Hínár Elküldve Február21, 2015 Elküldve Február21, 2015 Ohhh köszi az ötletet sikerült is kivillogtatni. 1526 a villanások alapján. Ez milyen hiba semmit sem találtam rá?
imy Elküldve Február21, 2015 Elküldve Február21, 2015 Ohhh köszi az ötletet sikerült is kivillogtatni. 1526 a villanások alapján. Ez milyen hiba semmit sem találtam rá? B1526 Keyless entry circuit short to ground Valami az ajtónyító áramkörrel lehet... Jobb oldalon elöl a kárpitot kell szétszedni. (belülről a sárvédő ív, ajtó sarkánál)
Hínár Elküldve Február21, 2015 Elküldve Február21, 2015 B1526 Keyless entry circuit short to groundValami az ajtónyító áramkörrel lehet... Jobb oldalon elöl a kárpitot kell szétszedni. (belülről a sárvédő ív, ajtó sarkánál) Igen ott kavarodhatott meg valami mert lezártam és amíg a boltban voltam kinyitódott.Aztán kerültem egyet vele és beálltam a garázsba.Az imént ismét beindítottam és lám megjavult már nem világít és nem is nyitódik önmagától. Jöttek az idegenek :-))és megcsinálták.Köszönöm a segítségeteket,ötleteket
Hínár Elküldve Február21, 2015 Elküldve Február21, 2015 B1526 Keyless entry circuit short to groundValami az ajtónyító áramkörrel lehet... Jobb oldalon elöl a kárpitot kell szétszedni. (belülről a sárvédő ív, ajtó sarkánál) Igen ott kavarodhatott meg valami mert lezártam és amíg a boltban voltam kinyitódott.Aztán kerültem egyet vele és beálltam a garázsba.Az imént ismét beindítottam és lám megjavult már nem világít és nem is nyitódik önmagától. Jöttek az idegenek :-))és megcsinálták.Köszönöm a segítségeteket,ötleteket
padarmisi Elküldve Február21, 2015 Elküldve Február21, 2015 Üdv Van egy x17dtl G astrám és tegnap kicsit beragadtam a hóba, erőlködött egy keveset az autó, majd ma tűnt fel igazán, hogy lassabban gyorsul az autó és akkor vettem észre, hogy nem működik a turbóm a kérdésem, hogy ilyenkor még használhatom az autót? üdv.: Misi
Hínár Elküldve Február21, 2015 Elküldve Február21, 2015 Én azt olvastam, hogy lehet menni vele de magasabb a fogyasztás gyengébb teljesítmény mellett. Hosszú távon pedig nem tesz jót a motornak.
sdavid14 Elküldve Február21, 2015 Elküldve Február21, 2015 Üdv! Nem régiben valaki rákérdezett a vezetőoldali biztonsági öv kikopására,vagyis hogy nem húzza vissza magát! Az lenne a kérdésem,hogy eltudná küldeni nekem privátban vagy az sdavid2@freemail.hu címre az öv szétszedése dokumentumot? Ugyanis nálam is kivan kopva és megszeretném csinálni. Előre is köszönöm! :)
freedom Elküldve Február21, 2015 Elküldve Február21, 2015 Ebben az esetben megkéne keresni egy szerelőt,aki segíthet a probléma megoldásában tanácsokat tudunk és adunk is szívesen,de megjavítani a távolból nem fogjuk tudni az autódat :icon1: Értem köszi
freedom Elküldve Február21, 2015 Elküldve Február21, 2015 Na, hogy én ebből semmit sem értettem, az biztos! :-)
Klemy1973 Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Sziasztok! Elég nagy gázban vagyok! Persze nem dőlök a kardomba, de jelenleg az egyik ajtó csak dísznek van:(... A kölyök miatt a jobb hátsón átállítottam zárt állapotba a gyerekzárat! Becsuktam, azóta se kép se hang, illetve rohadtul nem nyilik... Hangra minden müködik nyit és zár, mégis az ajtó nyithatatlan:((( Lebontottam a kárpitot, a bowdenek épek, az elektromos rész is szépen működik, kattan, hogy nyit, zár, de az ajtó nem mozdul.... a zár rögzítő csavarok az ajtó testen a kasztni felől, így azok nem hozzáférhetőek... Van valami kallntyú, vagy valami biztonsági oldási lehetőség, amihez az ajtón belülről lehet hozzáférni, vagy ilyenkor mi a helyzet?? Válaszokat előre is köszy... UI: bocs ha nem ide való, akkor légyszi irányítsatok át hogy hol tudok eme témakörben nyomulni?
Atala Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Kocsi típus kellene. Gombot az ablaknál mozgatja a zár? Vagy tudod lezárni-kinyitni(lenyomni-felhúzni)? Mert ilyenkor ugye csak kívülről nyitható az ajtó.
Klemy1973 Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Természetesen Astra G, ha már abban a csoportban vagyunk:) Azért erre figyeltem!:)... Egy 2000 es születésű 1.7 Isuzu motoros, Opel 100 as kiadású... Persze mindent mozgat, megy, működik ránézésre ahogy az ajtó bélbe bevilágítok így látom.... sőt kattanni hallom a zárat, meg ilyesmi...
terry13 Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Sziasztok. Ma eszrevettem, hogy a hutoviz kiegyenlito tartalybol hianyzik a viz? kb 2 eve bejeloltem, hogy meddig van. Raneztem parszor de nem volt gond eddig. De most eleg sok elfolyt valahol. Hol folyhat ell?
beghyn Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Sziasztok. Ma eszrevettem, hogy a hutoviz kiegyenlito tartalybol hianyzik a viz? kb 2 eve bejeloltem, hogy meddig van. Raneztem parszor de nem volt gond eddig. De most eleg sok elfolyt valahol. Hol folyhat ell? Bilincseknél, toldásoknál, elágazásoknál, radiátornál. Autó alatt nincs csöpögés? Bent a fűtésnél is ereszthet.
terry13 Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Bilincseknél, toldásoknál, elágazásoknál, radiátornál. Autó alatt nincs csöpögés? Bent a fűtésnél is ereszthet. ha hengerfejnel lenne a gond akkor mik a tunetek?
beghyn Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 ha hengerfejnel lenne a gond akkor mik a tunetek? Habos lesz az olaj.
grofbandi Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 beghyn, on 22 Feb 2015 - 12:36 PM, said:beghyn, on 22 Feb 2015 - 12:36 PM, said: Habos lesz az olaj. Vagy gőzt ereget a kipufogón. De akkor forralná is.
Szergely Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Szevasztok. Olyan goond van a sassal, hogy intenzív gyorsiításnál mikor váltok. Be remeg az egész kocsi. Ha "nyugdíjasan" megyek nincs gond. Mitől lehet ez? Fútómű vagy motor tartó bakok?
outsider Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Szevasztok. Olyan goond van a sassal, hogy intenzív gyorsiításnál mikor váltok. Be remeg az egész kocsi. Ha "nyugdíjasan" megyek nincs gond. Mitől lehet ez? Fútómű vagy motor tartó bakok? Csak egy újabb lehetőség: kuplung?
Erik1986 Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Sziasztok!! Olyan problémám lenne, hogy az autóval közlekedtem a tegnapi nap folyamán és ha felgyorsítok pl 100 km/h-ra és tartani akarom a sebességet akkor elkezd rángatni a kocsi, mintha le akarna fulladni, közbe meg a motordiagnosztika lámpa világít, hol néha el is tünik. pl akkor ha leveszem a gázról a lábamat és motorfékezek, vagy épp gyorsítok, Városba is ezt csinálja ha pl 4.be 60 km/h val megyek és tartom a sebességet, gyorsításnál nem rángat.... Ötletetek hogy mi lehet? Esetleg gyertya? Vagy EGR? Lambdaszonda? Vagy egyéb ötlet? köszi előre is a segítséget.
balazs777 Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Sziasztok!! Olyan problémám lenne, hogy az autóval közlekedtem a tegnapi nap folyamán és ha felgyorsítok pl 100 km/h-ra és tartani akarom a sebességet akkor elkezd rángatni a kocsi, mintha le akarna fulladni, közbe meg a motordiagnosztika lámpa világít, hol néha el is tünik. pl akkor ha leveszem a gázról a lábamat és motorfékezek, vagy épp gyorsítok, Városba is ezt csinálja ha pl 4.be 60 km/h val megyek és tartom a sebességet, gyorsításnál nem rángat.... Ötletetek hogy mi lehet? Esetleg gyertya? Vagy EGR? Lambdaszonda? Vagy egyéb ötlet? köszi előre is a segítséget. szia! biztos tárolt az autó valami hibakódot, villogtasd ki.
terry13 Elküldve Február23, 2015 Elküldve Február23, 2015 Hello. A tegnap irtam, hogy fogyott a hutovizbol. Ma utanna toltottem es kb dedci fagyallo ment bele. Amikor megvettem az autot ket eve megjeloltem , hogy meddig van es addig toltottem most is.Remelem nem hengerfelyes mert az olajsapka az igy nez ki: http://kepfeltoltes.hu/150223/IMG_20150223_113102_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150223/IMG_20150223_113108_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Azt azert hozzateszem, hogy a het folyaman le kell csereljem az olajat mert mar itt az ideje. Elfogadhato meg ez a hutoviz fogyas es a habosodas?
csicsó Elküldve Február23, 2015 Elküldve Február23, 2015 Hello. A tegnap irtam, hogy fogyott a hutovizbol. Ma utanna toltottem es kb dedci fagyallo ment bele. Amikor megvettem az autot ket eve megjeloltem , hogy meddig van es addig toltottem most is.Remelem nem hengerfelyes mert az olajsapka az igy nez ki: http://kepfeltoltes.hu/150223/IMG_20150223_113102_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150223/IMG_20150223_113108_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Azt azert hozzateszem, hogy a het folyaman le kell csereljem az olajat mert mar itt az ideje. Elfogadhato meg ez a hutoviz fogyas es a habosodas? Az mennyi?Ha 1dl akkor az nem gond :icon1: Amúgy a kiegyenlítőtartály oldalán ott a jelölés,hogy hidegen hol a min.szint(középen kb.) a "capuuccino" szerűség az olajbetöltön se probléma,a téli több hidegüzem miatt van,nekem is ilyen minden télen :smartass:
terry13 Elküldve Február23, 2015 Elküldve Február23, 2015 Az mennyi?Ha 1dl akkor az nem gond :icon1: Amúgy a kiegyenlítőtartály oldalán ott a jelölés,hogy hidegen hol a min.szint(középen kb.) a "capuuccino" szerűség az olajbetöltön se probléma,a téli több hidegüzem miatt van,nekem is ilyen minden télen :smartass: bocs most latom hogy elirtam. 2 decirol van szo kb
Recommended Posts