uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Gabbeee kérdését és tgabika válaszát törötem több helyről... Gebbee kapott egy ejny-bejnyét PÜ ben, Tgabikának köszönöm, hogy figyelmeztette a rossz helyre irkáló forumozót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 DT tuning, Atom Anti, és Kess társalgását töröltem az Eladó autókból... kiosztottam az ejnye-bejnyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Most ha minden igaz egyszerre láttunk neki valamihez Ákossal... Szóval én áthelyeztem az eladó Astra f topicból DT Tuning hozzászólását, a Chat topicba, addig Ákos meg törölte a régi helyről... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Most ha minden igaz egyszerre láttunk neki valamihez Ákossal... Szóval én áthelyeztem az eladó Astra f topicból DT Tuning hozzászólását, a Chat topicba, addig Ákos meg törölte a régi helyről... :wink: Üdv.: Atommanó akkor ez egy összehangolt mmunka volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Csiopet csapat hajrá... :D Csak én dolgozom közben azért maradtam le... :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 GSI szekció - http://gsi.opelclub.hu>"GSI rulez!" Sonique Gsi 16V hozzászólása, benne 12 darab képpel. 3 kép kivételével módosítva kattintható formátumra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Csocsó gumihirdetése áthelyezésre került a az Eladó gumk közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Astra F>"Egyéb csevegés" hala hozzászólásai Három, egymást követően, ugyanazon szöveggel és tartalommal, kettő törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Sonique hozzászólása a béke érdekében törölve, Mélykéket, meg megkérem, hogy módosítsa a linkelt képet az EVO gyorsulás topicban.. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Exian hozzászólása törlésre került az eladó alkatrészekböl. merthogy keresett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2005 fórumozók magukról -> ki kicsodában törölgettem pár hozzászólást mert ott OFF volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 gsi16v.pizoman sok helyre beirta az eladó szekerét. ejnye-bejnye ment püben, törölve a nem megfelelő helyere írt hozzászólások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 zsolttigra nem megfelelő helyre irt hozzászólásait áthelyeztem, és az eredetit törötem. az emaradhatatlan ejnye-bejnye ment PÜ ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 GSI szekció - http://gsi.opelclub.hu>"GSI rulez!" aztec hozzászólás, benne egy 800x1067-es képpel. Kép 600x800-as formátumban él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 opeltds ugy gondolta, hogy a tuning/króm csővég topikba jó helyen van a középső dob kiszerrelésére tett javaslat. hát nem! törölve. ráadásul beirta az astra f tuning topikba is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2005 a fórumozól magukról -> ki kicsoda-bol megint töröltem elég sok OFF hozzászólást maradjon már meg az a topik annak aminek indult...be lehet mutatkozni a többieknek és ne az oldalindexekről cseverésszünk benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Az eladó járművek/eladó calibrák topicból töröltöm egy csomó teljesen értelmetlen és szükségtelen hozzászóllást Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Omega-Senator szekció http://omega.opelclub.hu>"OMEGA RULEZ!!!" Hagalex hozzszólása, benne egy roppant hosszzzzzzzzzzzzú linkel, ami szétnyomta az oldalt. Inkább "kozmetikai" jellegű módosítás, egy közvetlen, ugyanazon oldalra muatató link klikkelhető ezt követően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 :smt018 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 :smt018 Ezt annak szántad aki kimoderált? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Plexel az eladó alkatrészeknél kereste az Astra G alkatrészeket... áthelyezve.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Asconás hozzászólásait töröltem vagy 5 topikból, mert azután, hogy a Pista figyelmeztette, még telerakta a fórum topikjait a hirdetéseivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 m.g.m. telszórtA a fórumot az alkatrészkeresésével. töröltem . ascona is az asconában hirdette az alkatrészeit. törötem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Eladó alkatrészek>"Astra F alkatrészek" Agressor hozzászólása, benne egy idézet, képpel. url szerepel ezt követően kép helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Flowachild személyeskedésbe kezdett az A Omega, valamint B Omega topicban. Megkértem hogy hagyja abba. Az utóbbi időkben ez már a sokadik figyelmeztetés. Ha nem veszi komolyan, 2 hétre felfüggesztem a nickjét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts