Noémi Elküldve Május22, 2018 Megoszt Elküldve Május22, 2018 Sziasztok! Új tulajdonosa vagyok egy Corsa E kisautónak. Tanácsot, segítséget szeretnék kérni tőletek.Az én autómban is az Intellink 4.0-s rendszer van, és egyszerűen nem boldogulok vele. A telefonomra bluetooth-tal csatlakozik, jó a kihangosító, lejátsza a zenéket. Azonban az USB-s csatlakozás nem jön létre.Ezt az android auto funkciót nem bírom összehozni. Huawei P9-es telefonom van,lehet hogy nem kompatibilisek egymással? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május24, 2018 Megoszt Elküldve Május24, 2018 On 2018. 05. 22. at 14:30, Noémi írta: Sziasztok! Új tulajdonosa vagyok egy Corsa E kisautónak. Tanácsot, segítséget szeretnék kérni tőletek.Az én autómban is az Intellink 4.0-s rendszer van, és egyszerűen nem boldogulok vele. A telefonomra bluetooth-tal csatlakozik, jó a kihangosító, lejátsza a zenéket. Azonban az USB-s csatlakozás nem jön létre.Ezt az android auto funkciót nem bírom összehozni. Huawei P9-es telefonom van,lehet hogy nem kompatibilisek egymással? Nekem sem sikerült korábban, igaz az K Astra volt, de az Intellink ugyan az. Honor 7-el sem ment, szintén Huawei lényegében. Lehet nem támogatja, viszont nem volt annyi ideig nálam, hogy tudjak játszani vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greenalpha Elküldve Május28, 2018 Megoszt Elküldve Május28, 2018 (edited) Sziasztok! Úgy néz ki, hogy szeptemberig kell várnom, hogy legyártsák a pár extra miatt sehol készleten nem található Opel Corsám. Szomorú ez a nyári 2 hetes leálllás. 1.4 xej 90 LE (5 man.) Enjoy Premium (5 ajtó) Grasshopper lesz a kicsike némi extrával. Kíváncsi leszek a motorra, milyen érzés lesz egy Ford Focus kombi után meghajtani egy cseppet kisebb karosszériát... Voltam teszt vezetésen, de ott azért nem húztam meg a motort, ahogy illik. Módosítva Május28, 2018 : greenalpha Link to comment Megosztás: More sharing options...
rocco Elküldve Június14, 2018 Megoszt Elküldve Június14, 2018 Sziasztok,új autó vásárlás előtt állok.Skoda fabia,opel corsa,ford fiesta szívóbenzinesek vannak képben de sajnos úgy néz ki a ford kiesett pedig az lett volna az első.Azt meg tudnátok mondani hogy a corsa 90 lóerős szívóbenzines közvetlen befecskendezésű vagy sem?Fogyasztás mennyi nálatok?Valamint olvastam valahol ilyen véleményt is: " Az általad említett, a konstrukciója alapján megbízhatónak gondolt 1.4-es Opel szívómotorban a vezérlés alkatrészei annyira alul vannak méretezve (a lánckerekek alig vastagabbak egy 5 forintosnál, ha nem láttam volna, nem is hiszem el), hogy szinte bizonyosan hamarabb kell azt a motort szétszedni (nem olcsón) ezek cseréje miatt, mint ahogy egy turbósnál esetleg a turbó felújításra szorulna (amit egyébként erre szakosodott mühelyekben megbízható minöségben, normális áron rutinszerüen végeznek). És még a jobbik eset, ha a kopott lánc csörögni kezd és így a hiba nyilvánvalóvá válik, mert ha viszont elöjel nélkül szakad/ugrik, akkor az egész mehet a kukába. " Idézetről vélemény??? köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2018 Megoszt Elküldve Június14, 2018 9 órája, rocco írta: Sziasztok,új autó vásárlás előtt állok.Skoda fabia,opel corsa,ford fiesta szívóbenzinesek vannak képben de sajnos úgy néz ki a ford kiesett pedig az lett volna az első.Azt meg tudnátok mondani hogy a corsa 90 lóerős szívóbenzines közvetlen befecskendezésű vagy sem?Fogyasztás mennyi nálatok?Valamint olvastam valahol ilyen véleményt is: " Az általad említett, a konstrukciója alapján megbízhatónak gondolt 1.4-es Opel szívómotorban a vezérlés alkatrészei annyira alul vannak méretezve (a lánckerekek alig vastagabbak egy 5 forintosnál, ha nem láttam volna, nem is hiszem el), hogy szinte bizonyosan hamarabb kell azt a motort szétszedni (nem olcsón) ezek cseréje miatt, mint ahogy egy turbósnál esetleg a turbó felújításra szorulna (amit egyébként erre szakosodott mühelyekben megbízható minöségben, normális áron rutinszerüen végeznek). És még a jobbik eset, ha a kopott lánc csörögni kezd és így a hiba nyilvánvalóvá válik, mert ha viszont elöjel nélkül szakad/ugrik, akkor az egész mehet a kukába. " Idézetről vélemény??? köszi előre is Szerintem a láncos motoroknál már jóval ritkább a szakadás ( főleg csörgés előjel nélkül) mint a régi szijasoknál, ott is jellemzően akkor jött elő ha nem cserélték időben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fiesta Elküldve Január27, 2019 Megoszt Elküldve Január27, 2019 Üdv! Corsa E hátsóülésre szeretnék ülés huzatot tenni de nem sikerül felemelni,vagy dönteni vagy valahogy alárakni a szövetet.elületre(nem a háttámlára hanem az ülőf erre kellene valami ötlet ha lehet egyyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fiesta Elküldve Január27, 2019 Megoszt Elküldve Január27, 2019 On 2018. 05. 22. at 14:30, Noémi írta: Sziasztok! Új tulajdonosa vagyok egy Corsa E kisautónak. Tanácsot, segítséget szeretnék kérni tőletek.Az én autómban is az Intellink 4.0-s rendszer van, és egyszerűen nem boldogulok vele. A telefonomra bluetooth-tal csatlakozik, jó a kihangosító, lejátsza a zenéket. Azonban az USB-s csatlakozás nem jön létre.Ezt az android auto funkciót nem bírom összehozni. Huawei P9-es telefonom van,lehet hogy nem kompatibilisek egymással? Üdv! nekem müködik. huawei p8 lite van és sikerült összehozni. csak kábellel lehet a navit összehozni , csak akkor megy ha az android auto alkalmazást letöltjük a telefonra, azt mondják a legujjabbal de nekemcsak egy kicsit régebbivel sikerült de hibátlanul megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kishenceg Elküldve December30, 2019 Megoszt Elküldve December30, 2019 Sziasztok! Nem nagyon pörög a topic, de hátha... E Corsa lenne a kiszemelt, második autónak. Viszonylag rövid, városi, város környéki utakra, néha "merészkednénk" vele messzebbre. A 90 lovas (b14xer) változatra fáj a fogam, amitől gondolom nem lesz versenyautó, de talán egy elfogadható szintet hozni fog. A gondom, hogy nem nagyon találok információkat, mire kell figyelni, mi kerülendő? Megköszönném, ha akadna valaki, aki megosztja velem tapasztalatait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corse Elküldve Január5, 2020 Megoszt Elküldve Január5, 2020 Sziasztok, Szuper darab, de létezik, hogy gyárilag nincs rajt motorvédő pajzs? Létezik, hogy a csomagtérben a pótkerék felett csak egy egyszerű szőnyeg van? Elég bután néz ki ahogy belesüpped a pótkerékbe. Szerintetek lehetséges szoftveresen beállítani, hogy a műszerfal kijelzőjén a hajtott kilométer mellett még egy pár információ látható legyen? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts