Noémi Elküldve Május22, 2018 Elküldve Május22, 2018 Sziasztok! Új tulajdonosa vagyok egy Corsa E kisautónak. Tanácsot, segítséget szeretnék kérni tőletek.Az én autómban is az Intellink 4.0-s rendszer van, és egyszerűen nem boldogulok vele. A telefonomra bluetooth-tal csatlakozik, jó a kihangosító, lejátsza a zenéket. Azonban az USB-s csatlakozás nem jön létre.Ezt az android auto funkciót nem bírom összehozni. Huawei P9-es telefonom van,lehet hogy nem kompatibilisek egymással?
Davee Elküldve Május24, 2018 Elküldve Május24, 2018 On 2018. 05. 22. at 14:30, Noémi írta: Sziasztok! Új tulajdonosa vagyok egy Corsa E kisautónak. Tanácsot, segítséget szeretnék kérni tőletek.Az én autómban is az Intellink 4.0-s rendszer van, és egyszerűen nem boldogulok vele. A telefonomra bluetooth-tal csatlakozik, jó a kihangosító, lejátsza a zenéket. Azonban az USB-s csatlakozás nem jön létre.Ezt az android auto funkciót nem bírom összehozni. Huawei P9-es telefonom van,lehet hogy nem kompatibilisek egymással? Nekem sem sikerült korábban, igaz az K Astra volt, de az Intellink ugyan az. Honor 7-el sem ment, szintén Huawei lényegében. Lehet nem támogatja, viszont nem volt annyi ideig nálam, hogy tudjak játszani vele.
greenalpha Elküldve Május28, 2018 Elküldve Május28, 2018 (edited) Sziasztok! Úgy néz ki, hogy szeptemberig kell várnom, hogy legyártsák a pár extra miatt sehol készleten nem található Opel Corsám. Szomorú ez a nyári 2 hetes leálllás. 1.4 xej 90 LE (5 man.) Enjoy Premium (5 ajtó) Grasshopper lesz a kicsike némi extrával. Kíváncsi leszek a motorra, milyen érzés lesz egy Ford Focus kombi után meghajtani egy cseppet kisebb karosszériát... Voltam teszt vezetésen, de ott azért nem húztam meg a motort, ahogy illik. Módosítva Május28, 2018 : greenalpha
rocco Elküldve Június14, 2018 Elküldve Június14, 2018 Sziasztok,új autó vásárlás előtt állok.Skoda fabia,opel corsa,ford fiesta szívóbenzinesek vannak képben de sajnos úgy néz ki a ford kiesett pedig az lett volna az első.Azt meg tudnátok mondani hogy a corsa 90 lóerős szívóbenzines közvetlen befecskendezésű vagy sem?Fogyasztás mennyi nálatok?Valamint olvastam valahol ilyen véleményt is: " Az általad említett, a konstrukciója alapján megbízhatónak gondolt 1.4-es Opel szívómotorban a vezérlés alkatrészei annyira alul vannak méretezve (a lánckerekek alig vastagabbak egy 5 forintosnál, ha nem láttam volna, nem is hiszem el), hogy szinte bizonyosan hamarabb kell azt a motort szétszedni (nem olcsón) ezek cseréje miatt, mint ahogy egy turbósnál esetleg a turbó felújításra szorulna (amit egyébként erre szakosodott mühelyekben megbízható minöségben, normális áron rutinszerüen végeznek). És még a jobbik eset, ha a kopott lánc csörögni kezd és így a hiba nyilvánvalóvá válik, mert ha viszont elöjel nélkül szakad/ugrik, akkor az egész mehet a kukába. " Idézetről vélemény??? köszi előre is
zotya975 Elküldve Június14, 2018 Elküldve Június14, 2018 9 órája, rocco írta: Sziasztok,új autó vásárlás előtt állok.Skoda fabia,opel corsa,ford fiesta szívóbenzinesek vannak képben de sajnos úgy néz ki a ford kiesett pedig az lett volna az első.Azt meg tudnátok mondani hogy a corsa 90 lóerős szívóbenzines közvetlen befecskendezésű vagy sem?Fogyasztás mennyi nálatok?Valamint olvastam valahol ilyen véleményt is: " Az általad említett, a konstrukciója alapján megbízhatónak gondolt 1.4-es Opel szívómotorban a vezérlés alkatrészei annyira alul vannak méretezve (a lánckerekek alig vastagabbak egy 5 forintosnál, ha nem láttam volna, nem is hiszem el), hogy szinte bizonyosan hamarabb kell azt a motort szétszedni (nem olcsón) ezek cseréje miatt, mint ahogy egy turbósnál esetleg a turbó felújításra szorulna (amit egyébként erre szakosodott mühelyekben megbízható minöségben, normális áron rutinszerüen végeznek). És még a jobbik eset, ha a kopott lánc csörögni kezd és így a hiba nyilvánvalóvá válik, mert ha viszont elöjel nélkül szakad/ugrik, akkor az egész mehet a kukába. " Idézetről vélemény??? köszi előre is Szerintem a láncos motoroknál már jóval ritkább a szakadás ( főleg csörgés előjel nélkül) mint a régi szijasoknál, ott is jellemzően akkor jött elő ha nem cserélték időben.
fiesta Elküldve Január27, 2019 Elküldve Január27, 2019 Üdv! Corsa E hátsóülésre szeretnék ülés huzatot tenni de nem sikerül felemelni,vagy dönteni vagy valahogy alárakni a szövetet.elületre(nem a háttámlára hanem az ülőf erre kellene valami ötlet ha lehet egyyáltalán.
fiesta Elküldve Január27, 2019 Elküldve Január27, 2019 On 2018. 05. 22. at 14:30, Noémi írta: Sziasztok! Új tulajdonosa vagyok egy Corsa E kisautónak. Tanácsot, segítséget szeretnék kérni tőletek.Az én autómban is az Intellink 4.0-s rendszer van, és egyszerűen nem boldogulok vele. A telefonomra bluetooth-tal csatlakozik, jó a kihangosító, lejátsza a zenéket. Azonban az USB-s csatlakozás nem jön létre.Ezt az android auto funkciót nem bírom összehozni. Huawei P9-es telefonom van,lehet hogy nem kompatibilisek egymással? Üdv! nekem müködik. huawei p8 lite van és sikerült összehozni. csak kábellel lehet a navit összehozni , csak akkor megy ha az android auto alkalmazást letöltjük a telefonra, azt mondják a legujjabbal de nekemcsak egy kicsit régebbivel sikerült de hibátlanul megy.
Kishenceg Elküldve December30, 2019 Elküldve December30, 2019 Sziasztok! Nem nagyon pörög a topic, de hátha... E Corsa lenne a kiszemelt, második autónak. Viszonylag rövid, városi, város környéki utakra, néha "merészkednénk" vele messzebbre. A 90 lovas (b14xer) változatra fáj a fogam, amitől gondolom nem lesz versenyautó, de talán egy elfogadható szintet hozni fog. A gondom, hogy nem nagyon találok információkat, mire kell figyelni, mi kerülendő? Megköszönném, ha akadna valaki, aki megosztja velem tapasztalatait.
Corse Elküldve Január5, 2020 Elküldve Január5, 2020 Sziasztok, Szuper darab, de létezik, hogy gyárilag nincs rajt motorvédő pajzs? Létezik, hogy a csomagtérben a pótkerék felett csak egy egyszerű szőnyeg van? Elég bután néz ki ahogy belesüpped a pótkerékbe. Szerintetek lehetséges szoftveresen beállítani, hogy a műszerfal kijelzőjén a hajtott kilométer mellett még egy pár információ látható legyen? köszi
Recommended Posts