retfirD Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Teljesen melegre állítottam de semmi, mentem vele 5-km-et meg járt a motor is de semmi ugyan úgy langyoska a levegő. Aggaszt a dolog ez az első kocsim szeretném ha bevállna. :) Első kocsinak tökéletes lesz, ha máshonnan meg jön a meleg, akkor megfagyni se fogsz! :D
Tazeka Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Első kocsinak tökéletes lesz, ha máshonnan meg jön a meleg, akkor megfagyni se fogsz! :D Megfagyni neeem de igazából csak zavaró dolog......... :D
grofbandi Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Állítsd teljesen melegre, és úgy próbáld ki, úgy meleget kell fújnia. ;) Ezt mondjuk én nem próbáltam, mert üzemmeleg motornál olyan meleget fúj, hogy alsógatyában sem bírnám ki csak 1-2 percig max. :D Én egyébként is csak lábra nyomatom, meg ablakra. Úgyis felfelé jön a meleg levegő.
scream24 Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Ezt mondjuk én nem próbáltam, mert üzemmeleg motornál olyan meleget fúj, hogy alsógatyában sem bírnám ki csak 1-2 percig max. :D Én egyébként is csak lábra nyomatom, meg ablakra. Úgyis felfelé jön a meleg levegő. Én meg csak szélvédőre tolom. Persze, ha az asszony beül, akkor egyből pata+szélvédő. :D S én sem szoktam teljesen melegre állitani, leolvadna a búrám, olyan meleget tol.
Tazeka Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Jó nektek én amúgy is fagyos szent vagyok! :D Viszont nekem még így sem annyira nagy a meleg a kocsiban éppen, hogy csak nem fázok! Ja és maxra van tekerve a fokozat és a hőmérséklet is......
scream24 Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Jó nektek én amúgy is fagyos szent vagyok! :D Viszont nekem még így sem annyira nagy a meleg a kocsiban éppen, hogy csak nem fázok! Ja és maxra van tekerve a fokozat és a hőmérséklet is...... Gondolom a hűtőviz hőmérséklete megfelelő (ca. 90fok), nem ám aztán kiderül, hogy a termosztát szar. :hiya: Ha maxra tekerném a fűtést és kettes fokozatra a ventit, üzemmeleg motornál szerintem öt perc után kiszállnék. Főleg ilyenkor, amikor még nincs nagy hideg. :icon1:
DarthVödör Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 (edited) On 2014. 11. 21. at 21:01, Tazeka írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör
grofbandi Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Jó nektek én amúgy is fagyos szent vagyok! :D Viszont nekem még így sem annyira nagy a meleg a kocsiban éppen, hogy csak nem fázok! Ja és maxra van tekerve a fokozat és a hőmérséklet is...... Milyen motorral szerelt Astrád van?
Tazeka Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Egy 1.6-os 16 szepepes 2003-as évjáratú autóról van szó srácok. :)
grofbandi Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Egy 1.6-os 16 szepepes 2003-as évjáratú autóról van szó srácok. :) Csak azért kérdeztem, mert a dieseleknek gyengébb a fűtése. A tiéd ezek szerint benzines, azok pedig jól fűtenek. Ellenőrizni kellene a termosztátot, ha az jó, akkor a fűtéscsapot, és a radiátorokat, esetleges dugulás miatt.
padarmisi Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Csak azért kérdeztem, mert a dieseleknek gyengébb a fűtése. A tiéd ezek szerint benzines, azok pedig jól fűtenek. Ellenőrizni kellene a termosztátot, ha az jó, akkor a fűtéscsapot, és a radiátorokat, esetleges dugulás miatt.
padarmisi Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Nekem 1999-es 1,7 td isuzu motoros Astrám van! Nekem kb tegnap 8 km után erte el az üzemi hőfokoraz autó! Szerelő mondta, hogy cserélhetünk termosztátot, de neki is ezzel a motorral volt autòja es ugyanezt produkálta! Bár az tény, hogy tegnap alacsony volt a szint a hűtővíz rendszerben! Feltöltöttem rendesen, ma már valamivel hamarabbmelegedett! Sajnos a kiegy. Tartalyomnál a "cupákjánál" ahova egy kis cső csatlakozik meg van repedve és lassan szivárog! Szerelő meg különböző ragasztókkal kisérletezik, de inkább veszek bontott tartályt mert az lenne 5000 így meg töltögethetem a drága fagyállót míg sikerül neki a megfelelő ragasztót megtalálnia! Valaki esetleg tud olyan oldalt ahol találhatnék bontott kiegyenlítő tartályt? Beszereles gondolom nem bonyolult!
oriat Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Nekem 1999-es 1,7 td isuzu motoros Astrám van! Nekem kb tegnap 8 km után erte el az üzemi hőfokoraz autó! Szerelő mondta, hogy cserélhetünk termosztátot, de neki is ezzel a motorral volt autòja es ugyanezt produkálta! Bár az tény, hogy tegnap alacsony volt a szint a hűtővíz rendszerben! Feltöltöttem rendesen, ma már valamivel hamarabbmelegedett! Sajnos a kiegy. Tartalyomnál a "cupákjánál" ahova egy kis cső csatlakozik meg van repedve és lassan szivárog! Szerelő meg különböző ragasztókkal kisérletezik, de inkább veszek bontott tartályt mert az lenne 5000 így meg töltögethetem a drága fagyállót míg sikerül neki a megfelelő ragasztót megtalálnia! Valaki esetleg tud olyan oldalt ahol találhatnék bontott kiegyenlítő tartályt? Beszereles gondolom nem bonyolult! Valóban jobb megoldásnak tűnik a csere. Én Cromax-nál vettem újat. A csere nem bonyolult. Véleményem szerint bátran nekiállhatasz. Csövek le, tartály ki, új tartály be, csövek vissza. Minden adja magát. Igaz nekem benzines az autóm, de szerintem ez a rész közel hasonló lehet.
padarmisi Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Valóban jobb megoldásnak tűnik a csere. Én Cromax-nál vettem újat. A csere nem bonyolult. Véleményem szerint bátran nekiállhatasz. Csövek le, tartály ki, új tartály be, csövek vissza. Minden adja magát. Igaz nekem benzines az autóm, de szerintem ez a rész közel hasonló lehet. Igen sztem csere lesz! Én sem látom bonyolultnak a dolgot 1
ftamas0201 Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Gondolom a hűtőviz hőmérséklete megfelelő (ca. 90fok), nem ám aztán kiderül, hogy a termosztát szar. :hiya: Ha maxra tekerném a fűtést és kettes fokozatra a ventit, üzemmeleg motornál szerintem öt perc után kiszállnék. Főleg ilyenkor, amikor még nincs nagy hideg. :icon1: Nekem is kell 5-10 km hogy a víz el kezdjen felfelé kúszni, és akkor is csak 80-83 fokig megy. Nyáron klímával 40 fokba elérte a 90et. Amúgy fűteni ez is fűt mint a fene, én is leizzadnék max fűtés mellett. Viszont a víz hőfok normalis? Tartály nekem a max jelzésig van, 10ezer kmen egy deci se fogy.
gezoli Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Nekem is kell 5-10 km hogy a víz el kezdjen felfelé kúszni, és akkor is csak 80-83 fokig megy. Nyáron klímával 40 fokba elérte a 90et. Amúgy fűteni ez is fűt mint a fene, én is leizzadnék max fűtés mellett. Viszont a víz hőfok normalis? Tartály nekem a max jelzésig van, 10ezer kmen egy deci se fogy. Nekem is műszer szerint 83-85oC Nem emlékszem, hogy régebben mennyi volt, de egy kis araszolgatásnál fölmegy 90-ig
barics Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Nekem is műszer szerint 83-85oC Nem emlékszem, hogy régebben mennyi volt, de egy kis araszolgatásnál fölmegy 90-ig Nálam is pont ugyanaz mint gezoli esetében, nyáron talán 2-3 fokkal magasabb. Z16XE
ftamas0201 Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Köszönöm nektek. Akkor úgy tűnik hogy az opeleknél ez a normális és nem rossz a termosztát :) Araszolgatásnál természetesen ez is felmegy, de normál tempóban az a 80-82 fok tényleg és se feljebb se lejjebb, ott beáll szinte.
padarmisi Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan lehet esetleg videót feltöltrni ide? Most vettem észre, hogy olaj folyás van a motornál, de elmagyarázni sajna nem tudom hogy honnan! Nem akarok hülyeséget mondani, de gyertyát mondanék,mert 4db van a motor első részén :-(
grofbandi Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan lehet esetleg videót feltöltrni ide? Most vettem észre, hogy olaj folyás van a motornál, de elmagyarázni sajna nem tudom hogy honnan! Nem akarok hülyeséget mondani, de gyertyát mondanék,mert 4db van a motor első részén :-( Videót a youtube-ra, a linket meg ide.
scream24 Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Nekem is kell 5-10 km hogy a víz el kezdjen felfelé kúszni, és akkor is csak 80-83 fokig megy. Nyáron klímával 40 fokba elérte a 90et. Amúgy fűteni ez is fűt mint a fene, én is leizzadnék max fűtés mellett. Viszont a víz hőfok normalis? Tartály nekem a max jelzésig van, 10ezer kmen egy deci se fogy. A műszerfalon kb. nekem is ilyen értékek voltak láthatóak. OBD-vel nézve viszont már 88-90 fokos a víz. Mondjuk most már a műszerfalon is ennyit látok, mivel amikor ledeztem akkor beállítottam mind a három mutatót a megfelelő értékre. Igy most eléggé pontosak.
csicsó Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Nekem meg elkezdett liftezni a vízhőfok mutató. 80-90-es tempónál a szokásos 85-87fok,ha visszaállok 50-60-ra akkor lemegy 81-82fokra :huh:,ha gyorsítok akkor felmegy újra Idáig ez nem volt,a termosztát 3 éves Wahler
padarmisi Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Videót a youtube-ra, a linket meg ide. Na szóval a problémám az olajfolyás lenne! Remélem a videóból látszik, hogy honnan folyik.Segítséget megköszönném mert nem nagyon értek hozzá. Itt a videó linkje: http://youtu.be/IjRycfWSQRk
mantec Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 (edited) T padarmisi!izzítógyertya (2) GM alkatrész szám: 90510924 Opel katalógus szám: 12 14 319 Bosch: - 0 250 201 039 (GLP001) - 0 250 201 045 (GLP076)NGK: Y-924U Beru: G7SB, GN013, GN954 Champion: CH189 Denso: DG-001Oem számok. Módosítva November24, 2014 : mantec 1
bocs Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Nekem 1999-es 1,7 td isuzu motoros Astrám van! Nekem kb tegnap 8 km után erte el az üzemi hőfokoraz autó! Szerelő mondta, hogy cserélhetünk termosztátot, de neki is ezzel a motorral volt autòja es ugyanezt produkálta! Bár az tény, hogy tegnap alacsony volt a szint a hűtővíz rendszerben! Feltöltöttem rendesen, ma már valamivel hamarabbmelegedett! Sajnos a kiegy. Tartalyomnál a "cupákjánál" ahova egy kis cső csatlakozik meg van repedve és lassan szivárog! Szerelő meg különböző ragasztókkal kisérletezik, de inkább veszek bontott tartályt mert az lenne 5000 így meg töltögethetem a drága fagyállót míg sikerül neki a megfelelő ragasztót megtalálnia! Valaki esetleg tud olyan oldalt ahol találhatnék bontott kiegyenlítő tartályt? Beszereles gondolom nem bonyolult! Na szóval a problémám az olajfolyás lenne! Remélem a videóból látszik, hogy honnan folyik.Segítséget megköszönném mert nem nagyon értek hozzá. Itt a videó linkje: http://youtu.be/IjRycfWSQRk Szia! Nem akarok kötekedni,Én úgy tudom 2000-es évtől pakolták G-be az ISUZU DIESEL-t(75LE), a videón a 68LE-s OPEL motoros diesel ketyeg. Én személy szerint azt tanácsolnám,hogy amennyire lehet töröld le az olajat a blokkról,azután indítsd be,és nézzed honnan folyik az olaj,talán pár perc ketyegés elég ahhoz,hogy meglásd honnan jön. De akinek ilyen motorral szerelt DIESEL-je van talán tudja konkrétan a megoldást.
Recommended Posts