű keményebb anyag+rongy kombóval nyomtam vissza. 1
llaci89 Elküldve Február28, 2016 Elküldve Február28, 2016 Sziasztok. Írtátok az univerzális katalizátort, hogy az is jó. Hova teszik fel az autón, és a l.szondákat is? köszi
nzozz Elküldve Február28, 2016 Elküldve Február28, 2016 4 órája, Ati68 írta: Sziasztok. Baloldali tükörlapot(fűtött,elektromos) kell cserél nem.Csavarhuzóval kitudom pattintani,kell még valamire figyelnem ? Válaszokat KÖSZÖNÖM.(z16xep) Hidegben könnyen törnek a műanyagok, esetleg próbáld meg kicsit előmelegíteni (langyosra) pl. hajszárítóval. 1
SCsongor Elküldve Február28, 2016 Elküldve Február28, 2016 7 órája, egyhapsi írta: Ha 25 km alatt nem tud felmelegedni, akkor az egyértelműen termosztát hiba. A Corsámban kétszer cseréltem termosztátot, (gyárit adtak a Csergőben) egy hónap után szarrá mentek.. Majd máshol vettem, utángyártott mahle-t,az bevált. Szóval a fűtés kb. 2 km. után már meleget nyomott, 5 km után a vízhőfok elhagyja a 80-at.. Előtte nekem is mindig habos volt az olajbetöltő kupak is. nem ilyen vészes a helyzet, csak arra céloztam, hogy ilyen rövid távolság miatt rakodik le az olajsár a fojtószelepnél, EGR-nél :-( nem tud rendesen kiégni a motor. Ilyen volt tegnap a fojtószelepem 57ekm van a kocsiban :-( : https://www.dropbox.com/s/ytro91zt75bu6vw/IMAG3308.jpg?dl=0 de megtisztítottam, és a kartergáz csöveket is és tegnap még a látható csatikat is lerendeztem kontakt tisztítóval és utána próbálgattam a gépet. Beindult (egy kis féktisztító a légbeszíváshoz) és utána elég döcögősen ment. Gáz adásra lomhán reagált és fuldokolt. Miután felmelegedett (30-40 fokra) végre bekapcsolt a gáz, és láss csodát: sima járás, harap mint az állat -> próbakör, repül a gép -> gáz kikapcs menet közben és benzinről fuldoklás, egyenletes gáznál rángatás -> gáz vissza minden sima.Otthon jött a hiba kivillogtatás: 130=Lambdaszonda (Bank 1, szonda 1) funkció-rendellenesség (tisztítás előtt meg a 170 volt) Szóval nem tudok tovább lépni. Tudtok-e Szegeden valami jó Opelhez értő szerelőt. Szakszervizbe (pl.: Rupesky) nem szívesen vinném.
SCsongor Elküldve Február28, 2016 Elküldve Február28, 2016 16 perce, nzozz írta: Hidegben könnyen törnek a műanyagok, esetleg próbáld meg kicsit előmelegíteni (langyosra) pl. hajszárítóval. én is anno megmelegítettem hajszárítóval... jó ötlet 1
gezoli Elküldve Február28, 2016 Elküldve Február28, 2016 1 órával ezelőtt, SCsongor írta: nem ilyen vészes a helyzet, csak arra céloztam, hogy ilyen rövid távolság miatt rakodik le az olajsár a fojtószelepnél, EGR-nél :-( nem tud rendesen kiégni a motor. Ilyen volt tegnap a fojtószelepem 57ekm van a kocsiban :-( : https://www.dropbox.com/s/ytro91zt75bu6vw/IMAG3308.jpg?dl=0 de megtisztítottam, és a kartergáz csöveket is és tegnap még a látható csatikat is lerendeztem kontakt tisztítóval és utána próbálgattam a gépet. Beindult (egy kis féktisztító a légbeszíváshoz) és utána elég döcögősen ment. Gáz adásra lomhán reagált és fuldokolt. Miután felmelegedett (30-40 fokra) végre bekapcsolt a gáz, és láss csodát: sima járás, harap mint az állat -> próbakör, repül a gép -> gáz kikapcs menet közben és benzinről fuldoklás, egyenletes gáznál rángatás -> gáz vissza minden sima.Otthon jött a hiba kivillogtatás: 130=Lambdaszonda (Bank 1, szonda 1) funkció-rendellenesség (tisztítás előtt meg a 170 volt) Szóval nem tudok tovább lépni. Tudtok-e Szegeden valami jó Opelhez értő szerelőt. Szakszervizbe (pl.: Rupesky) nem szívesen vinném. Vidd el oda ahol a gázt belerakták! Be kell újra állítani. Előttem már írták. Mivel legtöbbször gázzal használod elmennek a benzines paraméterek. Volt már itt egy kolléga aki ugyanezzel küzdött. Beállították neki. 1
Geopake Elküldve Február28, 2016 Elküldve Február28, 2016 11 órája, Hörmi írta: Hello G Astra 1,6 16V 1997 egy hete elkezdett egyenetlenül járni a motor,dadogott,kihagyott,egy henger ezáltal a teljesítmény is jelentősen lecsökkent. Kicseréltem a gyújtógyertyákat (3 pólusúak) de miután összeraktam a probléma továbbra is fennál. Rendszeresen használok injektor tisztitot így arra nem gyanakodnék. Valami eletromos probléma lehet,mert néha be-be dolgozik olyankor rángat ,hasznáható de nem akarom tönkre tenni. Talána a gyujtó ekercsek lehetnek híbások,kompletten cseréljem vagy mi okozhatja,várom segítő válaszotokat. Nagyon várom,köszönöm szépen Cseréld ki a gyertyákat belevaló GM-re.Nem kell abba 3 pólusú varázslat:) 1
Hunbord Elküldve Február29, 2016 Elküldve Február29, 2016 Sziasztok, Most regisztráltam a fórumon, eddig tájékozódtam, olvasgattam a sok hasznos infot, amit írtatok. Nekem egy 2000-es 1.4-es G astrám van, amivel akadt is egy kis gond: a motorháztető felnyitó kart ha húztam eddig, akkor egy rugó visszahúzta. Most meg kinyitja a motorháztetőt, de lötyög a kar. Szerintetek is valami visszahúzó rugó adta meg magát? És vajon mennyire kell nekifeküdni, hogy kicseréljem? Köszönöm a segítségeteket előre is!
Bombero Elküldve Február29, 2016 Elküldve Február29, 2016 On 2016. 02. 28. at 16:25, SCsongor írta: de megtisztítottam, és a kartergáz csöveket is és tegnap még a látható csatikat is lerendeztem kontakt tisztítóval és utána próbálgattam a gépet. Beindult (egy kis féktisztító a légbeszíváshoz) és utána elég döcögősen ment. Gáz adásra lomhán reagált és fuldokolt. Miután felmelegedett (30-40 fokra) végre bekapcsolt a gáz, és láss csodát: sima járás, harap mint az állat -> próbakör, repül a gép -> gáz kikapcs menet közben és benzinről fuldoklás, egyenletes gáznál rángatás -> gáz vissza minden sima.Otthon jött a hiba kivillogtatás: 130=Lambdaszonda (Bank 1, szonda 1) funkció-rendellenesség (tisztítás előtt meg a 170 volt) Szóval nem tudok tovább lépni. Tudtok-e Szegeden valami jó Opelhez értő szerelőt. Szakszervizbe (pl.: Rupesky) nem szívesen vinném. Ahogyan gezoli is írta: eltanult a benzines ECU. Menj a kocsival 100-150 km benzinen, aztán vidd el a gázoshoz aki beszerelte a cuccot és állítsa be újra. Nálam is ugyanez volt a probléma de hibakódok nélkül. Még ránéznék az üzemanyag szivattyúra is, az is képes ezt a hibát produkálni. Ez is okozott nálam rángatást. 2
Atala Elküldve Március1, 2016 Elküldve Március1, 2016 On 2016. 02. 28. at 16:25, SCsongor írta: nem ilyen vészes a helyzet, csak arra céloztam, hogy ilyen rövid távolság miatt rakodik le az olajsár a fojtószelepnél, EGR-nél :-( nem tud rendesen kiégni a motor. Ilyen volt tegnap a fojtószelepem 57ekm van a kocsiban :-( : https://www.dropbox.com/s/ytro91zt75bu6vw/IMAG3308.jpg?dl=0 de megtisztítottam, és a kartergáz csöveket is és tegnap még a látható csatikat is lerendeztem kontakt tisztítóval és utána próbálgattam a gépet. Beindult (egy kis féktisztító a légbeszíváshoz) és utána elég döcögősen ment. Gáz adásra lomhán reagált és fuldokolt. Miután felmelegedett (30-40 fokra) végre bekapcsolt a gáz, és láss csodát: sima járás, harap mint az állat -> próbakör, repül a gép -> gáz kikapcs menet közben és benzinről fuldoklás, egyenletes gáznál rángatás -> gáz vissza minden sima.Otthon jött a hiba kivillogtatás: 130=Lambdaszonda (Bank 1, szonda 1) funkció-rendellenesség (tisztítás előtt meg a 170 volt) Szóval nem tudok tovább lépni. Tudtok-e Szegeden valami jó Opelhez értő szerelőt. Szakszervizbe (pl.: Rupesky) nem szívesen vinném. PLuszba megnézném még a benzincsövet a tankban. Pár gázos kollega írta annó h a benzin megeszi a csövet és nem lesz rendszernyomás mert ugye nem tudja felszívni. 1
SCsongor Elküldve Március1, 2016 Elküldve Március1, 2016 (edited) 4 órája, Atala írta: PLuszba megnézném még a benzincsövet a tankban. Pár gázos kollega írta annó h a benzin megeszi a csövet és nem lesz rendszernyomás mert ugye nem tudja felszívni. Köszi srácok, jókat mondtatok!! Megvannak a hibák!! Szerelőnél van a gép, pár szót váltottunk ma telefonon: nem volt benzinnyomás, ezért indult nehezen, most állítólag 4 bar lett (nem lett cserélve a pumpa, csak valami cső, ha jól értettem).Továbbá még az első Lambda szonda is megadta magát. A szerelő szerint a gáz "megsüti", mert magasabb az égéshője, mint a benziné. Állítólag cserélt már egy párat LPG-s autókban :-( Ha jó, akkor irány a gázos, aki újra állítja a gáz vezérlőt. Módosítva Március1, 2016 : SCsongor
Recommended Posts