mgyongy Elküldve Április12, 2017 Elküldve Április12, 2017 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, 2014-es J Astrába szeretnénk üléshuzatot tenni, de az első 2 fejtámlát nem tudjuk levenni. Mi lehet a megoldás? Előre is köszönöm!
Gelko Elküldve Április13, 2017 Elküldve Április13, 2017 On 2017. 04. 12. at 6:03, mgyongy írta: Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, 2014-es J Astrába szeretnénk üléshuzatot tenni, de az első 2 fejtámlát nem tudjuk levenni. Mi lehet a megoldás? Előre is köszönöm! Nekem úgy rémlik, hogy nem lehet levenni....
imy Elküldve Április13, 2017 Elküldve Április13, 2017 4 órája, Gelko írta: Nekem úgy rémlik, hogy nem lehet levenni.... Szerintem sem, nekem sem jött le anno, habár én nem erőltettem.
visityu Elküldve Január29, 2018 Elküldve Január29, 2018 Sziasztok, Egy kis segítséget szeretnék kérni a hátsó ajtókárpit szerelésével kapcsolatban. Todtok valahol egy jó leírást, hogy hogyan lehet egyszerűen és sérülésmentesen leszerelni a hátsó ajtókárpitokat? (Astra J 2012/5) Az a gondom, hogy a bal hátsó hangszóróm nem szól. Szerzném megnézni, hogy hangszóró baj van vagy kábel, és ehhez szeretném lebontani a kárpitot, mert egy bontással persze szeretném is megjavítani/kicserélni ami rossz. Ha gyárilag nincs középső hangszóró az autóban, azt utólag be lehet-e szerelni, értem ez alatt azt, hogy szerintetek a kábel ott lehet a rendszerhez, csak mondjuk a hangszóró nincs beszerelve? Előre is köszönöm a segítséget Üdv Visityu
visityu Elküldve Március14, 2018 Elküldve Március14, 2018 Üdv mindenkinek, Újabb kérdésem lenne, bár nem nagyon látom itt az aktivitást sajnos. Az lenne a kérdésem, hogy a műszerfalon levő jobb és baloldali szellőzőket hogyan lehet kiszedni a helyéről? Keresgéltem már a neten, német oldalakon is, de nem igazán találtam jól használható leírást, megoldást. Előre is köszönöm a segítséget Üdv Visityu
flali Elküldve Március15, 2018 Elküldve Március15, 2018 On 2017. 04. 13. at 16:27, Gelko írta: Nekem úgy rémlik, hogy nem lehet levenni....
_Robi_ Elküldve Február17, 2019 Elküldve Február17, 2019 Sziasztok! 3.5 év után kisfiam észrevétele alapján feltünt hogy j kombim hátsó térképlámpájának gomjai nem világítanak ha megy a világítás. Az lenne a kérdésem hogy azoknak is a piktogramjainak kéne világitson vagy a hátsó gombjainak nem. Minden másom ok a lámpa maga világít csak a gomjai nem ha megy a világítás akkor sem. Pedig az első térképlámpa el ablakok gombjai minden ok
L.Fazakas Elküldve Július26, 2019 Elküldve Július26, 2019 On 2017. 04. 13. at 21:14, imy írta: Szerintem sem, nekem sem jött le anno, habár én nem erőltettem. Az Astra G-nél még mindet le lehetett szedni, így nem hiszem azt, hogy most gyárilag minden egybe lenne öntve. (Van oldalt egy gomb - azt hiszem a fejtámlák bal oldalán).
Szabikaze Elküldve December9, 2019 Elküldve December9, 2019 Sziasztok. Nemrég vettem egy 2014-es Astra J-t, Cosmo felszereltséggel. Az autóban félbőr ülések vannak, a problémám is ezzel kapcsolatos, amikor kanyarodok kattog valami az ülésben. Tehát mikot jobbra-balra dőlök, előre-hátra nem! Mit mondjak, elég idegesítő. A márkaszervíz semmit sem talált ami hibás lenne, szerintük minden oké. Volt már valakinek esetleg hasonló probléma, jelenség?
gpxlala Elküldve Január20, 2020 Elküldve Január20, 2020 Sziasztok! A biztonsági övem gyengén húzódik vissza. J astra 5 ajtósom van. A magasság állítónál pedig hajlamos megcsavarodni az öv, ilyenkor akár kint marad az ajtó nyílásban. Mások is tapasztalnak ilyen gondot?
gyfrenc Elküldve Április15, 2020 Elküldve Április15, 2020 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a kormány közepén amin az opel jel is van plusz a duda is, kicsit jobbra csuszott. Igy bal oldalt van egy pici hezag. Hogy lehetne ujra középre allitani azt a takaró műanyagot?
Recommended Posts