gsi16v.pizoman Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Most nemtudom hogy örüljek vagy sirjak. Egyfelöl jó hir mert a kocsi jobb állapotban van mint gondoltam, rossz hogy a srác nem biztos abban mit akar tenni vele. HI!!! Na itt vannak a képek , sajna csak este volt időnk,de azért nem lettek annyira rosszak, élőben még jobb a gép!!!Most ELADÓ fázisban van az autó :-) (vajon meddig?) 17"-os felnik 205/40-es gumik,ültetés nem tudjuk mennyi mert már így vette, de a kezem nem fér be a sárvédő és a gumi közé :-), Direktszűrő, Lexmaul-szívósor,Lexmaul-kipuff rdsz. komplett,fóliázott ablakok,LCD műszerfal stb... NA???????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Na itt vannak a képek , sajna csak este volt időnk,de azért nem lettek annyira rosszak, élőben még jobb a gép!!!Most ELADÓ fázisban van az autó :-) (vajon meddig?)ez egy télleg nagyon szép auto! 17"-os felnik 205/40-es gumik,ültetés nem tudjuk mennyi mert már így vette, de a kezem nem fér be a sárvédő és a gumi közé :-), jo ez téged ismerve akár gyári magasság is lehet :) NA???????????????? hehhh nehéz helyzet..... :? most pont ott tartok, hogy inkább Astra GSi lesz mert eddig nem sok olyan Kadettet láttam ami megfelelt volna..erre tessék itt egy :? :? :? azt nemtudod mennyire tartja a haverod a kocsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 700 ezer körül akarna kapni érte de alku képes , sőt ha eladod nekem a szívósort 50ezer Huf-ért akkor már annyival is olcsóbb :-)!Te mennyit adnál érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Te mennyit adnál érte? Nagyon nehéz kérdés, már épp kezdtem belenyugodni hogy Astra gsi lesz a dologból. Persze ehhez némi hitelre lesz szükség, a Kadettre először azért gondoltam mert ugyis játszósautonak 8) szánom és az ment volna önerőböl. Pont mikor feladnám Kadettes terveim itt egy nagyon jónak tűnő példány....ehh micsináljak :? Érdekelne még az évjárat, km, meg minden részletesen akár mailban is (ne untassuk itt a többi fórumozót) 100 szónak is 1 a vége: igy láttatlanban 600-at mondok rá! (persze megvétel megnézetném szerelővel stbstb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 :roll: hú bakker! :roll: én meg pont ilyenre gondoltam rohangálósnak... de most inkább mégsemnem van rá keret :? pedig ha lenne, már csak azért is megvenném Redline elől :twisted: De ha már így felraktad a képeket, szerintem senkit nem untatnál az adatokkal Mr.Pizoman! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2004 Hmm... aranyos :) Az én igényeimet is ki tudná elégíteni... persze csak télen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 Hi!!! Redline és akiket érdekelne a fenti képeken látható kadett!!! 06-70-5687-812, keresd Andrist, rám hivatkozhatsz, övé az autó és azt mondta nyugodtan lehet keresni a részletekkel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Opel Kadett galéria a carstyling.hu-n Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2004 hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 hehe: http://kep.tar.hu/fbalazs/images/pic5207329.jpg mi az öröm forrása??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (nem ugy votl hogy lekaparod azt a matricát? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május27, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2004 Majd, ha kapok helyette Club-matrinyát... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május30, 2004 Megoszt Elküldve Május30, 2004 tessék kérni! és akkor kapsz!! tudud: néma gyereknek anyja veri ki..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május30, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2004 Kértem és kaptam... most már valamivel jobban érzem magam... Most viszont Tőled is kérek: Nézz utána kedden a tető záró cuccnak (anyós-oldali) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május30, 2004 Megoszt Elküldve Május30, 2004 Kértem és kaptam... most már valamivel jobban érzem magam... Most viszont Tőled is kérek: Nézz utána kedden a tető záró cuccnak (anyós-oldali) köszi állandóan tönkreteszed azt a jó ótót :) nyitott tetővel jöttetek hazáig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május30, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2004 az autópálya kapuig. (kb. 35. km) le is égett a nyakam :roll: Ott megelőztük a Tas&Sz.Miki Companyt :twisted: , elkezdett zuhogni az eső 8) , leálltunk, tető fel :wink: , Évi meg bontotta a kocsit :shock: :shock: :shock: Így meg nem igazán zárható a tető, tehát nem is a VIII.ban éjszakázik a kocsi. Korpamesternek viszont elismerésem, minden közlekedési szabályt betartott, csak egy vasúti átkelőbe ment bele 45-55el... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május30, 2004 Megoszt Elküldve Május30, 2004 az autópálya kapuig. (kb. 35. km) le is égett a nyakam :roll: Ott megelőztük a Tas&Sz.Miki Companyt :twisted: , elkezdett zuhogni az eső 8) , leálltunk, tető fel :wink: , Évi meg bontotta a kocsit :shock: :shock: :shock: Így meg nem igazán zárható a tető, tehát nem is a VIII.ban éjszakázik a kocsi. Korpamesternek viszont elismerésem, minden közlekedési szabályt betartott, csak egy vasúti átkelőbe ment bele 45-55el... :wink: igy legalább az Évi megszáradt teljesen :) :) :oops: :twisted: A korpamester rendes gyerek . :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május30, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2004 Az a gáz, hogy ha jól emléxem az árakra, Évi ezen kézmozdulata kb. 40 ropimba fog fájni :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május31, 2004 Megoszt Elküldve Május31, 2004 nemvolt nehéz leelözni 120 as tempo nemsok de legalább megáltamn hogy mivan mikor a spanodmondta hogy o.k. csak a tetöt csukod amúgy megvagyok elégedve az omegával 230-at simán tartja majd ha lessz gumim megnézem mi a vége üdv tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május31, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2004 Jó az az Omega, jó vétel volt. Az Asconádat sajnálom - a tavalyi bemutatód szép volt :) Ezt a tegnapi "hibát" meg betudtam az anyag elfáradásának. bye Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Jó az az Omega, jó vétel volt. Az Asconádat sajnálom - a tavalyi bemutatód szép volt :) Ezt a tegnapi "hibát" meg betudtam az anyag elfáradásának. bye meg az Évi nagy és erős autószerelő kezének :-) :oops: :) :o :) :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Ha már volt róla szó, valaki nem tud kűdeni opelklub matricát néköm is?? (felragasztanám a lovasszekérre hey) 117 lovas szekér 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Ha már volt róla szó, valaki nem tud kűdeni opelklub matricát néköm is?? (felragasztanám a lovasszekérre hey) 117 lovas szekér 8) aztat csak klubtag kaphat.... temár azvagy?? mer akkó neked jár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 ..nem vagyok. ..hogyan lehetnék :?: Mivel jár :?: Szolgáltatás :?: Tagdij :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 ..nem vagyok. ..hogyan lehetnék :?: Mivel jár :?: Szolgáltatás :?: Tagdij :?: küggyé nekem egy emailcimet ide : akos@opelklub.hu és akkó küdök neked választ. bár itt is találsz infót: Klubinformációk http://www.opelklub.hu/index.php?option=co...&id=4&Itemid=31 Csatlakozz TE is! http://www.opelklub.hu/index.php?option=co...d=132&Itemid=31 Alapszabályzat: http://www.opelklub.hu/index.php?option=co...id=43&Itemid=31 GY.I.K - jelentkezéssel kapcsoltos kérdések: http://www.opelklub.hu/index.php?option=co...d=138&Itemid=25 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Régen volt itt mozgás :evil: írogassatok ide is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts