redline Elküldve Október16, 2004 Megoszt Elküldve Október16, 2004 ez tök jol néz ki! itt meg is lehet shoppingolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október21, 2004 Megoszt Elküldve Október21, 2004 ugye jól látom, hogy ezen az autón van pár nem gyári cucc?? 88ban ugye nem raktak c20xe-t a Kadettba? Emlékeim szerint az csak a 90 utáni utolsó sorozatba került, vagy tévedek? Sőt mintha a belső is egy asztmából jött volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október21, 2004 Megoszt Elküldve Október21, 2004 A motornál valszeg igazad van, a belső meg a leírás szerint: "Opel Astra digit műszerfal," :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október21, 2004 Megoszt Elküldve Október21, 2004 A motornál valszeg igazad van, a belső meg a leírás szerint: "Opel Astra digit műszerfal," a betük bonyolultak, maradok a képeknél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október22, 2004 Megoszt Elküldve Október22, 2004 88-ban már szerelték C20XE-t Kadettba. Sőt a 89-es Calibrákba is szerelték ezt a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október22, 2004 Megoszt Elküldve Október22, 2004 Yes ! Az én Calimba is egy '88-as C20XE Kadett GSi 16V hengerfeje került. Azok még mind cossi fejek voltak. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 booohhh azannya de jól néz ki itt van még pár info....sztem 400-ért ideadná ha vinném a lóvét egyben...játszósautónak meg jolenne :D ez sem rossz a 17es talpakkal de miért piros? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Nekem a sárga jobban bejön, a piros túl magasan van... :wink: Kiváncsi lennék milyen állapotban van a mocijuk... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Nekem a sárga jobban bejön, a piros túl magasan van... :wink:nekemis Kiváncsi lennék milyen állapotban van a mocijuk... :roll: hát igen...de mondjuk játszós auto lenne...ezen most kicsit gerjedek hogy megnézzem e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Látom Redi szenvedsz... :) :) Eladjam, ne adjam most mi legyen Astrát vegyek vagy Kadettet :roll: , de akkor el kell adnom a strandkorlátkék csodát.... Most mi legyen... :roll: :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 ezt az autót tavaly 1 millióért hirdették, de akkor szép felnik voltak rajta..gondolom ez a téli cucc most alatta.....amugy nekem tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November29, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2004 Piros -> Cross - Country :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2004 Megoszt Elküldve November29, 2004 ezt az autót tavaly 1 millióért hirdették, de akkor szép felnik voltak rajta..gondolom ez a téli cucc most alatta.....amugy nekem tetszik Redi! Mi lenne ha egyszer valami normális színű autóban gondolkodnál... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 Mér? Legalább könnyű fölismerni a tömegben. :) Ha megveszi átkereszteljük greenline-nak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts