Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 1 year later...
Elküldve

Nem nagyon pörögnek mostanában az új típusok topicjai. Akkor csak érdekességként: asszony 1.4 (90Le) szerkezete vegyes használatban beéri 4,9L 95-össel 100km-enként.  Klímával, 3 személy + csomagok kombóval végig az országon főutakon ment fel 5,2-re. Nem nehéz lábbal, de 100km/h országúton, 55km/h lakott területeken. Volt benne némi város is, de dugó nem. Meglepődtem, több fogyasztást vártam amikor vettük, szóval eddig kellemes csalódás.

Elküldve
On 2018. 05. 31. at 9:48, Robz írta:

Nem nagyon pörögnek mostanában az új típusok topicjai. Akkor csak érdekességként: asszony 1.4 (90Le) szerkezete vegyes használatban beéri 4,9L 95-össel 100km-enként.  Klímával, 3 személy + csomagok kombóval végig az országon főutakon ment fel 5,2-re. Nem nehéz lábbal, de 100km/h országúton, 55km/h lakott területeken. Volt benne némi város is, de dugó nem. Meglepődtem, több fogyasztást vártam amikor vettük, szóval eddig kellemes csalódás.

Fedélzeti számítógép szerint ennyi vagy teletankból számolva?

Elküldve

Mindkettő igaz. A fórumon olvasottak miatt azt hittem, hogy majd komolyat hazudik a fedélzeti, de meglepő módon nem. Egy kattanásig tankol mindig azonos kúton - ingázó autó - sima 95-öst. Minden tankolásnál van matek. Rászoktattam asszonyt, mert beszédes lehet, ha hirtelen jelentőset változik. 

Elküldve

Tényleg csak ennyit fogyasztana???Én kiegyeznék 6,5-el vegyesen.Új autó vásárlás előtt állok,skoda fabiat nézegetem még sima szívóbenzin.Azt meg tudnátok mondani hogy a corsa e 90 lóerős szívó közvetlen vagy közvetett befecskendezésű-e?Köszi előre is!!!

• 3 weeks later...
Elküldve

Amit leírtam, az tartható azóta is. 5L fölé nem nagyon megy a fogyasztás. Minden tankolásnál visszaszámoljuk, tehát nem bc adatra hagyatkozunk. Napi ingázós vidéken, illetve Fehérváron kis belvárosi küzdés. Nem kinyomva a szemét természetesen, de nem is nagyapós dinamikával. Eddig kellemes csalódás, vásárlás előtt mi sem gondoltuk, hogy 6L alatt lesz. 

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.