Alex75 Elküldve Július6, 2015 Elküldve Július6, 2015 Sziasztok! Ma menet közben füst csapott fel a motorháztető bal oldala felől. Elektromos égett szagnak tűnik, megálltam, többet nem lehetett indítózni, minden elektromos dolog működik, csak nem kattan a behúzó, és nem forgat. Valahonnan az akku alól, vagy a motor mögül jöhetett a füst. Biztosítékot nem lárram kiégve, vezeték nem égett meg első szemrevételezés alapján. Be lett húzva, hazajöttem vele, kb 20km-et, semmi gond nem volt vele. Mit gondoltok, mi lehet a hiba? Én az önindító behúzótekercsére gyanakszom, de első ránézésre nem tudom, hol van ez az egység!? Melyik részen keressem, a motor bal oldalán, vagy mögötte? Elő szokott fordulni néha a gyújtáskapcsoló hibájából, hogy indítózás után nem ugrik vissza a kulcs, folyamatosan behúzva marad a bendix, és szépen leég az indítómotor...
mantec Elküldve Július6, 2015 Elküldve Július6, 2015 T Alex75! "... gyújtáskapcsoló hibájából ..." A gyújtáskapcsoló betét hibájából. 1
wasquez Elküldve Július7, 2015 Elküldve Július7, 2015 Elő szokott fordulni néha a gyújtáskapcsoló hibájából, hogy indítózás után nem ugrik vissza a kulcs, folyamatosan behúzva marad a bendix, és szépen leég az indítómotor... Akkor teljes önindító csere! A gyújtáskapcsoló betétet lehet javítani, vagy csere? Ez a beragadás elő szokott fordulni! Sajnos nem gondoltam, hogy ez ekkora gebaszt tud csinálni! Ennek a gikszernek nem kellene valami hangjának lennie, ha behúzva marad a bendix, nem lehetne hallani semmit menet közben?
Alex75 Elküldve Július7, 2015 Elküldve Július7, 2015 T Alex75! "... gyújtáskapcsoló hibájából ..." A gyújtáskapcsoló betét hibájából. Igazad van. Ez a korrekt megfogalmazás. :-)
mantec Elküldve Július7, 2015 Elküldve Július7, 2015 T wasquez! 2 Gyújtáskapcsoló betét GM 90589314 Opel 9 14 863 Hans-Pries 205 656 Meyle 614 890 0003
wasquez Elküldve Július7, 2015 Elküldve Július7, 2015 (edited) Igazad van. Ez a korrekt megfogalmazás. :-) A gyújtáskapcsoló már nem mindig ugrott vissza az indítózás után, meg, a kulcs kivételekor nem ugrik ki a helyéről a hengeres rész. Szétszedtem a kapcsolót, kitakarítottam az elektromos részénél, megkentem szilikonzsírral, most sokkal jobban jár. Könnyen visszaugrik az indítózás után. Az nyírta ki az önindítót, hogy teljesen végállásban maradt a kulcs az indítózás után? A zárbetétet, hogyan kell kivenni? Kioperáltam az önindítót, a behúzó jó, a motor elpárolgott. Visszarakni szép művelet lessz, akna nélkül. Köszönöm az infókat. Zárbetétet emberi áron gondolom nem lehet venni!? Módosítva Július7, 2015 : wasquez
mantec Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 T wacquez! "... betét ..." Gyújtáskapcsoló elektromos betét. Swag-tól felfelé. 1
wasquez Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 T wacquez! "... betét ..." Gyújtáskapcsoló elektromos betét. Swag-tól felfelé. Ezt bontottam szét, két érintkező van benne, kitakarítottam a zöld ragacsos zsírt, ami gyárilag volt benne, és bekentem szilikonzsírral. Viszont nem tudtam leszedni a kormányoszlopról, mert a zárbetétet nem tudtam kitalálni, hogy hogyan kellene kivenni a helyéről.!? Azon van egy csap ami belelóg ebbe a betétbe, és nem lehet lehúzni a két kis fül kifeszítése után.
kobraCode Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Ezt bontottam szét, két érintkező van benne, kitakarítottam a zöld ragacsos zsírt, ami gyárilag volt benne, és bekentem szilikonzsírral. Viszont nem tudtam leszedni a kormányoszlopról, mert a zárbetétet nem tudtam kitalálni, hogy hogyan kellene kivenni a helyéről.!? Azon van egy csap ami belelóg ebbe a betétbe, és nem lehet lehúzni a két kis fül kifeszítése után. Van egy lyuk rajta alul vagy felül nem tudom, ott kell egy hegyes tárgyal benyúlni, megnyomni, és a kulccsal együtt már jön is ki a zárbetét. 1
Morgó Medve Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 A gyújtáskapcsoló már nem mindig ugrott vissza az indítózás után, meg, a kulcs kivételekor nem ugrik ki a helyéről a hengeres rész. Szétszedtem a kapcsolót, kitakarítottam az elektromos részénél, megkentem szilikonzsírral, most sokkal jobban jár. Könnyen visszaugrik az indítózás után. Az nyírta ki az önindítót, hogy teljesen végállásban maradt a kulcs az indítózás után? A zárbetétet, hogyan kell kivenni? Kioperáltam az önindítót, a behúzó jó, a motor elpárolgott. Visszarakni szép művelet lessz, akna nélkül. Köszönöm az infókat. Zárbetétet emberi áron gondolom nem lehet venni!? Talán ez némi segítség: T wacquez! "... betét ..." Gyújtáskapcsoló elektromos betét. Swag-tól felfelé. T mantec / cetnam! "Swag-tól felfelé." Mi a valós differencia a többi gyártó esetében? Vagy rendelkezel "átfogó iparági elemzésből levont szakmai következtetéssel" a többi gyártó estében és azért ajánlod azokat? 1
Giri187 Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 (edited) dupla.... Módosítva Július8, 2015 : Giri187
Giri187 Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Reménykedtem pedig abban, hogy a hátsóban nincs is kopásérzékelő így kizárásos alapon csak az elsőre mondhatja. :D Az első fékbetét páros újszerű, a hátsóban is lehet még legalább 20k km legalább a szerelőm szerint. Valami érzékelő miatt írja a fedkomp a 'Brake Pads' feliratot? Merre érdemes keresni?
Subi Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 T Subi!"... Z14XEP ... gyertya ..." A feledat nem a pőlusok számolgatása, hanem a gyártó által előírt gyertya beszerzése. A gyártó által előírt: GM 93176801 Opel 12 14 031 Bosch FQR 8 LEU 2 Igazatok volt, szerencsére gyertya gond volt. Lecseréltem az NGK gyertyákat, a 4-es hengernél lévő elég érdekesen nézett ki, mintha oxidálódott volna. Megkapta az előírt Opel 12 14 031. A szerelő ajánlotta az NGK-t :( . Legközelebb inkább több úton járok majd utána a dolgoknak. Még 1 kérdés, a trafót ki lehet valahogy méretni, hogy rendben teszi e a dolgát azon kívül, hogy az autón most már nem érzek gyújtási gondot? Biztosra szeretnék menni, mert hó végén nagyobb útra indulok vele.
Alex75 Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Igazatok volt, szerencsére gyertya gond volt. Lecseréltem az NGK gyertyákat, a 4-es hengernél lévő elég érdekesen nézett ki, mintha oxidálódott volna. Megkapta az előírt Opel 12 14 031. A szerelő ajánlotta az NGK-t :( . Legközelebb inkább több úton járok majd utána a dolgoknak. Még 1 kérdés, a trafót ki lehet valahogy méretni, hogy rendben teszi e a dolgát azon kívül, hogy az autón most már nem érzek gyújtási gondot? Biztosra szeretnék menni, mert hó végén nagyobb útra indulok vele. Én ngk bkr5ek-t szoktam venni, még nem volt gondom vele. Azt érdemes megnézni, hol gyártják (japan ajánlott), ill. érdemes tudni róla, hogy hamisítják. A Gm-mel talán kisebb eséllyel szaladsz bele gagyiba. Trafóhibának nincs előjele. Ha aggódsz miatta, vegyél egyet tartalékba. 1
outsider Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 http://ecat24.com/op...303/4278/26465/ Beszívott levegő hőmérséklet érzékelőből milyet vegyek? (Itt a 15-ös) FAE, Facet, Swag, Febi Ezeket premiumnak írja a Cromax, és árban sem rossz.
outsider Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 http://ecat24.com/op...303/4278/26465/ Beszívott levegő hőmérséklet érzékelőből milyet vegyek? (Itt a 15-ös) FAE, Facet, Swag, Febi Ezeket premiumnak írja a Cromax, és árban sem rossz.
wasquez Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Talán ez némi segítség: T mantec / cetnam! "Swag-tól felfelé." Mi a valós differencia a többi gyártó esetében? Vagy rendelkezel "átfogó iparági elemzésből levont szakmai következtetéssel" a többi gyártó estében és azért ajánlod azokat? Köszönom mindenkinek a segítséget! Beraktam az új önindítót, a gyújtáskapcsoló zárbetét még mindig nem ugrik vissza úgy, ahogyan illene. Majd a műszerfal kiszedéskor kitakarítom azt az oldalt is! Azt gondoltam, hogy kifelé lesz 'könnyű' a szerelés, de fele idő alatt ment befelé.
bocs Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Sziasztok! A szenvedő alany y17dt. Érdekes dolog történt ma munkából hazefele a járgányommal. Hazafelé beugrottam az autósboltba izzóért,végig szakadt az eső,átmentem elég sok vízátfolyáson. Mielőtt a bolthoz értem volna egy pukkanás szerű hangot halottam...mentem tovább. Bolthoz érve megálltam,majd egy kicsit előrébb gurultam,hogy minél közelebb legyek a bejárathoz (szakadt az eső),ekkor elkezdett pár másodpercig ingadozni az alapjárat,majd felpörgött 3000 rpm-ig. Motor leállít boltba be,dolog elintéz,indítok,egy pillanatra ingadozott az alapjárat,de helyreállt. Eljöttem vele haza minden rendben volt. Garázsba beállva géptető kinyit,körbe néztem,semmi rendellenességet nem láttam. Utána motor beindít felpörgött 5000rpm-ig hamar leállítottam,majd másodszori indításnál ugyanúgy felpörög,,hiába nyomkodom a gázpedált,csak pörög. (: Kivillogtattam fék-gáz-gyujtás kombóval,semmi hibakódot nem villog ki. Mitől lehet ez? A kormány szervó tartályának teteje vizes,avval egy magasságban van az adagoló vezérlő.Előfordulhat,hogy beázott a csatija,és ettől van a felpörgés. Esetleg gallyra ment az adagoló vezérlőm,és az pukkant? Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! 1
wasquez Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Sziasztok! A szenvedő alany y17dt. Érdekes dolog történt ma munkából hazefele a járgányommal. Hazafelé beugrottam az autósboltba izzóért,végig szakadt az eső,átmentem elég sok vízátfolyáson. Mielőtt a bolthoz értem volna egy pukkanás szerű hangot halottam...mentem tovább. Bolthoz érve megálltam,majd egy kicsit előrébb gurultam,hogy minél közelebb legyek a bejárathoz (szakadt az eső),ekkor elkezdett pár másodpercig ingadozni az alapjárat,majd felpörgött 3000 rpm-ig. Motor leállít boltba be,dolog elintéz,indítok,egy pillanatra ingadozott az alapjárat,de helyreállt. Eljöttem vele haza minden rendben volt. Garázsba beállva géptető kinyit,körbe néztem,semmi rendellenességet nem láttam. Utána motor beindít felpörgött 5000rpm-ig hamar leállítottam,majd másodszori indításnál ugyanúgy felpörög,,hiába nyomkodom a gázpedált,csak pörög. (: Kivillogtattam fék-gáz-gyujtás kombóval,semmi hibakódot nem villog ki. Mitől lehet ez? A kormány szervó tartályának teteje vizes,avval egy magasságban van az adagoló vezérlő.Előfordulhat,hogy beázott a csatija,és ettől van a felpörgés. Esetleg gallyra ment az adagoló vezérlőm,és az pukkant? Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! Én azzal kezdeném, hogy minden csatlakozót széthúznék, ami érintve lehet, és kifújnám kompresszorral. 1
astra Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Sziasztok! A szenvedő alany y17dt. Érdekes dolog történt ma munkából hazefele a járgányommal. Hazafelé beugrottam az autósboltba izzóért,végig szakadt az eső,átmentem elég sok vízátfolyáson. Mielőtt a bolthoz értem volna egy pukkanás szerű hangot halottam...mentem tovább. Bolthoz érve megálltam,majd egy kicsit előrébb gurultam,hogy minél közelebb legyek a bejárathoz (szakadt az eső),ekkor elkezdett pár másodpercig ingadozni az alapjárat,majd felpörgött 3000 rpm-ig. Motor leállít boltba be,dolog elintéz,indítok,egy pillanatra ingadozott az alapjárat,de helyreállt. Eljöttem vele haza minden rendben volt. Garázsba beállva géptető kinyit,körbe néztem,semmi rendellenességet nem láttam. Utána motor beindít felpörgött 5000rpm-ig hamar leállítottam,majd másodszori indításnál ugyanúgy felpörög,,hiába nyomkodom a gázpedált,csak pörög. (: Kivillogtattam fék-gáz-gyujtás kombóval,semmi hibakódot nem villog ki. Mitől lehet ez? A kormány szervó tartályának teteje vizes,avval egy magasságban van az adagoló vezérlő.Előfordulhat,hogy beázott a csatija,és ettől van a felpörgés. Esetleg gallyra ment az adagoló vezérlőm,és az pukkant? Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! nekem a turbo csinált ilyesmit. vigyázz mert szétpörög a motor 1
norbee80 Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Sziasztok! Kell új hűtő + klímahűtő az autóba és van Hella egész jó árban, valaki vett már ilyet, jó lehet? Valamint klímahűtőt cserélt már valaki? Végülis csak az érdekelne, hogy a klímahűtőről mennyire macerás leszedni a csöveket? Előre is köszönöm.
norbee80 Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Sziasztok! Kell új hűtő + klímahűtő az autóba és van Hella egész jó árban, valaki vett már ilyet, jó lehet? Valamint klímahűtőt cserélt már valaki? Végülis csak az érdekelne, hogy a klímahűtőről mennyire macerás leszedni a csöveket? Előre is köszönöm.
bocs Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 Én azzal kezdeném, hogy minden csatlakozót széthúznék, ami érintve lehet, és kifújnám kompresszorral. Szia! Adagoló vezérlőről le tudom húzni a csatit motortér felől,vagy aknából alulról lehet jobban hozzáférni? Akkuról érdemes le kötni az egyik sarut előtte,vagy ha nincsen bent a gyújtás kapcsolóban a kulcs,nem kell?
bocs Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 nekem a turbo csinált ilyesmit. vigyázz mert szétpörög a motor Szia! Hibalámpát dobott a turbó miatt? Nekem nem világít a sárga kulcsos autó,de kivillogtatva sem ad hibakódot.
bocs Elküldve Július8, 2015 Elküldve Július8, 2015 nekem a turbo csinált ilyesmit. vigyázz mert szétpörög a motor Szia! Hibalámpát dobott a turbó miatt? Nekem nem világít a sárga kulcsos autó,de kivillogtatva sem ad hibakódot.
Recommended Posts