forumadmin Elküldve Március23, 2017 Megoszt Elküldve Március23, 2017 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mgyongy Elküldve Április12, 2017 Megoszt Elküldve Április12, 2017 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, 2014-es J Astrába szeretnénk üléshuzatot tenni, de az első 2 fejtámlát nem tudjuk levenni. Mi lehet a megoldás? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2017 Megoszt Elküldve Április13, 2017 On 2017. 04. 12. at 6:03, mgyongy írta: Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, 2014-es J Astrába szeretnénk üléshuzatot tenni, de az első 2 fejtámlát nem tudjuk levenni. Mi lehet a megoldás? Előre is köszönöm! Nekem úgy rémlik, hogy nem lehet levenni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április13, 2017 Megoszt Elküldve Április13, 2017 4 órája, Gelko írta: Nekem úgy rémlik, hogy nem lehet levenni.... Szerintem sem, nekem sem jött le anno, habár én nem erőltettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
visityu Elküldve Január29, 2018 Megoszt Elküldve Január29, 2018 Sziasztok, Egy kis segítséget szeretnék kérni a hátsó ajtókárpit szerelésével kapcsolatban. Todtok valahol egy jó leírást, hogy hogyan lehet egyszerűen és sérülésmentesen leszerelni a hátsó ajtókárpitokat? (Astra J 2012/5) Az a gondom, hogy a bal hátsó hangszóróm nem szól. Szerzném megnézni, hogy hangszóró baj van vagy kábel, és ehhez szeretném lebontani a kárpitot, mert egy bontással persze szeretném is megjavítani/kicserélni ami rossz. Ha gyárilag nincs középső hangszóró az autóban, azt utólag be lehet-e szerelni, értem ez alatt azt, hogy szerintetek a kábel ott lehet a rendszerhez, csak mondjuk a hangszóró nincs beszerelve? Előre is köszönöm a segítséget Üdv Visityu Link to comment Megosztás: More sharing options...
visityu Elküldve Március14, 2018 Megoszt Elküldve Március14, 2018 Üdv mindenkinek, Újabb kérdésem lenne, bár nem nagyon látom itt az aktivitást sajnos. Az lenne a kérdésem, hogy a műszerfalon levő jobb és baloldali szellőzőket hogyan lehet kiszedni a helyéről? Keresgéltem már a neten, német oldalakon is, de nem igazán találtam jól használható leírást, megoldást. Előre is köszönöm a segítséget Üdv Visityu Link to comment Megosztás: More sharing options...
flali Elküldve Március15, 2018 Megoszt Elküldve Március15, 2018 On 2017. 04. 13. at 16:27, Gelko írta: Nekem úgy rémlik, hogy nem lehet levenni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február17, 2019 Megoszt Elküldve Február17, 2019 Sziasztok! 3.5 év után kisfiam észrevétele alapján feltünt hogy j kombim hátsó térképlámpájának gomjai nem világítanak ha megy a világítás. Az lenne a kérdésem hogy azoknak is a piktogramjainak kéne világitson vagy a hátsó gombjainak nem. Minden másom ok a lámpa maga világít csak a gomjai nem ha megy a világítás akkor sem. Pedig az első térképlámpa el ablakok gombjai minden ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
L.Fazakas Elküldve Július26, 2019 Megoszt Elküldve Július26, 2019 On 2017. 04. 13. at 21:14, imy írta: Szerintem sem, nekem sem jött le anno, habár én nem erőltettem. Az Astra G-nél még mindet le lehetett szedni, így nem hiszem azt, hogy most gyárilag minden egybe lenne öntve. (Van oldalt egy gomb - azt hiszem a fejtámlák bal oldalán). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabikaze Elküldve December9, 2019 Megoszt Elküldve December9, 2019 Sziasztok. Nemrég vettem egy 2014-es Astra J-t, Cosmo felszereltséggel. Az autóban félbőr ülések vannak, a problémám is ezzel kapcsolatos, amikor kanyarodok kattog valami az ülésben. Tehát mikot jobbra-balra dőlök, előre-hátra nem! Mit mondjak, elég idegesítő. A márkaszervíz semmit sem talált ami hibás lenne, szerintük minden oké. Volt már valakinek esetleg hasonló probléma, jelenség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gpxlala Elküldve Január20, 2020 Megoszt Elküldve Január20, 2020 Sziasztok! A biztonsági övem gyengén húzódik vissza. J astra 5 ajtósom van. A magasság állítónál pedig hajlamos megcsavarodni az öv, ilyenkor akár kint marad az ajtó nyílásban. Mások is tapasztalnak ilyen gondot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyfrenc Elküldve Április15, 2020 Megoszt Elküldve Április15, 2020 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a kormány közepén amin az opel jel is van plusz a duda is, kicsit jobbra csuszott. Igy bal oldalt van egy pici hezag. Hogy lehetne ujra középre allitani azt a takaró műanyagot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts