hening Elküldve Április1, 2015 Megoszt Elküldve Április1, 2015 104 egy hsz-át töröltem az astra f-ből, mert alkatrészt árult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2015 Megoszt Elküldve Május29, 2015 Pogi hsz-át töröltem a corsa a-ból, mert hirdetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 Dávid8888 hozzászólását a "Kérdések, kritikák és észrevételek/Kérések adminokhoz" topikból áthelyeztem az Astra F/Sebességváltó topikba, mert technikai jellegű kérdése volt. PÜ-ben értesítettem hogy hol keresse a postját. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember9, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2015 vectra 86 egy hozzászólását töröltem a Vectra A/Elektronikák, elektromos kérdések topikból duplázás miatt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November19, 2015 Megoszt Elküldve November19, 2015 escimo hozzászólását az Astra G/Általános műszaki problémák topikból áthelyeztem az Astra F/Fék, futómű, kormánymű topikba, mert oda illőt kérdezett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május16, 2016 Megoszt Elküldve Május16, 2016 "Opel Omega Y25DT" egy hozzászólását áthelyeztem az Astra G/Astra G szervizelés topikból az Omega B/Egyéb csevegés topikba nem releváns tartalom miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember15, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2016 "balintjanos" egy hozzászólását töröltem az "Astra G/Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések" topikból, mert több helyre is beírta ugyanazt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts