forumadmin Elküldve Március23, 2017 Megoszt Elküldve Március23, 2017 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arnol1020 Elküldve Május7, 2019 Megoszt Elküldve Május7, 2019 Üdvözlet minden kedves Fórum társnak! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van e valakinek az ismeretségi körében olyan, aki rendelkezik opelscannerCAN -el ? Alábbi videón látható módon, az autó rejtett funkcióit funkcióit lehetne aktiválni. Válaszokat előre is köszönöm! Üdv Arnold Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corse Elküldve December31, 2019 Megoszt Elküldve December31, 2019 Kedves Arnold, Sikerült megoldani a kérdéses feladatot? üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najka Elküldve Január17, 2020 Megoszt Elküldve Január17, 2020 Hello! Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy: motor teljesítmény lecsökkent? Voltam szervízben ezzel kb 1 éve, akkor csináltak vmi szilikonos zsírzást a gázpedálnál, de most ismét jött a hiba egy héten belül 2X-er is... Valakinek tapasztalat, vagy bármi tudás a témát illetően? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ktsppa Elküldve Október19, 2020 Megoszt Elküldve Október19, 2020 Üdv! Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy: motor teljesítmény lecsökkent? Voltam szervízben ezzel kb 1 éve, akkor csináltak vmi szilikonos zsírzást a gázpedálnál, de most ismét jött a hiba egy héten belül 2X-er is... Valakinek tapasztalat, vagy bármi tudás a témát illetően? Nekem is ezt csinálja az OPC corsa-m. Voltam vele szerelőnél, azt mondták, hogy valószínűleg a gázpedál benyomását érzékelő elektrónika hibásodott meg. Nálam ezt télen csinálja. Állítólag hideg és legfőképp párás időben jön ez elő. Először 2019 telén, pont amikor kifutott a garanciából jött elő, de csak kb. heti 1x. Nem csináltattam meg, mert nyárra elmúlt. Lehet, hogy most a hideg időben ismét elő fog jönni, akkor kénytelen leszek valamit kezdeni vele. Az AUTODOC-on néztem, gázpedál elektrónika 18.000-28.000 ft. Ha valakinek erre már van valamilyen tapasztalata, az érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts