hemi Elküldve Február22, 2004 Elküldve Február22, 2004 Ne nyisssssatok már minden kis hibáért klülön témát. Tessék a hozzászólásokat átmásolni 2 hétig bezárom az érintett témákat és utána törlés rulez! 1
Qpack Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 Hát ez majdnem meg volt :oops: nem sok dolog lett ide áttéve, de szerintem hemi az "Astra G gondok"-ba a nyitott témák teljesen beleférnek...inkább ezt töröld... :?
koco Elküldve Július21, 2004 Elküldve Július21, 2004 Szóval. Van nekem egy Astra G 1.4 16V 5 ajtós járművem. Az ajtók felől igen kellemetlen nyiszorgó hangokat tudnak gerjeszteni a kiváló magyar utak. Minnél több kilométer (jelenleg bő 50000) annál több zaj. Mitévő legyek? Valakinek hasonló jelenség? Köszi és üdv: koco 1
cszoli Elküldve Július22, 2004 Elküldve Július22, 2004 Ajtóktól jövő zajok: 1. Ajtókeret: megoldás: ajtóbeállítás 2. Ajtókárpit: megoldás: leszerel, érintkezési pontokhoz szivacsszigetelés, visszaszerel 3. Ablak a keretében: megoldás: sínek zsírzása évente. Más zajt még nem tapasztaltam G-nél. Zoli
cszoli Elküldve Július22, 2004 Elküldve Július22, 2004 Bocs: helyesen: más zajt az ajtó felől még nem tapasztaltam G-nél.. Azért nem ugyanaz :))
koco Elküldve Július22, 2004 Elküldve Július22, 2004 Köszi, valamikor nekiállok, és amit tudok megoldom. koco
Judy29 Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Sziasztok! Friss Astra G tulajdonosként kérem szíves segítségeteket: 1998-as 1.6i autómnak valamiért nem világít egyik féklámpája sem. Az izzók jók. Mi lehet a gond? Köszi a segitséget! Judy
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Sziasztok! Friss Astra G tulajdonosként kérem szíves segítségeteket: 1998-as 1.6i autómnak valamiért nem világít egyik féklámpája sem. Az izzók jók. Mi lehet a gond? Köszi a segitséget! Judy szija! ha az izzok jók, akkor a féklámpa kapcsolo vagy a biztositékja rossz. de inkább a kapcsoló.... egy párezer forintos tétel.... és a fékpedál fölé van egy kis konzolba bepattintva.
Judy29 Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Bocsika! A tolatólámpa nem ég. Első autóm, még egy kicsit szoknom kell, mi micsoda. Gondolom ugyanez lenne a probléma. A barátom szerint viszont a kapcsolás rajz alapján ez a lámpa egy másikkal van összekötve, a többi viszont jó. Ha a kapcsolója rossz, akkor azt hol találjuk? Köszike!
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Bocsika! A tolatólámpa nem ég. Első autóm, még egy kicsit szoknom kell, mi micsoda. Gondolom ugyanez lenne a probléma. A barátom szerint viszont a kapcsolás rajz alapján ez a lámpa egy másikkal van összekötve, a többi viszont jó. Ha a kapcsolója rossz, akkor azt hol találjuk? Köszike! a váltóba van beletekerve a tolatólámpa kapcsolo. az szokott elromlani. szintén egy párezres téma. biztosan az a rossz. ki kő cserélni. de a féklámpát és a tolatólámpát hogy lehet összekeverni :?: :?: :?: :) :D
Judy29 Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Nagyon köszi! Még annyit szeretnék kérdezni, hogy kezdjünk hozzá? Alá kell feküdni, vagy az utastérből érjük el a kapcsolót?
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Nagyon köszi! Még annyit szeretnék kérdezni, hogy kezdjünk hozzá? Alá kell feküdni, vagy az utastérből érjük el a kapcsolót? a moptortérből felülről. ugy kb. itt keresendő:
Jókiskocsi Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Szasztok! 1.4 16v. Motor kattogó hangot ad. Több független megfigyelő egyöntetűen hidrotőke kopást diagnosztizált. "Ki kéne cserélni mindet!" = drágadolog. (Hidrotőkeadalékot már próbáltam, de nem segített...) Kérdés: Nem tudtok véletlenül olyan szakembert, aki el tudná dönteni, hogy melyik hidrotőke rendetlenkedik, vagy legalább azt, hogy :) melyik henger... (4 hidrotőkényit még beruháznék). Köszi. Tom
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Szasztok! 1.4 16v. Motor kattogó hangot ad. Több független megfigyelő egyöntetűen hidrotőke kopást diagnosztizált. "Ki kéne cserélni mindet!" = drágadolog. (Hidrotőkeadalékot már próbáltam, de nem segített...) Kérdés: Nem tudtok véletlenül olyan szakembert, aki el tudná dönteni, hogy melyik hidrotőke rendetlenkedik, vagy legalább azt, hogy :) melyik henger... (4 hidrotőkényit még beruháznék). Köszi. Tom szerintem nincs olyan ember, aki meg tudná mondani hogy melyik kattog... mennyi km-t futott a motor?
Jókiskocsi Elküldve Augusztus3, 2004 Elküldve Augusztus3, 2004 szerintem nincs olyan ember, aki meg tudná mondani hogy melyik kattog... mennyi km-t futott a motor? Jelenleg 40e Km körül járok.
uhuhu Elküldve Augusztus3, 2004 Elküldve Augusztus3, 2004 Jelenleg 40e Km körül járok. 40.000 km-nél nem szokott kattogni a motor. mit töltöttél idáig bele?? prolong?, olajadalék? valami?? milyen olajjal jársz?? csak valami ilyen baja lehet... mennyi idős???
agocsp Elküldve Szeptember18, 2004 Elküldve Szeptember18, 2004 Sziasztok! Hogy / hol lehet G astrában a fényszóró magasságot állítani? (mert az utastérben lévő 0 állásban is nagyon lefelé világít) Az F astrában volt a fényszórónál egy nagy tekerő gomb, valami ilyesmit keresek itt is.
uhuhu Elküldve Szeptember18, 2004 Elküldve Szeptember18, 2004 Sziasztok! Hogy / hol lehet G astrában a fényszóró magasságot állítani? (mert az utastérben lévő 0 állásban is nagyon lefelé világít) Az F astrában volt a fényszórónál egy nagy tekerő gomb, valami ilyesmit keresek itt is. a fényszoró tetén lévő imbusz nyilásokba behelyezett imbuszkulcs tekergetésével. na ezt jól megaszondtam :)
agocsp Elküldve Szeptember18, 2004 Elküldve Szeptember18, 2004 a fényszoró tetén lévő imbusz nyilásokba behelyezett imbuszkulcs tekergetésével. na ezt jól megaszondtam :) Sejtettem, csak nem akartam eltekerni. De majd most... Köszi!
FABRO Elküldve Szeptember21, 2004 Elküldve Szeptember21, 2004 Ez nem műszaki és nem is probléma , mégis... :!: Eladó 4db 185/60vagy65 R15-ös gyári G Astra Continental gumi kb70-80%osak. Ir.ár.: 7eFt/db Írj, megegyezünk! :wink: 1
marcusanton Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Sziasztok! A következQ kérdésem lenne. Van egy Astra G-m amit használtan vettem -1999 -es, 1,4- 16 szelepes, 60000 km-t futott, és eddig minden rendben vokt vele. Néhány napja azonban egyszerqen nem indult el. egyet-kettQt hörrent a motor aztán csak az önindító megy. Elvittem szerelQhöz. azt mondta, hogy az egész vezérlés elállítódott, de Q is értetlenül ált a dolog elQtt, mert azt mondta úgy néz ki, mintha valaki rosszul rakta volna össze, úgy el vannak fordulva egymástól vezérmqtárcsák, a vezérmqszíj meg tök feszes. Azt mondta vigyem szervízbe mert evvel nem tud mit kezdeni ill. nem akar belenyúlni. Jelenleg a szervízben van a kocsi, de még nem tudok semmit. Mi okozhatja ezt a hibát? Lehetett-e valami elQzménye az elQzQ tulajnál? Mekkora hiba ez, javítási költségek? Ha most sikerül megcsinálni, akkor a jövQben mire számíthatok- jó lesz, vagy elQfordulhat még? (megítélésem szerint nem szokványos a dolog, és eléggé zsebbenyúlós lesz) :?
uhuhu Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Sziasztok! A következQ kérdésem lenne. Van egy Astra G-m amit használtan vettem -1999 -es, 1,4- 16 szelepes, 60000 km-t futott, és eddig minden rendben vokt vele. Néhány napja azonban egyszerqen nem indult el. egyet-kettQt hörrent a motor aztán csak az önindító megy. Elvittem szerelQhöz. azt mondta, hogy az egész vezérlés elállítódott, de Q is értetlenül ált a dolog elQtt, mert azt mondta úgy néz ki, mintha valaki rosszul rakta volna össze, úgy el vannak fordulva egymástól vezérmqtárcsák, a vezérmqszíj meg tök feszes. Azt mondta vigyem szervízbe mert evvel nem tud mit kezdeni ill. nem akar belenyúlni. Jelenleg a szervízben van a kocsi, de még nem tudok semmit. Mi okozhatja ezt a hibát? Lehetett-e valami elQzménye az elQzQ tulajnál? Mekkora hiba ez, javítási költségek? Ha most sikerül megcsinálni, akkor a jövQben mire számíthatok- jó lesz, vagy elQfordulhat még? (megítélésem szerint nem szokványos a dolog, és eléggé zsebbenyúlós lesz) :? sajnos ha átugrott a vezérlés akkor zsebbenyulós lesz,mert összeakad a motor, és elgörbülhetnek a szelepek. Vagy a vizpumpád szart be, vagy egyszerüen a vezérmü szij elkopott, és vagy elszakadt, vagy átugrott. ezért kell kicserélni vásárláskor a vezérlést. gyári cuccokból olyan 100-150 ezer simán szokott lenni.... melyik szervizben áűlla za utó?? 1
marcusanton Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 sajnos ha átugrott a vezérlés akkor zsebbenyulós lesz,mert összeakad a motor, és elgörbülhetnek a szelepek. Vagy a vizpumpád szart be, vagy egyszerüen a vezérmü szij elkopott, és vagy elszakadt, vagy átugrott. ezért kell kicserélni vásárláskor a vezérlést. gyári cuccokból olyan 100-150 ezer simán szokott lenni.... melyik szervizben áűlla za utó??
Judy29 Elküldve Október19, 2004 Elküldve Október19, 2004 Sziasztok! A hideg idő beálltával felmerült egy kis problémám: nem működik a hátsó ablak fűtése. Kérdésem, hogy mi lehet a hiba? Ha a szállban van szakadás, akkor azt szélvédő-csere nélkül meg lehet oldani? Köszi! Judy 1
Recommended Posts