Smith Elküldve November19, 2017 Elküldve November19, 2017 16 perce, georgee írta: Még egy kérdés, a cons.ption menübe ha belépek melyik mutratja a foigyasztásomat 100km-en? Mert még arra nem jöttem rá. Talán még ezt is megpiszkálom. Igen,a gyújtástól indul az időmérése,a TT menü az összes időt jelzi. A consumption - fogyasztás menü : Ci - átlag fogyasztás ---> Cm - km/liter ---> Ch - Liter/óra ---> Cp - az indítás óta fogyasztott üzemanyag ---> CM - összes átlag Km/liter ---> CT - totál fogyasztás a "reset" óta. Pont az nincs megírva a programban amit szeretnél 100KM/L, ezt más is jelezte már! Szerintem aki használja örülne a fejlesztésnek,többek között én is,sok sikert ha vállalod! A motor leállításakor érdemes megvárni a "good bye" feliratot,ha ez előtt kirántod a kulcsot akkor nem menti el az utazás során mért adatokat! Emiatt volt aki egy kis időzítő kapcsolást épített,(a kulcs szál már elromlott,így csak gyújtásról tudta használni és a motorleállításakor nem volt mentése).
georgee Elküldve November20, 2017 Elküldve November20, 2017 23 órája, Smith írta: Igen,a gyújtástól indul az időmérése,a TT menü az összes időt jelzi. A consumption - fogyasztás menü : Ci - átlag fogyasztás ---> Cm - km/liter ---> Ch - Liter/óra ---> Cp - az indítás óta fogyasztott üzemanyag ---> CM - összes átlag Km/liter ---> CT - totál fogyasztás a "reset" óta. Pont az nincs megírva a programban amit szeretnél 100KM/L, ezt más is jelezte már! Szerintem aki használja örülne a fejlesztésnek,többek között én is,sok sikert ha vállalod! A motor leállításakor érdemes megvárni a "good bye" feliratot,ha ez előtt kirántod a kulcsot akkor nem menti el az utazás során mért adatokat! Emiatt volt aki egy kis időzítő kapcsolást épített,(a kulcs szál már elromlott,így csak gyújtásról tudta használni és a motorleállításakor nem volt mentése). Igyekszem, ahogy időm és ismereteim engedik. Valahogy ezeket a Ci-CM stb rövidítéseket igyekszem magyarra fordítani, mert nem (volt) elég egyértelmű a számomra. Igyekszem belemélyülni a témába. Tegnap Opcommal is néztem a fogyasztást, kb 1 liter különbséget mutatott, de ez autónként változó, így ebbe nem nyúlok bele. A kulcskihúzás időzítő... A 7809 elé érdemes egy nagyobb kondit tenni (~1mF), még ha a kulcs ki is van húzva, annyi energia marad, ami elég neki a mentésre. Valahogy azt az összes átlagot kéne megpiszkálni. Viszont ha a km/litert felszorzom azzal nem a valós átlagot kapom. Még nem látom át mi alapján monitorozza a fogyasztást. Illetve itt jó lenne bővíteni a tudásomat az injektorok működéséről is. Ha tudok valamit jelentkezek. Addig társalogjunk, minden tapasztalat érdekel, hogy eltudjak indulni valamerre.
Smith Elküldve November20, 2017 Elküldve November20, 2017 Az 1 liter különbség adódhat abból is ha menet közben kijelzést váltogatsz,az vettem észre hogy a menük nyomkodásakor amíg kiírja a menü címét addig nem figyeli/számolja a kapott impulzusokat. A víz hőmérséklet érték kijelzését próbáltam beleírni (az egyik analóg bemenetre kötve fesz.osztóval) de elakadtam,a menürendszer összezavarodik bármit belenyúlok..
georgee Elküldve November21, 2017 Elküldve November21, 2017 Furcsa, mert a párom vezetett, és neki jött ki többre 1 literrel, amikor én vezettem akkor nagyjából reálisat mutatott. Nem volt nyomkodva menet közben. Igen nyomkodásonként 3 másodperc a késleltetés menünként. Tehát elképzelhető amit írtál, viszont többet fogyasztott, mint amit az opcom mért. Vízhőmérséklet: Tudni kéne a hőjeladót, hogy milyen intervallumban dolgozik 0-5V vagy 0-12V erre megy a feszosztó, és szerintem a battery menüpontot CTRL+C CTRL+V vel klónozod, a batteryt átírod waterra. Illetve itt már lesz egy feszültség értéked amit analogként kiolvasol, amit csak felkell szorozni (vagy osztani?) a feszültség hőmérséklet váltójával. Illetve a bemenetet az elején átírod, melyik pin lesz analog bemenet, és a battery részen átírod a lábat, mit olvasson. Kb ennyi lenne felszínesen a vízhőfok mérése. A másik amit tegnap tárgyaltunk a fogyasztás 100km-en. Elvileg a kütyü tárolja az összes elfogyasztott üzemanyagot, illetve az összes megtett kilométert. Ebből a két eltárolt értékből szerintem kilehet számolni az átlagot. Minnél nagyobb az érték annál pontosabb lehet az átlag. Jelenleg ez még nekem csak egy elmélet. Ahogy időm engedi ráállok a témára.
M.o.r.t.e. Elküldve November21, 2017 Elküldve November21, 2017 Sziasztok Érdekel a tema engem is Lathatok kepet a kesz eszkozrol ahogy a kocsiba van benne? Kabel osszekotozesrol gondoltam Koszonom!
Smith Elküldve November22, 2017 Elküldve November22, 2017 georgee : igen,pont ezt csináltam amit leírtál, a Battery menüt meghagytam és egy plusz menüt tettem bele ami sehogy sem akart normálisan működni,majd a téli estéken jobban kivesézem. Szerintem helytálló az elméleted! Morte : itt a drive-omon nézd meg a .pdf-et,abban van bekötési segítség.A kocsiban bárhová teheted,nekem (az állandó programozás miatt) a kesztyűtartó bal oldalánál van kötözővel rögzítve.
Stevy Elküldve November27, 2017 Elküldve November27, 2017 F-es TID-jére nem láttatok valahol hasonló programot ?
Smith Elküldve November29, 2017 Elküldve November29, 2017 On 2017. 11. 27. at 7:26, Stevy írta: F-es TID-jére nem láttatok valahol hasonló programot ? Szia. Aki ismeri az Arduino programnyelvet át tudja alakítani bármilyen kijelző típusra. De létezik F-re is BC itt témáznak a németek róla. Itt egy magyar leírás : http://opelmuhely.com/files/UBCV7/UBCV7_hasznalati_utmutato_2013_11_15.pdf
Farika Elküldve Január1, 2018 Elküldve Január1, 2018 Üdv. Cid kijelzőm van ncdr1100as rádióval amiről ugye lehet vezérelni a bc-t. Kérdésem a következő hogy a gyári rádiót ha le akarom cserélni akkor ugye a bc el veszik és akkor már csak az új rádiót fogja mutatni a kijelző (zene rádió idő). Valahogy esetleg nem lehet össze hozni hogy egy másik Rádióval is lehessen vezérelni fogyasztás meg a többi dolog jó lenne ha meg maradna. Előre is köszönöm
szisszo Elküldve Január22, 2018 Elküldve Január22, 2018 Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Lenne egy kikelző, ami egy kicsit hibás. Lehet javítani vagy cserélni kell ? Plusz multis kormányom van, vettem hozzá gyári magnót, összedugom a 2db csatit, és nem csinál semmit, bármit nyomok! A vezetékeknél látok egy telefonszinór szerűséget, ez gyári vagy valalmi maszekolás?Minden segítséget szívesen fogadok!
gezoli Elküldve Január23, 2018 Elküldve Január23, 2018 20 órája, szisszo írta: Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Lenne egy kikelző, ami egy kicsit hibás. Lehet javítani vagy cserélni kell ? Plusz multis kormányom van, vettem hozzá gyári magnót, összedugom a 2db csatit, és nem csinál semmit, bármit nyomok! A vezetékeknél látok egy telefonszinór szerűséget, ez gyári vagy valalmi maszekolás?Minden segítséget szívesen fogadok! Az ISO csati egybe van öntve de három részből áll. -Remote -Táp -Hangszóró csatlakozás Ezeket szét lehet választani egymástól, de csak roncsolással. Kérdés még, hogy milyen gyári rádiót vettél?
szisszo Elküldve Január23, 2018 Elküldve Január23, 2018 4 perce, gezoli írta: Az ISO csati egybe van öntve de három részből áll. -Remote -Táp -Hangszóró csatlakozás Ezeket szét lehet választani egymástól, de csak roncsolással. Kérdés még, hogy milyen gyári rádiót vettél? Philips CAR400
zoli632 Elküldve Január26, 2018 Elküldve Január26, 2018 Sziasztok! Egy kis programozási segítséget szeretnék kérni. Hogyan tudom kiírni egy változó értékét? A példaprogramban ez szerepel: MyTid.display_message(first,1,1); // (speed,position) MyTid.display_message("This is a test...",4,2); A ("This is a test...",4,2) helyére milyen formában tudok egy változóra hívatkozni? És mit jelent a sor végén az a ,4,2? Válaszotok előre is köszönöm!
nyolc8 Elküldve Január29, 2018 Elküldve Január29, 2018 (edited) Elvileg egyszerűen beírod a változó nevét oda, tehát pl: MyTid.display_message(valtozo,4,2); A "4,2" az a karakterek hosszával, vagy poziciójával kapcsolatos dolog, még nem programoztam konkrétan ezt a dolgot, de webes, és C#, stb egyéb programnyelvekből kiindulva olyasmi lesz az. Szerk: most látom, ott van az üzenetedben mit jelentenek a számok MyTid.display_message(first,1,1); // (speed,position) tehát az első szám az a sebessége az üzenetnek (mennyi ideig legyen kint vagy talán ha hosszabb a szöveg mint a képernyő, akkor milyen gyorsan gördüljön a képernyőn), a második pedig hogy a képernyőn hanyadik karakter pozicióból induljon ki az üzenet. Módosítva Január29, 2018 : nyolc8
zoli632 Elküldve Február2, 2018 Elküldve Február2, 2018 On 2018. 01. 29. at 10:26 AM, nyolc8 said: Elvileg egyszerűen beírod a változó nevét oda, tehát pl: MyTid.display_message(valtozo,4,2); Már programoztam Arduinot, és valóban így kellene működnie, de valamiért a kódellenörzés így nem fut le. A következő hibaüzenetet adja: converting to 'String' from initializer list would use explicit constructor 'String::String(int, unsigned char)'
freddy_ Elküldve Február3, 2018 Elküldve Február3, 2018 Sziasztok! Kíváncsiságból érdekelt, hogy a gyári fedélzeti computer mennyibe kerül. A kijelzőt 800 EUR feletti áron láttam. Rákeresve, a találatok zöme "pixelhibás" kijelző. Azt olvastam, hogy a kijelző kábele megy benne tönkre. Tehát még bontva sem érné meg. A projekttel készíthető kijelzés mennyivel tud többet vagy kevesebbet, mint a gyári megoldás? Van leírásotok arról, hogy a gyári pontosan mit mutat? Technikai oldalról az adatokat az adatvonalon (SCL, MDA, MRQ) kérdezi le és ugyanezen az adatvonalon programozza a kijelzőt? Pontosan milyen adatokat kérdez le? A gyári megoldáshoz képest van olyan adat, amelyet nem tud lekérdezni (dokumentáció híján)? Az autonomia, akkumulátor, távolság, fogyasztás és sebesség adatok közül melyikeket kapja készen és melyikeket számolja ki a lekérdezett adatokból? Az ablaktörlő kapcsolótól meddig van kivezetékelve a két nyomógomb általában, vagy végig ki kell vezetékelni a kormánytól?
tgabika76 Elküldve Február3, 2018 Szerző Elküldve Február3, 2018 8 órája, freddy_ írta: Van leírásotok arról, hogy a gyári pontosan mit mutat? Alapból ezeket: de ha a check control funkció jeladóit (motorolajszint-jeladó, hűtőfolyadékszint-jeladó, ablakmosófolyadékszint-jeladó és fékbetét kopásjelző) is bevezetékeled, akkor még ezeket is: A fentebb pirossal bekeretezett funkciók közül a még megtehető út értékét a computer számolja az utolsó 20 kilométer átlagfogyasztása és a tankban levő üzemanyag mennyisége alapján. 1
nyolc8 Elküldve Február5, 2018 Elküldve Február5, 2018 (edited) On 2018. 02. 02. at 21:45, zoli632 írta: Már programoztam Arduinot, és valóban így kellene működnie, de valamiért a kódellenörzés így nem fut le. A következő hibaüzenetet adja: converting to 'String' from initializer list would use explicit constructor 'String::String(int, unsigned char)' A hiba üzenet szerint valami olyasmi a probléma (elvileg) hogy a változód értéke nem string (szöveg) típusú, hanem mondjuk int (szám), vagy egyéb. Ezzel van baja hogy ő stringbe (szöveggé) akarja konvertálni az értéket de nem stimmel valami. A megoldás az hogy mielőtt betolod a változót a "MyTid.display_message"-be, elötte átkonvertálod a változót "String"-re. Hogy arduino-ban ez hogy megy azt nem tudom. De pár karakteres dolog, ebben biztos vagyok. Szerk: egy villámgyors google kacsintás után amit láttam, talán működik így: MyTid.display_message(String(valtozo),4,2); Ez elvileg így konvertálja string-é a változó értékét és akkor jó lesz talán. Módosítva Február5, 2018 : nyolc8
freddy_ Elküldve Február7, 2018 Elküldve Február7, 2018 On 2018.02.03. at 20:03, tgabika76 írta: Alapból ezeket: Köszönöm, nagyon hasznos! Nem gondoltam rá, hogy ezek az információk megtalálhatóak a használati útmutatóban is. Még nem néztem bele a programkódba. Tudjátok a választ, hogy az adavonalon (SCL, MDA, MRQ) kérdezi-e le az adatokat és ugyanitt hajtja meg a kijelzőt is? Milyen adatokból dolgozik? Kicsit off kérdés: Gyári ablakmosó kart szeretnék. Érdemes erre lecsapni 60 GBP-ért szállítással együtt, vagy sok? Németben 85 EUR, otthon nem láttam beszerezhetőnek.
gezoli Elküldve Február7, 2018 Elküldve Február7, 2018 1 órával ezelőtt, freddy_ írta: Köszönöm, nagyon hasznos! Nem gondoltam rá, hogy ezek az információk megtalálhatóak a használati útmutatóban is. Még nem néztem bele a programkódba. Tudjátok a választ, hogy az adavonalon (SCL, MDA, MRQ) kérdezi-e le az adatokat és ugyanitt hajtja meg a kijelzőt is? Milyen adatokból dolgozik? Kicsit off kérdés: Gyári ablakmosó kart szeretnék. Érdemes erre lecsapni 60 GBP-ért szállítással együtt, vagy sok? Németben 85 EUR, otthon nem láttam beszerezhetőnek. Keress potméteresben ilyen kart. Én megcsináltam az ablaktörlőt intervallumosra amit a potival tudsz állítani. https://docs.google.com/file/d/0B282mpwg7ZdOZWU4NjE1OTctNjUzMS00NDZlLTkzOGMtNWM3M2M1MTIwZjY2/edit?hl=en_US Csak egy kis plussz a boardhoz. 1
tgabika76 Elküldve Február7, 2018 Szerző Elküldve Február7, 2018 ...vagy a VW 99-es relével is megoldható, talán még egyszerűbb: se kart nem kell cserélni, se kötögetni nem kell semmit...
gezoli Elküldve Február7, 2018 Elküldve Február7, 2018 4 perce, tgabika76 írta: ...vagy a VW 99-es relével is megoldható, talán még egyszerűbb: se kart nem kell cserélni, se kötögetni nem kell semmit... De kart cserélni akar a komputer miatt. És mégis csak maradna az Opel márkánál.
freddy_ Elküldve Február7, 2018 Elküldve Február7, 2018 A fedélzeti számítógép miatt mindenképp karcserés. 90494657-es GM cikkszámú jó lenne nekem? Ez van gyári újban 85 EUR-ért. Nincs hátránya az eredeti karhoz képest, méretre és formára is ugyanaz? Furcsa ötlet, hogy a potit nem csak az ablaktörlő intervallum beállításhoz, hanem a computer menü görgetéséhez is használni akarnám a BC gombokon túl? (Járó ablaktörlővel nem lenne célszerű használni a potit erre.) A kapcsolást át kell gondolni, nem tudom, hogy menne-e a kettő együtt.
tgabika76 Elküldve Február8, 2018 Szerző Elküldve Február8, 2018 On 2018. 02. 07. at 17:34, freddy_ írta: A fedélzeti számítógép miatt mindenképp karcserés. 90494657-es GM cikkszámú jó lenne nekem? Ez van gyári újban 85 EUR-ért. Nincs hátránya az eredeti karhoz képest, méretre és formára is ugyanaz? Nem pont ugyanaz, mert ez egy Omega B kar, nem Astra, de ettől még simán be tudod építeni (méretre ugyanaz), ha megszokod hogy a fedélzeti computer léptető és nullázó gombjai amik a kar végén vannak, ezen a karon vízszintesen egymás alatt helyezkednek el, míg a gyári Astra karon függőlegesen, egymás mögött. Remélem ez nem jelent feloldhatatlan ellentétet, mert ha igen akkor bajban leszel: olyan kart ugyanis, amiben van potméter az intervallumállításhoz, és függőlegesen vannak a BC gombjai, nem fogsz találni, ugyanis a G Astrából gyárilag nem létezett állítható intervallumú ablaktörlővel szerelt változat, a fullextrásnál ezt esőérzékelővel oldották meg. 1
zoli632 Elküldve Február8, 2018 Elküldve Február8, 2018 On 2018. 02. 05. at 1:50 PM, nyolc8 said: Szerk: egy villámgyors google kacsintás után amit láttam, talán működik így: MyTid.display_message(String(valtozo),4,2); Ez elvileg így konvertálja string-é a változó értékét és akkor jó lesz talán. Kipróbáltam és hiba nélkül lefutott a kód ellenőrzés. A kapcsolást még nem volt időm megépíteni, így élesben még nem próbáltam. De biztos vagyok benne hogy működik. Köszönöm a segítséget!
Recommended Posts