FBalazs Elküldve Január12, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január12, 2004 A szépséghibája az, hogy üvegszálas cuccból :) Azért a műanyagban valahogy jobban bízom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2004 Ilyeneket még úgy sem láttatok - kadetthez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 FBalázs Tényleg nem, és szomorú vagyok, hogy F astrához sem látok normálisat. De a tieden jól nézne ki a szintelen. Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január21, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2004 Az a gáz, hogy ezeket is csak valahol Braziliában lehet(ne) beszerezni. Német tuningoldalakon nem találtam még szinte semmit. Ha valami szépet szeretnél, azt sajnos neked kell megtervezned, legyártanod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január21, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2004 Az a gáz, hogy ezeket is csak valahol Braziliában lehet(ne) beszerezni. Német tuningoldalakon nem találtam még szinte semmit. Ha valami szépet szeretnél, azt sajnos neked kell megtervezned, legyártanod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 ujabb GSi kérdés: a napfénytető az default? (máramelyiken van rendes tető nem ilyen FBalázs féle nyakunkbaszakadazeső deazériscabrió edition autórol van szó :twisted: :twisted: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Red vonal Nem. Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Redline!!!! Egyik ismerősöm még nem biztos a dolgában,de lehet hogy eladná a gépét, egy kadett gsi-t. Amit tudok róla, elöl hátul tárcsa fék, 17"-os felnik 205/40-es gumikkal, LCD-s Műszerfal ( tiszta Knight Rider feeling ), C20xe motor , direktszűrő, LEXMAUL-szívósor!!!!!!!!, teljes LEXMAUL kipuff rendszer!!!!!!!!Asszem valami Mantzel spoilerezés van elöl.S ami eltántoríthat AF-es motor, sárvédőívek cserések lennének hátul, 700ezer körül mondta az árat! A szívósort próbáltam külön megvenni tőle , de nem adja az álnok :-) "köll az nékem is (nevetve)..." mondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Redline!!!! Egyik ismerősöm még nem biztos a dolgában,de lehet hogy eladná a gépét, egy kadett gsi-t. Amit tudok róla, elöl hátul tárcsa fék, 17"-os felnik 205/40-es gumikkal, LCD-s Műszerfal ( tiszta Knight Rider feeling ), C20xe motor , direktszűrő, LEXMAUL-szívósor!!!!!!!!, teljes LEXMAUL kipuff rendszer!!!!!!!!Asszem valami Mantzel spoilerezés van elöl.S ami eltántoríthat AF-es motor, sárvédőívek cserések lennének hátul, 700ezer körül mondta az árat! Pizo ez a jól hangzik! Az a problem, hogy olyan április körül dől(ne) el, hogy akkor most bele tudok e fogni vagy sem :? pontosan mit is jelent az AF-es motor?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Valami autófelügyeletis bejegyzés , az átépítésnél valami gáz volt a motor eredetét illetően asszem és talán külföldre utazás alkalmával jelenthet ez gondot (szerintem külföldről lett a motor behozva és itthon nem volt forgalomba helyezve és mivel nem lopott de nem voltak neki előző életét bizonyító papírjai ezért kapta az af-et ----hozzáteszem ez szigorúan az én tippem és lehet nagy balf@szság amit írtam), valami ilyesmit tudok erről az egészről ,de biztos valaki jobban tudja hogy miért kap egy motor af-es bejegyzést Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 fénykép esetleg? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Majd lekapom neked és felteszem a képeket (Hétvégén találkozom vele) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február5, 2004 Megoszt Elküldve Február5, 2004 Fbalázs álma: Cikk: http://www.opelclub.de/kadett698.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2004 nem rossz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2004 Megoszt Elküldve Február17, 2004 minden Kadett GSi-t digit müszerfalal gyártottak? :shock: :shock: eddig akármilyen hirdetést néztem (szigoruan csak érdeklődés miatt) lcd-vel hirdették hogyisvanez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2004 ha jól emléxem, az első szériában volt digit nélküli is Aztán megjelent a "lázmérős" vagy nyomatékgörbés fordulatszám mérővel szerelt, majd a félkörívessel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2004 Megoszt Elküldve Február17, 2004 a tiéd milyen? azt akartam megnézni a talin is csak az a rohatt riszto megijesztett :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2004 gyújtás nélkül úgy sem látsz rajta semmit :) Amúgy félköríves... képet sajna nem tudok most tolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 gyújtás nélkül úgy sem látsz rajta semmit :)tudom :D Amúgy félköríves... képet sajna nem tudok most tolni :lol: lécci nagyongyorsan keríst egyet mert egyfélét már láttam, de nemtudom hogy az melyik a te definiciod szerint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 ujabb GSi kérdés: a napfénytető az default? (máramelyiken van rendes tető nem ilyen FBalázs féle nyakunkbaszakadazeső deazériscabrió edition autórol van szó :twisted: :twisted: ) Naaaaaa!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Naaaaaa!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 télleg Pizo mivan haverod gépével? Igértél itt képeket meg leírások meg minden csodát mi meg csak várunk, csak várunk, csak várunk.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Lenne egy olyan kérdésem kadettes társakhoz, hogy lehet-e valahol kapni kadettgsihez desgin hácssó lámpát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 télleg Pizo mivan haverod gépével? Igértél itt képeket meg leírások meg minden csodát mi meg csak várunk, csak várunk, csak várunk.... :) Hi!!! Csak azért nem volt eddig semmi mert állandóan változik a helyzet,"eladomnemadom",de ígértem képeket úgyhogy csinálok akkor róla, ja és én tudtam rosszul meg is kaptam érte, NEM ROHAD a sárvédő, karosszéria egyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 Csak azért nem volt eddig semmi mert állandóan változik a helyzet,"eladomnemadom",de ígértem képeket úgyhogy csinálok akkor róla, ja és én tudtam rosszul meg is kaptam érte, NEM ROHAD a sárvédő, karosszéria egyben. Most nemtudom hogy örüljek vagy sirjak. Egyfelöl jó hir mert a kocsi jobb állapotban van mint gondoltam, rossz hogy a srác nem biztos abban mit akar tenni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts